View Full Version : Анорексия- да бе!
teicheto1
10-04-2010, 07:54
Наще постоянно си въобразяват, че съм супер свръх кльощава. Повтарят ми, че съм била болна от анорексия... малко е смешно щото аз си тежа 62кг, верно, че съм 1.78 ама пак... със сигурност не съм хилава :lol: И по този повод ме тъпчат насила... карат ме да ям хляб (което много не обичам) абе зле са!!! Аре бе мамка му на 17 съм, мисля, че сама мога да преценя кво да ям или не!!!! Откачалки... аре малко тема да се посмеете :D
SmilezZz
10-04-2010, 08:00
Поговори с тях..
Кажи им,че само си въобразяват...
Не знам.. :D
teicheto1
10-04-2010, 08:04
Хахаха няма смисъл, те са безнадежден случай... плюс отдавна съм свикнала да се надлъгваме за яденето.. :D вече подхождам с чувство за хумор :lol: :lol:
Biskfitka
10-04-2010, 15:06
Кг. ти са нормални за тази височина :-o
BaffaLsc
10-04-2010, 16:31
^ Съгласна ! Напълно нормално е..
December
10-06-2010, 12:26
дам
и при мене същото
но аз си имам стрии и няколко килограма за сваляне
но понеже майка ми е доста пълна ме сравнява по себе си
в сравнине с нея съм слаба разбира се,но в училище - почти всички момичета са по-слаби от мене ://
сега дори ми е купела някакви хапчета,бирена мая ли не помня какво беше. Да надебелявам ОЩЕЕЕЕ ЛИИИ????
Щото тя е дебела иска и мене да ме направи такава.
Ужасна е!
И много пъти съм се опитвала да разговарям с нея,но тя нищо :// И вика за съученичките ми "Тези деца майки нямат ли да ги нахранят" лол
Просто тя е от "старата школа". И е убедена,че една жена трябва да е "пухкава".Ама нейното пухкаво не е по-нашият стандарт с който на "пухкаво" си представяме Скарлет Йохансон, а нещо като Бет Дито( http://profit.bg/uploads/tinymce/cage/beth.jpg ) :?
Понякога съвсем не я понасям майка ми!
DarkTemplar
10-06-2010, 12:37
Ъъъъ определено не бих си легнал с такава като тая от линка ти. Пухкава е Дженифър Анистън, тая е жива лоена топка. :-x
BeezyJey
10-06-2010, 12:43
Тука не ти е кофата ;)
Хехеее..по-спокойно, няма нищо кофаджийско в темата.
nerdrage
10-07-2010, 04:45
Качи малко мускулна маса и се научи как да правиш германски суплекс и й го приложи
rosencetooo
10-07-2010, 04:53
Спокойно , и аз минах през тоя период ;д който беше 2 седмици ..
Малко повече противоречие , държиш си на своето.. обесняваш им , че си достатъчно голяма да прецениш , кое е най-добре за тебе и така.. :)
mincheto
10-07-2010, 11:32
Ъъъъ определено не бих си легнал с такава като тая от линка ти. Пухкава е Дженифър Анистън, тая е жива лоена топка. :-x
Дженифър Анистън пухкава????? :shock: :shock: ти чуваш ли се? :shock:
ДжейЛо да ,но Дженифър Анистън е кльощава
TeenageDream
10-07-2010, 13:45
Риана е пухкава, Джей Ло и Бийонсе са си дебели.
На мен пък баба ми си е втълпила, че човекът се храни основно с месо, и като дойде вкъщи и види как цялото семейство не яде месо (изобщо), я обзема паника. :lol: Веднъж като бях 3-4 клас нашите пътуваха в чужбина и баба ми ме гледаше и ми слагаше порции, каквито майка ми слага на баща ми, аз следователно не можех да ги изям целите (нито половината) и баба ми и дядо ми се оплакваха на нашите как съм правила гладна стачка. :lol:
Просто ядеш, колкото искаш, и ставаш от масата. Не им оставяй възможност за излишни приказки. :wink:
ядеш колкото и когато ти се яде, естествено не гладувай и ако майка ти продължава да ти опява, просто я игнорирай. ако не се търпи, просто можеш малко да я поизлъжеш, че си яла примерно и пица в училище и т.н. а December - просто кажи на майка си, че момичетата от училището ти са с нормално за възрастта си тегло и че си се харесваш такава и не искаш да надебеляваш. успех и на двете с майките ви :)
п.с.: Риана не е пухкава;Джей Ло и Бионсе имат ФОРМИ и стегнати тела, тва че не са с анорексични задници не означава, че са дебели. Ако питате един мъж той ще ви каже ;)
lori4kavd
10-07-2010, 19:05
Аз съм 1.76 и тежа 52 килограма и се мисля за дебела :D :D (признавам си)
FunkyBoy
10-07-2010, 20:34
накарай майка си да те носи на конче... след 10 мин. ще се озори и ще убеди и баща ти, че си си наред 8)
xxcherry
10-08-2010, 18:55
Ами жената се притеснява за теб.
