View Full Version : кошмари
xWandereRx
10-03-2010, 10:31
Сигурно има такава тема, но признавам си - мързи ме да търся :D
Стана ми интересно как се събуждате като имате кошмари?
На мен цялото ми тяло започва някак си да гори, точно преди края на кошмара и се събуждам. При вас как е? 8-)
vagarious
10-03-2010, 10:46
Ми различно.
Понякога се събуждам отвита,ледена и с разтуптяно сърце.
Друг път просто се сяпам и се усещам, че съм извикала от уплаха и отново с разтуптяно сърце.
После се оглеждам дали брат ми се е събудил. 8-)
AiiHafteee
10-03-2010, 11:01
Не знам как, но в съня си си казвам, че сънувам и се събуждам.
Не знам как, но в съня си си казвам, че сънувам и се събуждам. точно 8-)
рядко помня кво съм сънувал... ама от кошмари преди се будех като скоча от високо :D в съня... интересно, че можех да си контролирам сънищата.. which is great... I guess..
Просто отварям очи, а и почти не сънувам кошмари.. само агънца. 8-)
brokeninside13
10-03-2010, 15:18
Прочти винаги съм разревана :shock: Но не знам кво точно е ставало щото докът се осъзная съм го забравила...само някви спомени ми остават... Иначе просто отварям очи с доста разтуптяно сърце.
radeberger
10-03-2010, 15:24
Обикновено разбирам, че е кошмар и се опитвам да си отворя очите. И след няколко секунди съм буден.
Не сънувам кошмари свързани с мене, обаче съм имала сънища, в които някой от родителите ми умира...Събуждам се в рев и отивам да ги проверя как са :oops:
nymphadora
10-03-2010, 17:26
Най-големият кошмар,който съм сънувала е,че мама умира.Ревях на сън и като се събудих пак се разплаках :( .После й звъннах,за да и кажа,че я обичам 8-)
Greennight
10-03-2010, 17:53
Като санувам кошмари,почти винаги накрая точно ще ме убият и се събуждам.Обаче съм в съвсем нормално състояние като се събудя :D Тука като слушам как се потите,сърцебиене получавате и направо се оказа,че съм ебаси хладнокръвното ко*еле :lol:
Еми сън като сън - не се будя :-o :-o :-o :grin: :grin: :grin:
ImSoInLove
10-03-2010, 18:54
Будя се чак на сутринта :D
FunkyBoy
10-03-2010, 19:02
рядко сънувам.. (още повече пък кошмари). Ако сънувам нещо, то е пълна безмислица и като се събудя и си го припомня ми става смешно 8-)
BlackEyedPeas
10-03-2010, 19:44
Не сънувам чак такива кошмари, че да се събудя изведнъж, сънувам някакви пародии на кошмари 8-)
vagarious
10-03-2010, 20:02
Най-големият кошмар,който съм сънувала е,че мама умира.Ревях на сън и като се събудих пак се разплаках :( .После й звъннах,за да и кажа,че я обичам 8-)
Мале и моя най-голям кошмар беше, че брат ми е умрял.В съня си плача, плача, а на всички други им беше минало.Само аз продължавах да плача и в съня си сънувам, че говоря с него.
Страшно объркано беше и като се събудих имах една сълзичка.
На другия ден казах на тати за съня си и той каза, че всичко лошо за брат ми, вече го няма.Някви е такива.Обаче беше голям страх за мен.
SummerHit
10-03-2010, 22:37
Eми просто малко се разсънвам без напълно да се събуждам и започвам нов сън :grin:
зависи
ако е било нещо мноооого лошо-разплакана и студена (въпреки че не съм се отвила)
ако е било нещо за мен (падане от скала сънувам почти всяка вечер) "скачам" в леглото ;д поемам си глътка въздух и си продължавам със спането : )
просто променям съня към нещо хубаво или в краен случай въртя въображаеми очи като магьосника от оз и се събуждам ^^
SmilezZz
10-06-2010, 18:28
Често се събуждам с крясъци - ама викам така,
че всички ме чуват..
Веднъж всички дойдоха в моята стая,уплаши ли са се хората..
Веднъж се бях събудила със сълзи на очи..
