Влез

View Full Version : коментари зад гърба ви

ri41
10-02-2010, 21:34
В тази тема всеки може да сподели, какви коментари е чул за себе си по улицата в магазина, в някое кафе или където и да било

Nakadah
10-03-2010, 06:40
А на мене трябва да ми дреме какво ходара говорят зад гърба ми защото....?

Munut0
10-03-2010, 06:41
.. завиждат :D

flearness
10-03-2010, 07:19
В тази тема всеки може да сподели, какви коментари е чул за себе си по улицата в магазина, в някое кафе или където и да било

хмм дори и да си чуя името в нечий разговор не се заслушвам :D

OtkrovennoBezrazlichna
10-03-2010, 08:32
мноо често чувам: Виж я тая ква е..
ама никога не съм чула края на изречението (явно не могат даже да определят кво не харесват в мен :lol:
иначе да си говорят квото искат не ме вълнува.

cutexstar
10-03-2010, 12:26
Ами най-често почвам да се заяждам :D

rebeccaa
10-03-2010, 12:32
Попринцип не живея за менението за хората така,че слабо ме вълнува : ) .

Di
10-03-2010, 12:43
че съм циганин :razz:

Tempest
10-03-2010, 12:58
хич не ме интересува.. като ходя нанякъде, съм със слушалки.. веднъж бях чул, че съм "на Рачев сина".. well, duh! You almost ruined the "stating the obvious" contest! Ми мноо ясно, че съм на Рачев сина, и аз съм Рачев, да го ева... туй-то.. друго не съм се напрягал да слушам.. не ме интересува

MissNothing
10-03-2010, 13:02
Нека говорят зад гърба ми, нали съм пред тях, нека гледат гъза ми. 8-) Да де тва беше голяма простотия, бях я прочела някъде..

А относон коментари, които съм чула, ами май май не съм чувала, по-скоро са ми казвали какво са казвали за мен. Ама гледам да не ми пука много, пък до колко се получава..

А и по улиците редовно някой ще се намери да ме изгледа гадно и после сигурно да ме изкоментира. Но точно за мнението на ей такива въобще не ми пука.

Tempest
10-03-2010, 13:08
щом ги забелязваш... think again ;)

Ankh
10-03-2010, 13:52
Доста неща съм чувала за себе си.
Примерно, че съм наркоманка, откачалка, сатанистка :lol: и подобни безумни простотии, ама не ми пука де забавлявам се, то ако тръгна да го взимам присърце до сега да съм се самовзривила...

BaffaLsc
10-03-2010, 14:43
Нека говорят зад гърба ми, нали съм пред тях, нека гледат гъза ми. 8-) Да де тва беше голяма простотия, бях я прочела някъде...
:razz: :razz: Охх ,ти ме уби ! :lol: ПТ: Веднъж ,когато бях с една пола (не беше толко пък къса :?) и минавам аз и се засичам с група момчета и единия вика '' виж,виж '' ,а другия '' кво да гледам - евтина е '' :shock: .. в даскало съм чувала да ме наричат '' емо '' ,защото веднъж се бях лакирала в черно и розово .. WTF ?! По улиците доста често ме бутат някви кифли,курви и всякви..естествено аз не стоя и ги гледам :D ..

Greennight
10-03-2010, 15:12
Много неща съм разбирал,че ми говорят зад гърба.Все стават някви интригии,но важното е,че малко хора ми казват нещата в очите :-D

SunShinePearl
10-03-2010, 15:40
аз не съм чувала но са ми казвали но даже не ми пука да се оправят

diksi
10-03-2010, 16:46
"Момчее, скив на тая кви са й дълги краката.." :razz:

spopi
10-03-2010, 17:55
Не го взимам на сърце. :lol: Ми последно беше ей тая. :lol:

WaterLilly
10-03-2010, 18:48
Знам ли ги какво си мислят... Но аз съм доста незабележима, не бия много на очи и не ме познават много хора, тъй че едва ли някой си прави труда да говори за мен.

Познати са ми казвали, че приличам на наркоманка/пияница/вампир (понеже съм бледичка и ако не се наспя хубаво, веднага ми се появяват кръгове под очите). :lol: Коментират и че съм само кокали... Ама след като ги познавам и го казват пред/на мен, май не се брои.

Хубавото е, че не ме интересува. Пука ми само за мнението на приятелите ми. Другите да си дрънкат.