Ти си яж здравословно и както трябва.
И си си много добре с тези мерки. :)
ImmortalSportFreak
10-08-2010, 21:58
накарай майка си да те носи на конче... след 10 мин. ще се озори и ще убеди и баща ти, че си си наред 8) :lol:
Toadstool
10-10-2010, 16:22
Същата работа! Ама много мразя.. когато не ми се яде и нашата започва да ми нарява в чинията. Аз я бутна и стана от масата.
Аз пък мисля че съм идеално за сметка на съученичките ми. 8-)
Имам една от моя клас почти 80 килограма, не е никак приятна гледка. Аз съм 43 и съм метър и 65. Не особено височка.
raence97
10-11-2010, 15:46
И аз съм така.. Карат ме да ям.. а аз съм си доста пълничка.. на 13 години съм 50 кг и 180 см. Вече се плаша да не затлъстея..
loveca777
10-11-2010, 16:05
ДРън дрън, Слушай вашите какво ти казват. ( но не и бабите :д)
Много зависи от телесложението, ако го казах правилно. ( Големината и дебелината на костите , при всеки е различно!! )
Например. За някои 1.70 високи 55 кг е нормално. Но за други. Пак на същата височина. 55кг е вече анорексия.
Аз преди време бях по-пълничък , но сега съм си около 66 някъде кг. ( 1.80 но хич не съм сигурен колко съм висок ). И пак за мен - всички викат ,че съм доста слаб и трялало да напълнея . Както и да е. Познавам един дето е 60 кг , а е по-висок от мен. Но за него е нормално. Просто при всеки е различно. 8)
И пак казвам Слушайте родителите си. Те са 90% вас. Каквито родители - такива и децата стават.
Но бабите.. те само за угояване мислят. :D Не им се оставяйте мн. да ва тъпчат. :-D
FlowerPower
10-11-2010, 16:06
raence97,искрено се надявам яко да се ебаваш.
raence97
10-13-2010, 03:45
Да се ебавам?? ми не се.. .. Зле ли е? ;Д
VikitoRia
10-13-2010, 09:15
аз съм висока 165 и тежа 59 кг :(
FlowerPower
10-13-2010, 10:16
мноооооооооооооого много зле :o
raence97
10-13-2010, 10:56
мноооооооооооооого много зле :o
:neutral:
loveca777
10-13-2010, 11:35
И аз съм така.. Карат ме да ям.. а аз съм си доста пълничка.. на 13 години съм 50 кг и 180 см. Вече се плаша да не затлъстея..
:razz: 1.80. Много се ебаваш.
raence97
10-13-2010, 16:10
о боже.. и не ми вярваш ?
FuckedUp
10-13-2010, 17:19
Докажи, де..Направи снимка и покажи :)
raence97
10-13-2010, 17:28
Докажи, де..Направи снимка и покажи :)
е то на снимката как ще се види? . Аз не се радвам, че съм толкова висока,.. в училище ме подиграват яко .. ;Д
MissNothing
10-13-2010, 17:30
Ти дай снимка, пък квото се види види. :)
raence97
10-13-2010, 17:43
Мии.. например.. тая :
http://prikachi.com/images/849/2579849N.jpg
Biskfitka
10-13-2010, 18:36
Мии.. например.. тая :
http://prikachi.com/images/849/2579849N.jpgПрекалено слаба си...
loveca777
10-13-2010, 18:58
Мии.. например.. тая :
Кой ти каза ,че си била ,,дебела''. Или ти сама си въобразяваш???
Напротив!! Много си слаба. Ако не ядеш ще хванеш анорексия като нищо. :( .
И да знаеш от мен. В степента на анорексия човек става, така че самия той продължава да се мисли за много дебел. Така е ,защото и мозъкът му започва да си въобразява друго.
raence97
10-13-2010, 19:14
Мии.. например.. тая :
Кой ти каза ,че си била ,,дебела''. Или ти сама си въобразяваш???