Ама зависи и какво съм сънувала..
lori4kavd
10-08-2010, 09:43
Аз по принцип всяка нощ сънувам кошмари... но ми харесват например миналата нощ сънувах подобно на Предизвестена смърт и вместо да се уплаша и събудя аз се вживях в героиня която трябва да спре тази(нали тази лошата) Сигурно не се плаша защото обужавам страшните филми :P Единствения път когато се събудих директно с плач, бях сънувала че някав идва в нас и хварля кучето ми през бълкона около 2 дена се чудех дали е истина (понеже живея в Рим и бях на ваканция в Бг) ии така :D
sToyAncHo
10-08-2010, 11:09
Мале и моя най-голям кошмар беше, че брат ми е умрял.В съня си плача, плача, а на всички други им беше минало.Само аз продължавах да плача и в съня си сънувам, че говоря с него.
Страшно объркано беше и като се събудих имах една сълзичка.
На другия ден казах на тати за съня си и той каза, че всичко лошо за брат ми, вече го няма.Някви е такива.Обаче беше голям страх за мен.
Моя беше, че тати умира и като се събутих се разревах и мама вика кво сънува и аз тати и тя да не сънува, че е умрял и аз да и отивам да го видя и той вика кво да не е станало нещо с майка ти :D и после викат, че всика лошо му го няма и такива :)
xxcherry
10-09-2010, 16:48
Ами събуждам се и пак заспивам. Понякога пия вода.
billytalent
10-09-2010, 20:20
Събуждам се и си заспивам отново.
nerdrage
10-10-2010, 05:11
Събуждам се и се радвам, че е било само сън, макар че от няколко месеца се "научих" как да не ми влиаят кошмарите психически, като се опитвам да ги контролирам и понякога се събуждам ядосан, че свърши баш на най-интересното. Интересното при кошмарите е, че участваш в един вид игра "да надлъжеш своето подсъзнание" и да се опиташ да докараш обратен ефект на това което се случва, в твоя полза.
FernandoTorresIkerCasilla
10-10-2010, 12:02
Ммм аз всъщност сънувам предимно кошмари .. но като се събудя си викам "поредния .. " :D и пак заспивам .. :D
petinkataaa
10-10-2010, 14:03
треперя цялата и не мога да осъзная дали още сънувам или е реалност и се разревавам :D
Greennight
10-10-2010, 16:34
Събуждам се и се радвам, че е било само сън, макар че от няколко месеца се "научих" как да не ми влиаят кошмарите психически, като се опитвам да ги контролирам и понякога се събуждам ядосан, че свърши баш на най-интересното. Интересното при кошмарите е, че участваш в един вид игра "да надлъжеш своето подсъзнание" и да се опиташ да докараш обратен ефект на това което се случва, в твоя полза. И при мен е имало сънища,дето съм си умирал от яд,че не са реалност 8-)
impossiblex
10-13-2010, 16:40
По някакъв начин разбирам,че е сън и се сабуждам.Лично аз много рядко сънувам кошмари,за което се радвам :) :) :)
аз си се кефя на кошмарите и си ги санувам или ако са адски гадни просто превклиучвам и почвам да санувам др (нз как става) ама не съм санувала отдавна сега постоянно санувам сънища 18+ :D :D
nomatterwho
04-26-2011, 16:53
Сънувала съм как баща ми и баба ми са умирали.. Събуждала съм се с леко разтуптяно сърце или пък при горните сънища съм се събуждала не разревана - ми сякаш всеки момент ще се разрева или съм ревала, абе усещам някакво странно чувство в гърлото. 8-) Може би защото в съня съм ревала. Иначе понякога съм се събуждала и в момента, в който осъзная, че това е било сън, усещам облекчение. : ))
Като малка пък сънувах, че баба ми ме гони с един нож и накрая ме наръгва в ръката. Умрях си от стрях и най-гадното беше, че бях осъзнала, че е сън, и понеже в съня си бях у нас обикалях и лягах по леглата и крещях, че искам да се събудя.
Сега колкото и смешно на пръв разказ да звучи, че баба ми ме е гонела с нож, като се сетя за съня по-подробно и ми става леко гадно. 8-)
Сънувала съм и как крадци идват в нас..
Вие казвате, че можете да контролирате съня, но аз също съм се усещала, че сънувам и понякога съм си крещяла, че искам да се събудя, но като кошмара продължава и да речем нещото, от което ме е страх, продължава да си стои там, мен няма как да не ме е страх - как да си стоя на едно място и да чакам да се събудя като, например, срещу мен търчи някой да ме убива? Да чукам на дърво - не искам да сънувам това. 8-)
bootyboy
04-26-2011, 17:34
н з, но се събуждам почти потен..после ми трябва време за да заспя пак..
