- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчета, наистина ли не обичате аналните ласки?
Въпроса ми е следния и е предназначен към мъжката половина в сайта. Четох на няколко места в нета че голяма част от мъжете харесват анални ласки /умерените/. Няколко път реших да го пробвам на практика и последния път едва не ми зашиха един. Никой не си признава че му харесва, защото им се струва гейско или наистина не им харесва?
Нали знаеш, че няма начин на човек нещо да му хареса ако не го иска ... което значи, че 99% от коментарите ще са "не съм мазен педерас за да ми хареса" и го подкрепям на никой нормален не би му харесалоПървоначално написано от miminko
![]()
Първоначално написано от miminko
![]()
![]()
Де да знам аз го наричам нормално мислене
И аз това казвам на кака Мария, ама не.....Първоначално написано от winterfresh4o
![]()
Мисълта, някой да ми навре нещо отзаде, ми се вижда плашеща
Same shit,different day .
Лизане?Първоначално написано от miminko
Да бе..и очакваш някой тука във форума да ти каже съвсем чесно и откровено, просто ей така....а знаеш ли че в тази държавица ако някой отговори с "да" да този въпрес ше го обявят за гаден гей..долен п*д*рас извращение и незнам си още какво..така че прави си сметките..![]()
cool boys..need cool g1rls
^ Не бързай със заучените фрази наизуст за държавицата, за която и ти допринасяш и си се настроил негативно кък нея.
Кво общо има анала с националността.. Чуваш ли се?
Stop spam.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Извода е ясен, ако го правиш си хомо/би и това е 2ро мнение няма, може да се заключи темата!
демек мъж прави секс с жена..обаче тя му пуска езиче там..Той изпитва удоволствие..упс..и сега какво?Автоматически става гей??Първоначално написано от OneGuy
След като прави секс с жена и му харесва, изпитва удоволствие значи НЯМА НАЧИН ДА Е ГЕЙ(ХОМО)..УМНИК такъв..
![]()
cool boys..need cool g1rls
+1 ..Първоначално написано от psvturbo
и аз нямам нищо против "аналните ласки" и честно казано не се смятам за педераст![]()
Първоначално написано от NeSumSuglasen
Мм, имам един приятел /хетеро/, който е пробвал и казва, че оргазмът е много по-мощен. Но не би го правил отново ахахах![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Всичко, което се прави с желание и достатъчна доза внимание е приятно.Първоначално написано от SuperstarZ
![]()
Jedem das Seine!
Почти съм сигурна ,че всеки мъж ще му харесва подобно нещо ,макар и да ги е страх да пробват.Аз съм навита на един мъжки задник и ще видим какво ще му случи скоро
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sleda ot liubovta
Аз пък ще кажа,че на мен ми харесват аналните ласки от жени.Много пъти са ми лизали дупето и ануса,а също така съм давал и с пръст да ме галят там....
Моя не се дърпа.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Анилингус се казва подобна анална ласка!! за по любопитните:
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%...B3%D1%83%D1%81
лично аз харесвам![]()