PDA

View Full Version : Проблем в даскало с някой хора..

Jessrabbit
09-30-2010, 19:55
Добър ден,преди 1 седмица си купих очила,защото не можех да виждам добре,не са голям диоптер всичко е наред,за да ги нося на всякаде трябваше да са някакви по-готини,е най - накрая стигнахме до решение,очилата бяха адски скъпи 270 лева , обаче пък много си ме кефят и са адски готини,отивам аз в даскало и тия от класа постоянно ме базикат,изглеждаш кат зубар кав нз кво .. ок става базик ок..2.3..3.4.5...ама то ми писна вече..1 и същи глупости ми приказват и ми е писнало от тях очилата са адски готини тия глупаци нищо не разбират,ама ми писна да ги слушам. .. 1 път дойдох и веднага " каде са очилата ве " и някви такива,направо ми вдигат нервите,казвам им аре млъквайте там,а те продължават,разбирам че се шегуват ама прекаляват и много ме дразнят нз как да им кажа да млъкнат по тая тема направооо..само подигравки.

xoxi
09-30-2010, 20:28
Не им обръщай внимание. Те като видят, че не им се връзваш на приказките ще престанат.

iLovePussyJuice
09-30-2010, 20:38
мен ме наричат наркоман и по цял ден се гаврят с мен... боли ме к'ура за тях 8-)

fpasysh
09-30-2010, 20:43
welcome to my world

мен пък все за нещо ще ме бъзикат.....да сгафя за най-малкото нещо и почват да ме бъзикат по цяла седмица...не им обръщам внимание и тва е...

Greennight
09-30-2010, 21:10
Трябва темата ти да е в раздел Училище и приятели.По темата- да те боли лявата част на десното мъдо за тия.

SmilezZz
10-01-2010, 08:17
Не им обръщай внимание...
Това си е напълно нормално,нека
те да са нахакани и фешъни - ти въобще
не им се връзвай..
"Убий идиота с мълчание"..

Falashk0
10-02-2010, 12:17
Както всички казаха, просто не им обръщай внимание и ще престанат.

flearness
10-02-2010, 20:42
Добър ден,преди 1 седмица си купих очила,защото не можех да виждам добре,не са голям диоптер всичко е наред,за да ги нося на всякаде трябваше да са някакви по-готини,е най - накрая стигнахме до решение,очилата бяха адски скъпи 270 лева , обаче пък много си ме кефят и са адски готини,отивам аз в даскало и тия от класа постоянно ме базикат,изглеждаш кат зубар кав нз кво .. ок става базик ок..2.3..3.4.5...ама то ми писна вече..1 и същи глупости ми приказват и ми е писнало от тях очилата са адски готини тия глупаци нищо не разбират,ама ми писна да ги слушам. .. 1 път дойдох и веднага " каде са очилата ве " и някви такива,направо ми вдигат нервите,казвам им аре млъквайте там,а те продължават,разбирам че се шегуват ама прекаляват и много ме дразнят нз как да им кажа да млъкнат по тая тема направооо..само подигравки.

да не ти пука...важното е че тебе те кефят....а и съм сигурна че в тях има много повече неща за подигравка :)

awqward
10-02-2010, 22:16
Не им обръщай внимание. Те като видят, че не им се връзваш на приказките ще престанат.

Г*за ми, с извинение. Подигравките никога няма да престанат освен ако:

1. Подиграващите се не умрат от смърт
2. Подиграваният не спре да носи очила (в случая)
3. Подиграваният не се премести

Жестоката реалност.

И тия дето се правят на големия Игнор, кого заблуждавате, наивници?

Като ти кажат едно нещо, прави се на стеничка, а обидата си те рабоооти, работи си те отвътре, човърка те като кариес.

И ти просто свършваш с палец отзад.

xWandereRx
10-03-2010, 10:33
ами лещи?
а иначе подигравай им се и ти за нещо, не им се връзвай, ако ги игнорираш може и да спрат

mrafka
10-03-2010, 13:58
o0.. ш си снимаш ли очилата да ги видим :-D мноо обичам очила и ме кефят хората с тях ;O :D

BaffaLsc
10-03-2010, 14:41
не им се връзвай..
Точно така.Като видят ,че не им обръщаш ГРАМ внимание и ще престанат. :)

brokeninside13
10-03-2010, 15:20

dob4y
10-06-2010, 19:12
не им се връзвай..
+.. Не се занимавай с по-тъпи от тебе

asdfjkfkklsdlslf
10-06-2010, 20:28
Не им обръщай внимание, а ако пак продължават - обиждай ги и ти.

nerdrage
10-07-2010, 04:35
не храни троловете и всичко ще е наред

lalolina
10-07-2010, 08:54
И аз така мисля- не им се връзвай! Очилата са си и моден аксесоар и ако ти стоят добре- носи си ги с кеф и самочувствие! След време всички ще свикнат да те виждат с тях и няма да има повече шегички.

purple00
10-07-2010, 10:51
не им се връзвай няма ко друго да направиш

fuckme
10-07-2010, 14:44
Трябва темата ти да е в раздел Училище и приятели.По темата- да те боли лявата част на десното мъдо за тия.
:razz: :razz: :razz:

xxcherry
10-08-2010, 19:03
1. Подиграващите се не умрат от смърт

Братле, един въпрос - то от друго може ли да се умре? :-o
А колкото до темата - спокойно, рано или късно ще свикнат и изобщо вече няма да им прави впечатление.