View Full Version : да и отмъстя
snekity94
10-04-2010, 12:33
значи в клас има една дето се прави на мн важна! постояно си прави някви прически и дрехи ноеи всеки път а днеска вече преля чашата катоо почна да говори с едно момче от класа :o :booooomb: не ми харесва момчето (вобщте даже) ама просто ме е яд на нея и си мисли че всичко квото иска може да стане :mad: ще направа всичко възможно никои да не е е с нея неможе няква такава да е повече от мен :? помогнете да я накарам да съжалява по някъв начин за всичко :?
ImSoInLove
10-04-2010, 12:57
Гледай себе си кво ти пука другите кви са.Не мисля че трябва да и отмъщаваш.ТЪПО Е.
Звистта е лошо нещо :)
Защо ти трябва да и отмъщаваш?? Тя иска да изглежда добре има пари, копува си дрешки има време и си прави прически... Ти на нейно място не би ли? Явно твоето е просто завист...
Отмъщението е за слабите хора, като искаш да и покажеш, че си нещо повече покажи и го, но не по този начин. :)
П.С. О колко си прост- поздрав за теб? :D
babylofzz
10-04-2010, 13:02
Извинявай..амаа ти добре ли си?Какво ти прави толкова момичето като е с различна прическа и нови дрехи.От това което си написала разбирам,че не те е дразнила лично..Мисля,че всеки има правото да общува с когото реши.Според мен те е яд,че на нея и обръщат повече внимание..Вярно,че има хора който се мислят за много важни,но нищо не може да се направи по въпроса,а и какво те интересува какво прави тя и мен ме дразнят много хора от моя клас ама не съм тръгнала да се чудя как да им правя мръсно..гледай си собствения живот и да не ти пука за другите.
fifinkathefreak
10-04-2010, 13:06
Гледай да си по-добра от нея в сфера,която има реално значение - например учението.
Раздел Любов? :-o
snekity94
10-04-2010, 13:10
ами неможе до вчера аз да съм била аз харесваната въобще с мен говореха всички а сега няква тъпачка да дойде в класа и да се мисли за повече от мене :mad: с нищо не е повече от мен и да добре изглежда ама аз по добре изглеждам от нея!!
съжаляавм ама просто съм мн ядосана :?
dimitar_ak
10-04-2010, 13:18
И като и се нахвърлиш знаеш ли какво ще стане? Ще се покажеш наистина, че си по-ниско от нея. Официално ще признаеш превъзхоството й. Давай смело. Тя печели.
ами неможе до вчера аз да съм била аз харесваната въобще с мен говореха всички а сега няква тъпачка да дойде в класа и да се мисли за повече от мене :mad: с нищо не е повече от мен и да добре изглежда ама аз по добре изглеждам от нея!!
Пфу до преди малко се надявах да не е завист ама момиче ти ми разби представите за повърхностност . :razz: :razz: Просто го приеми, не може ти да си центъра на вселената и всички само за теб да мислят. :?
AutomatiC
10-04-2010, 13:38
интересно коя е неграмотната и попринцип тъпа женка
vagarious
10-04-2010, 13:48
пха пха пха ... скрий се бе , момиче.
Май ти си тая дето се опитва да се прави на важна. Така и не разбрах какво ти е направило момичето.. като има възможност що да не си купува постоянно дрехи и да не си прави готини прически?
Много се кефя на подобни комплексирани същества като теб :lol:
С такъв кеф ги правя по-ниски от тревата :lol:
Как може въобще да има хора,които нямат грам достойнство и акъл в главите,та са готови да се изложат по подобен начин,само защото някой е по-общителен и има по-големи възможности (в случая финансови,щом се изтъкват новите дрехи и прически) от тях ... :?
Titanic_baby
10-04-2010, 14:47
смешна си,стегни се :) на теб направила ли ти е нещо>?-не!
Е,тогава или завиждаш или си нямаш друга работа!
