View Full Version : Девствени/"Отворени" - Срам/Гордост ???
PyCoKoCkA93
09-29-2010, 21:46
В днешно време и аз не знам накъде отива младежта...Стана нормално момиченца на по 13 години да правят секс,за да не изостават от другарчетата си или защото ги е СРАМ,че са девствени...Аз това НЕ го разбирам и надали ще го проумея за нещо нормално..Да се срамуваш,че си запазила нещо толкова свято и да се гордееш,че си се отървала от бремето на девствеността...
Според вас срамно ли е да си девствена,дори и на 20?И голяма гордост ли е да се "отвориш" на 13-14,за да не изоставаш с модата и по ред други "важни" причини?
ПС:Ако темата ви се стори тъпа,заключете я,но мисля,че е редно да се поговори за нещо такова,като се имат предвид нарастващите поголомно теми всеки ден "Отворих се на 13,сега бременна ли съм?" и т.н...
Shadowsogirl
09-30-2010, 04:08
Не бих казало, че е срамен нито един от двата случая. В крайна сметка всички теми, които правите вие уважаеми заинтересовани от мнението на потребителите дами и господа, казвате "онези на 13-14, които са го направили, за да не са девствени и да не ги е срам и/или заради модата". Е, не всички са такива. Защо за тия 14-годишни трябва да се говори, че са курви.. Ами, ако 20-годишните девственици са били злобни снобарки дето никой мъж не е можал да изтърпи достатъчно дълго, че да се стигне до секс? Защо пък това, че си на двайсет и още си девствен и неопетнен да говори единствено добро за теб.. Защо въобще едната му девственост да е най-важния повод за гордост.. Искрено се надявам, че не ви е най-голямата гордост в живота факта, че сте останали девствени до16-17.. Да, за мене това е смешно. Секса сближава хората, извисява връзката на едно ново ниво.. Защо пък да е толкова лошо?
Според мен зависи от обстоятелствата ...
frozendeath
09-30-2010, 04:41
Ми хубаво ще е тея на 13-14 да мислят за последствията преди да правят секс, ама защо тая девственост я имате за........ едва ли не наааай-възвишеното нещо на тоя свят?!
Greennight
09-30-2010, 07:03
Що па да е странно ?! Даже е супер,в днешно време да се намери красиво,запазено момиче на тия години.
dimitar_ak
09-30-2010, 07:18
Секс се прави когато си готов. Няма нищо срамно в това, че не си подарила девствеността си на някой случаен.
miss_kiss181
09-30-2010, 07:33
Не мисля, че е срамно, секс започва да се прави, когато самия ти си достигнал психическата и физическата си зрялост и когато се почувстваш готов за това. А това съзряване определено не става на 13-14 год. Днешните младежи го правят по скоро, защото аверчетата им го правят и те се чувстват като аутсайдери ако не са като тях или защото баткото, с който са им е казал "или го правиш или те зарязвам" и те разбира се го правят, защото нямат и капка самоуважение. Но в крайна сметка самоуважението се възпитава у един човек, а възпитанието днес също е под всякаква критика .... но това е много дълга тема. :-x :)
thefreak
09-30-2010, 08:19
За момчетата си е гордост ако успееш от рано няма какво да го обсъждаме това. Ако искате можем?
Единствената причина, че го правите това на проблем с девственоста при момичетата е просто, защото е адски лесно момиче да получи секс. Пръстите само трябва да щракнат и 3+ вече са готови.
Естествено това прави НЕ получаването на секс трудно, не може и двете да са лесни, за да има нещо лесно то противоположното му трябва да е трудно, иначе не могат да се правят подобни сравнения.
Това предизвиква у хората един вид конкуренция безумна, плод на която е и тази тема.
ПП. Накратко казано, колкото повече време опазиш девственоста си си толкова по-"сложи суперлатив тук", само защото е по трудно от това да я загубиш.
GregoryHouse
09-30-2010, 09:28
Всеки си има глава. Да си я позлва! Кво само казвате кое е правилно и грешно. Като мислиш, че е тъпо - не го правиш. Simple as that.
Кфо ся да сложим правила кога тряя почваме да се ебем ли...Не налагайте вашето ограничено мислене върху другите. Важи с пълна сила и за привържениците на ранния sex и на "опозицията."
PyCoKoCkA93
09-30-2010, 09:55
^ Аз не съм ограничена или задръстена и не си налагам възгледите...Ако трябва да съм честна и аз малко рано започнах -на 15,а дори и на 14 имаше един опит,ама сега не ми се разказва дълга история(да поясня-с един човек).Но тогава се чувствах готова и физически и психически за това,направих го с човек,когото обичах и още обичам и имам много хубави спомени от първия си път и грам не съжалявам,че го направих сравнително рано..Но разликата в моя случай е,че аз го направих с акъл и чувства,а не като повечето днешни пикли,които сами не знаят защо го правят-дали за себе си,дали заради половинката,дали заради общественото мнение...Никой не поставя граници и срокове кога трябва да се *бем,но все има някаква оптимална граница,която не бива да се прекрачва,по простата причина,че човек колкото и да е по-развит от останалите едва ли е наистина готов за секс на 13-14... :)
GregoryHouse
09-30-2010, 10:06
Ограничена си. Всички са ограничени. Ограничени от сами себе си...
За теб секс под 13 е неприемлив - ограничение. Да си набучиш шиш през 2те зърна - също е неприемливо - ограничение...нужда да обяснявам повече?
Ти си мислиш, че си го направила с акъл, но замисляла ли си се следното: "И те така смятат!"
аз познавам една жена която е на 40+ и е девствена ..
tanch3t093
09-30-2010, 10:43
Според мен зависи от обстоятелствата ...
+
аз познавам една жена която е на 40+ и е девствена ..
Сега ако кажеш, че е и българка ...
да и ще си остане стара мома , не е грозна нито дебела :)
anonymous708973
09-30-2010, 11:18
Ами, ако 20-годишните девственици са били злобни снобарки дето никой мъж не е можал да изтърпи достатъчно дълго, че да се стигне до секс? Защо пък това, че си на двайсет и още си девствен и неопетнен да говори единствено добро за теб.. Защо въобще едната му девственост да е най-важния повод за гордост.. Искрено се надявам, че не ви е най-голямата гордост в живота факта, че сте останали девствени до16-17.. Да, за мене това е смешно. Секса сближава хората, извисява връзката на едно ново ниво.. Защо пък да е толкова лошо?
Eдно към едно. Девствеността не е чаааак толкова съкровена и в никакъв случай повод за гордост. Не виждам какво му е гордото на 20 години на нямаш идея от нещо толкова важно - голям праз, че знаеш всичко, докато не го направиш, не се брои :wink: Не виждам и защо въпросните 20-годишни да са горди? Заслуга ли имат, че не са правили секс? Похвално ли е, че за толкова време не са се сближили истински с никого? Според мен е доста ... хъх, кофти фактът, че на 20 години тепърва ще откриват света.
Аз пък съм горда, че вече не съм ... (мразя думата). Знам всичко, което трябва да се знае, не го претупах, доставих удоволствие на партньора си, както и той на мен. Не бързах, не си бях поставила срок, просто усещах, че нещата отиват на там. Никой не ме е пресирал, по-скоро аз бях инициатор. :-D И съм на 16 - достатъчно голяма, за да си поема отговорността и не прекалено голяма. :)
dimitar_ak
09-30-2010, 11:32
Да се сближиш и изчукаш с някого са 2 напълно различни неща.
Extremescream
09-30-2010, 12:08
Абе вие не разбрахте ли,че в това отношение НЯМА срамно.Няма лошо ако си девствен на 13,14,16,20,та дори и 25.Ти си решаваш.Не е срамно и да не си девствен на 12,просто е тъпо (мое мнение).Айде всеки да си гледа живота.Нека се таковат на по 12-14,ако стане гаф,да се оправят.Който си има мозък в главата не пуска малоумни теми от типа 'Бременна ли съм?' и толкоз.