SUNinTHEsunset
04-27-2011, 11:17
Колкото и ужасен кошмар да сънувам никога не се събуждам. :-|
Аз си се събуждам нормално, лошото е че после, както съм сънен и неадекватен 8-) , като си затворя очите пак продалжавам да го сънувам и ме е супер страх, и трябва да мине време за да заспя пак 8-)
victoriassecret1
04-28-2011, 17:33
Понякога осъзнавам, че това е кошмар и не отварям очи, за да видя какво ще стане по-натам, но друг път, просто си отварям очите и ме е страх да заспя отново.
sToyAncHo
04-28-2011, 18:57
Не знам как, но в съня си си казвам, че сънувам и се събуждам. точно 8-) ...и се събуждам спокоен, защото знам, че е сън :)
Зависи...Като зомбясвах с часове по ЦС си гърмях терорите всяка нощ и кошмара почваше като умра :D Сънувал съм и че ме гонят да ме трепят разни зверчета и тъкмо да се хвърля в някоя дупка или да ме обесят :D се събуждам...ии съм се отвил студен съм и ми е разтуптяно сърцето.Един път успях и да умра де :D тогава се почна с тунелите със светлините ама то се оказа влака на de_train :D :D :D :D :D :D :D тая шитня ми беше промила мозъка :booooomb:
DqVoLsKoJeLaNiE
05-01-2011, 11:58
Уф, аз почти винаги сънувам някви ужаси и косми. :D Треперя цялата като се събудя и ми трябват към 5 минути да асимилирам, че е било сън.
SisiStrange
05-01-2011, 12:57
Уф, аз почти винаги сънувам някви ужаси и косми. :D Треперя цялата като се събудя и ми трябват към 5 минути да асимилирам, че е било сън.
И на мен ми се е случвало :D
Иначе на няколко пъти съм сънувала толкова гадни неща, че после се събуждам като парализирана от страх и не мога да светна лампата. Трябва ми поне минута, за да се раздвижа. Дъъъълга минута.
Събуждам се и целия треперя тва ми става. :D
babyy123
05-14-2011, 15:46
събуждам се отвита,ледена и с разтуптяно сърце
ch0c0late44
05-14-2011, 15:56
Да,и при мен беше нещо такова..Супер гадно ми беше след като се събудих.
Иначе аз напоследък много кошмари сънувам,ама попринцип ги помня само сутринта,или през деня.На другия ден се опитвам да забравя кошмара,ако вече не съм го забравила ;д
ccdesigns
05-27-2011, 08:35
Различно. Случвало ми се е да се събудя от раз и да дишам бързо. Баш кат по филмите :D Иначе веднъж сънувах, че падам от много високо и точно да падна и несъзнателно ритнах леглото и се събудих без да видя точно края :D Не знам дали схванахте, де :D
Аз попринцип не сънувам кошмари, но понякога ми се случва да сънувам, че бягам в някаква незнайна посока (то дори не е сън, защото не сънувам нищо, а просто се стряскам?) , запичвам да ритам и се събуждам. :lol: :lol: :lol: Странна му работа. :-o
_InSaNe_
06-28-2011, 20:16
събуждам се с доста ускорен пулс :D но бързо се успокоявам,че е било само някъв кошмар и се тръшвам пак..
ccdesigns
06-28-2011, 22:57
Често кошмара свършва (а и винаги съня) малко преди да се събудя. Веднъж или 2 пъти ми се беше случило да се събуждам почти кат по филмите :D Отварям очи изведнъж задъхан :D Веднъж сънувах, че падам от скала и ритнах леглото и се събудих изведнъж :D
Grommash
06-29-2011, 00:24
Страскам се и съм изпотен понякога. :-D
Grommash
06-29-2011, 00:25
Стряскам се и съм изпотен понякога. :-D
xxKiFlAx
06-29-2011, 00:54
Не си разказвам сънищата.
Сънувам често . не се събуждам.. повечето са неприятни но имам мн хубави..
marktheknight
06-29-2011, 06:21
Сънувам предимно осъзнати сънища,в които знам че сънувам.
Събуждам се по нормален начин.
SummerHit
06-29-2011, 07:48
Ем, аз като сънувам кошмари просто не се будя. Или вече е време за ставане и ставам така, че все едно съм спал като къпан 8-), или просто започва друг сън, като филм :D :lol:
Сепвам се и просто отварям очи. Никога до сега не ми се е случвало да подскоча или нещо такова, колкото и ужасен да е кошмарът. :?
