- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- пари пари и пак пари
Бихте ли се отказали да следвате медицина само зарди това че таксите са много високи и затова че учебниците са скъпи.Също и че сте далеч от родния град и пак ще трябват пари за ядене и така нататък.Ами ако се обучавате в университет,в който не се учи медицина ще го заръвшите ли и ще оставите три години н вятъра или ще го завършите и тогава ще кандидатствате.Ами тук отново идва проблена с парите,как ще си плащам семестрите,учебници и така нататък.Мама и татко са разведени,аз постоянно гледан и се оглеждам за работа..
Има банки, които предлагат студентски заеми, отпускат ти пари за да си плащаш таксата и да си купуваш учебници, сигурно и студентските общежития, трябва това да си го провериш точно. Тия пари не ги плащаш, докато учиш, плащаш ги когато завършиш и почнеш да работиш, лихвата е 7%, така поне четох... някъде си.
А ти сега си 3та година нещо си, което не те кефи ли? Ми дори да не те кефи, по- добре го докарай до края, щото иначе са били напразни всички усилия, нерви и пари. Довърши го, каквото и да е, може пък да ти свърши работа някой ден...
Give me your best shot motherfucker!
Ако съм сигурна, че искам да правя точно товаи ,че на всяка цена бих искала да уча това, нищо не би ме спряло.
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Ако трябва ще мета улици, ще мия чинии, ако съм мъж- всякаква строителна работа. Само и само за да уча.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Като се има предвид, че аз изобщо не съм от ученолюбивите, дори аз не бих се отказала. Наистина има студентски кредити, пообиколи малко по банките и поразпитай. Можеш и да си хванеш някаква работа, поне единият родител ще помага с каквото може и така. Ще се справиш, но не трябва да се отказваш
И да знаеш, че колкото и мизерно да е на общежитие, става лууууд купон![]()
Бих се отказал да следва медицина.
и защо ?Първоначално написано от Nakadah
Ааа да бе да се откажа, и после цял живот да си казвам "Ако бях учила медицина..еди какво си"![]()
значи да пробвам все пак
Ти питаш,той ти отговаря.Първоначално написано от teodora87
Ти си знаш най - добре кво искаш !??! И нищо няма да ти попречи ако наистина го искаш !
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Не бих се отказала..
Както ти казаха - има студенстки кредити,
които плащаш,чак когато завършиш и започнеш да
работиш,поне доколкото знам..
Намери си и някоя работа,независима каква,но НЕДЕЙ
се отказва от тази твоя мечта..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
На авторката бих й препоръчал да е по-решителна и да се бори за нещата, които иска да получи. Ако верно си 87 набор е срамота да си толкова наивна и нерешителна и да разпитваш хората тук за всичко, което ти хрумне.![]()