Biskfitka
10-04-2010, 14:56
Ти си тъпа,смешна,комплексирана злобарка. Горкото момиче :? (имам в предвид това,на което искаш да отмъщаваш...)
Много си комплексирана ,гледай си в твойто канче и я остави нея ,ако се заяде с теб тогава . Няма нужда да стоиш и да злобееш без да има нещо спрямо теб.
DarkTemplar
10-04-2010, 15:07
Женската глупост и завист край нямат...
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
aма пиклоооо ти си по-зле и от оная-егаси кифленските скандали стават -и що си мислиш,че си била харесвана преди?апф не нямам думи-5клас?
Първо: Рибата мирише от главата. Много завист, много нещо!
Второ: Абе, ти си с тая тема за нечистоплътните, дето питаш как да се прикриеш да не СМЪРДИ на околните...еми няма как, трябва да се къпеш! :?
SolemnityOfDeath
10-04-2010, 16:19
Сипи си малко мозък в тиквата първо, после обмисляй кво да правиш и кво да не правиш.
BaffaLsc
10-04-2010, 16:23
Пфф, ако мислиш ,че е повече от теб си много тъпа честно ! Извинявай ,че ти го казвам ,ама е така ;)
суета, и човешка глупост... думи не са необходими. стойте и се смейте само :)
snekity94
10-04-2010, 16:56
Второ: Абе, ти си с тая тема за нечистоплътните, дето питаш как да се прикриеш да не СМЪРДИ на околните...еми няма как, трябва да се къпеш! :?
.--------
ти пък не ми дрьж сметка кога се къпа и кога не :?
Явно титлата ти "Новак" не важи само за сайта...Наричаш се голяма и тийнейджърка обаче се държиш като 10 годишна хлапачка !!! :lol:
.--------
ти пък не ми дрьж сметка кога се къпа и кога не :?
Ама то си е за тебе...нито ще те срещна, нито нищо..на другите ще си смърдиш...затова се казва лична хигиена! Приеми го като съвет. :?
snekity94
10-04-2010, 17:31
Какво като има нови дрехи ще е нещо повече ли. никаква не е и ще и покажа че нищо не е :о :mad: :booooomb: :?
StolenBliss
10-04-2010, 17:42
Омг коя си ти че ще и казваш кво да прави. Не завиждай и се абстрахирай от нея .. :?
А да си се замисляла,че всички странят от теб,защото както казваш в другата си тема движиш с нечистоплъстни хора и си се преобщила към тях?!
Иззкъпи се с вода,шампоан и душ-гел,а не само с прости парфюми ... Сменяй си дрехите поне през 2-3 дена щом те мързи всеки ден да си с различно облекло и може някой да се престраши и да поговори с теб :-|
DarkTemplar
10-04-2010, 18:47
Е, вие пък, не сте ли чували за новата комикс-героиня Нечистоплътната лидерка на класа? :lol:
soul1199
10-04-2010, 18:49
момичето ясно се поддържа,а не като теб 8)
Хахахахаххаа не стига, че си жалка , ами на всичкото отгоре и комплексирна. Момичето като иска всеки ден по 5 ката дрехи ще сменя. Като има що пък не? Ти като нямаш само ще стоиш отстрани и ще завиждаш. Злобата и завистта граници нямат. Скрий се пак в дупката, от която си изпълзяла и спри да се излагаш. :wink:
значи в клас има една дето се прави на мн важна! постояно си прави някви прически и дрехи ноеи всеки път а днеска вече преля чашата катоо почна да говори с едно момче от класа :o :booooomb: не ми харесва момчето (вобщте даже) ама просто ме е яд на нея и си мисли че всичко квото иска може да стане :mad: ще направа всичко възможно никои да не е е с нея неможе няква такава да е повече от мен :? помогнете да я накарам да съжалява по някъв начин за всичко :?
