View Full Version : Проблеми с класната ;xx
здравеите аз съм момиче от 6-ти клас .. на 15-ти септември заедно с няколко приятелки отидохме в едно кафе и пихме сок.. после се чудехме какво да правим и понеже едно от момичетата пуши ни накара да отидем в една уличка в един квартал... тогава също решихме да си купим бира .. беше малка и понеже бяхме много хора сме пили по една две глътки.. момичето от моя клас което пуши запали цигара, след това друга... Проблемът ми сега обаче е че училишния психолог се оказа че живее в този квартал и е видял през терасата че седим там и излиза дим.. естествено е казал на класната и тя сега прави първата родителска на 7 октомври .. до днес си мислехме че няма да каже на родителите за бирата и цигарите обаче тукощо едно от момичетата ми каза че класната се е срешнала с родителите и на центъра и им е разказала всичко.. но това момиче не беше тогава с нас и не е пила затова на нея нищо не са и казали обаче щом госпожата е казала на родителите и значи че ще каже и на другите родители което значи че аз съм МЪРТВА... сегам се чудим какво да правим и обмисляме какво да кажем на класната, как да я накараме да не казва нищо за 15-ти септември на родителите :? моляви наистина ви моля помагаите как да я убедим ...
Ако ще казвате неща от рода на: много сте малки да пушите и да пиете по-добре не пишете коментар.. знам че сме малки ама го осъзнахме чак когато вече всички знаят :x Помагаите хораа ;(((
elito0o0o0
09-29-2010, 18:01
Ама обичате и да се окривате, а? 8) Браво, браво, много готини постъпки като за шестокласничка. :) Щом си го направила навън, значи не би трябвало да те е срам от това, което правиш. :)
Reaper93
09-29-2010, 18:18
А на нея кво и влиза в работата, кво правите извън училище?
А на нея кво и влиза в работата, кво правите извън училище?
Мразя ги такива! 8-)
Кажи, че не си била там, а даскалката се е объркала.. :-o
xXTOXiCXx
09-29-2010, 18:26
Че сте малки да пушите и да пиете НЕ мога да отрека. Нормално е да иска да говори с родителите ви ,защото е жалко толкова малки дечица да се провалят така.. и е опасно за здравето ви бай дъ уеййй ,,,
Иначе трябва просто да кажете на майките си .. за приятелката с ццигарата и историята с дима и дръндрън.. може да пропуснете бирата естествено... и да кажете там прим ,че си е помислил ,че и вие сте пушили 3то-5то... щом нямате достатъчно акъл да си измислите извинение пред родителите къде сте тръгнали да пиете и да пушите...
Аз съм.. на няма значение колко ,но доста по-голяма :) пуша - да ... пия от време на време.. но родителите ми знаят.. + това по екскурзии даже пушим и с учителите и то не защото сме 'готини' а защото сме на такава възраст,че какво правим с живота си си е наша работа... : )
Айде измислете там някаква лъжа и забравете за алкохола и цигарите за едно 3-4 годинки поне : )
Успех..
fire_magic
09-29-2010, 18:27
щом е толкова стриктна кажи и че те са ти били най-добрите приятелки и това че едната е запалила цигара и е пийнала малко бира незначи че ти си правила нещо нередно или пък си и признай и и кажи че осъзнаваш грешката си и няма да се повтори и са те подлагали приятелките ти :D ддз тъпо е наще никога не са ми изнасяли лекция да не пия бира(даже напротив) за цигарите е друго ама и тях сам опитвал и неми харесват.
шести клас и вече с цигара в ръка..писна ми от тая мизерна държава :smt022
Ако ще казвате неща от рода на: много сте малки да пушите и да пиете по-добре не пишете коментар.. знам че сме малки ама го осъзнахме чак когато вече всички знаят :x Помагаите хораа ;(((
rammstein123
09-29-2010, 18:43
Като за начало се успокой. Обясни й това, което е станало, нека пушачката си отнесе наказанието, че ви е въвлякла.
fire_magic
09-29-2010, 18:44
кво толкова се филмирате да не сте убили човек
Оф да ви имам и проблемите. Всички родители знаят, че рано или късно децата им ще пробват бирата и цигарите. Но тебе к'во те грее? Пушила ли си - не! Пила ли си - да. Да не си пила, бе к'во да ти помагаме. Понасяш лекциите и си имаш едно наум, че не си по-готина 1 метър над земята с биричката в ръка ;))
Greennight
09-29-2010, 19:47
Ем голяма работа ебаси,кво толкова.Вече си тийн,пила си 2 глътки бира,голяма работа,ако мислиш,че баща ти не го е правил....се лъжеш...
