- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствени/"Отворени" - Срам/Гордост ???
В днешно време и аз не знам накъде отива младежта...Стана нормално момиченца на по 13 години да правят секс,за да не изостават от другарчетата си или защото ги е СРАМ,че са девствени...Аз това НЕ го разбирам и надали ще го проумея за нещо нормално..Да се срамуваш,че си запазила нещо толкова свято и да се гордееш,че си се отървала от бремето на девствеността...
Според вас срамно ли е да си девствена,дори и на 20?И голяма гордост ли е да се "отвориш" на 13-14,за да не изоставаш с модата и по ред други "важни" причини?
ПС:Ако темата ви се стори тъпа,заключете я,но мисля,че е редно да се поговори за нещо такова,като се имат предвид нарастващите поголомно теми всеки ден "Отворих се на 13,сега бременна ли съм?" и т.н...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Не бих казало, че е срамен нито един от двата случая. В крайна сметка всички теми, които правите вие уважаеми заинтересовани от мнението на потребителите дами и господа, казвате "онези на 13-14, които са го направили, за да не са девствени и да не ги е срам и/или заради модата". Е, не всички са такива. Защо за тия 14-годишни трябва да се говори, че са курви.. Ами, ако 20-годишните девственици са били злобни снобарки дето никой мъж не е можал да изтърпи достатъчно дълго, че да се стигне до секс? Защо пък това, че си на двайсет и още си девствен и неопетнен да говори единствено добро за теб.. Защо въобще едната му девственост да е най-важния повод за гордост.. Искрено се надявам, че не ви е най-голямата гордост в живота факта, че сте останали девствени до16-17.. Да, за мене това е смешно. Секса сближава хората, извисява връзката на едно ново ниво.. Защо пък да е толкова лошо?
Според мен зависи от обстоятелствата ...
Ми хубаво ще е тея на 13-14 да мислят за последствията преди да правят секс, ама защо тая девственост я имате за........ едва ли не наааай-възвишеното нещо на тоя свят?!
Що па да е странно ?! Даже е супер,в днешно време да се намери красиво,запазено момиче на тия години.
Секс се прави когато си готов. Няма нищо срамно в това, че не си подарила девствеността си на някой случаен.
Не мисля, че е срамно, секс започва да се прави, когато самия ти си достигнал психическата и физическата си зрялост и когато се почувстваш готов за това. А това съзряване определено не става на 13-14 год. Днешните младежи го правят по скоро, защото аверчетата им го правят и те се чувстват като аутсайдери ако не са като тях или защото баткото, с който са им е казал "или го правиш или те зарязвам" и те разбира се го правят, защото нямат и капка самоуважение. Но в крайна сметка самоуважението се възпитава у един човек, а възпитанието днес също е под всякаква критика .... но това е много дълга тема.![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
За момчетата си е гордост ако успееш от рано няма какво да го обсъждаме това. Ако искате можем?
Единствената причина, че го правите това на проблем с девственоста при момичетата е просто, защото е адски лесно момиче да получи секс. Пръстите само трябва да щракнат и 3+ вече са готови.
Естествено това прави НЕ получаването на секс трудно, не може и двете да са лесни, за да има нещо лесно то противоположното му трябва да е трудно, иначе не могат да се правят подобни сравнения.
Това предизвиква у хората един вид конкуренция безумна, плод на която е и тази тема.
ПП. Накратко казано, колкото повече време опазиш девственоста си си толкова по-"сложи суперлатив тук", само защото е по трудно от това да я загубиш.
Всеки си има глава. Да си я позлва! Кво само казвате кое е правилно и грешно. Като мислиш, че е тъпо - не го правиш. Simple as that.
Кфо ся да сложим правила кога тряя почваме да се ебем ли...Не налагайте вашето ограничено мислене върху другите. Важи с пълна сила и за привържениците на ранния sex и на "опозицията."
^ Аз не съм ограничена или задръстена и не си налагам възгледите...Ако трябва да съм честна и аз малко рано започнах -на 15,а дори и на 14 имаше един опит,ама сега не ми се разказва дълга история(да поясня-с един човек).Но тогава се чувствах готова и физически и психически за това,направих го с човек,когото обичах и още обичам и имам много хубави спомени от първия си път и грам не съжалявам,че го направих сравнително рано..Но разликата в моя случай е,че аз го направих с акъл и чувства,а не като повечето днешни пикли,които сами не знаят защо го правят-дали за себе си,дали заради половинката,дали заради общественото мнение...Никой не поставя граници и срокове кога трябва да се *бем,но все има някаква оптимална граница,която не бива да се прекрачва,по простата причина,че човек колкото и да е по-развит от останалите едва ли е наистина готов за секс на 13-14...![]()
Ограничена си. Всички са ограничени. Ограничени от сами себе си...
За теб секс под 13 е неприемлив - ограничение. Да си набучиш шиш през 2те зърна - също е неприемливо - ограничение...нужда да обяснявам повече?
