Влез

View Full Version : ВЪПРОС КЪМ МОМЧЕТАТА

loll
10-05-2010, 22:21
КАК ТРЯБВА ДА ИЗГЛЕЖДА ИДЕАЛНОТО МОМИЧЕ СПОРЕД ВАС ?

roshkors
10-05-2010, 22:56
Просто симпатична ако става въпрос за външния вид :)

BladeDancer
10-06-2010, 05:09
За всеки е различно :). Симпатична и да не е някоя лигла.

JakesInsanity
10-06-2010, 06:31
Ако не е някоя тъпа нагримирана чалгарка която си мисли че всички я гледат и харесват ще се разберем :)

danchobg
10-06-2010, 06:43
Естествено... :)

radeberger
10-06-2010, 07:35
Не е възможно да е идеално. Просто като видя някоя или ми харесва, или не. Нямам точно определен модел.

Но, понеже в темата питаш : да има приятно излъчване, да се поддържа (не значи да слага много грим), по принцип си падам повече по брюнетки, с дълга коса, стегнато тяло, не прекалено големи гърди, не и прекалено малки. Да има нормално телосложение.
И вече като качества: да е мила, умна, възпитана. Да си пасаваме като характери. Да не е прекалено отворена, но не и много срамежлива и още доста неща. Ама айде, че много дълго стана.

NeZaPoznat
10-06-2010, 07:40
КАК ТРЯБВА ДА ИЗГЛЕЖДА ИДЕАЛНОТО МОМИЧЕ СПОРЕД ВАС ?

къпана и по хавлия :razz: :razz:

DarkTemplar
10-06-2010, 07:43
Ще перифразирам Йовков - да е нещо средно между жена, дете и дявол. ;) Приятна визия, хубава усмивка, чар, известна доза невинност (поне на пръв поглед), нормални/средноголеми гърди и стегнато дупе. Ако не е прекалено повърхостна, ще съм наистина доволен.

Destroyer89
10-06-2010, 08:57
Зависи за какво.За обикновено чу*ане,стига външния да е одоволетворяващ:да е поне 175-180см-няма,като я целувам да ми се налага да клякам,я...Хубаво стегнато тяло...И мутра,която да не напуква огледалата.Характера е почти без значение.Виж за продължителна връзка е съвсем друго-Ръста по възможност, пак да е някъде толкова...Физиономията да е приятна,но в същото време предизвикателна.Да не е някакъв трол - по широк в раменете от мен, с крака като дънери.Тоест финно тяло...В този случай доста по-важен е характера:да не иска секс от мен всеки ден,защото понякога ме мързи да си мърдам краката...Да няма проблем с ревността,както и с излизането вънка с приятели.Да не ми мрънка на главата,когато играя на ПС-то...Да е независима...Да не е лигла,както и курва/кифла,козунак или там,както ги наричате вече.По възможност да има чувство за хумор.Да не ми пречи, като гледам, някакво спортно предаване...Общо взето, такова, което не се е раждало все още.

TranceMusic
10-06-2010, 09:09
Хигиенична,красива и чаровна!
Малко ум също не е излишен.

mnmlkid
10-06-2010, 09:25
+1

NeZaPoznat
10-06-2010, 10:09
ей така :-D

http://ru.fishki.net/picsw/102010/06/post/sladosti/sladosti019.jpg

fpasysh
10-06-2010, 10:41
+1
+2 :D

JakesInsanity
10-06-2010, 11:53
Реално, да си бръсне шибаните косми на ръцете.
И косъмчетата по лицето.

ЩО ПОЧТИ НИКОЯ НЕ ГО ПРАВИ БЕ??!?!? СЛЕПИ ЛИ СТЕ ЧЕ НЕ СИ ГИ ВИЖДАТЕ!?!

И краката, естествено, и навсякъде.

Демек - хигиена, на добро ниво. Това е най-важното. А не някоя миризлива селска пръчка нагримирана слушаща чалга мислеща си че всички много я гледат и харесват щото е хубава а не щото е полу-гола.

kато характер да не е прекалено голям инат, или да се прави на прекалено отворена - свясно момиче, забавно и мило, склонно към всякакви експерименти в секса и нестандартно мислене (в добри ограничения) :grin:

Reaper93
10-06-2010, 12:16
И косъмчетата по лицето.

