PDA

View Full Version : Момчета, наистина ли не обичате аналните ласки?

SuperstarZ
10-07-2010, 14:23
Въпроса ми е следния и е предназначен към мъжката половина в сайта. Четох на няколко места в нета че голяма част от мъжете харесват анални ласки /умерените/. Няколко път реших да го пробвам на практика и последния път едва не ми зашиха един. Никой не си признава че му харесва, защото им се струва гейско или наистина не им харесва?

OneGuy
10-07-2010, 15:10
Гарантирам ти,че ще има максимум 2 коментара различни от- не съм мъзен гей,за да ми харесва.
Дърпат се,защото не знаят дали им доставя удоволствие; Защото анална ласка дори от жена за тях е равна на педерастия; Защото не си дават сметка,че нервните окончания са на едно и също място и при едните и при другите..
Мъже,кво да ги правиш... :D

Нали знаеш, че няма начин на човек нещо да му хареса ако не го иска ... което значи, че 99% от коментарите ще са "не съм мазен педерас за да ми хареса" и го подкрепям на никой нормален не би му харесало :shock:

OneGuy
10-07-2010, 15:20
И какво,ненормално е,че всички хора имат нервни окончания около ануса?
Толкова млади,а с толкова ограничено мислене...

:smt018 :smt017

Де да знам аз го наричам нормално мислене

OneGuy
10-07-2010, 15:34
Истинксите мъже го даваме отзад , не го поемаме.Да не сме гейове дейба

И аз това казвам на кака Мария, ама не..... 8-)

Destroyer89
10-07-2010, 15:35
Мисълта, някой да ми навре нещо отзаде, ми се вижда плашеща

OneGuy
10-07-2010, 15:38
Оххх...Големи мъже.
Никой не говори за навиране обаче. :)

Лизане?

psvturbo
10-07-2010, 16:13
Да бе..и очакваш някой тука във форума да ти каже съвсем чесно и откровено, просто ей така....а знаеш ли че в тази държавица ако някой отговори с "да" да този въпрес ше го обявят за гаден гей..долен п*д*рас извращение и незнам си още какво..така че прави си сметките.. :)

MakeMeLaugh
10-07-2010, 16:16
^ Не бързай със заучените фрази наизуст за държавицата, за която и ти допринасяш и си се настроил негативно кък нея.
Кво общо има анала с националността.. Чуваш ли се?

Stop spam.

OneGuy
10-07-2010, 16:31
Извода е ясен, ако го правиш си хомо/би и това е 2ро мнение няма, може да се заключи темата!

psvturbo
10-07-2010, 17:08
Извода е ясен, ако го правиш си хомо/би и това е 2ро мнение няма, може да се заключи темата!
демек мъж прави секс с жена..обаче тя му пуска езиче там..Той изпитва удоволствие..упс..и сега какво?Автоматически става гей?? :) След като прави секс с жена и му харесва, изпитва удоволствие значи НЯМА НАЧИН ДА Е ГЕЙ(ХОМО)..УМНИК такъв.. ](*,)

Naik1
10-07-2010, 21:22
демек мъж прави секс с жена..обаче тя му пуска езиче там..Той изпитва удоволствие..упс..и сега какво?Автоматически става гей?? :) След като прави секс с жена и му харесва, изпитва удоволствие значи НЯМА НАЧИН ДА Е ГЕЙ(ХОМО)..УМНИК такъв.. ](*,)

+1 ..

и аз нямам нищо против "аналните ласки" и честно казано не се смятам за педераст ;)

bathory
10-07-2010, 21:30
Мм, имам един приятел /хетеро/, който е пробвал и казва, че оргазмът е много по-мощен. Но не би го правил отново ахахах :D

Runnaway
10-07-2010, 21:53
Въпроса ми е следния и е предназначен към мъжката половина в сайта. Четох на няколко места в нета че голяма част от мъжете харесват анални ласки /умерените/. Няколко път реших да го пробвам на практика и последния път едва не ми зашиха един. Никой не си признава че му харесва, защото им се струва гейско или наистина не им харесва?

Всичко, което се прави с желание и достатъчна доза внимание е приятно.

:oops:

anichka12345678
10-07-2010, 22:01
Почти съм сигурна ,че всеки мъж ще му харесва подобно нещо ,макар и да ги е страх да пробват :D .Аз съм навита на един мъжки задник и ще видим какво ще му случи скоро :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :D :oops:

lotto
10-08-2010, 06:55
Аз пък ще кажа,че на мен ми харесват аналните ласки от жени.Много пъти са ми лизали дупето и ануса,а също така съм давал и с пръст да ме галят там....

YouDontKnowMe
10-08-2010, 09:45
Моя не се дърпа.

NeZaPoznat
10-08-2010, 10:21
Анилингус се казва подобна анална ласка ;) !! за по любопитните:

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BD%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B3%D1%83%D 1%81

лично аз харесвам 8)