Ти си мислиш, че си го направила с акъл, но замисляла ли си се следното: "И те така смятат!"
+Първоначално написано от OneGuy
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Сега ако кажеш, че е и българка ...Първоначално написано от dark40
Eдно към едно. Девствеността не е чаааак толкова съкровена и в никакъв случай повод за гордост. Не виждам какво му е гордото на 20 години на нямаш идея от нещо толкова важно - голям праз, че знаеш всичко, докато не го направиш, не се броиАми, ако 20-годишните девственици са били злобни снобарки дето никой мъж не е можал да изтърпи достатъчно дълго, че да се стигне до секс? Защо пък това, че си на двайсет и още си девствен и неопетнен да говори единствено добро за теб.. Защо въобще едната му девственост да е най-важния повод за гордост.. Искрено се надявам, че не ви е най-голямата гордост в живота факта, че сте останали девствени до16-17.. Да, за мене това е смешно. Секса сближава хората, извисява връзката на едно ново ниво.. Защо пък да е толкова лошо?Не виждам и защо въпросните 20-годишни да са горди? Заслуга ли имат, че не са правили секс? Похвално ли е, че за толкова време не са се сближили истински с никого? Според мен е доста ... хъх, кофти фактът, че на 20 години тепърва ще откриват света.
Аз пък съм горда, че вече не съм ... (мразя думата). Знам всичко, което трябва да се знае, не го претупах, доставих удоволствие на партньора си, както и той на мен. Не бързах, не си бях поставила срок, просто усещах, че нещата отиват на там. Никой не ме е пресирал, по-скоро аз бях инициатор.И съм на 16 - достатъчно голяма, за да си поема отговорността и не прекалено голяма.
![]()
Да се сближиш и изчукаш с някого са 2 напълно различни неща.
Абе вие не разбрахте ли,че в това отношение НЯМА срамно.Няма лошо ако си девствен на 13,14,16,20,та дори и 25.Ти си решаваш.Не е срамно и да не си девствен на 12,просто е тъпо (мое мнение).Айде всеки да си гледа живота.Нека се таковат на по 12-14,ако стане гаф,да се оправят.Който си има мозък в главата не пуска малоумни теми от типа 'Бременна ли съм?' и толкоз.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Според мен на 16-17-18 е напълно нормално да намериш първото си истинско влюбване и да искаш всичко да направиш с негоПървоначално написано от dark40
интересно ми е как при завършване на гимназия няма да искаш да правиш секс
вечерта на абитуриентския си бал няма да искаш да правиш секс
![]()
![]()
![]()
След 18 не виждам ,защо трябва да продължаваш да бъдеш девствен
.Или си много сдухан-а и грозен-а или си прикалено срамежлив-а ,за да правиш секс
![]()
![]()
sleda ot lubovta
Не е срамно,когато се чустваш готов и си достатъчно информиран какво може да стане тогава.Няма значение дали си на 13 или на 20,когато му дойде времето тогава.
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
От всичките мнения, според мен, това е единственото вярно. Всички си мислят, че сегашните 13-14 годишни (сред които и азПървоначално написано от nefchi_bs
, но съм девствена
) са го направили само защото всички го правят или защото се срамуват, че са девствени. Това не е вярно. Познавам няколко момичета, които са на 14 години и са го правили, но те го обсъждаха с гаджетата си по 1 месец, а не -"искаш ли да го прайм" .. "ми, ок" .. а за тези, които са на 20-25 и са девствени, не виждам нищо лошо в това. Може все още да не са срещнали човек, на когото да му имат пълно доверие .. но всеки има различно мнение
![]()
колко килогрма е ? 200 ? 300 ?Първоначално написано от dark40
![]()
Йоо
Оф, много се дразня така. Някой като им хрумне да се правят на моралисти и да пускат тъпи теми. Сама си се изебала рано-рано, ама иначе пикли били другите, пфф. Кво те бърка, бе? Гледай си твойта путка и остави на другите. Било свято и бла-бла, глупости. Като ходиш с някой от 2 години и защо да не го напраиш на 15, например? Ся по-правилно ли е да познаваш някой от 2 дена и да го напраиш на 18? Коя излиза курвата? Ако е за въпрос, аз най-много мога да се хваля, че съм запазила "това свято нещо" толкова време, ама нали не пиша тъпи, повтарящи се и безсмислени теми?
За всеки границите на морала са различно и индивидуално нещоПървоначално написано от Moderatorius
Пуснах темата,защото ми беше интересно как хората на различни възрасти гледат на нещата
Ок,за теб може да е било рано,за мен беше точният момент с подходящият човек-ето различни хора,различни виждания
Именно затова пуснах темата
И да,попринцип е свято,но когато си девствена в истинския смисъл на думата,а именно НЕПОРОЧНОСТ и НЕОПЕТНЕНОСТ...Един химен НЕ те прави девствен,девствеността не е само физиологично понятие..Ако n-пъти си правила орален и анален секс и петинг значи НЕ си девствена!!!![]()