MissNothing
09-29-2010, 20:19
Аки си сигурна, че ще каже, порсот признай на родителите си. Много по-добре ще реагират, ако го научат о ттебе, а не от някой друг. А ищом не си пушила и си пила само няколко глътки, ако родителитети ти вярват, няма кой знае къв проблем.
YouAteMyHeart
09-29-2010, 20:25
Кажи на родителите си!По-зле ще е ако научат на родителската.След като не си пушила,а само си пила няколко глътки бира не е голяма работа. :-o Всички сме минали през това в по-малките класове.НЕ се притеснявай! :)
здравеите аз съм момиче от 6-ти клас .. на 15-ти септември заедно с няколко приятелки отидохме в едно кафе и пихме сок.. после се чудехме какво да правим и понеже едно от момичетата пуши ни накара да отидем в една уличка в един квартал... тогава също решихме да си купим бира .. беше малка и понеже бяхме много хора сме пили по една две глътки.. момичето от моя клас което пуши запали цигара, след това друга... Проблемът ми сега обаче е че училишния психолог се оказа че живее в този квартал и е видял през терасата че седим там и излиза дим.. естествено е казал на класната и тя сега прави първата родителска на 7 октомври .. до днес си мислехме че няма да каже на родителите за бирата и цигарите обаче тукощо едно от момичетата ми каза че класната се е срешнала с родителите и на центъра и им е разказала всичко.. но това момиче не беше тогава с нас и не е пила затова на нея нищо не са и казали обаче щом госпожата е казала на родителите и значи че ще каже и на другите родители което значи че аз съм МЪРТВА... сегам се чудим какво да правим и обмисляме какво да кажем на класната, как да я накараме да не казва нищо за 15-ти септември на родителите :? моляви наистина ви моля помагаите как да я убедим ...
мда, а колко по-лесно щеше да е да кажете, че не знаете за какво говори психолога... еми.. да сте го осъзнали по-рано.. винаги е по-добре една грешка да се осъзнае преди да се прави, отколкото след това... вие сте си виновни и ще си понесете последствията
благодаря ви много за съветите но днес в училище имахме нулев и госпожата започна да ни говори колко неприятно ще и бъде да им каже... гд ни намекна че няма да им каже нищо надявам се наистина да не каже... стискайте ми палци :-) :grin: :-D
кажи приморно че ти не си била там а си била с няква приятелка по магазините или нещо таквоз....измислете си няква историйка...начи слушай аз кво прая:
значи земаш един телефон с камера и сменяш датата там на 15 септември ли незнам когато сте пушили и часа и си правите 3-4 сминки някадето дето ще кажете че сте били и после като ви кажат че лъжете и са ве видели покажете снимката и датата на която е направена снимката там от детайлите... ех че съм гений :grin: аз съм си изпечен лъжец :grin: всичко става с години тренировки и най-вече практика :grin: човек изрича на ден по 15 лъжи средно а аз по 60
BlackEyedPeas
09-30-2010, 20:46
6 клас и пушете и пиете бира? :shock: :shock: Боже, Боже, на къде тръгна този свят? Да е*а и келешите! К'во си мислите 'е? Че е мно'о яко ли, да *** ваш'ата мама! Ей за ей т'ва сме на т'ва диридже! Кат' порастнете за нищо ня'а да ставате, ще сте едни боклуци! (С ГОЛЯМО СЪЖАЛЕНИЕ ГО КАЗВАМ, НО ДА ПОГЛЕДНЕМ РЕАЛНО, Т'ВА Е ИСТИНАТА!!) Разбирам да сте по-големи, тогава и на мен не ми пука, ама т'ва да си едва 6 клас и да си с цигара в ръката и с бира си е направо катастрофално! But whatever! Коя съм аз, че да Ви съдя! Та към темата - Както каза един потребител от задната страница "К'во се филмирате?" и аз Ви питам същото? Да сте убили човек - НЕ! Тогава?! А и ТИ СИ ВИНОВНА! Кат' не искаш родителите ти да разберът, тогава к'во по дяволите правиш с тях, кат' занеш, че си търсиш само белата, за Бога!
вие сте си виновни и ще си понесете последствията
Force_bladeR
09-30-2010, 21:23
[color=brown][b]6 клас и пушете и пиете бира? :shock: :shock:
Олеее... години назад си от съвремието :?
BlackEyedPeas
09-30-2010, 22:18
6 клас и пушете и пиете бира? :shock: :shock:
Олеее... години назад си от съвремието :?
Аз ги знам, че са такива, но тя тая едва ли не тръгна да се и хвали, че ходи с такава компания!