Princessani
09-30-2010, 12:41
да и ще си остане стара мома , не е грозна нито дебела :) Според мен на 16-17-18 е напълно нормално да намериш първото си истинско влюбване и да искаш всичко да направиш с него :? интересно ми е как при завършване на гимназия няма да искаш да правиш секс :? вечерта на абитуриентския си бал няма да искаш да правиш секс :o :-D :-D :grin: След 18 не виждам ,защо трябва да продължаваш да бъдеш девствен :D .Или си много сдухан-а и грозен-а или си прикалено срамежлив-а ,за да правиш секс :? :-D
nefchi_bs
09-30-2010, 13:28
Не е срамно,когато се чустваш готов и си достатъчно информиран какво може да стане тогава.Няма значение дали си на 13 или на 20,когато му дойде времето тогава.
vasinceto0o
09-30-2010, 15:10
Не е срамно,когато се чустваш готов и си достатъчно информиран какво може да стане тогава.Няма значение дали си на 13 или на 20,когато му дойде времето тогава.
От всичките мнения, според мен, това е единственото вярно. Всички си мислят, че сегашните 13-14 годишни (сред които и аз :-D , но съм девствена ;)) са го направили само защото всички го правят или защото се срамуват, че са девствени. Това не е вярно. Познавам няколко момичета, които са на 14 години и са го правили, но те го обсъждаха с гаджетата си по 1 месец, а не -"искаш ли да го прайм" .. "ми, ок" .. а за тези, които са на 20-25 и са девствени, не виждам нищо лошо в това. Може все още да не са срещнали човек, на когото да му имат пълно доверие .. но всеки има различно мнение :)
аз познавам една жена която е на 40+ и е девствена .. колко килогрма е ? 200 ? 300 ? :razz:
Moderatorius
09-30-2010, 17:49
Оф, много се дразня така. Някой като им хрумне да се правят на моралисти и да пускат тъпи теми. Сама си се изебала рано-рано, ама иначе пикли били другите, пфф. Кво те бърка, бе? Гледай си твойта путка и остави на другите. Било свято и бла-бла, глупости. Като ходиш с някой от 2 години и защо да не го напраиш на 15, например? Ся по-правилно ли е да познаваш някой от 2 дена и да го напраиш на 18? Коя излиза курвата? Ако е за въпрос, аз най-много мога да се хваля, че съм запазила "това свято нещо" толкова време, ама нали не пиша тъпи, повтарящи се и безсмислени теми?
PyCoKoCkA93
09-30-2010, 19:05
Оф, много се дразня така. Някой като им хрумне да се правят на моралисти и да пускат тъпи теми. Сама си се изебала рано-рано, ама иначе пикли били другите, пфф. Кво те бърка, бе? Гледай си твойта п***а и остави на другите. Било свято и бла-бла, глупости. Като ходиш с някой от 2 години и защо да не го напраиш на 15, например? Ся по-правилно ли е да познаваш някой от 2 дена и да го напраиш на 18? Коя излиза курвата? Ако е за въпрос, аз най-много мога да се хваля, че съм запазила "това свято нещо" толкова време, ама нали не пиша тъпи, повтарящи се и безсмислени теми?
За всеки границите на морала са различно и индивидуално нещо :) Пуснах темата,защото ми беше интересно как хората на различни възрасти гледат на нещата :) Ок,за теб може да е било рано,за мен беше точният момент с подходящият човек-ето различни хора,различни виждания :) Именно затова пуснах темата :)
И да,попринцип е свято,но когато си девствена в истинския смисъл на думата,а именно НЕПОРОЧНОСТ и НЕОПЕТНЕНОСТ...Един химен НЕ те прави девствен,девствеността не е само физиологично понятие..Ако n-пъти си правила орален и анален секс и петинг значи НЕ си девствена!!! :)
black211
09-30-2010, 19:14
Мисля че няма лошо да правиш секс на 13 или 14 и също така според мен да си девствен на 2о или 25 или няква такава възраст е тъпо няма нищо лошо в това но все пак
Slamdancer
09-30-2010, 19:16
Да.
Moderatorius
09-30-2010, 19:25
Ако n-пъти си правила орален и анален секс и петинг значи НЕ си девствена!!! :)
Това никой не го отрича.
PyCoKoCkA93
09-30-2010, 19:27
^ Значи сме на едно мнение :smt006
Rebirthing
09-30-2010, 22:05
Някой спомня ли си, че Адриана Лима като беше на 24 изтърси, че била девствена :D . Ето ви момиче за пример. И не, не е срамно, но вече след 25 е повод за притеснение ако си нямал никаква връзка, в такъв случай това си е направо асексуалност.
На 13-14 и за мен не е нормално да водят сексуален живот, но явно през техния мироглед нещата стоят другояче. А и днешната младеж физически съзрява по-рано така, че това, че правят секс е очакван ефект от ранният пубертет.
ScorpionGirl
10-01-2010, 09:30
Гласувах с "Не". Предпочитам да чувам как еди коя си е на еди колко си ( над 20 ) е девствена, отколкото "момиченца на 12-13 водят полов живот" и ХОП след някой друг ден - бременна. Просто не зная що за хора са това. Адски е тъпо, гадно и в същото време е тъжно. Нещата вървят на зле...
GerradPique
10-01-2010, 10:35
Секс се прави когато си готов. Няма нищо срамно в това, че не си подарила девствеността си на някой случаен.
Правилно.Когато си готов и със любимият човек го искате и двамата не виждам какво лошо има.
Няма срамни неща,има комплесиращи неща хората!Иначе по темата все още съм девствена.
----->
От има няма 15 минути :oops:
Ти маи всеки ден приди и след даскало :shock: пък си само 96
Ами да.
---
От къв зор са... :?
Shadowsogirl
10-01-2010, 18:24
^
Абе не мисля, че момиче или момче дето на 14 е минало вече четири-пет пращи от ум.. Щото тука нещо не минава номера с единиците истински чувства и сравнително дълги връзки.
Абе не е никак добре работата :shock:
ladykeisy
10-01-2010, 19:33
В днешно време и аз не знам накъде отива младежта...Стана нормално момиченца на по 13 години да правят секс,за да не изостават от другарчетата си или защото ги е СРАМ,че са девствени...Аз това НЕ го разбирам и надали ще го проумея за нещо нормално..Да се срамуваш,че си запазила нещо толкова свято и да се гордееш,че си се отървала от бремето на девствеността...
Според вас срамно ли е да си девствена,дори и на 20?И голяма гордост ли е да се "отвориш" на 13-14,за да не изоставаш с модата и по ред други "важни" причини?
ПС:Ако темата ви се стори тъпа,заключете я,но мисля,че е редно да се поговори за нещо такова,като се имат предвид нарастващите поголомно теми всеки ден "Отворих се на 13,сега бременна ли съм?" и т.н...
Съдейки по ника ти и ти не си особено голяма.
По темата: Въобще не смятам, че е срамно. Всеки сам преценява как да живее живота си и какво да прави с него. Ако не се чувстваш готов за нещо или обратното , то ти сам/а решаваш дали да направиш или не нещо по въпроса.
GossipGirl89
10-01-2010, 21:27
Тая тема ми е много относителна. Честно казано вече се старая да не я коментирам много-много, ама все пак... Всеки го прави, когато се почувства готов. Няма някакви определени граници, но за мене лично е някак си неприемливо, когато едно момиче на 13-14, дори и 15, каже "аз съм готова и физически, и психически". Не мисля че на тая възраст са готови. Може би защото аз съм живяла в едно време, в което на 13 беше модерно да играеш федербал на улицата, а те сега живеят в друго, в което е модерно на та явъзраст да пушиш, пиеш и правиш секс... Абе всеки си отговаря за себе си. Дали го правят заради приятелките си, заради гаджето или заради себе си само те си знаят, на е жалко това, че повечето са доста необразовани и после си носят нежалените послествия.
Иначе не мисля че е срамно да си девствен, но определено не е и нещо, което да ти е първа гордост :)
ladykeisy
10-02-2010, 11:40
Извинявам се тогава :)
Мац, мерси за подкрепата. Не съм си редактирала поста, както Александра казва, то се вижда. Не чета морал на никого и нямам нищо против никого, обаче не е ли жалко момичета на по 13-14 години да правят секс повече от майките си? Всеки сам решава за себе си, но това не значи, че трябва да надминава другите, които са минали по този път и то с негативни действия.
