withdrawsmoke
09-29-2010, 16:36
Ще карам по същество.Аз като чели съм мълчелив човек,общо взето няма какво да говоря и не обичам много, много да се хваля.Проблемът е че когато общувам(говоря) с някой най-често момиче винаги (абсолютно всеки път) разчупвам разговора с Иначе какво правиш ? или Иначе как си ? което след първите 10 пъти е адски досадно.Някак си не мога да потдържам разговора както трябва.Та горе-доло може ли да ме насочите по какъв начин да продължа разговора когато настапи малчание от 2-те страни и момичето просто да няма какво да каже,все някак трябва да продалжа разговора ..... Дано ме разбрахте... Доста зле съм писал, но съм ужасно уморен (труп)
П.П. Имам и проблем с заговарянето винаги казвам "охо" или "охо к'во става" - на което тапия отговор е "нищо"... Та вие как заговаряте някои или в случея аз обичам да заговарям момичетата на вън , но е много тъпо да кажа на някоя непозната" Охо кво тава " DUMP :D
П.П. Имам и проблем с заговарянето винаги казвам "охо" или "охо к'во става" - на което тапия отговор е "нищо"... Та вие как заговаряте някои или в случея аз обичам да заговарям момичетата на вън , но е много тъпо да кажа на някоя непозната" Охо кво тава " DUMP :D