PDA

View Full Version : Защо мълчат?

spiritbooomb
10-02-2010, 17:16
Защо според вас, момичета, които биват изнасилвани, не подават сигнал за това, защо си мълчат? :?

ladykeisy
10-02-2010, 17:20
Някои мълчат, защото ги е страх, други мълчат от глупост, а на трети им харесва. Има и четвърти, които ще търсят изнасилчава до последно и ще го съдят до дупка. Аз съм от тях. :) Освен, че ще го осъдя и ще се постарая да изяде един хубав, запомнящ се бой и едно добро чукане, за да види какво е.

juveteam
10-02-2010, 17:26
ladykeisy,мацка аз не ти го пожелавам,но иначе съм на твоето мнение... ;)

ladykeisy
10-02-2010, 17:46
Това е мълчанието от глупост, мац.

dimitar_ak
10-02-2010, 17:49
ladykeisy, само да го осъдят стига. В затвора ще види и бой и ебане.

danibebi
10-02-2010, 18:07
Това е мълчанието от глупост, мац.
Добре де,на теб ако ти се случи нещо толкова ужасно,би ли искала да говориш за това.. Изобщо не е приятно дори да си спомняш. Всеки човек реагира различно и някои избират просто да го държат в себе си.
Иначе да- глупост е,защото насилникът няма да бъде наказан.

Освен,че няма да бъде наказан, ще продължава и още и още. И заради това мълчание ще страдат и други момичета. ;)

ladykeisy
10-02-2010, 18:13
Не би ми било приятно, но няма да мълча. Ще се постарая да получи всичките видове наказания, които заслужава. Неприятно е да говориш и да си спомняш за такова ужасно нещо, но по-лошо е да не предприемеш нищо и да страдат и други хора от това.

bloodyF
10-02-2010, 18:59
дори и да кажа не мисля,че съда ще стигне до решението затвор...

за по-сигурно както каза ladykeisy един хубав бой и едно хубаво чукане...след това съда..

Extremescream
10-02-2010, 19:40
Ако съм сигурна,че няма да ме хванат,тоя с чиста съвест отива и го гръмам.Или поне го осакатявам с изстрел на някое място.Отново,това е само ако знам,че няма да ме хванат.Иначе не с струва за боклук аз да лежа в затвора.

ladykeisy
10-02-2010, 19:48
Да допълня, че ако го гръмнеш, при изнасилване се счита за самозащита. Това вече са други теми, които не е хубаво да разискваме.

Extremescream
10-02-2010, 19:51
Аз говорих за след това :D Но да,принцпно нещата със самозащитата са сложни.
Но доста жени мълчат от страх:
1.Страх да не ги намери насилникът.
2.Старх от това какво ще си помисли за тях обществото.

Siiberia
10-02-2010, 21:02
Да допълня, че ако го гръмнеш, при изнасилване се счита за самозащита. Това вече са други теми, които не е хубаво да разискваме. Не и в България. Тук си имаме и закон за превишена самоотбрана, т.е ако той ти налети на бой, или в случая да те изнасилва и ти го простреляш с огнестрелно оръжие, значи си превишила правото си на неизбежна самоотбрана. Единственият вариант в който си напълно оправдана, е ако нападението е извършено в рамките на жилището ти.

Fitty
10-03-2010, 07:43
Да допълня, че ако го гръмнеш, при изнасилване се счита за самозащита. Това вече са други теми, които не е хубаво да разискваме. НЕ СЕ НАДЯВАЙ .... То и това като гръмнаха рижата е при самозащита , но го осъдиха човека ! В БЪЛГАРИЯ ПРИ САМОЗАЩИТА НЕ СЕ ПРИЗНАВА :(

SuNsEt
10-03-2010, 16:58
Срам ги е да си признаят и не са достатъчно силни за това .Пък и съм сигурна,че е ужасно трудно да признаеш такова нещо,независимо на кой го признаваш.

batalizator
10-08-2010, 21:58
На изнасилвачите да им се пусне по един циганин с чеп 20+см да им го сложи няколко пъти отзад, пък да видим друг път дали ще си го помислят.
Относно въпросът по темата - смятам, че някои момичета премълчават фактът от притеснение, заради реакцията на приятелите си, промяна в социалният статус, страх и т.н.

Naik1
10-08-2010, 22:05
Да допълня, че ако го гръмнеш, при изнасилване се счита за самозащита. Това вече са други теми, които не е хубаво да разискваме. НЕ СЕ НАДЯВАЙ .... То и това като гръмнаха рижата е при самозащита , но го осъдиха човека ! В БЪЛГАРИЯ ПРИ САМОЗАЩИТА НЕ СЕ ПРИЗНАВА :(

За жалост май е така .. въпреки че не виждам смисъл да нямаш право да се защитиш :shock: какво да направи момичето ? Да плясне 1 шамар на изнасилвача ? Или да скочи да се бие с него дори и да е 100 кг 2 метра ??? Няма логика ... и наистина жалко е, че това не е единственото, което е безсмислено в държавата ни ..