YouDontKnowMe
10-02-2010, 11:50
Извинявам се тогава :)
Мац, мерси за подкрепата. Не съм си редактирала поста, както Александра казва, то се вижда. Не чета морал на никого и нямам нищо против никого, обаче не е ли жалко момичета на по 13-14 години да правят секс повече от майките си? Всеки сам решава за себе си, но това не значи, че трябва да надминава другите, които са минали по този път и то с негативни действия.
Ами , някои майски спират секса след 40 по едни, или други причини.
И не , не е жалко.
Жалко е, че има хора, които до 12ти клас не знаят какво искат да учат. Не разврата е проблема, е че имаме толкова информация, но не сме ориентирани в нея. Какво ни трябва, какво е за нас.
ladykeisy
10-02-2010, 12:08
Повечето и това не го умеят, маци. Хлапетата сега си мислят, че им четеш морал или целта ти е просто да кажеш нещо и да ги обидиш с това. Не, целта е да ги предпазим, защото сме минали по този път и знаем какво е. По-разумни сме от тях и знаем повече за живота, но не, те си мислят, че всичко, насочено срещу тях е с цел обида. Не поглеждат реалността и не оценяват доброто, което се прави за тях. След време се бият в празните глави и се питат "Защо? Защо не послушах, когато ми говореха?" ....
Алекс, не понасям такова отношение, насочено към мен. Не обичам да ми се хилят по детски в лицето. Можеше да поговориш с мен като голям човек и да погледнеш реалния замисъл на коментара ми, а не да казваш, че "чета морал". Очаквам извинение, ако имаш желание.
ladykeisy
10-02-2010, 12:10
Няма как да навредят положителните съвети. Никой не ги съветва да правят секс безразборно, а именно обратното. Това вреда ли е?
Вреда ли ще е, ако знаеш, че някой има спин и твоя приятелка иска да прави секс с него, без презерватив и й кажеш? Или ще е вреда, ако премълчиш?
ladykeisy
10-02-2010, 12:22
Алекс, не се правя на морална. Всеки човек има морал, макар и скрит. Не съм светица, но все пак съм слушала съветите на по-опитните от мен и съм имала и имам достатъчно акъл в главата си, за да не повтарям направени грешки. Започнала съм половия си живот на 15, имала съм 2-ма мъже в живота си, с втория смятам да го изживея целия. Това грешно ли е? Неморално ли е? Какво според теб е морал?
serenityFX
10-02-2010, 12:36
Александра ти си плесен , смрад и мухал ! Толко ли си тъпа да не момжеш да разбереш кво ти говори момичето..? Предлагам на въпросната крис да е ушамари....
serenityFX
10-02-2010, 13:09
Александра ти си плесен , смрад и мухал ! Толко ли си тъпа да не момжеш да разбереш кво ти говори момичето..? Предлагам на въпросната крис да е ушамари....
Може и такава да съм ,но като не знаеш историята не се меси.Щото нали знаеш двама дето си мерят пишките и някой такаъв като тебе да си навре дупето какво става :D
Кво става бе тъпо животно...? И сега само не разбрах , вие пишките ли си мерите , или ти доказваш колко си малоумна ае stfu..
krem4et0
10-02-2010, 13:15
По-полека с меренето на женските ви достойнства.
Добре, че беше темата да разбера колко съм била жалка, гадна и смотана грозница, за да почна да правя секс на 20 и О,Боже да не го намирам за ненормално.
Да, на бала си не исках да правя секс (въпреки открилата ми се възможност) и това не ме депресира. Не желаех да е защото имам бал и с човек, който почти не познавах. Може би има истина в това, че не съм се сближила с някого до такава степен - така си е. Няма какво да се лъжем - не бях особено харесвано момиче, но и не съм се старала да бъда. Други неща исках тогава...Когато поисках и любов, започнах да я търся. Но забележете любов, не секс. Бях на 17...а на 19 я открих след няколко провала. За мен сексът стана важен и необходим, чак когато започнах за го правя. Преди това...беше ми все тая. И до ден днешен интимността и сексът за мен са две различни, а понякога не покриващи се понятия.
Не, не е срамно едно момиче на 20 да е девствено. По-срамното е момиче на 13 да не може да задържа като му се ходи до тоалетната. :booooomb:
ladykeisy
10-02-2010, 13:55
Амк933, стискам ти ръката.
YouDontKnowMe
10-02-2010, 15:00
Но разликата в моя случай е,че аз го направих с акъл и чувства,а не като повечето днешни пикли,които сами не знаят защо го правят-дали за себе си,дали заради половинката,дали заради общественото мнение...Никой не поставя граници и срокове кога трябва да се *бем,но все има някаква оптимална граница,която не бива да се прекрачва,по простата причина,че човек колкото и да е по-развит от останалите едва ли е наистина готов за секс на 13-14... :)
То голяма част от правилите секс на 13-14 мислим (се оправдаваме) по този начин.
Че и моят случай беше като твоя.
Но така и така не ми пречат и другите , правили секс на 12-13-14. Те си носят последствията. На някои не им пречи по-нататък в живота, други поемат изцяло по не много здравословен път и така ..
аз познавам една жена която е на 40+ и е девствена .. еее чак толкова чакане.... :-o нооо на 20 не е срамно :)
kremen4eto
10-03-2010, 11:22
Годините не играят голяма роля.
Направих го на 15 ... беше ми много много рано. Не по отношение на годините, а акъла ми в главата. Не веднъж се шашках дали ще ми дойде, не веднъж имах основание да се шашкам... :?
Първият ми път беше по любов, имах връзка, мислех, че се обичаме. Не е било така, но тогава не съм го знаела и няма защо да съжалявам.
После имах още глупави постъпки - секс за една нощ, чисто сексуални връзки и т.н. ... Тогава ме упрекваха, не слушах никого. Бях открила нещо ново за мен и се раздавах с пълна скорост.
Със сегашния ми приятел имаме доста проблеми заради моето минало, заради лекомислието ми, аз доста пъти се замислям и ми става гадно, че не съм го направила по друг начин. Съжалявам за доста неща, които свърших за минималното време от година и половина. Съжалявам, че не послушах съветите.... НО това не е причина да свършва животът ми. Ако пък не бях правила секс тогава, сега нямаше да съм с моя приятел (поради доста причини).
За мен девствеността не е никаква чест ... сексът е една страхотна част от живота ни и не е някакво наказание или някакво унижение, че да се гордея, че не съм го правила. Единственото, в което трябва да се внимава е човека, с който ще го правиш и сексуалното образование, което ще натрупаш преди това.
Сексът обаче също не е повод за гордост. Той е интимност, не нещо, с което трябва да парадираш. Нищо не постига един човек като се похвали, че е правил вагинален или анален или орален, защото всички го правим.
Клишето "Като правиш безразборен секс, ще те търсят само за това" също не го подкрепям. Има какви ли не варианти на развитие на живота на един човек. Ами ако една жена се премести в друг град? Никой няма да и знае миналото. Може да стане и по моя начин - Моето момче знае какви глупости съм вършила с кого ли не, но успях да го убедя, че днес искам любов, не диво и необмислено чукане.
Ще дам пример и с Алекс. Момичето го прави често, с различни, не и пука ... дотука всички бихте имали лошо мнение. Не познавам такова момиче, реших да си пиша с нея, да разбера що за цели има човек, който всички упрекват заради начина и на живот ... да разбера дали са прави. Впечатление ми направи, че редовно се преглежда, че не се шашка като другите дали ще и дойде и че завърши 10ти клас с 6.00. На тези години е най-важно да учиш и да се забавляваш. Тя го прави. Какво повече? По-нататък ще поиска любов и ще я намери.
С поста си исках да кажа няколко неща, които са повтаряни милион пъти, но са най-точните - всеки отговаря сам за постъпките си и ние няма защо да се месим ... и сексът си е секс, нито срам, нито чест, нито болест, нито бреме. И че всеки може да преобърне тотално начина си на живот когато си пожелае. Безразборният секс днес, не означава, че ще го има и утре. Говоря от личен опит.
