.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

ВЪПРОС КЪМ МОМЧЕТАТА

КАК ТРЯБВА ДА ИЗГЛЕЖДА ИДЕАЛНОТО МОМИЧЕ СПОРЕД ВАС ?

Град
    Русе, Rousse
    Просто симпатична ако става въпрос за външния вид
    Спорта пречи на цигарите :P

Супер фен Аватара на BladeDancer
    За всеки е различно . Симпатична и да не е някоя лигла.
    ваУ рокс
    Grell

Ако не е някоя тъпа нагримирана чалгарка която си мисли че всички я гледат и харесват ще се разберем

Фен
    Град
    Shumen
    Естествено...
    В населените места, където хората дишат по 24 часа...

Супер фен Аватара на radeberger
    Не е възможно да е идеално. Просто като видя някоя или ми харесва, или не. Нямам точно определен модел.

Но, понеже в темата питаш : да има приятно излъчване, да се поддържа (не значи да слага много грим), по принцип си падам повече по брюнетки, с дълга коса, стегнато тяло, не прекалено големи гърди, не и прекалено малки. Да има нормално телосложение.
    И вече като качества: да е мила, умна, възпитана. Да си пасаваме като характери. Да не е прекалено отворена, но не и много срамежлива и още доста неща. Ама айде, че много дълго стана.

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: ВЪПРОС КЪМ МОМЧЕТАТА

Цитирай Първоначално написано от loll
    КАК ТРЯБВА ДА ИЗГЛЕЖДА ИДЕАЛНОТО МОМИЧЕ СПОРЕД ВАС ?
    къпана и по хавлия

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Ще перифразирам Йовков - да е нещо средно между жена, дете и дявол. Приятна визия, хубава усмивка, чар, известна доза невинност (поне на пръв поглед), нормални/средноголеми гърди и стегнато дупе. Ако не е прекалено повърхостна, ще съм наистина доволен.

Град
    Бургас
    Зависи за какво.За обикновено чу*ане,стига външния да е одоволетворяващ:да е поне 175-180см-няма,като я целувам да ми се налага да клякам,я...Хубаво стегнато тяло...И мутра,която да не напуква огледалата.Характера е почти без значение.Виж за продължителна връзка е съвсем друго-Ръста по възможност, пак да е някъде толкова...Физиономията да е приятна,но в същото време предизвикателна.Да не е някакъв трол - по широк в раменете от мен, с крака като дънери.Тоест финно тяло...В този случай доста по-важен е характера:да не иска секс от мен всеки ден,защото понякога ме мързи да си мърдам краката...Да няма проблем с ревността,както и с излизането вънка с приятели.Да не ми мрънка на главата,когато играя на ПС-то...Да е независима...Да не е лигла,както и курва/кифла,козунак или там,както ги наричате вече.По възможност да има чувство за хумор.Да не ми пречи, като гледам, някакво спортно предаване...Общо взето, такова, което не се е раждало все още.
    Same shit,different day .

Хигиенична,красива и чаровна!
    Малко ум също не е излишен.

Цитирай Първоначално написано от TranceMusic
    +1

Цитирай Първоначално написано от mnmlkid
    Цитирай Първоначално написано от TranceMusic
    +1
    +2

Реално, да си бръсне шибаните косми на ръцете.
    И косъмчетата по лицето.

ЩО ПОЧТИ НИКОЯ НЕ ГО ПРАВИ БЕ??!?!? СЛЕПИ ЛИ СТЕ ЧЕ НЕ СИ ГИ ВИЖДАТЕ!?!

И краката, естествено, и навсякъде.

Демек - хигиена, на добро ниво. Това е най-важното. А не някоя миризлива селска пръчка нагримирана слушаща чалга мислеща си че всички много я гледат и харесват щото е хубава а не щото е полу-гола.

kато характер да не е прекалено голям инат, или да се прави на прекалено отворена - свясно момиче, забавно и мило, склонно към всякакви експерименти в секса и нестандартно мислене (в добри ограничения)

Цитирай Първоначално написано от JakesInsanity
    И косъмчетата по лицето.

Демек - хигиена, на добро ниво. Това е най-важното. А не някоя миризлива селска пръчка нагримирана слушаща чалга мислеща си че всички много я гледат и харесват щото е хубава а не щото е полу-гола.

kато характер да не е прекалено голям инат, или да се прави на прекалено отворена - свясно момиче, забавно и мило, склонно към всякакви експерименти в секса и нестандартно мислене (в добри ограничения)
    Пич, кво си се ядосал с тия косми е?...

Супер фен
    Да е хубавичка,слабичка с хубави гърди...За цвят на косата няма зн...Ако може да е поне 1,65см...Очи няма зн...Да не се лигави,да не се прави на най-красивата и умна жена...и т.н..

Да е възможно най-изкуствена, да ползва огромни количества грим и фон дьо тен и да е с акъла на празна кутийка от бира.
    Стига вече с тези теми ! Хванете си гаджета и спрете с глупостите най-накрая !
    Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    всички знаем, че мъжкия полов орган е мускул нали така
    ! Dumbass !

Супер фен
    Човека си пита от любопитство...

Цитирай Първоначално написано от Reaper93
    И косъмчетата по лицето.

Извинявай, ти стока ли ще купуваш ?
    Да обичаш значи да страдаш!

Супер фен Аватара на WaterLilly
    И косъмчетата по лицето.

Ти твоите бръснеш ли ги? Ако да, имам трибуквена дума, която те описва (не е оная с у по средата, ами ти засяга ориентацията).
    За всички други места е разбираемо да се изисква, но точно на ръцете, освен ако не са черни/гъсти/дебели космите, няма никакъв смисъл. Достатъчно се тормозим с всичко друго.

И не си купуваш кола. На бас, че и половината от "изискванията" не си спазваш.

цици уста очи коса гъз у хубава дударка

Цитирай Първоначално написано от radeberger
    брюнетки, с дълга коса, стегнато тяло, не прекалено големи гърди, не и прекалено малки. Да има нормално телосложение.
    И вече като качества: да е мила, умна, възпитана. Да си пасаваме като характери. Да не е прекалено отворена, но не и много срамежлива и още доста неща. Ама айде, че много дълго стана.
    Хич не е дълго. До тук покривам всичко + от другите мнения добра хигиена, висок ръст, редовно обезкосмяване навсякъде, нещо детско и нещо дяволско в мен. (Извинете, разлигавям се през нощта. )

Цък В момента това ми се върти в главата
    cool boys..need cool g1rls

Град
    На стадиона за бягане.
    Добре, аз не смятам, че е задължително да се БРЪСНАТ космите на ръцете. Или да се премахват по някакъв друг начин, ако са светли (: Аз не си ги махам, просто няма смисъл, те на краката едвам ми се забелязват камоли на ръцете.
    Running is my drug and I am overdosed ..

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Всяко момиче си има собствен чар който е уникален и никое момче не може да каже какво точно го привлича докато не я срещне Всеки може да каже някакви качества,но едвали това ща са качествата на момичето в което ще се влюби истински.Аз лично наблягам на характера,защото колкото и да е красиво едно момиче ако е тъпо като овца или ужасно досадна или е момичето на тати няма как да я изтрая дълго.
    >>DjBelev<<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си