FunkyBoy
10-03-2010, 19:05
не помня или не съм обръщал внимание :)

BuKuu
10-04-2010, 13:02
Ето я тая../ Виж я тая...
Но най-много ме изкефи коментарът за мен пред тоалетната, в която бях. - Няма нужда да казвам каква беше реакцията, когато излязох. :D

awesomesheepy
10-05-2010, 13:54
Нека си говорят.
Това значи,че съм много над тях ;)

тъпо е,но даже и аз понякога си коментирам на воля..признавам!^_^

8-)

Gamebg
10-05-2010, 15:09
Никои не говори зад гърба ми защото аз ако почна лошо ства за тях 8-)

SkiCatA
10-05-2010, 15:37
Ем квото и да говорят зад гърба ми ми е се тая :) :) :) 8) 8) :-o

MissNothing
10-05-2010, 16:15
Но най-много ме изкефи коментарът за мен пред тоалетната, в която бях. - Няма нужда да казвам каква беше реакцията, когато излязох. :D

Оооо и аз съм коментрила някой и изведнъж той се явява. Ужасно е. :lol:

danibebi
10-05-2010, 16:28
Никои не говори зад гърба ми защото аз ако почна лошо ства за тях 8-)

хмм, никой не говори или ти така си мислиш?! 8-)

babyy123
10-05-2010, 18:42
не ме интересува тяхното мнение

exxxclusive
07-12-2011, 13:54
Половината град ме мрази..немога да кажа защо твърде болезнено е за мен...но мнението на другите слабо ме засяга !!! :)

KumchoValcho
07-12-2011, 14:03
На 95% от хората, които се правят на непукисти всъщност им пука какво мислят другите.
Чувал съм доста гадни неща. Човешката злоба е много силна понякога. И ми пука, и ми е гадно в повечето случаи. Особено като идва от човек, който ти се усмихва като го засечеш сам някъде.

chemist9009
07-12-2011, 14:24
Чувам различни неща по моя динамичен адрес...обаче не ме ебе за никой :lol: пълен игнор!!! 8) 8)

Runsss
07-12-2011, 23:03
Като се преместих в новото даскало една интригантка каза на сегашните ми най-добри приятелки (близначки) "Пазете си приятелите от нея"?!?!

ccdesigns
07-12-2011, 23:24
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш да млъкнат :)

На мен лично не ме интересува какво обсъждат по мой адрес разните кифлички, банички и други тестени изделия. Става ми гадно само, когато разбера, че човек, който ми се води приятел всъщност зад гърба ми ме псува и обижда.

dessyfreak
07-13-2011, 10:53
аами поглеждам ги :o .. и после ги подминавам като пътен знак ;дд :D

bloodyF
07-13-2011, 12:32
"пази си го от нея, че да не скъсате после"
"пфффффф" -ама някво такова като че ли съм и изяла кифлата
"виж я ПА тая"
"ебати обувките"
"как може да се облича така"

ама колко ми пука за жалките им коментарчета простоо.. :( :lol:

rome0
07-13-2011, 16:08
Нищо не съм чувал да коментират, но сигурно го правят :D

slun4o2
07-13-2011, 18:49
просто ги поглеждам , обръщам им гръб и продължавам , за да заслушам коментарите хората трябва да са ми били много близки :D :-P

bebchoOoOoOo
07-13-2011, 21:02
Чувала съм какви ли не глупости по мой адрес.. Например една беше пуснала слуха, че съм правила 6 аборта, при положение, че бях на 13 години и девствена.. WTF?! :lol: :lol: Другото беше, че съм болна от СПИН :lol: :lol: Направо щях да падна като ми го казаха, а и го беше изцепила една от градските к**ви :D Преди ми пукаше, когато чуех нещо гадно по мой адрес, и съм плакала дори, но вече съм ги надживяла тези неща - "По-добре на хората в устата, отколкото на хората в краката!" - клише е, но е вярно. :)

GossipGirl89
07-13-2011, 21:22

И на мен ми се е случвало да ги чувам как говорят за мен без да знаят че съм там и като ме видят млъкват :D Тва ме дразни най-много... Ми като не те кефи нещо ела и ми го кажи директно, за кво е нужно да правиш интриги и да говориш зад гърба ми? Аз винаги съм била на тоя принцип и винаги си казвам всичко в очите (е почти винаги де - има ситуации, в които е по-добре да си премълчиш). То и затова не ме обичат много, много 8-) Но пък предпочитам така и да ми се сърдят, защото съм казала това, което мисля, отколкото да им говоря зад гърба, а пре тях да вкарвам фалшивата усмивка.