Жестоко комплексирано злобарче си. Даже вече знам как изглеждаш и хроничната ми ерекция падна... смятай колко си го натъжила :( :( :(
nymphadora
10-05-2010, 08:35
омг..комплексарка.
За съжаление. Много ме е яд на такива женски изцепки.
Пък и е нормално новото момиче да е новата лидерка, все пак мирише по-хубаво със сигурност.
SmilezZz
10-05-2010, 09:38
Момиче - Ти не осъзнаваш ли,че всъщност ти се правиш на много важна,а не тя..И каква като има пари и всеки ден е с нови дрехи и прически ? На нейно място ти също би направила същото - просто нямам думи...Завистта е много лошо нещо..
Не може ВИНАГИ да си в центъра на вниманието и всички да мислят за тебе...Не става така,моето момиче..Вземи го осъзнай вече..
Жалка си... :?
MissNothing
10-05-2010, 09:59
Вари се изкъпи и не се занимавай с тая.
Баси лапетата.
sabaton94
10-05-2010, 11:19
Тц тц, говорила е с момче? Заслужава да се пържи на кладата! :razz: лелей жалка си, то човешката злоба и завист край няма. Добре де, ти си дебела и грозна ама момичето не ти е виновно. А най-жалко ще е ако наистина си на 16 години да мислиш като 8 годишна.. Айде стегни се и отиди се гръмни.
wukktoruQ
10-05-2010, 11:47
ама как очакваш да те харесват като не се къпеш и си толкова злобна ? :lol: човек каквото прави,на себе си го прави
Момичето с нищо не е заслужило твоята злоба-има пари и възможност да си прави прически и да си купува нови дрехи...твойто е такава смешна завист че просто не е истина :lol: а и защо д аотмъщаваш? че тя нищо не ти е направила :?
sladur4etyYy
10-05-2010, 12:14
тоя профил е фалшив, и двете теми, писани от него, са ебавки. кво се връзвате. 8-)
snekity94
10-05-2010, 13:37
Тц тц, говорила е с момче? Заслужава да се пържи на кладата! :razz: лелей жалка си, то човешката злоба и завист край няма. Добре де, ти си дебела и грозна ама момичето не ти е виновно. А най-жалко ще е ако наистина си на 16 години да мислиш като 8 годишна.. Айде стегни се и отиди се гръмни.
------------------
Не съм нито грозна нито дебела! Напротив изглеждам най добре в класа и тая също изглежда добре ама не като мен :?
MissNothing
10-05-2010, 13:38
:lol: :razz:
Казах ти вари се изкъпи, може да я биеш в тая жестока война.
:-o
snekity94
10-05-2010, 13:39
За съжаление. Много ме е яд на такива женски изцепки.
Пък и е нормално новото момиче да е новата лидерка, все пак мирише по-хубаво със сигурност.
--------------------------------------
Може да мирише добре но аз изглеждам като нея и по добре ...до сега никой не е казвал нищо против мен :?
DarkTemplar
10-05-2010, 14:30
Не ти вярвам, дай снимка да те видим. 8)
sabaton94
10-05-2010, 15:09
[
Може да мирише добре но аз изглеждам като нея и по добре ...до сега никой не е казвал нищо против мен :?
Хаха тука сме много хора и сички казваме срещу тебе - дебела си, грозна си, миришеш, LIVE WITH IT!
Не ти вярвам, дай снимка да те видим. 8)
И аз сакам. :D Така де любопитно ми е та видя как изглежда това момиче, мислещо се за толкова велико. :D :D
torresinho
10-05-2010, 17:24
Лепни й дъвка на стола :grin:
deadlift666
10-05-2010, 18:16
Абе тъпа пу*ко нали в другата тема казваш, че се движиш с миризливите смръдли. Ми ти каква си тогава бе. Много добре изглеждаща с мазна коса и напукани джуки. Айде чао.
Направих си заключение: ограничена завистница. Яко ли ти е ? Би куул ве 8)
ХАХААХ
еее такъв провал е темата
мно си зле, честно
gotinataaaa
10-05-2010, 19:52
Тц,тц,тц! Тая завист ще ви погуби всичките! :(
Който си има кинти-така е.