Различно - понякога посреднощ, понякога чак на сутринта . .
Но отдавна не съм имала кошмари. Аз и попринцип много рядко ги сънувам. :)
Аз попринцип се стряскам :-o хахах ии се сабуждам се едно съм видяла нещоо плашещо до смърт (то може и така да е ) :-D :D
Никога не съм сънувала кошмари .. :grin:
Junieee8
07-16-2011, 10:59
рядко помня кво съм сънувал... ама от кошмари преди се будех като скоча от високо :D в съня... интересно, че можех да си контролирам сънищата.. which is great... I guess..4
точно :::
xch0colattegiirlxx
07-22-2011, 21:27
:-D
събуждам се с доста ускорен пулс :D но бързо се успокоявам,че е било само някъв кошмар и се тръшвам пак..
И аз така...
Аз от 5 дни вече сънувам всяка нощ кошмари :x Събуждам се няква уплашена или пък ми текът сълзи :D Сепвам се, направо си отварям очите и вече се успокоявам, че всичко е било само сън :D
аз ползвам аутан-репелент и нямам проблеми
а ако вече са ме нахапали има едно за пръскане, в прозрачно шишенце със зелени надписи, също много помага
Colouring
07-23-2011, 21:47
Кошмари-комари?Интересно. :lol:
Карай,всеки прави грешки... ;д
Иначе аз,слава богу,май от няколко месеца не съм сънувала кой знае какви кошмари.Иначе най-често ще е смърт на някой близък(което уж било хубаво,ама не ми се вярва) или че бягам от някой.Доста изплашена съм,когато се събудя,но някак си си казвам,че е сън и се опитвам да заспя отново.
Но като малка имах ужасен проблем.Сънувах кошмари почти всяка вечер в продължение на доста време.Събуждах се със силен плач и нашите дълго време не можеха да ме спрат.Ужасно беше.
Uncontrollable
07-31-2011, 21:02
Еми събуждам се на най-страшното и съм студен, пребледнял, изпотен, задъхан, и после трудно заспивам ;дд
lemonademouth123
08-07-2011, 11:06
Просто скачам с разтуптяно сърце, отивам да пия вода и пак си лягам, но рядко заспивам пак 8-)
TrickOrTreat
08-07-2011, 12:02
Събуждам се цялата в пот и съм в ужас и паника, защото попринцп кошмарите ми са много тежки. Сърцето ми бие, ама ще изкочи. И така.
Събуждайки се, се успокоявам, че преживяното е било сън и пак заспивам : D
Dismember
08-07-2011, 20:40
Само веднъж съм сънувал кошмар - как ме ядат стадо зайци :-D
Бях потен и сърцето ми биеше бързо, дишах учестено - 'бе се едно съм правил крос :D
Винаги все едно подскачам на място. Както съм отпусната и изведнъж цялото ми тяло се стягя. И понеже е супер рязко преминаването от сън в будно състояние, първите няколко секунди все едно някой ме е ударил с лопата по главата. Супер съм дезореантирана и сякаш нещо ми стяга черепа. Много е странно. 8-) 8-)
Само веднъж съм се събуждала като по филмите. Всмисъл както си лежах и изведнъж седнах в леглото от стряскане. Помня само че се събудих по време на самото сядане. :D
smokeit9
08-08-2011, 05:21
Ммм аз всъщност сънувам предимно кошмари .. но като се събудя си викам "поредния .. " :D и пак заспивам .. :D
и аз съм така , само че вместо "поредния" си викам "е**си мамата" и така .... не ми правят особено голямо впечатление кошмарите
Обикновено се насилвам да се събудя като сънувам кошмар, ама пак съм изпотена и супер стресната де :-D
martin97
08-08-2011, 10:34
Будя се чак на сутринта :D
Като санувам кошмари,почти винаги накрая точно ще ме убият и се събуждам.Обаче съм в съвсем нормално състояние като се събудя :D Тука като слушам как се потите,сърцебиене получавате и направо се оказа,че съм ебаси хладнокръвното ко*еле :lol:
копелетата сме две :D и аз нямам такива трагични последствия.. 8-)
само веднъж като бях на 5-6 се разревах и си легнах при батето :D
lovehorror
08-08-2011, 16:09
Сепвам се изведнъж и се изправям рязко от леглото,или като се събудя на сутринта през ноща на сън съм ревал и целия съм в сълзи и сополи.
:D :D