View Full Version : ПОМОЩЩЩ
Оле, хора отчаяно търся помощ... Утре ще излизам с гаджето и тя ми писа по скайпа, че мн иска да се натискаме, но в моя малък опит не ми се е случвало и затова моля ви, обяснете ми в какво точно се състои натискането и каква точно е целта му :D както и някои техники хаха :D
така де, винаги има 1ви път..
Как да се натискате?? Буташ я в ъгъла и я притискаш силно към стената, ма толкоз силно, че да не може да диша . :D :D
ами ако бях избрал да съм от типа хора, които няма да поставят тази запетайка, от типа хора, които пушат, пият и вършат пълни тъпотии, сигурно бих имал опит и бих знаел, но уви.. Осъзнал съм, че даскалото е най-важно и напоследък заподозрях, че малко съм се поовлекал. Е, ето и промяната :D едното не може без другото.. то си е природа.. Та все още чакам съвети :D
Biskfitka
10-01-2010, 21:15
На 15 сте и се уговаряте кога ще се натискате...Мале...
Гушкаш,целуваш джуки,вратленце,пипаш крака,дупе...:)..пръстче,две,т ри и... 8-)
Не,сериозно...отивате някъде на по-усамотено място да не ви гледат хората,гушкате се,целувате се,опипвате се,само да не правите секс :D
опипваме се викаш.. Ерекцията ми би била доста нежелателна от моя страна :D
повдига ми се от темата :-o
:D :D
амии не знам -мисълта ,че две деца на 15 се натискат в някое кръчме
ти да не би да не си бил дете :D до колкото може да се каже дете..
:razz: :razz: :razz: :razz:
кака съм все още-хм да била съм и на 15 не мислех къде да се натискам :-D
хубавичко-аз ще си лягам ,айде :-)
Greennight
10-01-2010, 21:31
Еми как така ше се натискате-натис натис,после муш-муш и така 8-)
айде лека нощ но не спирайте да коментирате.... ще стана рано сутрин да видя какво сте измъдрили! :D чака ме тежък ден...
petersl55
10-01-2010, 21:33
"натискане" адски просташки израз..от кое село си :razz:
martinskiq
10-02-2010, 11:54
начи земаш една възглавница и почваш :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: бива ли да има толкова много тъпи хора да се оговарям за натискане :razz: :razz:
Упражняваш сила върху единица площ, учен си ще ме разбереш.