View Full Version : пари пари и пак пари
teodora87
10-02-2010, 13:17
Бихте ли се отказали да следвате медицина само зарди това че таксите са много високи и затова че учебниците са скъпи.Също и че сте далеч от родния град и пак ще трябват пари за ядене и така нататък.Ами ако се обучавате в университет,в който не се учи медицина ще го заръвшите ли и ще оставите три години н вятъра или ще го завършите и тогава ще кандидатствате.Ами тук отново идва проблена с парите,как ще си плащам семестрите,учебници и така нататък.Мама и татко са разведени,аз постоянно гледан и се оглеждам за работа..
techCandy
10-02-2010, 14:21
Има банки, които предлагат студентски заеми, отпускат ти пари за да си плащаш таксата и да си купуваш учебници, сигурно и студентските общежития, трябва това да си го провериш точно. Тия пари не ги плащаш, докато учиш, плащаш ги когато завършиш и почнеш да работиш, лихвата е 7%, така поне четох... някъде си.
А ти сега си 3та година нещо си, което не те кефи ли? Ми дори да не те кефи, по- добре го докарай до края, щото иначе са били напразни всички усилия, нерви и пари. Довърши го, каквото и да е, може пък да ти свърши работа някой ден...
BeezyJey
10-02-2010, 14:24
Ако съм сигурна, че искам да правя точно товаи ,че на всяка цена бих искала да уча това, нищо не би ме спряло.
YouDontKnowMe
10-02-2010, 15:31
Ако трябва ще мета улици, ще мия чинии, ако съм мъж- всякаква строителна работа. Само и само за да уча.
Като се има предвид, че аз изобщо не съм от ученолюбивите, дори аз не бих се отказала. Наистина има студентски кредити, пообиколи малко по банките и поразпитай. Можеш и да си хванеш някаква работа, поне единият родител ще помага с каквото може и така. Ще се справиш, но не трябва да се отказваш :)
И да знаеш, че колкото и мизерно да е на общежитие, става лууууд купон :)
Бих се отказал да следва медицина.
teodora87
10-03-2010, 13:38
и защо ?
Ааа да бе да се откажа, и после цял живот да си казвам "Ако бях учила медицина..еди какво си" :o
teodora87
10-03-2010, 17:20
значи да пробвам все пак
nymphadora
10-03-2010, 17:23
и защо ?
Ти питаш,той ти отговаря.
Ти си знаш най - добре кво искаш !??! И нищо няма да ти попречи ако наистина го искаш !
значи да пробвам все пак
Естествено! :-)
SmilezZz
10-04-2010, 06:03
Не бих се отказала..
Както ти казаха - има студенстки кредити,
които плащаш,чак когато завършиш и започнеш да
работиш,поне доколкото знам..
Намери си и някоя работа,независима каква,но НЕДЕЙ
се отказва от тази твоя мечта..
DarkTemplar
10-04-2010, 09:25
На авторката бих й препоръчал да е по-решителна и да се бори за нещата, които иска да получи. Ако верно си 87 набор е срамота да си толкова наивна и нерешителна и да разпитваш хората тук за всичко, което ти хрумне. ;)