- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ВЪПРОС КЪМ МОМЧЕТАТА
КАК ТРЯБВА ДА ИЗГЛЕЖДА ИДЕАЛНОТО МОМИЧЕ СПОРЕД ВАС ?
Просто симпатична ако става въпрос за външния вид![]()
Спорта пречи на цигарите :P
За всеки е различно. Симпатична и да не е някоя лигла.
ваУ рокс
Grell
Ако не е някоя тъпа нагримирана чалгарка която си мисли че всички я гледат и харесват ще се разберем![]()
Естествено...![]()
В населените места, където хората дишат по 24 часа...
Не е възможно да е идеално. Просто като видя някоя или ми харесва, или не. Нямам точно определен модел.
Но, понеже в темата питаш : да има приятно излъчване, да се поддържа (не значи да слага много грим), по принцип си падам повече по брюнетки, с дълга коса, стегнато тяло, не прекалено големи гърди, не и прекалено малки. Да има нормално телосложение.
И вече като качества: да е мила, умна, възпитана. Да си пасаваме като характери. Да не е прекалено отворена, но не и много срамежлива и още доста неща. Ама айде, че много дълго стана.
къпана и по хавлияПървоначално написано от loll
![]()
![]()
Ще перифразирам Йовков - да е нещо средно между жена, дете и дявол.Приятна визия, хубава усмивка, чар, известна доза невинност (поне на пръв поглед), нормални/средноголеми гърди и стегнато дупе. Ако не е прекалено повърхостна, ще съм наистина доволен.
Зависи за какво.За обикновено чу*ане,стига външния да е одоволетворяващ:да е поне 175-180см-няма,като я целувам да ми се налага да клякам,я...Хубаво стегнато тяло...И мутра,която да не напуква огледалата.Характера е почти без значение.Виж за продължителна връзка е съвсем друго-Ръста по възможност, пак да е някъде толкова...Физиономията да е приятна,но в същото време предизвикателна.Да не е някакъв трол - по широк в раменете от мен, с крака като дънери.Тоест финно тяло...В този случай доста по-важен е характера:да не иска секс от мен всеки ден,защото понякога ме мързи да си мърдам краката...Да няма проблем с ревността,както и с излизането вънка с приятели.Да не ми мрънка на главата,когато играя на ПС-то...Да е независима...Да не е лигла,както и курва/кифла,козунак или там,както ги наричате вече.По възможност да има чувство за хумор.Да не ми пречи, като гледам, някакво спортно предаване...Общо взето, такова, което не се е раждало все още.
Same shit,different day .
+2Първоначално написано от mnmlkid
![]()
Реално, да си бръсне шибаните косми на ръцете.
И косъмчетата по лицето.
ЩО ПОЧТИ НИКОЯ НЕ ГО ПРАВИ БЕ??!?!? СЛЕПИ ЛИ СТЕ ЧЕ НЕ СИ ГИ ВИЖДАТЕ!?!
И краката, естествено, и навсякъде.
Демек - хигиена, на добро ниво. Това е най-важното. А не някоя миризлива селска пръчка нагримирана слушаща чалга мислеща си че всички много я гледат и харесват щото е хубава а не щото е полу-гола.
kато характер да не е прекалено голям инат, или да се прави на прекалено отворена - свясно момиче, забавно и мило, склонно към всякакви експерименти в секса и нестандартно мислене (в добри ограничения)![]()
Пич, кво си се ядосал с тия косми е?...Първоначално написано от JakesInsanity
Да е хубавичка,слабичка с хубави гърди...За цвят на косата няма зн...Ако може да е поне 1,65см...Очи няма зн...Да не се лигави,да не се прави на най-красивата и умна жена...и т.н..
Да е възможно най-изкуствена, да ползва огромни количества грим и фон дьо тен и да е с акъла на празна кутийка от бира.
Стига вече с тези теми ! Хванете си гаджета и спрете с глупостите най-накрая !
! Dumbass !Първоначално написано от OneGuy
Човека си пита от любопитство...
Първоначално написано от Reaper93
Извинявай, ти стока ли ще купуваш ?
Да обичаш значи да страдаш!
Ти твоите бръснеш ли ги? Ако да, имам трибуквена дума, която те описва (не е оная с у по средата, ами ти засяга ориентацията).Първоначално написано от JakesInsanity
За всички други места е разбираемо да се изисква, но точно на ръцете, освен ако не са черни/гъсти/дебели космите, няма никакъв смисъл. Достатъчно се тормозим с всичко друго.
И не си купуваш кола. На бас, че и половината от "изискванията" не си спазваш.
цици уста очи коса гъз у хубава дударка
Хич не е дълго. До тук покривам всичко + от другите мнения добра хигиена, висок ръст, редовно обезкосмяване навсякъде, нещо детско и нещо дяволско в мен.Първоначално написано от radeberger
(Извинете, разлигавям се през нощта.
)
Цък В момента това ми се върти в главата![]()
cool boys..need cool g1rls
Добре, аз не смятам, че е задължително да се БРЪСНАТ космите на ръцете. Или да се премахват по някакъв друг начин, ако са светли (: Аз не си ги махам, просто няма смисъл, те на краката едвам ми се забелязват камоли на ръцете.
Running is my drug and I am overdosed ..
Всяко момиче си има собствен чар който е уникален и никое момче не може да каже какво точно го привлича докато не я срещнеВсеки може да каже някакви качества,но едвали това ща са качествата на момичето в което ще се влюби истински.Аз лично наблягам на характера,защото колкото и да е красиво едно момиче ако е тъпо като овца или ужасно досадна или е момичето на тати няма как да я изтрая дълго.
>>DjBelev<<