Напротив!! Много си слаба. Ако не ядеш ще хванеш анорексия като нищо. :( .
И да знаеш от мен. В степента на анорексия човек става, така че самия той продължава да се мисли за много дебел. Така е ,защото и мозъкът му започва да си въобразява друго.
Aма аз това лято надебелях с 5 кг. и вече спрях да раста на височина, което означава, че се почва със широчината.. Ноо все пак.. мерси.. ще го имам впредвид казаното от теб.
FlowerPower
10-13-2010, 22:11
Сега като видях снимката ти повярвах... суупер слаба си!
raence97
10-14-2010, 03:26
Чак хипер не.. Снимката лъже..
Unendlich
10-14-2010, 08:23
Според мен не си 62кг, а по-малко. Аз съм 1.81 и съм 55 кг, точно като теб, ама с още някой см нагоре. Не си анорексичка, най-хубаво обясни на вашите какво е тази болест и тогава да говорят. :)
loveca777
10-14-2010, 13:40
Чак хипер не.. Снимката лъже..
Снимката ли лъже или ти ? Дай друга тогава.
Unendlich Ти пък какво си чувала за анорексия.
Стига сте сте слабеели !
Unendlich
10-14-2010, 21:26
loveca777, чувала съм достатъчно, че да изказвам мнение. ;)
FlowerPower
10-14-2010, 21:34
^въпросът е, че за да си болен от анорексия не е задължително да си кльощав.
PsychoBitchFromHell
10-15-2010, 20:26
Аз съм 1.70 и тежа 63 кг :D :D и си мисля като всички останали , че съм дебела ...
и мойте са такива, споко от слкерозата на средната възраст е :wink:
Callisto
10-16-2010, 09:30
Ох и наще много ме тормозеха като малка да ям. Баба все се опитаваше да ме охрани и аз все на бегом при мама да ставам скелетче. От баба ми намразих повечето вредни храни, понеже ме тъпчеше и мен нон стоп с хляб и тн. и станах доста злоядо дете. Сега заради тва съм 40кг на 17 години и качването е много трудно. Смея им се на моито съученияки "фешънски кифли", които ми разправят...ма аз имам анорексия...имаш ти...ти си с 15 килограма по-тежка от мен. :D
Infinity
10-16-2010, 19:21
^ Не мога да си представя колко малоумен трябва да бъде един човек , за да се ' гордее ' по някакъв начин с това , че е болен от анорексия! :-o Това е супер коварна болест знам го , а на кифличките да им предадеш специално поздрави от мен ! :-)
По темата :
Нормалто е родителите ти да се притесняват , винаги ще го правят и сто кила да станеш. Това е положението просто , ако можеш ги игнорирай по някакъв начин , но да знаеш , че постъпваш егоистично в такъв случай , защото те ще се притесняват все пак.
Намери баланса - здравословно хранене + спорт и ще видиш , че и те няма да имат нищо против детето им да бъде здрав и пълноценен човек!
girltripped
10-17-2010, 12:58
Аз съм 63 кг и съм висока 1 , 79. :D То по тая логика и аз съм болна от анорексия. :D
ъмм слабичко анорексия.
според мен си добре :)
kuklichka_bg
10-17-2010, 19:41
аз съм 175 висока само,че 59 8-)
За анорексия не са ми казвали,но постоянно варвят след мен и ми говорят,че съм ядяла боклуци,а в някой дни даже ми се карат,че не съм яла,а то няма такива 8-) свиква се...