DarkTemplar
10-03-2010, 12:01
^Мнението на колежката ми се вижда най-точното и обосновано (то е и най-дългото). Нещата винаги имат няколко аспекта, а хората робуваме на предразсъдъците си. Акселерацията (по-ранното съзряване) при сегашните тийнове до голяма степен ги подтиква към секса, средата им също. По-лошо и фатално за един тийн е липсата на възпитание, цели и стремежи в живота, употребата на наркотици и други увреждащи здравето боклуци, не това с кой и кого го прави. Като изключим венерическите болести и нежелната бременност (капутите спасяват и от 2те), сексът дори в ранна възраст не може да нанесе поражения върху човек.
Не съдете хората, всеки постъпва както сметне за необходимо и после единствено и само той (хайде може би и най-близките му роднини) търпи последствията от това. Пишещите и разсъждаващи тук не влизаме в тази графа.
Сексът на някой хора им се превръща в идея фикс,а сега при тинейджърите е станал някакъв начин да бъдеш харесван,забелязван и по-лесно вписващ се сред връсниците си.Нещо което много хора не проумяват и което мен ме дразни е че не годините са важни,а нагласата ти да го направиш.Днес сякаш хората се опитват да вкарат секса в някаква определена граница-което е тъпо защото това кога ще започнеш да водиш активен полов живот е лично и индивидуално решение.
Няма срамно в секса,защото по тази логика много хора трябваше да се срамуват от това че са се забременели и родили деца.Това е удоволствие и фактор от всяка връзка между двама харесващите или обичащи се индивида,пък това кога ще започнеш полов живот е по-скоро от това да се решиш да го направиш и да преодулееш притеснението от това,че е нещо ново и първо.
JakesInsanity
10-04-2010, 10:45
Девствена - ценна и запазена.
Пре*бана вече 200 пъти - употребяван боклук който не струва нищо
Сами си преценете ;)
Extremescream
10-04-2010, 12:11
Сами си преценете ;)
Е това май беше НАЙ-ТЪПОТО изказване, което съм чела тук в близката една седмица. :shock:
Аз не знам колко пъти съм правила секс, но за близо 3 години с постоянни партньори мисля, че стават над 100.И какво, значи съм боклук, който не струва нищо? :?
А и като някоя е девствена какво?Да не би да е нещо повече от едно не-девствено момиче?Айде моля ви се.Ако оценявахме хората само по това дали са девствени, или не, то Бог да ни е на помощ.Дали си 'ценен' зависи от много неща, като това май е на едно от последните места.
Разрах какво искаш да кажеш, ама що не го направи по-нормално това изречение....
xinfamous
10-04-2010, 12:14
аман от теб и тъпите ти теми,да не казвам на какво ти прилича фейса
Сами си преценете ;)
Е това май беше НАЙ-ТЪПОТО изказване, което съм чела тук
ем да нормално,след като през тебе са минали 10 човека..
neizvestnaaa
10-04-2010, 12:56
Значи вече всяка втора тема е от този род.Защо да е срамно да си девствен на 20?ако ще на 30 да си,щом си преценил ,че още ти е рано-не го правиш и толкова.Те няма да проумеят ,че е смешно да са те опънали на 11-12-13-14-15.
Extremescream наистина не смятам ,че е нормално да са те ''шибали'' над 100 пъти на 11-12-13-14-15-16-17,дори и партниорите да са били постоянни.Колко постоянни ще са щом са в множествено число?Почти всичките болести и забремявания идват от правенето на секс без обща сексуална култура.И от започването на полов живот рано.Повечето правят секс без още да са запознати с тази дума и нейните последствия.
Extremescream не казвам ,че си проста или незапозната,може би си имала обща сексуална култура преди да започнеш половия си живот.Не те съдя ,никоя не съм за да го правя.Сега да не ми се нахвърлиш. Просто не смятам в рамките на 11-12-13-14-15-16-17 години че е нормално да имаш много сексуални партньори.
neizvestnaaa
10-04-2010, 13:46
А ако едно момче е шибало над 100 пъти - различни е бати героя нали?Аман от тъпо ,архаично и консервативно мъжко мислене/не слагам всички под общ знаменател/!
Теб те знаеме че си курве...сексуалните ти партниори са с космически числа,затова млъкни.Думата ''морал'' никога май не ти е била в речника.Тъпа си ,да!Радваш се,че се носиш със слава във форума,но не си се замисляла,че като си лесна ,не си интересна.На колко си лапала ,колко са те чукали отзаде или отпреде мен не ме грее миличка.Ти си до толкова морално деградирала,че смятам че е престъпление да си даваш мнението в тази тема.То и без туй е без абсолютно никакво значение.Ако днешната младеж взима пример от тебе,то категорично бих повярвала във вече невярната теория,че светът ще свърши 2012.Хайде отивай на повикване,че някой клиен със сигурност те търси 8)
neizvestnaaa
10-04-2010, 14:01
neizvestnaaa,поздрав за тебе с тази песен дето те описва напълно :
http://vbox7.com/play:513337b1
Въпреки,че не съм Убедена ,че си момиче,с това типично момчешко/мъжко изказване.Сигурно си някой плешив чичко с очила,дето иска да се хареса на малките момиченца от форума :D :D :D :D
Моля?Как може да ме поздравяваш с нещо толкова типично за теб самата.Недей така,издаваш се :wink:
Хах и имаш грешна представа за идентичността ми,както и за повечето неща в живота.Но да,той си е твой ...прави каквото искаш,не съм загрижена.Довиждане!
miroandonow
10-04-2010, 14:10
Въпреки,че не съм Убедена ,че си момиче,с това типично момчешко/мъжко изказване.Сигурно си някой плешив чичко с очила,дето иска да се хареса на малките момиченца от форума :D :D :D :D
Алекс,ти я/го затапи бе!!!Бати как се оправдава само хахахахахаха.
А по темата не мисля ,че е срамно нито да си девствен на 20,нито пък е гордост да правиш секс на 14.И според мен са малко тия дето се чукат от по-малки за да са модерни,по-скоро го праят от любов.
Titanic_baby
10-04-2010, 14:28
Моля?Как може да ме поздравяваш с нещо толкова типично за теб самата.Недей така,издаваш се :wink:
Хах и имаш грешна представа за идентичността ми,както и за повечето неща в живота.Но да,той си е твой ...прави каквото искаш,не съм загрижена.Довиждане!
+ много кефиш неизвестнааа
и аз така мисля.Александра може да е звездата на форума,но е падаща :D а и звездите са прекалено много...също като кифлите....Кифлите винаги са били пропаднали. 8-) пхах
Разбира се, че не е срамно :) Аз съм на 15 и още не съм правила секс - не се и чувствам готова :-o Щом тези на 13-14 са се чувствали готови, защо да не го направят :? Това си е за тяхна сметка, после ако нещо се обърка по този въпрос няма кой друг да обвиняват освен себе си
DarkTemplar
10-04-2010, 14:40
А ако едно момче е шибало над 100 пъти - различни е бати героя нали?Аман от тъпо ,архаично и консервативно мъжко мислене/не слагам всички под общ знаменател/!
Точната дума е патриархално, не мъжко. ;)
A neizvestnaaa явно е поредната (п)объркана моралистка, щом почна да чете лекции и на човека, пуснал темата с отговори на най-често задаваните въпроси. Скоро очаквам да почне да дава акъл и на калпазанката.
Русокоске, ти да не мислиш да ставаш журналистка или социоложка, че постоянно ни заливаш с всевъзможни теми и анкети? :-o
DarkTemplar
10-04-2010, 14:52
Викаш секс да има, другото варира. :D
За мен е срамно за едно момче/момиче да е девствено на 20+ години ,просто са такива времената и това си е а-социална работа.
Не че онези типажи дето спят с половината квартал пичове с голфове пичеловки са по-добре ,за тях ми е жал ,та даже и се хвалят хахаха .
Мисълта м ие че трябва да се постигне златна среда ,с ранен интимен живот но за сметка на това качествен и с хора на място .
Extremescream
10-04-2010, 15:45
Extremescream наистина не смятам ,че е нормално да са те ''шибали'' над 100 пъти на 11-12-13-14-15-16-17,дори и партниорите да са били постоянни.Колко постоянни ще са щом са в множествено число?Почти всичките болести и забремявания идват от правенето на секс без обща сексуална култура.И от започването на полов живот рано.Повечето правят секс без още да са запознати с тази дума и нейните последствия.