"Ох, ми тоя еди си кой ни видя.."; "Пф, ама класната ш'а издрънка на нашите.." ... Като че ли родителите не знаят, че все някой ден детето им ще пропие и пропуши. А и ся кат' сме в такива времена, даже няма и да се изненадат, че са я хванали с такава групичка!
BeezyJey
10-01-2010, 15:36
Йейй .. много е сложно до обясниш, че ти не си пушила и пила, нали ?
awesomesheepy
10-01-2010, 16:45
виновна си,че ходиш с тях.
майка ти ще разбере рано или късно.
пък,тая пушачката от компанията ти..или ще ти каже,да спреш да излизаш с нея щот ''с който ходиш-такъв ставаш'' или ще те накаже,че не си и казала..и разни -.-
иначе,като си навънка,трябва да си готова на всичко,все от някъде ще излезне познат,и ще издрънка,ти кво искаш..
биричка - не е проблем толкоз.случило се е,даже не отричай,че си пила 2-3 глътки пред ваще,не е некво фатално.
цигари казваш - не искам да пуша,не съм пушила,сао тя пушеше,не понасям цигарен дим,апък и съм малка още..
8-)
CryToDie
10-03-2010, 17:22
Разкажи на майка си какво е станало. Кажи и че си осъзнала грешката си и че няма да се повтори и някрая я целуни и я прегърни :) :P При мене действа защото никога не ги лъжа и само един път пуших и и разказах всичко, а даже и на тате разказах :? :D :D
6 клас и пушете и пиете бира? :shock: :shock: Боже, Боже, на къде тръгна този свят? Да е*а и келешите! К'во си мислите 'е? Че е мно'о яко ли, да *** ваш'ата мама! Ей за ей т'ва сме на т'ва диридже! Кат' порастнете за нищо ня'а да ставате, ще сте едни боклуци! (С ГОЛЯМО СЪЖАЛЕНИЕ ГО КАЗВАМ, НО ДА ПОГЛЕДНЕМ РЕАЛНО, Т'ВА Е ИСТИНАТА!!) Разбирам да сте по-големи, тогава и на мен не ми пука, ама т'ва да си едва 6 клас и да си с цигара в ръката и с бира си е направо катастрофално! But whatever! Коя съм аз, че да Ви съдя! Та към темата - Както каза един потребител от задната страница "К'во се филмирате?" и аз Ви питам същото? Да сте убили човек - НЕ! Тогава?! А и ТИ СИ ВИНОВНА! Кат' не искаш родителите ти да разберът, тогава к'во по дяволите правиш с тях, кат' занеш, че си търсиш само белата, за Бога!
вие сте си виновни и ще си понесете последствията И аз съм на това мнение - не може да правиш неща, които не са позволени и нещата да останат безнаказани.Изчакай поне още три години и тогава е по-нормално да правиш каквото си поискаш - не се влияй от чуждото мнение !!
lori4kavd
10-06-2010, 19:40
Признай на майка си най добре... преди учителката да и каже щото после майка ти ще каже
-Що не си ми казала(и ще стане скандал)
Няма да ти вика спокойно, и мен ме беше страх да кажа на майка ми .. но и признах и тя даже се зарадва че не крия нищо от нея :smt006
didenceeto
10-07-2010, 07:09
стига критикувате момичет, вие на неината възраст сте били същите. Пубертета ги тресе децата незнаят какво правят :D
А по темата не се ядосавай ти нали не си пушила. Пила си съвсем малко бира. Кажи истината, че си пила малко. Не вярвам родителите да са някакви психопати да те накажат заради малко бира.
asdfjkfkklsdlslf
10-07-2010, 07:17
За всичко се плаща в този живот. Това ще ти е за урок, следващия път да не правиш подобни неща, родителите ти рано или късно ще разберат, така че няма смисъл да ги лъжеш или да наговаряш класната да не им казва нищо.
bonbonzamilion
10-07-2010, 19:22
майка ти ще разбере рано или късно.
пък,тая пушачката от компанията ти..или ще ти каже,да спреш да излизаш с нея щот ''с който ходиш-такъв ставаш'' или ще те накаже,че не си и казала..
Много се дразня като видя "с какъвто се събереш такъв ставаш"..
Дайте сега аз щом излизам с компания в която всички ама всички (без мен и приятелката ми) и аз да пропуша .. или пък да бягам от час...мога смело да твърдя че не съм и не смятам да бягам от часовете или да пуша това просто е въпрос на личен избор ;) и аз съм доказала сама пред себе си че не съм станала такава смисал те не са лоши хора просто ако става на въпрос че трябва да пуша .. това че те пушат не значи че и аз трябва да почвам ;)