Влез

View Full Version : отказва секс ..

Slynchiicee
10-02-2010, 09:27
.. здравейте.. значи имам няколко въпроса , но първо да кажа за какво става въпрос.. приятеля ми преди много обичаше да ме лиже отделяше супер много време само за мен .. аз естествено си му доставях удоволствие.. връщах си му го .но.. с времето някакси почна да му омръзва. преди първо той започваше да ми доставя удоволствие. а сега .. само като го докосна . ii почна ли да му правя свирки .. просто полудява и забравя за всичко казва че толкова много му правело кеф че просто незнае къде се намира.. дори си стене тихичко.. ноо проблема е че от както почнаха да му харесва толкова много как му духам предпочита да свърши със свирка и да му духам само отколкото и секс .. защото от секса се изморявал .. и сега от няколко дни сме така.. докосва ме отдолу .. лиже ме . но започва 2 мин усилено.. и в момента в които ми става най-яко и вика давай давай моля те не спирай . и общо взето докосваме за малко и пак продължавам .. и секс не правим ..

според мен причината е че му харесва може би повече удоволствие изпитва от свирка.. а и той ми е първи .. тясна съм си отдолу.. не е там проблема... незнам кажете какво да направя.. че да иска да правим секс .. :Д освен да му откажа да му духамм :д или . незнам дайте съвет какво да правя.. определеноо искам да си останем заедно без отговори от сорта зарежи го
чакам ..

Greennight
10-02-2010, 09:33
Ми може да иска малко разнообразия.Сигурно след 1 седмица пак ше му се доебе :wink:

Slynchiicee
10-02-2010, 09:36
Ми може да иска малко разнообразия.Сигурно след 1 седмица пак ше му се доебе :wink:

ее.. бах му майката аз една седмица.. кво ще правя.. знаеш ли кво е да му духаш и едва ли не да не ти даде да му седнеш на трона
:D :D :D

Saphire
10-02-2010, 09:56
Казваш му същото което и той ти казва, че на тебе ти харесва той да те задоволява, но не намеквай, че ти няма да му доставяш удоволствие. Просто се опитай да издокараш така нещата, че той да получи, това което иска, когато и той е свършил някъква работа. То това трябва да ти идва от вътре...

Slynchiicee
10-02-2010, 10:40
Ами замисли се...Явно си дърво в секса и затова предпочита свирки.Постарай се да промениш нещо само ти знаеш какво и какво ще му хареса на френда ти.Не казах,че си дърво за те обидя,а за да те накарам да се замислиш над това,което каза.Отговора е в теб!

просто свършва прекалено бързо при секс ;)

Slynchiicee
10-02-2010, 11:23
е грешиш ама окей както искаш мисли :)

D0tty
10-02-2010, 11:55
Ами пробвайте нещо ново..на някое нестандартно място..и ще стане работата :)

akrobatkata
10-02-2010, 13:06
еми дръж го 1-2 седмици на сухо и ще видиш че сам ще дойде при теб

sifon4o
10-03-2010, 02:45
на мене лично просто понякога ми омръзва.. 1 седмица забравям за оная си работа и след тва всичко си е като преди :grin:

YVKsport
10-03-2010, 08:18
еми дръж го 1-2 седмици на сухо и ще видиш че сам ще дойде при теб
Или при някоя друга :grin: :-D :D 8-)

SEXTRAVAGANTE
10-03-2010, 10:33
Абе дръж се малко на положение....Казваш му да те чука иначе нема свирчоци и тва е. Разговаряй с него по тая тема.....и тка

xinfamous
10-03-2010, 10:43
Абе дръж се малко на положение....Казваш му да те чука иначе нема свирчоци и тва е. Разговаряй с него по тая тема.....и тка

ми тва е отговора,да.

DarkTemplar
10-03-2010, 11:25
Както обичаше да казва една приятелка "аз без секс свирки не правя". Повечето съвети са ти дадени от предишните писали - правете 2ри, ако трябва и 3ти тек (само старите хора правят по 1), въобще стимулирай го да не е мързеливец в секса. Все пак главната цел е взаимно удоволствие. Седнете и поговорете, обясни му кво мислиш и чувстваш и така.

За свирката донякъде го разбирам - и на мен като ми го лапнат и ми се иска да ме докарат докрай. :oops: После обаче задължително връщам жеста и си минаваме към секса.