View Full Version : Как да му кажа...?
smilelady
10-05-2010, 15:24
В много гадна ситуация съм.. :-k едва ли ще ме разберете но все пак ще се опитам да ви разкажа:
Всичко започна от миналата година, когато се преместих в ново училище.Известно време нямах проблеми но после едно от момчетата започна да ми праща SMS всеки ден след даскало и в тях пишеше че много ме харесва ама аз не бях сигурна тогава защото той беше писал подобни SMS и на други момичета и реших че просто се бъзика с мен...но той продължи да ми пише няколко месеца и твърдеше че е напълно сериозен ама аз все пак го отрязах...и сега тази година си се държеше напълно нормално с мен даже беше много мил...и тази вечер...нов SMS :( в който твърдеше че не е спирал да ме обича...но аз нямам чувства към него...как да му го кажа деликатно... :-D
Деликатен начин няма... давай направо и не му давай надежди, защото така ще го нараниш повече! :)
Успех :-)
BaffaLsc
10-05-2010, 16:17
В никакъв случай не му го казвай по скайп! Или очи в очи или му отговори на смс-те.. :? Казваш му ясно и искрено това ,което чувстваш !
mArMaLaDkA
10-05-2010, 18:27
"Приятно момче си, но те възприемам само като приятел".
Или просто си смени телефонния номер. 8-)
Утре на училище го излъжи ,че си имаш друг и така
мацка слушай ся - аз съм в подобно положение
отрежи го яката, ако му даваш надежди с приятелско държание само ше го преебеш
DaNGeRousLy
10-05-2010, 21:24
" Проблема не е в теб, а в мен. " :lol:
Този израз е най-добър за зарязване.
roshkors
10-05-2010, 21:41
Влез му направо с ножиците :) държи се мило понеже те харесва, проумей го ;) колкото повече не му даваш обяснения толкова повече няма да го нараниш :)
GossipGirl89
10-05-2010, 22:18
Деликатен начин наистина няма. Най-добре бъди директна с него и му кажи, че искаш да сте само приятели примерно. По-добре да си рязка и да разбере 1 път завинаги, че нещата няма да се получат, след което да се откаже, отколкото да овърташ и да му даваш някакви надежди, от които само ще страда...
NeZaPoznat
10-06-2010, 06:59
В много гадна ситуация съм.. :-k едва ли ще ме разберете но все пак ще се опитам да ви разкажа:
Всичко започна от миналата година, когато се преместих в ново училище.Известно време нямах проблеми но после едно от момчетата започна да ми праща SMS всеки ден след даскало и в тях пишеше че много ме харесва ама аз не бях сигурна тогава защото той беше писал подобни SMS и на други момичета и реших че просто се бъзика с мен...но той продължи да ми пише няколко месеца и твърдеше че е напълно сериозен ама аз все пак го отрязах...и сега тази година си се държеше напълно нормално с мен даже беше много мил...и тази вечер...нов SMS :( в който твърдеше че не е спирал да ме обича...но аз нямам чувства към него...как да му го кажа деликатно... :-D
а на мен ми е интересно какво трябва да стане за да имаш чувства към някой ... да те опъне и да те зареже ли 8)
smilelady
10-06-2010, 14:51
мерси на всички за съветите :)
Еми кажи няма как да му го кажеш деликатно ако си директен човек ще му го кажеш директно но без лъжи и убиди.. викни го насаме и му кажи .. :)
TheAceOfLove
10-19-2010, 21:41
а на мен ми е интересно какво трябва да стане за да имаш чувства към някой ... да те опъне и да те зареже ли 8)
Не, тя иска още хиляда есемеса и ще склони.
Айде стига, когато ги няма чувствата, ги няма, да тръгне с него щот й е жал ли?
Ssummerjam
10-25-2010, 10:02
И аз съм на мнение, че деликатен начин няма. Кажи му го направо, така ще е наясно и няма да се разкъсва от съмнения.
Как да му кажеш ..ами директно.Няма какво да го бавиш :-D
PoRcHeTaTa1
10-25-2010, 11:16
Деликатен начин няма... давай направо и не му давай надежди, защото така ще го нараниш повече! :)
Успех :-)
8)