View Full Version : Проблем в даскало с някой хора..
Jessrabbit
09-30-2010, 19:55
Добър ден,преди 1 седмица си купих очила,защото не можех да виждам добре,не са голям диоптер всичко е наред,за да ги нося на всякаде трябваше да са някакви по-готини,е най - накрая стигнахме до решение,очилата бяха адски скъпи 270 лева , обаче пък много си ме кефят и са адски готини,отивам аз в даскало и тия от класа постоянно ме базикат,изглеждаш кат зубар кав нз кво .. ок става базик ок..2.3..3.4.5...ама то ми писна вече..1 и същи глупости ми приказват и ми е писнало от тях очилата са адски готини тия глупаци нищо не разбират,ама ми писна да ги слушам. .. 1 път дойдох и веднага " каде са очилата ве " и някви такива,направо ми вдигат нервите,казвам им аре млъквайте там,а те продължават,разбирам че се шегуват ама прекаляват и много ме дразнят нз как да им кажа да млъкнат по тая тема направооо..само подигравки.
Не им обръщай внимание. Те като видят, че не им се връзваш на приказките ще престанат.
iLovePussyJuice
09-30-2010, 20:38
мен ме наричат наркоман и по цял ден се гаврят с мен... боли ме к'ура за тях 8-)
welcome to my world
мен пък все за нещо ще ме бъзикат.....да сгафя за най-малкото нещо и почват да ме бъзикат по цяла седмица...не им обръщам внимание и тва е...
Greennight
09-30-2010, 21:10
Трябва темата ти да е в раздел Училище и приятели.По темата- да те боли лявата част на десното мъдо за тия.
SmilezZz
10-01-2010, 08:17
Не им обръщай внимание...
Това си е напълно нормално,нека
те да са нахакани и фешъни - ти въобще
не им се връзвай..
"Убий идиота с мълчание"..
Falashk0
10-02-2010, 12:17
Както всички казаха, просто не им обръщай внимание и ще престанат.
flearness
10-02-2010, 20:42
Добър ден,преди 1 седмица си купих очила,защото не можех да виждам добре,не са голям диоптер всичко е наред,за да ги нося на всякаде трябваше да са някакви по-готини,е най - накрая стигнахме до решение,очилата бяха адски скъпи 270 лева , обаче пък много си ме кефят и са адски готини,отивам аз в даскало и тия от класа постоянно ме базикат,изглеждаш кат зубар кав нз кво .. ок става базик ок..2.3..3.4.5...ама то ми писна вече..1 и същи глупости ми приказват и ми е писнало от тях очилата са адски готини тия глупаци нищо не разбират,ама ми писна да ги слушам. .. 1 път дойдох и веднага " каде са очилата ве " и някви такива,направо ми вдигат нервите,казвам им аре млъквайте там,а те продължават,разбирам че се шегуват ама прекаляват и много ме дразнят нз как да им кажа да млъкнат по тая тема направооо..само подигравки.
да не ти пука...важното е че тебе те кефят....а и съм сигурна че в тях има много повече неща за подигравка :)
Не им обръщай внимание. Те като видят, че не им се връзваш на приказките ще престанат.
Г*за ми, с извинение. Подигравките никога няма да престанат освен ако:
1. Подиграващите се не умрат от смърт
2. Подиграваният не спре да носи очила (в случая)
3. Подиграваният не се премести
Жестоката реалност.
И тия дето се правят на големия Игнор, кого заблуждавате, наивници?
Като ти кажат едно нещо, прави се на стеничка, а обидата си те рабоооти, работи си те отвътре, човърка те като кариес.
И ти просто свършваш с палец отзад.
xWandereRx
10-03-2010, 10:33
ами лещи?
а иначе подигравай им се и ти за нещо, не им се връзвай, ако ги игнорираш може и да спрат
o0.. ш си снимаш ли очилата да ги видим :-D мноо обичам очила и ме кефят хората с тях ;O :D
BaffaLsc
10-03-2010, 14:41
не им се връзвай..
Точно така.Като видят ,че не им обръщаш ГРАМ внимание и ще престанат. :)
brokeninside13
10-03-2010, 15:20
не им се връзвай..
+.. Не се занимавай с по-тъпи от тебе
asdfjkfkklsdlslf
10-06-2010, 20:28
Не им обръщай внимание, а ако пак продължават - обиждай ги и ти.
nerdrage
10-07-2010, 04:35
не храни троловете и всичко ще е наред
lalolina
10-07-2010, 08:54
И аз така мисля- не им се връзвай! Очилата са си и моден аксесоар и ако ти стоят добре- носи си ги с кеф и самочувствие! След време всички ще свикнат да те виждат с тях и няма да има повече шегички.
purple00
10-07-2010, 10:51
не им се връзвай няма ко друго да направиш
Трябва темата ти да е в раздел Училище и приятели.По темата- да те боли лявата част на десното мъдо за тия.
:razz: :razz: :razz:
xxcherry
10-08-2010, 19:03
1. Подиграващите се не умрат от смърт
Братле, един въпрос - то от друго може ли да се умре? :-o
А колкото до темата - спокойно, рано или късно ще свикнат и изобщо вече няма да им прави впечатление.