Влез

View Full Version : Места за секс

agapiseme
10-07-2010, 19:20
Мн ми е интересно къде го правите?В смисъл,не от извратено любопитство,а защото аз не мога да намеря такова място.
Нима всички можете просто да отидете у дома на единия и да правите каквото си знаете?Или нещо по различно?Идеи,моля?

ladykeisy
10-07-2010, 19:25
Защо трябва само удома да го правим?
Винаги трябва да разнообразяваме и не трябва да пропускаме възможността, която ни се удава. Навсякъде можеш, стига да не те видят. И не е задължително да правите секс, пипане и любовна игра, вселдствие, от които има свършване също са удоволствие.

agapiseme
10-07-2010, 19:27
Може ли малко конкретно,защото според мен няма място,на което да не могат да те видят...и не брой кола,няма такава опция за сега.

ChalgaBoy
10-07-2010, 19:39
Оф като няма каде да се чукате с гаджето ти , недейте....

По тъмно в някой храст... първия парк по голям и по горясал... к'во ви дреме каде ако ще да си с поличка само да седнеш в/у него и на най-натоварената алея за пешаходци да е пак почти няма шанс да ви видят...

torresinho
10-07-2010, 20:36
Ами, не винаги в нас е свободно, а в нея - още по-малко. Но ..когато има желание-има и начин :)

Extremescream
10-07-2010, 21:05
У тях,живее си сам.С бившият ми понякога и у нас бяхме,но си беше нервиращо,родителите можеха да се приберат по всяко време.

Sasha2k8
10-07-2010, 21:12
Мн ми е интересно къде го правите?В смисъл,не от извратено любопитство,а защото аз не мога да намеря такова място.
Нима всички можете просто да отидете у дома на единия и да правите каквото си знаете?Или нещо по различно?Идеи,моля?
Ами различно. По-чусто у тях, понякога у нас, може и вапартамента ни когато е свободно там :D или някъде другаде.

vanq11
10-08-2010, 09:01
Ами ние с моя приятел сега си го правим само у дома, защото е по скрито и не искаме да правим простотии, но преди сме го правили без да ни види никои на беседки, в тоалетни, на една скрита скамеика в парка само си извади .... и аз седнах отгоре и не се виждаше нищо,само така седяхме, но наи хубаво си е у дома според мен, на скрито, на вън или другаде е курвенско и даже малко съжалявам че сме го правили там но то си беше за тогава.

ai07o
10-08-2010, 11:41
опитай в кино(трябва да е празна залата)
в асансьора (натискаш стопа и действаш бързо)
в дискотека в кенефите (гледайте да сте тихи)
мм за друго не се сещам :D
но не ти препоръчвам първият ти път да е на някое от горе посочените места поне първия път гледай да е на легло :razz:

kremen4eto
10-08-2010, 12:24
Пф, има какви ли не места. Първото, за което се сещам е някоя пейка в парка, когато няма хора, или на някоя по-скрита. Аз съм го правила на доста разнообразни места, но сме ходили с кола до там - до едно езерце, на едни скалички, или просто на капака на колата, по разни стълбички. ... Също така сме ходили в къщата на баба му, у тях, у нас, у всеки пък на различни мебели, в банята, ваната е вариант също. По разни купони (домашни), когато всички пиинат просто се затворете в някоя стая и действайте. И това сме правили и е доста надъхващо ... като излязохме доста ни бъзикаха, но на другия ден май никой не помнеше. :D

Имай впредвид само, че правенето на места, различни от легло, са доста рисковани, защото не е чисто и не е редно да се пипате по интимните части. :) Иначе - да, тръпката е страхотна и разнообразие трябва да има.

MsIrony
10-08-2010, 13:03
Желая на открити места ,иска ми се на тераса или прозорец ,но си оставам само с искането .

anonymous708973
10-08-2010, 18:34
... и не искаме да правим простотии...
... на вън или другаде е курвенско ...

Що не си завреш мнението някъде?! Ти "курва" знаеш ли какво значи?
Обикновено не съм толкова рязка, ама ти си го просиш бе!
Кое му е курвенското да се усамотиш с ТВОЕТО момче на някоя закътана полянка?!
Като беше топличко, най-редовно си щъкахме из парка на едно от тепетата в Пловдив или си правихме "пикници" - шоколад, ядки и две одеала и сме готови :-D Иначе когато баба му я няма, там... 3-4 пъти сме били и у тях, даже пренощувах веднъж. Някво готинко е да ми пише един смс: "Хайде в еди-колко-си до паркчето". Супер надъхващо е и двамата да знаем какво ще правим, но да играем "ни лук яли, ни лук мирисали" докато не стигнем до въпросната полянка :) Ходили сме и на палатка с приспиване, само двамата. Ходили сме на палатка и с приятелите му - луд бъзик беше после. Иначе сме си правили кефа орално в кино.
И честно казано, това ми звучи доста добре

Ся е малко студеничко, ама ако си с къса поличка и прашки не е проблем да те опъне на задна в някое паркче подпряна на дърво
Или пък между етажите на блок

Трябва ли да ме е срам?

ladykeisy
10-08-2010, 18:45
На плажа, на терасата, на паркинг, в парк, в гората, ако обичате природата и ходите по горите... Зимата може да го направите в кабинката на кабинковия лифт, ако карате ски, в някоя фоайе ....

kuklatanamafiqta
10-08-2010, 19:58
Има много места - аз съм го правила в паркове,кина,поляна,абе вси такива

bilqnavod
10-09-2010, 08:19
Снощи в общежитието му... :D Беше много яко... като се има в предвид, че веднага щом излязохме съквартиранта му се прибра... :-D :-D :-D

juveteam
10-09-2010, 08:27
Аз съм го правил на легло,на стол,в банята,във входа,в тоалетната,на плажа и на още др неща,но мсиля,че винаги може да се намери място за това... ;) :grin: :grin:

AniBG
10-09-2010, 08:28
Има толкова различни места! Първият път, разбира се, е препорачително да го правите на легло! :D Ако вече сте го правили няколко пъти, пробвайте в някой парк, вечерта/през нощта! Може на някоя пейка в борисовата градина (в София), в някой храст или до някое дърво! Някоя по-гориста и затънтена горичка! В тоя студ сега е най-добре в кола на парно, но щом нямаш е проблем! :P
Една връзка ѝ трябва разнообразие относно секса! Можеш да го провиш навсякъде, пък, ако тя седне в теб дори и на най-натоварената с хора пътечка в парка, пак на никой няма да му пука и няма да ви забележи!! :lol: