PDA

View Full Version : Ах... тези вкусотийки

anisummer
09-29-2010, 14:10
Здравейте искам да се оплача ... от мен. Напоследък поглъщам огромни количества сладко- вафлички, бисквитки..и т.н. Всеки ден си казвам айде днеска за последно и от утре-никакви въглехидрарти.. но уви. Преди някак си устоявах на сладки неща. Не знам дали на организма ми му е нужна толкова много захар, колкото аз му давам :( В никакъв случей не съм дебела.. даже всички ми казват колко добре изглеждам. но аз не се чувствам добре вече. Не знам вие имате ли го този проблем? Аз искам примерно седмица да издържа , а аз... един ден не мога.

cunt
09-29-2010, 14:14
от доста време не съм ял нищо сладко нито пък дюнери макдоналдс и тн и си ми е много добре
не си спомням откога не съм стъпвал в фастфууд ресторантите. Според мен всичко опира до свикването , когато свикнеш да не ядеш боклуци , ще се чувстваш много по-добре.

anisummer
09-29-2010, 14:32
Аз фасфууд НЕ ям. Нито пък някакви тестени мазни закуски . Просто проблемът ми е в сладкото :)

Infinity
09-29-2010, 17:05
Предпочитай натуралния шоколад пред млечния.
Мед пред захар.
Фрешовете пред газираните / " плодови " напитки.

zloto
09-29-2010, 17:22
Просто си в такъв период, ще отмине... щом нямаш проблеми с теглото, няма защо да се тревожиш...
И аз съм имала всякакви периоди - такива, в които ядях по шоколад на ден, такива, в които ядях 2 кг ябълки на ден, такива, в които се скъсвах да ям боклуци и такива, в които бях супер здравословна. И всичко ми беше за кратко и отминаваше. В крайна сметка от години съм си на едни и същи килограми почти без смущения, не мога нито да напълнея, нито да сваля няколко кила трайно (за съжаление :/)

xKiFlA
09-29-2010, 17:34
ми нз аз не обичам никакво сладко..единственото сладко което мн ям е мед :P
:oops:

TeenageDream
09-29-2010, 18:03
Не е фатално да хапваш по малко вредна храна. Ако наблегнеш на спорта, няма да имаш проблем.
Може би просто гледаш много модни ревюта и списания и свикваш да виждаш определени форми, а в един момент се виждаш в огледалото и виждаш тяло, малко по-различно от това на моделите, и започваш да се притесняваш. И аз съм така. 8-)