Влез

View Full Version : Начина да им покажеш.

Greennight
10-07-2010, 18:13
Ами наще преди половин час ми казаха,че ше ходим на гроздобер и утре вечерта тръгваме за събота и неделя....Много се ядосах,бях се разбрал да ходя на 1 купонче,но наще държат,а са знаели от вторник още :x .Ядосвам се,щото не може аз вече да съм 8 клас и наще да ме третират като третокласник.Влачат ме на всякви вечери,срещи,спанета с тяхни приятели "щото сме семейство".Ем извинявайте много,но аз си имам свойта свобода,аз не ги карам те да идват на всякъде,където ходим с мойте приятели.Много е тъпо така,дори не ми искат мнението просто заявяват утре идваш с нас и тва е... Та въпроса ми е как да им докажа,че вече не съм 2ри клас и си имам малко свобода.Един път стана,направих голям скандал и бях готов на всички,за да не ме замъкнат на поредното преспиване в техни приятели(адски ми е скучно и отделям малкото си свободно време,за да тъпея,докато те си пийват ракийка с приятелите) и ме оставиха.Да ама сега положението е по-сериозно,става дума за работа,само като чуят,че не искам да ходя да помагам,и че ще вземат да се минат с някоя чепка,ще се ядосат.Та мнението ви какво е. :o Как под дяволите най-накрая да ги накарам да ми дадат малко свобода.

MissNothing
10-07-2010, 18:20
Пъврво 8 клас не си чааак толкова голям, че да искаш пълна самостоятелност. Радвай се, че дори те пускат да ходиш по купони попрницип.
[quote="Greennight"]Ем извинявайте много,но аз си имам свойта свобода,аз не ги карам те да идват на всякъде,където ходим с мойте приятели.quote]

Ми много ясно, че няма да ги караш... те са ти родители.

Разбрирам, че е досадно, но поговори нормално с тях, а не да им правиш сцени. Като имаш планове им ги казвай предварително и ги помоли да не ходиш баш навсякъде с тях.

Greennight
10-07-2010, 18:37
Еми те ми имат доверие,но просто нз...Сиг щото почти всичките им приятели са с 10 годишни деца,и те решават,че и аз трябва да ходя навсякъде с тях.Иначе преди да почнете да ме псувате и да ми казвате "ай ве ко ши ти стани от единия гроздобер,нали за теб го берат тва грозде" искам да кажа,че тва грозде го берем,за да си пийва баща ми зимата ракийка и винце.За купоните ме пускат,щото ми имат доверие и знаят,че не се събирам с някви дето ще се друсат или нещо такова.

MissNothing
10-07-2010, 18:50
Ама аз не съм почнала да те псувам или нещо такова. :)
Попрницип нищо няма да ти стане ако изтървеш 1-2 пъти някакво събиране с притялеи, вече става гадно за тебе ако се повтаря, както май е и станало..

Greennight
10-07-2010, 18:53
Ама аз не съм почнала да те псувам или нещо такова. :)
Попрницип нищо няма да ти стане ако изтървеш 1-2 пъти някакво събиране с притялеи, вече става гадно за тебе ако се повтаря, както май е и станало.. Не,аз не говоря за теб,но ако следиш темата,ще видиш как ще почнат да ми обясняват къв тъп мързел съм,и че нищо няма да ми стане.Иначе да системно се случва тва да кажем 2 от 5 уикенда ми се прецакват заради тях...Ако се случваше веднъж на 2-3 месеца,нямаше да има никакъв проблем.

FunkyBoy
10-07-2010, 20:36
бе 8 клас... не си порасъл чак толкоз. Ама им се опъни и прави компромиси, един път ще идеш с тях, другия път ще си с приятели.

dydzzz
03-07-2011, 14:21
наще само гледат как да ме изгонят , ако съм някъде на гости иначе ако става дума за работа само ме мъкнат :x