Extremescream не казвам ,че си проста или незапозната,може би си имала обща сексуална култура преди да започнеш половия си живот.Не те съдя ,никоя не съм за да го правя.Сега да не ми се нахвърлиш. Просто не смятам в рамките на 11-12-13-14-15-16-17
години че е нормално да имаш много сексуални партньори.
Аз да съм казала,че са били много? :D С единия бяхме заедно година и половина,с другия сме заедно близо година.Иначе и аз не съм много съглсна с това да имаш много секуално партньори на тези години. :)
Абе, не достигнахте ли до същината ,че всеки ще се чука, колкото и когато си иска. И че това не влиза на никого в работата.
:D
Все едни и същи банални неща.
neizvestnaaa
10-04-2010, 19:52
Extremescream не казвам ,че си проста или незапозната,може би си имала обща сексуална култура преди да започнеш половия си живот.Не те съдя ,никоя не съм за да го правя.Сега да не ми се нахвърлиш. Просто не смятам в рамките на 11-12-13-14-15-16-17
години че е нормално да имаш много сексуални партньори.
Аз да съм казала,че са били много? :D С единия бяхме заедно година и половина,с другия сме заедно близо година.Иначе и аз не съм много съглсна с това да имаш много секуално партньори на тези години. :)
Добре :)
В никакъв случай не смятам ,че си боклук,стига да имаш мозък в главата :) БТВ: на колко си? :)
PyCoKoCkA93
10-07-2010, 20:47
Русокоске, ти да не мислиш да ставаш журналистка или социоложка, че постоянно ни заливаш с всевъзможни теми и анкети? :-o
Хаха не,адвокатската работа би ми допаднала повече-натам съм се ориентирала :D Просто,както казах вече ми е интересно какво мислят хората на различни възрасти по различни теми :)
ПС:Стига сте обиждали Александра1993..Нито познавате момичето,а вече изказахте "компетентните" мнения к'ва е,к'во прави,колко и е акъла и т.н..Стига сте си избивали комплекси!!! :x
Extremescream
10-07-2010, 21:07
Neizvestnaaa,правя 19 след около 2 месеца.
Да но от една страна малките искат да го правят заради удоволствието а не за друго :) :) :)
yourwife
09-18-2011, 17:37
Аз харесвам Александра!!! Тази Криса е мега гнусен парцал тръгнал да раздава мнения наокло. Трай си ма, кой те пита, била с 2-ма , ти на кого ги разправяш , тъп келеш. Нариюаш децата "лапета" ми ти какво си бе , коза заспала?!Всички знаем какво направи миналото лято, :D :razz: :D
yourwife
09-18-2011, 17:40
От отдавна Ви чета простотиите , крайно време беше да се регистрирам та да Ви кажа някои работи най-сетне. Бате Ви ше Ви научи :grin:
annonimnna
09-18-2011, 17:56
.
FuCKkK13
09-18-2011, 18:00
оф абе да ви имам тъпите теми... значи авторката го е правила на 14-15 и било с чувства и т.н. ама въпреки това казва, че на 13-14 няма как да си готов за секс.. последно ? ... секс се прави,когато си готов.. всеки може да каже '' аз го направих с желание, а вие го правите заради нз си какво..'' ...има хора,които са го правили на 13 и не съжаляват и такива които съжаляват... има такива на 20, които са девствени и не се срамуват и такива,които се срамуват... какво значи да мислят ? ми както една на 13 може да го направи заради едва ли не общественото мнение така и някаква на 20 може да го направи заради общественото мнение примерно защото я е срам... като тая тема има още 5867754 и са адски тъпи.. какво сега ? дайте да направим една таблица кога е непозволено да се прави секс, кога е приемливо и кога вече може :? ... айде.. всеки да прави секс,когато иска ! това е личен избор и никой няма право да упреква даден човек за избора му ! нито някой друг ще знае причините поради които си ги направил , нито дали си имал чувства и т.н. айде.. това от мен ;) ..
Правилно.Когато си готов и със любимият човек го искате и двамата не виждам какво лошо има.
Лошото е, че когато момичето забременее на 13 няма "любимия" да й изражда бебето!
Аре стига сте ръсили мъдрости. Смешно е просто!
Малко са тия дето разбират, че секса освен удоволствие е и отговорност!
SisiStrange
09-18-2011, 18:13
Темата е от 2010.
Авторката се е про*бала на 15 (а е почнала да опитва от 14), но чете морал, защото другите го правели по грешни причини, а нейните са правилни.
Пак ще се скарате за глупости. Смешно е да кажеш, че някой е изключително ценен и прекрасен човек, докато е девствен, а след като не дай си боже го направи, става най-големия парцал.
На 13 не е време за секс, защото не си се развил още хубаво.
От 15-16 нататък, стига да си със сериозен приятел и да знаеш как да слагаш кондом и да смяташ овулации, не виждам проблем.
Shturrrche88
09-18-2011, 18:20
Значи освен 13, има и 14, 15, 16, 17,18,19 преди 20. Това, че си правила секс преди 20, не означава задължително, че си била на 13.
Не смятам, че девствеността е нещо толкова скъпоценно и сакрално, че да го смяташ за гордост. По-скоро повечето момичета страдат от манията по принца, който ще обичат цял живот и на когото ще отдадат "цветето си" и всеки, който не е на 100% по техните безумни критерии не е достоен. Резултатът е 25 годишни девственици, дето чакали МЪЖЪТ....хаххахахах :razz: В този случай е срамно да си девствена, не за друго, ами защото си била достатъчно глупава и наивна да чакаш нещо със завишени критерии. Не казвам, че трябва да си лягаш с първия срещнат, само за да не си девствена. Но, ако имаш сериозен приятел ( на 15-16 и на горе) и го обичаш, няма нищо лошо да му се отдадеш...
Ако обаче си имаш някакви виждания и разбирания, че трябва да останеш девствена за мъжът, който ще е твой съпруг, защото така си била възпитана...нямам какво да кажа...за въпросната девойка с такива разбирания надали е срамно.
TheBeatles
09-18-2011, 18:44
Отвратително е да правиш секс под 18. Това, че можеш да го направиш, когато се чувстваш готова, са пълни глупости. Даже бих казала, че под 20 е НЕприемливо да се прави.
LambOfGod
09-18-2011, 18:45
Отвратително е да правиш секс под 18. Това, че можеш да го направиш, когато се чувстваш готова, са пълни глупости. Даже бих казала, че под 20 е НЕприемливо да се прави.
Това изказване противоречи на цитатът от подписът ти. 8-)
Shturrrche88
09-18-2011, 18:45
:D :D :D :D :D
yourwife
09-18-2011, 18:49
Ма моля Ви се, аз виждам от кога е ама предната ми регистрация докато четях нещо е блокирала та сега нова. Авторката е боза, ама тая па Криса, тъпа Кюстендилска циганка с нарисувани вежди да тръгне да дава акъли. Ма то говедото има мнение по всички сексуални въпрос,и брях аз таз младеж...
TheBeatles
09-18-2011, 18:50
:D :D :D :D :D О, колко смешно...
TheBeatles
09-18-2011, 18:51
Това изказване противоречи на цитатът от подписът ти. 8-) :?
Shturrrche88
09-18-2011, 18:55
Да, моето момиче-смешно е.
SisiStrange
09-18-2011, 18:58
+1.
Айде бе. Отвратително било.
Като се влюбиш и опознаеш някого, и го поискаш с цялото си същество, ще видим колко е отвратително.
Няма по-красиво нещо от това да се отдадеш на някого, когото обичаш.
TheBeatles
09-18-2011, 19:00
+1.
Като се влюбиш и опознаеш някого, и го поискаш с цялото си същество, ще видим колко е отвратително.
Няма по-красиво нещо от това да се отдадеш на някого, когото обичаш. Аз не съм казала, че има лошо, но не и под 18.
Тая глупост под /над дразни вече! И поради каква причина мислиш за гнусно да правиш секс на 17 примерно и каква е разликата като си на 18!?
Shturrrche88
09-18-2011, 19:02
+1.