Малко се успокой и защо трябва да й отмъщаваш?!
TupacAmaurShakur
10-05-2010, 20:30
еее такъв провал е темата
мно си зле, честно
+1 :lol:
TranceMusic
10-06-2010, 08:54
Леле колко си ограничена :lol: :х
Като искаш да си повече от нея порасни малко на акъл!
GossipGirl89
10-06-2010, 09:08
Темата ми мирише яко на фейк :)
Най-лесния начин за отмъщение в тази ситуация. Погледни по надоло
Изкапи се !!! Но този път с сапун !!!!!! ЗАДАЛЖИТЕЛНО !!! [!]
xxcherry
10-06-2010, 15:03
Боже Мой!
И какво като момичето си е направило прическа?
И какво като си е купило хубави дрешки?
И какво като е заговорило момче, което ти не харесваш?
Означава ли, че трябва да й отмъстиш? Хах, смешка. От тази завист си си загубила ума :o Просто не си толкова готина, приеми го. ;)
Добре, какво ти пречи момичето? Всеки може да се държи както намери за добре. А това "нещо повече от теб" ти си го внушаваш. Ако искаш почни и ти да се обличаш "по-така" и да си прайш прически, ако не - просто остави момичето да прави каквото си иска. ;)
боже мой момиче тив ред ли си ;дд искаш да отмъстиш на човек който нищо не ти прави просто опознава новите си съученици .. ;о на тебе не форум за решаване на проблемите ти трябва ами психолог казвам ти го без грам лоши чувства .. ;д маа повяярваайй ми че тва ковто си написала звучи супер тъпо кво ти е виновно момичето че си прави яки прически че има хубави дрехи и т.н айде са за да си ти номер 1 всички момичета да се обличаме кат клошарки и да сме с прическа тип "добро утро" ;дд айде моля ти се .. излагаш се ;д
ch0c0latee7
02-11-2011, 16:52
Сисо ти ли си ма или си откраднала снимката нa аватара си ? :D
againstyou
02-11-2011, 16:59
Женската злоба няма почивен ден ;) . Не мисля,че е нужно да и отмъщаваш,така само ще и направиш още по-голям кеф.
ch0c0latee7
02-11-2011, 17:03
snekity94 прочетох и другите ти теми ;dd ама ти си мнООЛ зле :D :D .. Поне махни снимката на Сияна (момичето от аватара си) че направо я излагаш познавам я лично .. никога не би написала такива скапани теми ;ddd
Много се кефя на подобни комплексирани същества като теб :lol:
С такъв кеф ги правя по-ниски от тревата :lol:
Как може въобще да има хора,които нямат грам достойнство и акъл в главите,та са готови да се изложат по подобен начин,само защото някой е по-общителен и има по-големи възможности (в случая финансови,щом се изтъкват новите дрехи и прически) от тях ... :?
+1
tanch3t093
02-11-2011, 18:04
УАУУУ момичето е говорило с някакво момче от класа и тва е направо престъпление. Абе ти нещо се имаш за голяма звезда, а? Правила се на важна, не знам си кви глупости, искала си да и отмъстиш - и за кое? За това, че е повече от теб ли? Май всички го разбрахме. И съвет - вземи слезни малко от облаците, че с това държание се съмнявам "всички да те харесват" ...
значи в клас има една дето се прави на мн важна! постояно си прави някви прически и дрехи ноеи всеки път а днеска вече преля чашата катоо почна да говори с едно момче от класа :o :booooomb: не ми харесва момчето (вобщте даже) ама просто ме е яд на нея и си мисли че всичко квото иска може да стане :mad: ще направа всичко възможно никои да не е е с нея неможе няква такава да е повече от мен :? помогнете да я накарам да съжалява по някъв начин за всичко :?\
:lol: :lol: :lol:
Biiiitch
02-11-2011, 19:25
Приготвай къртечницата и бягай да я убиваш, понеже тя е нещо повече от тебе, и ти й завиждаш.
bratignat
02-11-2011, 19:27
Победи я веднъж, но не й се подигравай. Първо, че няма да си нищо повече от нея и второ отмъщението не носи такава наслада, каквато си мислиш.