Иначе коментари винаги е имало и ще има - това е напълно нормално, все пак няма как да се харесаш на всички. Принципно не се връзвам особено и гледам да си казвам, че не ми пука, но не мога и да отрека, че понякога ми става гадно...

chiire6kaa
07-13-2011, 22:07
Много ми е смешно да говорят за мен при положение ,че знаят само името ми :) някой дори и това не знаят а говорят :razz: СМЕШНИ СА ПРОСТО ! дай им хикса и напред с високо вдигната глава :grin:

RainbowGirl
07-13-2011, 23:04
Всякакви коментари съм чувала по мой адрес.. :grin: :lol:
Най-често им се усмихвам (едно такова подигравателно) на въпросните хора. :P

NerZhul
07-14-2011, 06:46
е тва е истината
Спрат ли да говорят зад гърба ти, значи вече не ставаш за нищо. ;)

IlovEmyPuffYToY
08-25-2011, 17:07
офф най-вече "приятели" :-#

teen4e55
08-25-2011, 17:24
Да говорят каквото си решат. Не ми пречат ;)

carmelo
08-25-2011, 17:51
Един път само чух,че майка ми била к*рва,каза го един келеш,не знам по каква причина.И го каза пред мен.Осигурих му едно посещение в болницата :o За мен да казват каквото искат,но за семейството ми да говорят глупости няма да стане.Друго не съм чувал да говрят след това,но предполагам го правят.

Shia
08-25-2011, 18:12
На никой не му пука,но някои се обръщат и избиват нерви.

"Квии цициииииии..."
"Силиконка..."
"Виж я таз,а да знайш тя..."
"Много ти е грозен цвета на косата ( слънчево русо ) "
"За много голяма ли се мисли"

fenkaaa
08-25-2011, 18:33
Ами освен да съм чувала коментари за облеклото ми или какво ми се вижда.. друго мисля че не 8-)

lovehorror
08-25-2011, 21:04
През ку*а ми е кво мислят хората за мене.

jeezloxxy
08-25-2011, 21:09
Никой не говори за мен. :grin: :grin: :grin: :grin:

Sad.

againstyou
08-25-2011, 21:53
Попринцип не живея за менението за хората така,че слабо ме вълнува : ) .

prostobog
08-27-2011, 23:53
Който каквото иска да ми каже, да ми го каже в очите!
Не по телефон.
Не когато не съм там.
А лично.

А принципно всеки може да говорите каквото иска, само да го пишат на камък накрая ;)

muhtesemfan
08-28-2011, 13:48
И да говорят-не ми дреме.. :grin:

SmilezZz
08-28-2011, 17:26
На всеки му говорят зад гърба,това е истината. Чувала съм какви ли не коментари зад гърба си - и добри,и лоши. Естествено,че гадните ми скапват настроението. Случвало се е момче,което НЕ ме познава,не знае даже и името ми,да е казал някакви адски гадни думи. И колкото да си казвах това,че не ми пука,се разплаках. И ..... ужас. От непознати като цяло не съм чула кой знае какви коментари. Веднъж бяхме на една сладкарница - аз и още две момичета и влизат три момчета,заглеждат ни ,обаче ние се правим,че не ги забелязваме. И само чувам,че единия вика: "Всички са хубави,ама тая (показва мен) е по-хубава" и дойде до масата ,за да ме види по-добре. ;dd Чувала съм,че и съм безчувствена,защото в повечето случаи не им обръщам внимание на лигавщините и тъпите "филми",в които се вкарват.

martin97
08-28-2011, 20:02
Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е като се обърнеш да млъкнат.По темата един ми викаше:свиня дебела,педерас като разбрах от един приятел отидох при него и го попитах"Къф ти е проблема"?
-Проблема ми е,че си тъпа свиня!
Аз:ти какво имаш против мене,боя ли си търсиш?
-Да!
След 30 минути трябваше да казвам на баща му защо съм го бил,като разбра защо и баща му го би.Ха-ха!

martin97
08-28-2011, 20:05
Но тоя имаше голяма уста и беше против мен последици от боя за него - насинено око и месец без компютър,последици от боя за мене - нямяше такива.

cigarettekisses
08-28-2011, 21:07
Често си правят грешни преценки за мен,но не се опитвам да ги разубеждавам,защото не ми пука.
Имаше и някои супер абсурдни неща от злобни комплексарчета,но все тая.:D

