- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- коментари зад гърба ви
В тази тема всеки може да сподели, какви коментари е чул за себе си по улицата в магазина, в някое кафе или където и да било
А на мене трябва да ми дреме какво ходара говорят зад гърба ми защото....?
.. завиждат![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кошмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!!!
мноо често чувам: Виж я тая ква е..
ама никога не съм чула края на изречението (явно не могат даже да определят кво не харесват в мен![]()
иначе да си говорят квото искат не ме вълнува.
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
Попринцип не живея за менението за хората така,че слабо ме вълнува : ) .
Хора много , Човеци малко !
хич не ме интересува.. като ходя нанякъде, съм със слушалки.. веднъж бях чул, че съм "на Рачев сина".. well, duh! You almost ruined the "stating the obvious" contest! Ми мноо ясно, че съм на Рачев сина, и аз съм Рачев, да го ева... туй-то.. друго не съм се напрягал да слушам.. не ме интересува
Нека говорят зад гърба ми, нали съм пред тях, нека гледат гъза ми.Да де тва беше голяма простотия, бях я прочела някъде..
А относон коментари, които съм чула, ами май май не съм чувала, по-скоро са ми казвали какво са казвали за мен. Ама гледам да не ми пука много, пък до колко се получава..
А и по улиците редовно някой ще се намери да ме изгледа гадно и после сигурно да ме изкоментира. Но точно за мнението на ей такива въобще не ми пука.
Доста неща съм чувала за себе си.
Примерно, че съм наркоманка, откачалка, сатанисткаи подобни безумни простотии, ама не ми пука де забавлявам се, то ако тръгна да го взимам присърце до сега да съм се самовзривила...
Първоначално написано от MissNothing
![]()
Охх ,ти ме уби !
ПТ: Веднъж ,когато бях с една пола (не беше толко пък къса
) и минавам аз и се засичам с група момчета и единия вика '' виж,виж '' ,а другия '' кво да гледам - евтина е ''
.. в даскало съм чувала да ме наричат '' емо '' ,защото веднъж се бях лакирала в черно и розово .. WTF ?! По улиците доста често ме бутат някви кифли,курви и всякви..естествено аз не стоя и ги гледам
..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Много неща съм разбирал,че ми говорят зад гърба.Все стават някви интригии,но важното е,че малко хора ми казват нещата в очите![]()
аз не съм чувала но са ми казвали но даже не ми пука да се оправят
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Знам ли ги какво си мислят... Но аз съм доста незабележима, не бия много на очи и не ме познават много хора, тъй че едва ли някой си прави труда да говори за мен.
Познати са ми казвали, че приличам на наркоманка/пияница/вампир (понеже съм бледичка и ако не се наспя хубаво, веднага ми се появяват кръгове под очите).Коментират и че съм само кокали... Ама след като ги познавам и го казват пред/на мен, май не се брои.
Хубавото е, че не ме интересува. Пука ми само за мнението на приятелите ми. Другите да си дрънкат.
не помня или не съм обръщал внимание![]()
Ето я тая../ Виж я тая...
Но най-много ме изкефи коментарът за мен пред тоалетната, в която бях. - Няма нужда да казвам каква беше реакцията, когато излязох.![]()
Нека си говорят.
Това значи,че съм много над тях
тъпо е,но даже и аз понякога си коментирам на воля..признавам!^_^
![]()
Никои не говори зад гърба ми защото аз ако почна лошо ства за тях![]()
Ем квото и да говорят зад гърба ми ми е се тая![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Оооо и аз съм коментрила някой и изведнъж той се явява. Ужасно е.Първоначално написано от BuKuu
![]()
хмм, никой не говори или ти така си мислиш?!Първоначално написано от Gamebg
![]()