RaisedOnRock
02-11-2011, 19:29
Вместо да се опитваш да отмъщаваш,дай някакъв смисъл на живота си,започни от буквара.Моля те,та ти си годинина 16 години,завършваш след 2 години,а не можеш да скалъпиш и 1 изречение без грешки.
sladkish_14
02-11-2011, 19:29
Ба*ти психопатите.. 94? Доста си малка, за да си толкова комплексирана, злобна и отмъстителна..
Fiction7577
02-11-2011, 19:30
Ооооо ти не си звездата вече?? Каква трагедия :-# :-# :-# :-# :-#
Абе момиче, я слез на земята! В моя клас ги има същите като теб - надути до и те не знаят къде, няма по-висш от тях, света си мислят че е техен, присмиват се на хората без никаква причина, ами просто щото така са решили.
Такива най-много ги мразя! Разглезени кифли и пастички! Смешни сте, разберете го! Това, че момчетата ви боготворят не означава, че е защото наистина държат на вас. Тя причината е много проста - свестните хора я знаят и без да я казвам.
Съветът ми е да оставиш въпросната си "съперничка" на мира, нищо не ти е направила, по-скоро се научи да си управляваш завистта, защото наистина прекрачваш границите. :lol: :lol:
Аве момиче що не гледаш себе си ааа поне за момент Завистта е лошо нещо не гледай другите гледай себе си
n3zabrawiimaa
02-11-2011, 20:22
Женската злоба няма почивен ден!
nellynka1
02-12-2011, 19:40
Абе момиче осъзнай сее :О да не си на 5г. ..
Lancelot
02-12-2011, 19:50
Attention whores ftw.
Завист... смях се с глас на темата.
BohoOhoAreVe
02-12-2011, 19:52
мноо тъпо същество чесНо :P
nepowtorima
02-12-2011, 20:08
Мале Мале .. :lol: :lol: :lol:
По тъпа тема не можа ли да напишеш, че лъжеш, лъжеш ясно е... За какво си взел/а снимката на момичето.
Че си тъп/а, тъп/а си ... ама нещо темата -- :?
На лъжата краката са къси..
Апък и надали има чак толкова зле момиче, което - някакво готино момиче да и пречи защото е по-яка от нея.. :lol: Ако и е направила нещо примерно да, дори то няма да има връзка с косата и прическата, а ще я е яд, че и е направила така... А без причина :D :D :D Смешна/eн си.. 8-) 8-)
Ама к`ви изчадия има на тая земя не искам и да знам. повече. :lol: :lol:
TheNewReligion
02-12-2011, 21:38
Направи й черна магия. По аватара ти съдя, че ги умееш тея работи. :smt077
darkPaladin
02-12-2011, 21:52
човешката злоба край няма
имам вяра в теб ти не си такъв човек
TooRareToDie
02-12-2011, 22:53
Ей много сте ми интересни. Плюете по обществото, а в същото време сте НЕДОПУСТИМО НЕГРАМОТНИ! Една запетайка не видях в целия текст! Вместо да се правиш на интересна, хващай учебниците, че се излагаш като някоя селска кифладжийка, идваща от най-забутаното село!
snekity94
02-13-2011, 02:56
snekity94 прочетох и другите ти теми ;dd ама ти си мнООЛ зле :D :D .. Поне махни снимката на Сияна (момичето от аватара си) че направо я излагаш познавам я лично .. никога не би написала такива скапани теми ;ddd
Aми това съм аз!! Не четеш ли ника ми :D
А ти коя си..? и съжалявам че мислиш темите ми за скапани :?
snekity94
02-13-2011, 03:00
Ба*ти психопатите.. 94? Доста си малка, за да си толкова комплексирана, злобна и отмъстителна..