Supernaturalfan
08-28-2011, 21:41
Добре ве, нищо не съм им направила, и неква дебела свиня ми вика изрод! Добре ве, що?!

mimseyy
09-02-2011, 22:25
Винаги ще се намери някои,който да храни,но щом говорят зад гърба ти значи завиждат,а щом завиждат значи има защо! :)

badsector
09-02-2011, 22:49
За мен говорят колко добро момче съм и как ми завиждат благородно за това. Милите те, ако знаеха истината :D

sunman
09-03-2011, 09:24
Не ме интересува какво говорят за мен! :)

ndirector
09-03-2011, 11:17
Като цяло много неща съм чувал,но на мен не ми е пукало .Примерно много хора казват,че не излизам от нас ,че само седя пред 'компа' ,че нищо не правя,че съм идиот.Че това,което се занимавам е тъпо,че като снимам постоянно изглеждам,като идиот и всякакви глупости.
Все ми е тая честно казано.Мен ми е добре така ,както си живея и след 3-4 години ,когато аз от 'седенето пред компа' ( а всъщност чета и уча ) отида да уча там,където искам,а от оборотните пичове не стане нищо,тогава ще си говорим.Като цяло завистлив народ .

FuCKkK13
09-03-2011, 11:44
не ме инт. кой какво мисли за мен.. инт. ме истинските ми приятели и най-близките ми хора какво мислят за мен..а иначе съм чувала доста груби неща, да,понякога ми е ставало кофти, но за момент...
примерно : един ден влизам в един магазин с баща ми... и две момичета.. на по 20 г. г/д. са там и нали ние влизаме при което едната: я какви яки обувки .. при което тази до нея :да бе, много са смешни не знам как може момиче да ходи с кецове изобщо :shock: .. и това не беше точно зад гърба ми,защото предполагам знаеха, че не са много далече и ги чувам..а иначе коментари от редовни комплексари колкото искаш.. даже и един не помня :D

millmii
09-05-2011, 23:05
Хмм .. "Гледай как всички се насъбраха около тая, все едно дойде Бритни Спиърс .. (envy)" 8-)

FuckIt
09-06-2011, 00:33
Глупости и само глупости.. Че съм надута, че съм надменна.. че съм емо :lol:
"Гледай я богаташката .. карат я на училище даже." Абе общо взето простотии, няма как да не ми става гадно, но се преглъща, а и с времето започва да не ти пука :lol:

mimimimi123
09-06-2011, 12:53
ами аз да си кажа честно всеки ден чувам да ми кажат в лицето, че съм К....А също така и че съм надута, кифла (кифла ме наричат, защото съм се обличала добре :shock: ) другото е, че ме наричат кифла, защото уж съм се мазнила на учителите? КЪДЕ Е ВРЪЗКАТА НЕ ЗНАМ?! , но аз не съм се мазнила изобщо , но почти винаги не са идвали пред мен да ми го кажат.. , но аз винаги съм се чудела "добре де коментирала ме недей да идваш и да ми разваляш настроението то си излиза, че и ти си ме коментирала, защото да знаеш кой какво е казал пфф, абе не ми се занимава с ГЛУПОСТИ.

Хайде много Ви здраве на всички....

letmetellyou
09-06-2011, 13:22
Чувала съм доста неща зад гърба си и честно казано не обръщам внимание. Не могат да ме засегнат, понеже аз знам каква е истината. Хората, които ме познават, също.

differenTgiirL
09-06-2011, 16:12
Ооо, повечето не смеят да ми говорят зад гърба, незнам защо, но мразя да става така..Не да дойде да ми го каже в очите, ами като мишка да се крие и "Шушу мушу"..Чувала съм изрази от сорта "Тва човече е ЕМО, хич не се занимвай с нея, много е зле..". Попринцип мен дори не ме ду*а за хорското мнение, тъй като си падам непукистка..АЗ съм си АЗ и хич не ме грее кво смятат другите за мен, щом имам приятели, ИМАМ ВСИЧКО, на който не му харесва да го д*уха, аз не губя нищо..

li0n
09-06-2011, 17:30
Хм.. Нещо от рода на 'Тая е к*рва', просто защото тогава имах приятел и ден след като се разделихме бях с друго момче.. Също така са ми го казвали защото нося прашки и веднъж полата ми се вдигна и се видяха. o.o Също така че съм емо само защото си бях удрала ръката много мощно на едно дърво... Че съм тъпа за дето имам петица в даскало. ;o Сякви простотии съм чувала за себе си ;d