Няма по-красиво нещо от това да се отдадеш на някого, когото обичаш. Аз не съм казала, че има лошо, но не и под 18.
Да, отвратително било...
Ти на колко години си?
А девствена ли си?
SisiStrange
09-18-2011, 19:06
Аз не съм казала, че има лошо, но не и под 18.
Що? Да не би на 16-17 любовта да е по-малко истинска? Или хората да нямат нужда да я изразяват? Едно е пикли на 12-13-14 дето не знаят кое къде им е и ходят с кварталния батко, друго е момиче от 15-16 нататък с мозък в главата. Като си на 17 и 364 дни не си по-малко зрял, отколкото на 18.
TheGuardian01
09-18-2011, 19:06
+1.
Да, отвратително било...
Ти на колко години си?
А девствена ли си?
Божеееее, ти нали се сещаш, че ако си хвана приятелка, която е на моите години - към 20 и ми каже "девствена съм" веднага ще ми мине през главата " АМА ТАЯ ЗА МЕН ЛИ ИСКА ДА СЕ ЖЕНИ Е , Я СИКТИР" ?!?!?!?!?! Отвратително е .. К*ра ми Янко. Сексът между 15-20 годишна възраст е най-хубавият в живота на всеки. Т'ва , че има п*тки на по 22-25 , които чакат ПРИНЦА ... е друг въпрос. Тях просто ги съжалявам 8)
^Е виж ся не е казано , че и на 22 да е чака принца,просто може би е имало случка в живота и ,която я е възпряла! Не слагай всички в кюпа!
ПТ:
А и аз пак не разбрах ква е разликата на 17 и 18 примерно?! Ако си на 18 и си девствена(не че е лошо ) може би това ще ти е вид извинение, но е изключително глупавно и ограничено да категоризираш секса под 18 като гнусен :shock:
Shturrrche88
09-18-2011, 19:10
Да, отвратително било...
Ти на колко години си?
А девствена ли си?
Божеееее, ти нали се сещаш, че ако си хвана приятелка, която е на моите години - към 20 и ми каже "девствена съм" веднага ще ми мине през главата " АМА ТАЯ ЗА МЕН ЛИ ИСКА ДА СЕ ЖЕНИ Е , Я СИКТИР" ?!?!?!?!?! Отвратително е .. К*ра ми Янко. Сексът между 15-20 годишна възраст е най-хубавият в живота на всеки. Т'ва , че има п*тки на по 22-25 , които чакат ПРИНЦА ... е друг въпрос. Тях просто ги съжалявам 8)
Ами аз не твърдя обратното, даже напротив...
TheGuardian01
09-18-2011, 19:16
Да, отвратително било...
Ти на колко години си?
А девствена ли си?
Знам, колежке, аз го написах в твоя подкрепа! :)
Shturrrche88
09-18-2011, 19:18
Да, отвратително било...
Ти на колко години си?
А девствена ли си?
Знам, колежке, аз го написах в твоя подкрепа! :)
Извинявам се...витая някъде в момента и не чета както трябва :oops:
Ми хубаво ще е тея на 13-14 да мислят за последствията преди да правят секс, ама защо тая девственост я имате за........ едва ли не наааай-възвишеното нещо на тоя свят?!
И аз винаги е на това съм се чудила :lol:
Против съм за секса - "всяка вечер различен", но ако момичето си има сериозна връзка.. няма да има никакъв проблем. Това е просто още един начин да покажеш на човека до себе си, колко много го обичаш.
mrazqkindergarten
09-18-2011, 19:46
За мен не е срамно на 20-25 да си девствен/а.Не ми се вижда нормално обаче да имаш сериозна връзка и да не мислиш за секс с партньора си.
DarkTemplar
09-19-2011, 09:17
Не ми се вижда нормално обаче да имаш сериозна връзка и да не мислиш за секс с партньора си.
Тогава връзката просто не е сериозна, независимо как я възприемат участващите в нея. Всеки започва сексуалния си живот, когато сметне за добре и все пак крайностите не са препоръчителни.
Иначе е факт, че хората правили секс са една идея по-уверени в държанието си спрямо другия пол от тези, които не са.
christina98877
09-19-2011, 15:11
Животът е прекалено кратък , за да отлагаш и да се лишаваш от удоволствия.. Не казвам да го правиш със всеки срещнат, но ако непрекъснато се измъчваш от предразсъдъци и съмнения относно всеки партниор пропускаш много ! .. Няма какво да се кефите, че девствеността ви стана историческа :) !
TheGuardian01
09-19-2011, 15:35
Животът е прекалено кратък , за да отлагаш и да се лишаваш от удоволствия.. Не казвам да го правиш със всеки срещнат, но ако непрекъснато се измъчваш от предразсъдъци и съмнения относно всеки партниор пропускаш много ! .. Няма какво да се кефите, че девствеността ви стана историческа :) !
Е т'ва е 8-) :grin:
Всеки си преценява кога и с кого да прави секс, не мисля, че има конкретна възраст за изгубването на тази така коментирана от нас девственост. За мен да си на 20 и да си девствен/а е тъпо, защото се предполага, че вече си пораснал достатъчно, а и липсата на секс оказва сериозно влияние, според мен.
Не мисля, че сексът на 13 години е правилен просто защото са деца и не знаят много неща, което води до нежелана бременност и куп болести. Но сексът е удоволствие какъв е смисъла да чакаш да станеш на 20? Ако си намерила човек, който да се държи добре с теб и да те уважава защо да не си направите кефа? Сега не говоря да си лягаш с първия срещнат за кефа... въпреки, че не съм против това ако се пазиш... както и да е и двете не са срамни!
Не само, защото води до бременност и болести. 13годишните пак казвам не са достатъчно развити, за да почувстват удоволствие от цялата работа (не само физически). За тях секса е "той го ръга, свършва и си тръгва". А секса не е просто това.
Някой беше писал, че се влияели от общественото мнение...
Такова нещо като "обществено мнение" в случая няма. Най-добрата ми приятелка спа с приятеля си 2 години, че може и повече, преди моя първи път. Но никога не съм се замисляла да го направя, само защото някой от обкръжението ми е минал вече по този път и аз едва ли не се чувствам изостанала. Напротив, дори ми служеха за пример с приятеля ѝ, с когото ходиха близо 4 години. Правеше ми кеф просто да виждам, че е възможно двама души да правят секс вследствие на истински чувства, а не на това, че е "срамно да си на еди си колко години и да си девствена".
Всеки има глава на раменете си и сам си решава за себе си. Аз лично не мисля, че е срамно (колкото и неподходяща да ми се вижда думата в случая) да си на 20 и да си девствена. И не смятам, че им има нещо на такива момичета. Дори обратното - знаем колко е лесно в днешни дни момиче да си намери момче за една нощ... Просто смятам, че са достатъчно умни, за да не си разтворят краката пред първия срещнат, който им каже 2 мили приказки. (в някои от случаите дори това го няма..) В тийнейджърство като това в наши дни, където момиченцата си държат краката широко отворени за всеки втори батко, би правило чест на едно момиче, че се е запазило чисто и все още търси истински чувства, а не посредствени момченца...
OtkrovennoBezrazlichna
09-19-2011, 20:24
Не съм чела предните мнения ама..
секса не беше ли нещо хубаво ?!
защо треа има години за секса
просто това поколение бързат да порастват и така..
айде сега и аз ако можех щях на 13 ама тогава не съм мислила за това
а и си мисля , че сега се прави повече секс от скука.. (щото няма кво друго интересно да се измисли) (аахаххах)
ай весело :П
Не мисля, че е срамно, секс започва да се прави, когато самия ти си достигнал психическата и физическата си зрялост и когато се почувстваш готов за това. А това съзряване определено не става на 13-14 год. Днешните младежи го правят по скоро, защото аверчетата им го правят и те се чувстват като аутсайдери ако не са като тях или защото баткото, с който са им е казал "или го правиш или те зарязвам" и те разбира се го правят, защото нямат и капка самоуважение. Но в крайна сметка самоуважението се възпитава у един човек, а възпитанието днес също е под всякаква критика .... но това е много дълга тема. :-x :) За това съм сагласен че трябва да си достигнал психическа и физическа зрялост .. Но това го срещам много често че някои са карани едва ли не на сила да го направят инак няя се виждат с определения човек и такива заплахи .. ами не е само това .. даже повечето слчаи не е така а самите момчета имам по малки приятели и като си варвим по улиците и вика мале тази само да я барна, ще я скасам .. и такива глупости но просто няя кво да му обеснявам .. че бил малък или квото и да е .. Всичко е и до възпитание .. Но какво да кажем за тези хора .. На възраст 12-13 г. Едва ли имат опит и каквото и да е било .. то тои е гледал порно и край тази ще я чу*ам .. Но не е и само при момчетата и при момичета го има .. Простоо липсва възпитание ..