отмъстителна съм да..за такива които се бъркат където не им е работа !
Пикла дошла вчера..и ще говори със всеки :shock:
за каква се мисли? :razz:
snekity94
02-13-2011, 03:05
Минаха няколко месеца от темата ми незнам кой я върна.. :?
Но за тези които им е интересно....
Новата ученичка вече си седи мирно след един номер който и напраихме с приятелки :razz: :razz: :razz:
Вече е страх само като мина покрай нея...... :shock: :D
А сега вниманието на всички отново е към мен :grin: :P :P
YyoOnNiItTyY
02-13-2011, 05:41
Хах.. честно мн си зле!! Смешна си :razz: Е такива хора заслужават да ги провлачиш едн хубаво пред сички че да се осъзнаят къде се намират!!
n3zabrawiimaa
02-13-2011, 08:47
Новата ученичка вече си седи мирно след един номер който и напраихме с приятелки :razz: :razz: :razz:
Предполагам знаеш, че Господ гледа, и всичко което си направила ще ти се върне х5 :) :)
RichardCastle
02-13-2011, 08:51
Тъпо, комплексирано емо. Приеми факта, че си боклук и ходи си режи вените оО
TooRareToDie
02-13-2011, 09:02
Тъпо, комплексирано емо. Приеми факта, че си боклук и ходи си режи вените оО
Само така колега! “ Кухнята, ножа, вените - край на проблемите! “
Хахаххаха!! Аз ако бях на мястото на това момиче, не номер ами такива шамари щях да ти завъртя, че да не можеш да се погледнеш после в огледалото хахах..Да видим дали ще смееш после да се покажеш пред мен!! Към такива като тебе изпитвам огромна ненавист! Сега може да си звездата в класа ти ама да те видим след 12-ти клас кой ще те погледне..Сигурно ще си по-грозна дори и от сега! И върви си обръсни косата сигурно по-добре ще изглеждаш.. :razz: :razz: :?
TooRareToDie
02-13-2011, 09:36
http://www.forumsextreme.com/images/sSig_bewarespam.gif
Biiiitch
02-13-2011, 10:20
Ти си УНИКАЛНО тъпа. Ако те познавах лично щеше да изядеш един шамар.
gogo4o4o
02-13-2011, 10:55
+1
Кифли и кроасани everywhere.
minionka
02-13-2011, 13:25
:razz: :razz: :razz: Оф, докъде стигна това общество.. не стига, че сме зле, ама и разни като тебе ни правят за посмешище. Вземи се осъзнай, че с тоя твоя тъп характер (мислех, че ги има само по филмите) никой няма да те търпи дълго!
anonymous708973
02-13-2011, 14:17
Ако аз бях това момиче, теб щеше да те е страх, като минаваш покрай мен :wink:
Завистта е страшно нещо...както и злобата! :?
gerilovedani
02-13-2011, 14:43
Оххххх боже,българите сме много зле/не всички де..
авторке какво те интересува другите как се обличат и какви прически си правят,
Колкото и да искаш ,няма да бъдеш като нея...защо трябва да завиждаш,значи тя е по - хубава,че искаш и да и отмъшаваш,пхахаха :lol:
Съжалявам, че ще ти го кажа, но мразя хора като теб! Знаеш ли как изглеждаш отстрани!?? В случая ти се мислиш за нещо повече от всички останали... :? А и това твоето си е просто завист, свиквай с мисълта, че не може ти да си over-the-top, ако мога така да се изразя! :? Помисли си за другите момичето в класа, които се чувстват като теб сега, досега трябва да са те убили, ако са с твоето мислене... :? :x
TooRareToDie
02-13-2011, 16:04
Авторката е УлигофреН
FATALITY
02-13-2011, 17:57
:shock: Сериозно ти има нещо. И кво като си прави прически, какво като си купува нови дрехи.. И кво като говори с момче от класа :lol: Все едно е забранено ?! Тя има правото да се държи както иска и да изглежда, както на нея й харесва!! А ти нямаш правото да й казваш какво да прави. Очевидно момчето е избрало да говори с нея, защото му е приятна. И отмъщението е много жалко нещо, а ти дори нямаш защо да й отмъщаваш. :?