sh0c0ladch3ee
12-27-2010, 21:50
за височините сте си добре, супер даже.. моят проблем е както във височината, така и в тлъстинките.. висока съм едва 1.63 а тежа 48 килограма. Ограничавам се от повечето вредни храни като хляб, пържотийки, сладко ноо просто не се харесвам не се чувствам на място не ям много но след ядене изпитвам огромно чувство на вина и срам. Моета майка както и вс. други майки, казва, че съм си добре и ме кара да ям.. преди известно време бях смъкнала доста килца и просто се чувствах перфектно (някаде към 40 - 42) но сега .. срам ме е дори когато съм сама си свивам корема.. мисля да започна някоя по-строга диета но незнам колко ще издаржа поставя ли си за цел някоя диета и хоп веднага апетита ми се изостя и айде към хладилника и после цял ден чувство за вина. А само ако бях по-висока.. вече съм на 17 и не мисля, че ще порасна още кой знае колко и наистина в тва отношение ви завиждам, вие можете да постигнете желаното от вас тяло, което е супер а аз .. абе женса ни работа :D :D успех на всички
Кг. ти са нормални за тази височина :-o
за височините сте си добре, супер даже.. моят проблем е както във височината, така и в тлъстинките.. висока съм едва 1.63 а тежа 48 килограма. Ограничавам се от повечето вредни храни като хляб, пържотийки, сладко ноо просто не се харесвам не се чувствам на място не ям много но след ядене изпитвам огромно чувство на вина и срам. Моета майка както и вс. други майки, казва, че съм си добре и ме кара да ям.. преди известно време бях смъкнала доста килца и просто се чувствах перфектно (някаде към 40 - 42) но сега .. срам ме е дори когато съм сама си свивам корема.. мисля да започна някоя по-строга диета но незнам колко ще издаржа поставя ли си за цел някоя диета и хоп веднага апетита ми се изостя и айде към хладилника и после цял ден чувство за вина. А само ако бях по-висока.. вече съм на 17 и не мисля, че ще порасна още кой знае колко и наистина в тва отношение ви завиждам, вие можете да постигнете желаното от вас тяло, което е супер а аз .. абе женса ни работа :D :D успех на всички
Нали знаеш ,че имаш анорексия/....
WaterLilly
12-28-2010, 17:15
Нали знаеш ,че имаш анорексия/....
Определено има.
sh0c0ladch3ee
12-28-2010, 17:50
Не мисля, че имам .. просто наистина не харесвам тялото си. Бих се чувствала добре ако сваля поне 4 5 кг. Повечето ми приятелки имат такива тела, чеее как да не ме е срам да ям. Гадно се чувствам.. нзм просто от доста време мисля предимно за това иии преди около час бях готова да се разрева глезайки се в огледалото..
WaterLilly
12-28-2010, 17:56
Не мисля, че имам .. просто наистина не харесвам тялото си. Бих се чувствала добре ако сваля поне 4 5 кг. Повечето ми приятелки имат такива тела, чеее как да не ме е срам да ям. Гадно се чувствам.. нзм просто от доста време мисля предимно за това иии преди около час бях готова да се разрева глезайки се в огледалото..
То това е анорексията, мила. Съвсем добронамерено ти казвам да се откажеш от отслабването, да изхвърлиш всички кантари и да спреш да се гледаш критично в огледалото, да се сравняваш с другите.
Спри да свързваш външния ти вид с яденето и килограмите - тялото ти е красиво, когато си здрава. Това се постига със спорт и с балансирана диета, чрез която получаваш всичко, не с лишения и глад. :) Защо не си потърсиш упражнения, които да правиш, или не започнеш да се занимаваш с някакъв спорт?
sh0c0ladch3ee
12-28-2010, 18:06
Благодаря за загриженоста и съветите мила :-) Иначе упражнения си правя редовно, но такива в домашна обстановка - коремни преси, клякане, разтягане, когато съм по-свободна бягам на стадиона, избягвам асансьорите (когато съм с удобни обувки) и такива неща. Много ми се иска да ходя на танци но имам кофти проблем с десния крак :( и няма как.
И още веднаж благодаря за съветите :-)
Paramour
12-28-2010, 22:19
Уф .. и на мене това почнаха да ми го казват някой хора..
аз съм 1.73 и съм 53-54кг..
ноо
аз си се харесвам..
а и не съм се лишавала от нищо.. ям си.. по доста :lol: абе не ми се лепи, за щастие 8-)
Лол като ви гледам колко сте слаби ами аз какво да кажа на 14 съм,висока съм 1.60 и съм 42кг.Лятото майка ми и баща ми казваха,че съм слаба но колкото и да ги обеждавах,че не съм единствена и,че има и по-слаби от мене те се ми повтаряха,че трябва да надебелея и да не се сравнявам с другите...
Aма аз това лято надебелях с 5 кг. и вече спрях да раста на височина, което означава, че се почва със широчината.. Ноо все пак.. мерси.. ще го имам впредвид казаното от теб.