+1.
Няма по-красиво нещо от това да се отдадеш на някого, когото обичаш. Каквото и да си говорим в днешно време да си девствен на 18 е Срам .. Но за мен не е и Гордост да си на 12-13 и да не си девствен ..
anonymous708973
09-20-2011, 05:56
Такова нещо като "обществено мнение" в случая няма.
За теб може би - не, но за много хора не само че има обществено мнение, ами и оказва завидно влияние върху държанието и решенията им.
Дори обратното - знаем колко е лесно в днешни дни момиче да си намери момче за една нощ...
Мит.
Glorybox
09-20-2011, 06:02
Все ми е тая . По-скоро съм за сексуалните отношения в тийн възраст , по-добре тогава да ти се случат някои неща , а пък след 20 да мислиш вече за семейство и т.н.
Не си представям да имам 1 партньор цял живот.
П.П: Не се връзвайте на Бийтълката , тя е за 7ми клас в момента , обясняваше как с никого не се разбира в училище , защото е различна , можела да сподели всичко на учителите, но не на съучениците .
И козметика каза, че не ползва.
Общо взето мама и тати здраво й държат конците, а е на 12-13 , не й обръщайте внимание.
SisiStrange
09-20-2011, 08:14
Каквото и да си говорим в днешно време да си девствен на 18 е Срам .. Но за мен не е и Гордост да си на 12-13 и да не си девствен ..
Глупости. Толкова много хора познавам, които са на 18 и са девствени и никой не се отнася с тях като с хора, които трябва да се срамуват. Никой не им се подиграва. Не знам вие къде живеете и в какви компании движите, но сигурно ще да са доста изпаднали.
MaLkaTa_LaDy
09-20-2011, 08:27
Строго индивидуално си е за всеки от какво ще го е срам. Зависи човек как ще постави ситуацията пред другите. Едва ли някой може да накара 20-годишен девственик да се почувства зле от факта, че не е правил секс, ако същия този девственик върви с гордо вдигната глава, не се притеснява да си го признае и не си търси отчаяно някоя да ебне.
От друга страна бих казала, че е странно. Все пак на такава възраст хората си имат голямо желание [да не кажа и нужда] за секс. И за това отговорих "зависи от обстоятелствата". Ако не си намерил човек, с който искаш да го направиш, не трябва да се хвърлиш на първия срещнат. Но не ми изглежда реално на тези години да не намериш такъв човек. Изрази от сорта на "притеснявам се", "не съм готова" са крайно глупави в този случай. Идеята ми е за момиче, което има желание за секс, не се притеснява, стеснява, дърпа излишно на някого, а просто не е намерила сериозно момче... В такъв случай не е никак срамно.
Както и преди съм казвала .. да си се е*ът на 13 щом в това намират смисъла на живота си. В моите виждания има много по - важни неща. ;)
TheHangedMan
09-20-2011, 10:34
PinkPan7her - Не виждам и защо въпросните 20-годишни да са горди? Заслуга ли имат, че не са правили секс? Похвално ли е, че за толкова време не са се сближили истински с никого? Според мен е доста ... хъх, кофти фактът, че на 20 години тепърва ще откриват света.
Няма какво да се коментира просто! Желязна логика...
На теб явно ти е все тая с кого правиш секс, но има хора, за които секса е чувство, което искат да споделят с човек, когото обичат. И защо да е кофти факта, че има хора, които са над 20-годишни и са девствени? Може да не са срещнали правилния за тях човек. Никой не се влюбва на сила!
Явно за теб секса е "здрасти". :) Знам ли?
h0usen3v3rdies
09-20-2011, 10:50
rofl . ебаваш се нали ?
TheBeatles
09-20-2011, 16:47
rofl . ебаваш се нали ? Не, съвсем сериозна съм. Просто не смятам, че е редно да се прави под 18.
rofl . ебаваш се нали ? Не, съвсем сериозна съм. Просто не смятам, че е редно да се прави под 18.
Като пораснеш ще разбереш.
TheGuardian01
09-20-2011, 18:22
Като пораснеш ще разбереш.
Така те искам, моето момиче! :-) :D
Ние , като се про*бахме на по 14-15 ,виж, смятат ни за няк'ви "нечовеци" :lol: :lol:
Ти ме забрави! Аз съм ти сърдита! :D
Не е срамно..По-срамно е да го правиш на 13-14 без да имаш елементарна сексуална култура и после да пускаш теми от типа на "на 13 съм, скъса се презерватива, а ние с гаджето нямаме пари за Ескапел"....
Аз съм на почти на 20 и съм девствена... И кво, трябва да се депресирам от живота ли? Точно никога :)
Shturrrche88
09-21-2011, 09:39
Искам, моля те, да си изложиш доводите, защо не смяташ че е редно да се прави под 18.
Не знам дали е срамно..
Тъпо е да почнеш да правиш секс на 12-13..
Тъпо е да го правиш и на 16, само защото останалите вече са го направили, "да не си по-назад" ..
Но след като си навършил 18 примерно и можеш да взимаш сам решения по всеки един въпрос, предполага се, че си достатъчно интелигентен за да прецениш всяка ситуация, защо тогава не го правиш!?
Секса не е нещо срамно, не е нещо грозно и отвратително..
Секса е удоволствие.. Защо не!?
Ако си на 20 години и не правиш секс идва въпроса: няма с кой? Никой не те иска? Или пък се пазиш за брака, което е хиляди пъти по-тъпо..
Лично мнение..
Не знам кое е срамно и кое не.. Не искам да съдя никого..
Bozichko
09-21-2011, 11:17
Не възрастта определя кога и как. Има хора и на по 20+ години, които са ужасяващо безотговорни и неуки. Твърдо съм за да се прави секс между хора, независимо от възрастта, стига да имат поне елементарна сексуална култура. Да са наясно с поне малка част от нещата. Вярно някак шантаво е на по 11-13 вече да се "мушкат", ама не ние решаваме те какво ще правят. Най ме дразни факта, че повечето го правят, само щото приятелките им "казват", че го правят (което не е ясно дали е истина) и те да не остават по-назад, за такива хора съм ТВЪРДО ПРОТИВ да го практикуват. А за мацката дето е на 20 и е девствена, кво ? Това, че не е срещнала човека, с който желае да го направи, що задължително трябва да идват въпросите "никой не я иска, няма с кой"?? Това, че вие сте имали късмета/нещастието да си намерите човек, с който да го направите, не значи, че с всички е така. Ми момичето не е длъжно да си вирва краката само щото "хорското мнение" за нея ще е еди кво си. :)
Не мисля, че е срамно да си на 16, 17... и повече и да си девствен/а
Ако искаш го прави на 13, ако искаш на 40 няма определена възраст в която да го направиш. Ако си готов/а, искаш го и е с човек на когото вярваш го прави по всяко време. Друг е въпроса, че 13-те не знаят дали им се пикае или им се Е** ...
Стига де :( на времето секса е бил забранен преди сватбата *o* К`ви са тия работи,момиченца на 13-14 годинки??Напротив,много е хубаво да си девствен и да изгубиш девствеността си с човека,който обичаш,а не ей тъй просто да си отворена,за да не изоставаш !Според мен е нормално след 16 годишна възраст,защото тогава органите са се развили и хормоните са се наместили!Защо неразвити дечица,сиг. и без менструация да се отворят???!!Та това е много опасно!Може да спрат да се развиват!!!Ще имат куп проблеми,инфекции и т.н. може дори да се увредят!!!Майка ми е изгубила девствеността си на 23 години!И какво от това?!Аз дори си мисля да последвам примера и` (освен ако не намеря истинската любов по-рано!)