TooRareToDie
02-13-2011, 18:10
Авторката е УлигофреН
YyoOnNiItTyY
02-13-2011, 18:13
Авторката е УлигофреН
И то ГОЛЯМ!!!
deadshadow13
02-13-2011, 19:33
Мацко защо завиждаш на другата мацка ? Ти си била по хубава ок то това ви е проблема на всички коя е по хубава и коя има по хубав задник тебе какво те дразни че кифлата на класа вече не си ти а е друга ? Явно и двете сте комплексарки и незнаете какво изкате.Иначе аз бих и сложил разхлабително в сокчето ако пие де :Д
kombarka
02-13-2011, 19:51
Голяма си злобарка. Имаш нужда някой здраво да те фрасне.
VikitoRia
02-13-2011, 21:04
Защо да е злобарка? Има хора който наистина ти се качват на главата. Просто трябва да знаеш как да ги поставяш на мястото им
Biiiitch
02-13-2011, 21:07
Защо да е злобарка? Има хора който наистина ти се качват на главата. Просто трябва да знаеш как да ги поставяш на мястото им
Kато гледам и ти не си по-умна от авторката. Има хора, които просто не могат да приемат факта, че някой може да е повече от тях. И като се появи такъв човек, те полудяват и се чудят как да си върнат "популярността". Като толкова се интересувате от тва кой ше е на първо място, бягай на конкурс за красота в някое село.
snekity94
02-14-2011, 01:05
Да ми лепнеш шамар ???Умницооооо ???????!!!!!!!
:razz: :razz: :razz:
.... Ама мършо..... с приятелките ми ще те смажем после oт бой бе мнннн си смела тук. Половин училище че и повече са ми приятели така че ще ти се случи същото като на новата ученичка .. ще си изядеш боя !!!!!!!!!!!! :razz: :razz:
snekity94
02-14-2011, 01:17
Завистта е страшно нещо...както и злобата! :?
Завист ли бе !?1 БОКЛУК!!!
Аз съм най известната в у-ще и с най много хора и приятели от всички ..грозновати идиотчета пред мен не може да ми се правят на Велики !!!!!!!!!!!!!1
БОКЛУЦИ ТАКИВА НА МАЙКА ВИ В УСТАТА ДА ВИ ГО СЛОЖАТ И НА ЦЕЛИЯ ВИ МЪРШАВ ФОРУМ :!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
snekity94
02-14-2011, 01:22
Мацко защо завиждаш на другата мацка ? Ти си била по хубава ок то това ви е проблема на всички коя е по хубава и коя има по хубав задник тебе какво те дразни че кифлата на класа вече не си ти а е друга ? Явно и двете сте комплексарки и незнаете какво изкате.Иначе аз бих и сложил разхлабително в сокчето ако пие де :Д
Признавам дразни мееееееееее !!!!!!!!!!! И то МНОГО!!!
НО вече я е страх да ме доближи даже! :D
По хубава съм от нея сигурна съм ....защото продължават да харесват мен
а не вече нея :grin:
snekity94
02-14-2011, 01:29
Ако аз бях това момиче, теб щеше да те е страх, като минаваш покрай мен :wink:
Да ме е страх..... мен от грозновато нещо като теб ли бе :shock: :razz: :razz
Погледни се как изглеждаш (ако тва на аватара си ти)
Ще ти набия очилата в очите мннннн бързо малеееее такива грознички като ткеб как обичам да ги поставяяям на място :D .-...
ужас :smt077 :smt078