Ти на 13 ако мислиш,че си спряла с растежа на височина до 20 не знам какво ще правиш ...моля те провери в гугал до кога се развиват момичетата ....че ще пораснеш още е ясно ;]]
Ти на 13 ако мислиш,че си спряла с растежа на височина до 20 не знам какво ще правиш ...моля те провери в гугал до кога се развиват момичетата ....че ще пораснеш още е ясно ;]]
A като е 180 см. колко още??? Всеки организъм е индивидоален..!!
sh0c0ladch3ee
01-04-2011, 11:28
Здравейте мацкии :-) Искам да ви се похваля благодариние на вешите съвети и малко усилия от моя страна вечее съм 45 килограма НО най-важното е че съм го постигнала до поголяма степен благодарение на повечкото разходки, бягане, повече упражниня и здравословна храна. Хапвам си плодове, зеленчуци, обезмаслево мляко и пилешко, общо взето не гладувам като преди но ето че резултат има от 48 вече съм 45 още 2 3 килограма и вкичко ще е ОК
Хайдее успех на всички :-)
TheBeliever
01-04-2011, 12:28
Здравейте мацкии :-) Искам да ви се похваля благодариние на вешите съвети и малко усилия от моя страна вечее съм 45 килограма НО най-важното е че съм го постигнала до поголяма степен благодарение на повечкото разходки, бягане, повече упражниня и здравословна храна. Хапвам си плодове, зеленчуци, обезмаслево мляко и пилешко, общо взето не гладувам като преди но ето че резултат има от 48 вече съм 45 още 2 3 килограма и вкичко ще е ОК
Хайдее успех на всички :-)
Ако под ОК разбираш скелетоподобна фигура значи... ОК. За 1.63м, 17г 45кг са далеч под нормата. Внимавай след тези "още 2-3 килограма" да не ти се приискат "още 2-3". По-добре се посъветвай с психолог.
sh0c0ladch3ee
01-04-2011, 16:57
За теб може да е така но аз не мисля, че си прав/а. Може кг. да не са ми толкова много и да не съм дебела но аз си познавам тялото най-добре. Неискам като седна шкембенцето ми, :D сри за израза, да стърчи пред колана.. явно съм с по-леки кости свикнала съм винаги да бъда слаба и сега не се чувствам добре. Както казаx познавам си тялото :-D сега като бях 48 всички ми викаха /ааа миме да не си бременна/ еми да ти кажа гадно се чувствах не ми беше никак приятно. вапрос на структура е. Хайде мерси все пак за загриженоста :) Чаоче :) :-P
Paramour
01-04-2011, 17:20
За теб може да е така но аз не мисля, че си прав/а. Може кг. да не са ми толкова много и да не съм дебела но аз си познавам тялото най-добре. Неискам като седна шкембенцето ми, :D сри за израза, да стърчи пред колана.. явно съм с по-леки кости свикнала съм винаги да бъда слаба и сега не се чувствам добре. Както казаx познавам си тялото :-D сега като бях 48 всички ми викаха /ааа миме да не си бременна/ еми да ти кажа гадно се чувствах не ми беше никак приятно. вапрос на структура е. Хайде мерси все пак за загриженоста :) Чаоче :) :-P
на всички им стърчат коремите.. добре де, на повечето :lol:
за да не ти стърчи пробвай коремни преси 8-) аз сега започвам с тях, че нещо се бях поотпуснала.. :lol:
sh0c0ladch3ee
01-04-2011, 17:42
иии аззз правяяя :D сестра ми докато се върне от даскло веднага я карам да ми сяда на краката и почваме с коремните :D преди правех по стотина ама вече немога заболава ме гръбчето :( надвам се да скрия коремчето и да го стегна. И тъй като темата е такава :D сестра ми е втори клас и тежи 21 КИЛОГРАМА ето това е малко наистина :D когато порасне ще е супер сиг. ама за ся наистина тр. да понапълнее ама нестава и да хапва се слабичко си седи :shock: и такам :-)
Punisherrr
01-04-2011, 19:27
Леле какви работи чета тука...
Момичета по 40 кила се определят като дебели, Дженифър Анистън била пухкава, Джей Ло пък дебела. тцтц. Така е като сме в ерата на Барби и чалгарщината...
Надявам се повече от вас да осъзнаят, че всичко е в главите.
sh0c0ladch3ee
01-04-2011, 19:35
абееееееее сички сме хубави беее :-) :-) :-) :-) добре сме си
greenday6
01-05-2011, 00:32
Леле какви работи чета тука...
Момичета по 40 кила се определят като дебели, Дженифър Анистън била пухкава, Джей Ло пък дебела. тцтц. Така е като сме в ерата на Барби и чалгарщината...
Надявам се повече от вас да осъзнаят, че всичко е в главите.
много вярно
GirlYyYXD
01-14-2011, 16:37
Родителите ти здравата са се уплашили на тема Ана. :D Успокой ги и ги увери,че си добре.