П.П.Браво за темата !!
Shturrrche88
09-21-2011, 16:23
Не разбирам, защо някои от вас смятат, че масово момичетата на 15-17 години правят секс, защото другите го правят?
Просто ми е любопитно, защото и тука прочетох такива твърдения, без да сте наясно дали е така, или не! За 12-13 годишните бих се съгласила, че го правят, за да не останат по-назад или от любопитство, без да са наясно какво точно ще им донесе сексът в тази възраст.
Но, има момичета, които на 16 години вече имат гаджета от една-две години, видяли са, че момчетата им държат на тях, изпитват чувства и желание да спят с гаджетата си.
ted4ty, когато ти дойде първия цикъл, това е знак, че тялото ти физически е подготвено да бъде оплодено. Проста биология и физиология. Не казвам, че е правилно, в никакъв случай. Само ти обяснявам, че това означава, че органите ти са достатъчно развити, че да можеш да износиш бебе, следователно да правиш и секс.
gabsit000
09-21-2011, 16:37
еми сега на днешно врме изглежда смешно и нелепо да си на 20 и да не го правила още .. аз изгубих детсвеността си на 19 и не съжалявам въобще че съм чакала толкова много и честно казано нищо не съм изпуснала .. а за опит -това само оборотните да му мислят ..
sapphire5
09-21-2011, 17:24
FuCKkK13
09-21-2011, 17:31
Не разбирам, защо някои от вас смятат, че масово момичетата на 15-17 години правят секс, защото другите го правят?
Просто ми е любопитно, защото и тука прочетох такива твърдения, без да сте наясно дали е така, или не! За 12-13 годишните бих се съгласила, че го правят, за да не останат по-назад или от любопитство, без да са наясно какво точно ще им донесе сексът в тази възраст.
Но, има момичета, които на 16 години вече имат гаджета от една-две години, видяли са, че момчетата им държат на тях, изпитват чувства и желание да спят с гаджетата си.
ted4ty, когато ти дойде първия цикъл, това е знак, че тялото ти физически е подготвено да бъде оплодено. Проста биология и физиология. Не казвам, че е правилно, в никакъв случай. Само ти обяснявам, че това означава, че органите ти са достатъчно развити, че да можеш да износиш бебе, следователно да правиш и секс. +1.. пример.. моя съученичка (на 15 съм) ходи с едно момче от 2 години и половина.. и някой ако ми каже, че не се обичат та на... и тогава лошо ли е ? .. не мисля... има хора,които на 13 знаят какво е да обичаш ама са много много много малко...
SisiStrange
09-21-2011, 17:42
Съгласна. Аз бях на 16 (без 1-2 седмици), когато го направих за пръв път. Бях си изчела всичко и никога не ми е и хрумвало да пускам теми: "Бременна ли съм?" С човека ходихме общо година и половина и имах силни чувства към него. Не виждам нищо лошо. Тук по вашите думи всяко момиче е неориентирана пикла до 18. Ами не е така. Има и момичета, които знаят как да смятат овулации, да се пазят и прочие. Впрочем бях точно на 12-13, когато за пръв път изчетох една образователна книжка по тези въпроси и още тогава знаех всичко.
FuCKkK13
09-21-2011, 17:45
Съгласна. Аз бях на 16 (без 1-2 седмици), когато го направих за пръв път. Бях си изчела всичко и никога не ми е и хрумвало да пускам теми: "Бременна ли съм?" С човека ходихме общо година и половина и имах силни чувства към него. Не виждам нищо лошо. Тук по вашите думи всяко момиче е неориентирана пикла до 18. Ами не е така. Има и момичета, които знаят как да смятат овулации, да се пазят и прочие. Впрочем бях точно на 12-13, когато за пръв път изчетох една образователна книжка по тези въпроси и още тогава знаех всичко. +1 ... ако си решил да правиш секс без грам сексуална култура дали ще си на 14 или 18 или 25 е все тая..
Всеки си има личен избор по тази тема :)
dream1707
09-22-2011, 10:55
Да се срамуваш,че си запазила нещо толкова свято и да се гордееш,че си се отървала от бремето на девствеността...
Доообре и аз не подкрепям 13 годишните.. пък колкото и там годишни да са, които го правят, за да не изостанат от останалите и, за да са модерни .... Ама мамка му, какво му е святото на едната ципа :-o така да се каже ...
Gr0zDan0v
09-22-2011, 11:39
твърдо НЕ !
gab4etyyy951
09-22-2011, 14:09
абе аз сам набор 95 и не сам го правила и не означава че сам задрастена
Shturrrche88
09-22-2011, 15:21
Не си задръстена, неграмотна си...
sapphire5
09-22-2011, 17:24
Всеки си има личен избор по тази тема :)
съгласна. Всеки си решава сам за себе си. :)
Не си задръстена, неграмотна си...
+ :-o
от къде знаеш, че не означава?
heartlesandfreaky
09-25-2011, 08:38
Защо пък да е срамно? Всеки има право на избор, относно това КОГА и С КОГО ще го направи. Тъпо е един човек, който е решил да опази девствеността си до момента, когато срещне истинската си любов, да става обект на всеобща подигравка... А още по-тъпи са малките ку*вички дето на 11 год. вече са преспали с няколко човека.. Ставаме по-зле и от циганите... :x :?
MojoJojo88
09-25-2011, 08:54
Защо пък да е срамно? Всеки има право на избор, относно това КОГА и С КОГО ще го направи. Тъпо е един човек, който е решил да опази девствеността си до момента, когато срещне истинската си любов, да става обект на всеобща подигравка... А още по-тъпи са малките ку*вички дето на 11 год. вече са преспали с няколко човека.. Ставаме по-зле и от циганите... :x :?
Ам да, но в случая ставаше въпрос и по-скоро за момичета, които през това време са имали приятели, но не са им пускали, щото са чакали "принца на бял кон", който много често се оказва "касапинът на проскубано магаре"....
heartlesandfreaky
09-25-2011, 09:33
Ам да, но в случая ставаше въпрос и по-скоро за момичета, които през това време са имали приятели, но не са им пускали, щото са чакали "принца на бял кон", който много често се оказва "касапинът на проскубано магаре"....
В такъв случай е доста тъпо да чакаш 'перфектния'.. Макар че, не мисля, че и в такъв случай е срамно.. :? Просто някои хора се чувстват готови да направят тази крачка по-нататък в развитието си... И пак казвам - въпрос на личен избор... Може би тези момиченца, които чакат 'принца на бял кон' имат своите причини да не се съгласят да правят секс преди еди-коя си възраст.. Зависи от доста фактори... Лично мнение.. :)
MedSestrata
09-25-2011, 23:27
Не мисля, че е срамно, секс започва да се прави, когато самия ти си достигнал психическата и физическата си зрялост и когато се почувстваш готов за това. А това съзряване определено не става на 13-14 год. Днешните младежи го правят по скоро, защото аверчетата им го правят и те се чувстват като аутсайдери ако не са като тях или защото баткото, с който са им е казал "или го правиш или те зарязвам" и те разбира се го правят, защото нямат и капка самоуважение. Но в крайна сметка самоуважението се възпитава у един човек, а възпитанието днес също е под всякаква критика .... но това е много дълга тема. :-x :)
+1
MedSestrata
09-25-2011, 23:32
Ограничена си. Всички са ограничени. Ограничени от сами себе си...
За теб секс под 13 е неприемлив - ограничение. Да си набучиш шиш през 2те зърна - също е неприемливо - ограничение...нужда да обяснявам повече?
Ти си мислиш, че си го направила с акъл, но замисляла ли си се следното: "И те така смятат!"
Да ме извиняваш, но на 13, 14 тепърва започва да се развива организма в сексуално отношение- какво съзряване за бога :-o Всеки сам си решава така е, но просто цари пълна НЕ*бателност във всяко отношение между пуберите в ранен стадии. За тях това е каот модата, модерно да пробваме. Има изключение не откичам, но масата са така. А морала и другите неща- на боклука. За мен не е нормално на 14 да си спал с 3,4 без значение пола. Няма вече детство- "от неориентирано сукалче преминават на сексуални зверове". И после се чудите защо лавина залива форума с еднакви теми.