View Full Version : Харесва ли ме..
noproblem123
10-01-2010, 13:47
Да започна...има едно момиче от моя клас, което много ми харесва...викам си нямам шанс, обаче един ден си седя така с гръб и си говоря и изведнъж усетих едно нежно подбутване по гърба и се обърнах и я видях нея, после питах защо, а тя ми се усмихна, викам си и аз утре да направя нещо и докато минах покрай нея я закачих по гърба и тя ме изгледа някак сериозно...ние не си говорим много, но днес ме пита разни въпроси и т.н. Въпроса ми е какво да правя оттук нататък? :) Сгреших ли с това "закачане"...Знам, че на момичетата не им е много приятно да ги пипат по всяко време, ама така ми дойде. Благодаря. Очаквам съвети :)
NeZaPoznat
10-01-2010, 13:50
Да започна...има едно момиче от моя клас, което много ми харесва...викам си нямам шанс, обаче един ден си седя така с гръб и си говоря и изведнъж усетих едно нежно подбутване по гърба и се обърнах и я видях нея, после питах защо, а тя ми се усмихна, викам си и аз утре да направя нещо и докато минах покрай нея я закачих по гърба и тя ме изгледа някак сериозно...ние не си говорим много, но днес ме пита разни въпроси и т.н. Въпроса ми е какво да правя оттук нататък? :) Сгреших ли с това "закачане"...Знам, че на момичетата не им е много приятно да ги пипат по всяко време, ама така ми дойде. Благодаря. Очаквам съвети :)
аааа приятно им е :D приятно им е ... само се пра'ат :lol:
mArMaLaDkA
10-01-2010, 15:25
Покани я да излезете някой път. "Някой път" звучи неангажиращо и не те вкарва в някакви рамки, нито те кара да й обещаваш нещо. Пък ако си много нетърпелив, харесай си ден и час, и направо й казвай кви планове имаш. 8-)
righteous
10-01-2010, 17:33
Пич , преди да я попиташ дали иска да излезете започни да я заговаряш малко повечко.. И помни нещо .. НЯМА ТАКОВА НЕЩО "НЯМАМ ШАНС".
:)
mincheto
10-02-2010, 05:23
Говори повече с нея за начало........
Говори повече с нея за начало........
Нали нямаше да влизаш тука бе? Какво стана? Не успя?
December
10-02-2010, 11:37
аааа приятно им е :D приятно им е ... само се пра'ат :lol: приятно ни е само ако и ние харесваме момчето ;д
и от моят клас има един нов ученик дето все ме "пипа" тъй де закача или както му се вика. Но в срядата нещо се бях ядосала и като почна да ме "пипа"(егати израза :lol: ) взех,че го ударих и още ми е гадно.Понякога и аз се държа много тъпо.Все според последните емоции.
Та тъй де момичето просто е имало лош момент.Според мене те харесва.Продължавай със закачките,сигурно и тя като мене няма търпение да минеш покрай нея и да й пипнеш косата :lol: Ако живеете в една посока може да се прибирате заедно от у-ще.Или ако си първа смяна след часовете да я помолиш да обядвате заедно.
Нещо от тоя род 8-)
Аааа кой клас си?
Greennight
10-02-2010, 12:21
Мармаладката се изрази най-точно.
soul1199
10-02-2010, 18:23
Покани я да излезете някой път. "Някой път" звучи неангажиращо и не те вкарва в някакви рамки, нито те кара да й обещаваш нещо. Пък ако си много нетърпелив, харесай си ден и час, и направо й казвай кви планове имаш. 8-)
bootyboy
10-24-2010, 18:05
Не си сгрешил..напротив..продължа вай..покажи и, че се интересуваш от нея..че я харесваш! Но го прави и с говорене, не само със "закачане"
desadesa
10-24-2010, 18:39
Ммм .. и според мен те харесва.. Разговаряй я по-често. Не бъди нахален. Ако и тя се закача и говори повече с теб, бъди сигурен, че ти е хвърлила око.. Но преди да я поканиш някъде, изчакай още малко :grin: