.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Момчета, наистина ли не обичате аналните ласки?

Въпроса ми е следния и е предназначен към мъжката половина в сайта. Четох на няколко места в нета че голяма част от мъжете харесват анални ласки /умерените/. Няколко път реших да го пробвам на практика и последния път едва не ми зашиха един. Никой не си признава че му харесва, защото им се струва гейско или наистина не им харесва?

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Гарантирам ти,че ще има максимум 2 коментара различни от- не съм мъзен гей,за да ми харесва.
    Дърпат се,защото не знаят дали им доставя удоволствие; Защото анална ласка дори от жена за тях е равна на педерастия; Защото не си дават сметка,че нервните окончания са на едно и също място и при едните и при другите..
    Мъже,кво да ги правиш...
    Нали знаеш, че няма начин на човек нещо да му хареса ако не го иска ... което значи, че 99% от коментарите ще са "не съм мазен педерас за да ми хареса" и го подкрепям на никой нормален не би му харесало

И какво,ненормално е,че всички хора имат нервни окончания около ануса?
    Толкова млади,а с толкова ограничено мислене...

Де да знам аз го наричам нормално мислене

Цитирай Първоначално написано от winterfresh4o
    Истинксите мъже го даваме отзад , не го поемаме.Да не сме гейове дейба
    И аз това казвам на кака Мария, ама не.....

Град
    Бургас
    Мисълта, някой да ми навре нещо отзаде, ми се вижда плашеща
    Same shit,different day .

Оххх...Големи мъже.
    Никой не говори за навиране обаче.
    Лизане?

Да бе..и очакваш някой тука във форума да ти каже съвсем чесно и откровено, просто ей така....а знаеш ли че в тази държавица ако някой отговори с "да" да този въпрес ше го обявят за гаден гей..долен п*д*рас извращение и незнам си още какво..така че прави си сметките..
    cool boys..need cool g1rls

^ Не бързай със заучените фрази наизуст за държавицата, за която и ти допринасяш и си се настроил негативно кък нея.
    Кво общо има анала с националността.. Чуваш ли се?

Stop spam.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Извода е ясен, ако го правиш си хомо/би и това е 2ро мнение няма, може да се заключи темата!

Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    Извода е ясен, ако го правиш си хомо/би и това е 2ро мнение няма, може да се заключи темата!
    демек мъж прави секс с жена..обаче тя му пуска езиче там..Той изпитва удоволствие..упс..и сега какво?Автоматически става гей?? След като прави секс с жена и му харесва, изпитва удоволствие значи НЯМА НАЧИН ДА Е ГЕЙ(ХОМО)..УМНИК такъв..
    cool boys..need cool g1rls

Голям фен Аватара на Naik1
    Цитирай Първоначално написано от psvturbo
    Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    демек мъж прави секс с жена..обаче тя му пуска езиче там..Той изпитва удоволствие..упс..и сега какво?Автоматически става гей?? След като прави секс с жена и му харесва, изпитва удоволствие значи НЯМА НАЧИН ДА Е ГЕЙ(ХОМО)..УМНИК такъв..
    +1 ..

и аз нямам нищо против "аналните ласки" и честно казано не се смятам за педераст
    Цитирай Първоначално написано от NeSumSuglasen
    Дори и аз съм съгласен.

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Мм, имам един приятел /хетеро/, който е пробвал и казва, че оргазмът е много по-мощен. Но не би го правил отново ахахах
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Повече от фен
    Град
    София

Re: Момчета, наистина ли не обичате аналните ласки?

Цитирай Първоначално написано от SuperstarZ
    Въпроса ми е следния и е предназначен към мъжката половина в сайта. Четох на няколко места в нета че голяма част от мъжете харесват анални ласки /умерените/. Няколко път реших да го пробвам на практика и последния път едва не ми зашиха един. Никой не си признава че му харесва, защото им се струва гейско или наистина не им харесва?
    Всичко, което се прави с желание и достатъчна доза внимание е приятно.

Jedem das Seine!

Re: Момчета, наистина ли не обичате аналните ласки?

Почти съм сигурна ,че всеки мъж ще му харесва подобно нещо ,макар и да ги е страх да пробват .Аз съм навита на един мъжки задник и ще видим какво ще му случи скоро
    Sleda ot liubovta

Аз пък ще кажа,че на мен ми харесват аналните ласки от жени.Много пъти са ми лизали дупето и ануса,а също така съм давал и с пръст да ме галят там....

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Моя не се дърпа.

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Анилингус се казва подобна анална ласка !! за по любопитните:

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%...B3%D1%83%D1%81

лично аз харесвам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си