Демек - хигиена, на добро ниво. Това е най-важното. А не някоя миризлива селска пръчка нагримирана слушаща чалга мислеща си че всички много я гледат и харесват щото е хубава а не щото е полу-гола.

kато характер да не е прекалено голям инат, или да се прави на прекалено отворена - свясно момиче, забавно и мило, склонно към всякакви експерименти в секса и нестандартно мислене (в добри ограничения) :grin:

Пич, кво си се ядосал с тия косми е?...

juveteam
10-06-2010, 15:37
Да е хубавичка,слабичка с хубави гърди...За цвят на косата няма зн...Ако може да е поне 1,65см...Очи няма зн...Да не се лигави,да не се прави на най-красивата и умна жена...и т.н..

TheAnnoyingAwesomnes
10-06-2010, 15:53
Да е възможно най-изкуствена, да ползва огромни количества грим и фон дьо тен и да е с акъла на празна кутийка от бира.
Стига вече с тези теми ! Хванете си гаджета и спрете с глупостите най-накрая !

juveteam
10-06-2010, 15:59
Човека си пита от любопитство...

ladykeisy
10-06-2010, 16:28
И косъмчетата по лицето.

Извинявай, ти стока ли ще купуваш ?

WaterLilly
10-06-2010, 17:58
И косъмчетата по лицето.

Ти твоите бръснеш ли ги? Ако да, имам трибуквена дума, която те описва (не е оная с у по средата, ами ти засяга ориентацията).
За всички други места е разбираемо да се изисква, но точно на ръцете, освен ако не са черни/гъсти/дебели космите, няма никакъв смисъл. Достатъчно се тормозим с всичко друго.

И не си купуваш кола. На бас, че и половината от "изискванията" не си спазваш.

sperminatorat
10-06-2010, 20:17
цици уста очи коса гъз у хубава дударка

TeenageDream
10-06-2010, 23:14
брюнетки, с дълга коса, стегнато тяло, не прекалено големи гърди, не и прекалено малки. Да има нормално телосложение.
И вече като качества: да е мила, умна, възпитана. Да си пасаваме като характери. Да не е прекалено отворена, но не и много срамежлива и още доста неща. Ама айде, че много дълго стана.
Хич не е дълго. До тук покривам всичко + от другите мнения добра хигиена, висок ръст, редовно обезкосмяване навсякъде, нещо детско и нещо дяволско в мен. :D (Извинете, разлигавям се през нощта. 8-) )

psvturbo
10-06-2010, 23:28
Цък (http://www.znam.li/documents/images/www.monitor.bg/img/-id-254823sz-0cut-yes.jpg) В момента това ми се върти в главата :)

DarkKisss
10-07-2010, 05:35
Добре, аз не смятам, че е задължително да се БРЪСНАТ космите на ръцете. Или да се премахват по някакъв друг начин, ако са светли (: Аз не си ги махам, просто няма смисъл, те на краката едвам ми се забелязват камоли на ръцете.

ForzaFelipe
10-07-2010, 09:00
Всяко момиче си има собствен чар който е уникален и никое момче не може да каже какво точно го привлича докато не я срещне :) Всеки може да каже някакви качества,но едвали това ща са качествата на момичето в което ще се влюби истински.Аз лично наблягам на характера,защото колкото и да е красиво едно момиче ако е тъпо като овца или ужасно досадна или е момичето на тати няма как да я изтрая дълго.

unusual89
10-07-2010, 15:52
За космите съм напълно съгласен ... НЕ става въпрос дали купуваш продкт, а за естествено привличане към орпеделн тип външност. Привличането към външността играе ОГРОМНА роля при момчетата, за разлика от поведенеито при момичетата, къдто водеща роля са КАЧЕСТВАТА на момчето. Не ме разбирайте погрешно, че характера при момичетата или външността при момчетата е без значние - НЕ, просто природата ни е дала различни критерии за привличане към другия пол.

Няма нужда да се махат космите на ръцете, ако те са руси, незабелижими, но черни косми на ръцете, краката, тялото са просто меко казано непривлекателни. Други фактори за женственост са дългата коса, нежни черти на лицето, приятен глас, хубава талия и т.н. Не пренебрегвайте естествената привлеченост на момчетата към тези неща, защото бих попитал момичетата дали харесват слабохарактерни, лигави, нерешителни момченца с прекалено оскубани вежди...

martinskiq
10-07-2010, 16:16
ми трябва самия ти да си я харесваш нищо повече ама да не е някоя горила или нокои слон от африка :D :D :-D