View Full Version : Леко объркан
archlord
10-07-2010, 22:06
Запознах се с 1 момиче наскоро. След това и Намерих фейсбука и т.н..Та започнахме да си пишем, тя учи в моето училище-сега е 8ми клас,а аз 10ти. Всичко върви уш добре с изключение на това, че никога не ми пише първа в скайп, а това ми е доста странно..за пръв път ми се случва.Всеки път аз започвам да пиша и се чудя дали не ставам досаден, а иначе винаги ми праща прегрътки като ляга.
На живо сме на здрасти, а 1 път я викнах да я видя, но бързаше и разговор не стана, питам я нещо, а тя просто отговаря с 1-2 думи и няма как да завържа нормален разговор..Лошото е, че работата се проточи, защото отдавна сае запознахме, но влиза много рядко в скайп и нямах възможността да направя каквото и да било..а ся почнахме даскало, но не можем да се засечем или все някой бърза..Незнам кво да прая.Мислех днес да и пиша в скайп да излезем, но разговора не тръгна като хората и се отказах и отидох да гледам филм.Какво мислите?
psvturbo
10-07-2010, 22:31
простичко е - не мислиш за нея и я за*бваш.. Ти какво искаш да ти дойде на пиедестал ли? .. сиг. не я интересуваш мн.мн.Мое да е някво точно момиче и да не и е работата по цял ден да се занимава само с чифути. =;
ladykeisy
10-07-2010, 22:34
Чудя се каква ли майка ще съм и какви ли съвети ще давам на малкото си влюбено хлапе .... ?! :-o
Destroyer89
10-08-2010, 08:05
Пишеш тема тук, защото някакво момиче(на което явно не му пука много за теб)не ти пише първа по скайп !? :razz: :razz: :razz: :razz:
archlord
10-08-2010, 08:19
Прочети всичко, което съм написал..
Wednesday666
10-08-2010, 09:37
Някой път като я засечеш в даскало просто я дръпни за 2 секунди и я попитай съгласна ли е да излезете някой ден .. По скайп работата е прецакана :)
NeZaPoznat
10-08-2010, 10:28
Работата се е проточила омбре защото не си действал по-смело ... е ние сега какво сме виновни 8)
BaffaLsc
10-08-2010, 11:58
Всичко върви уш добре с изключение на това, че никога не ми пише първа в скайп, а това ми е доста странно..за пръв път ми се случва.Всеки път аз започвам да пиша и се чудя дали не ставам досаден, а иначе винаги ми праща прегрътки като ляга.
И на мен ми се е случвало НЕ веднъж.. много е гадно така.. и аз му викам '' ако ти досаждам ми кажи.. '' - '' а не ,не всичко е наред.. '' :-o А за другото..поинтересувай се от часовете й например.. намери я в коя стая е и говори с нея очи в очи..
Чудя се каква ли майка ще съм и какви ли съвети ще давам на малкото си влюбено хлапе .... ?! :-o
mechtattelka
10-08-2010, 14:24
Според мен момичето е срамежливо и ти трябва да действаш по - смело аа това със скайпа и аз никога не пиша 1ва в скайпа на когото му трябвам пише.. не мисля, че тя мисли, че и досаждаш.. а напротив радва се, че проявяваш интерес към нея.. :P
valdesbg
10-08-2010, 14:30
Ама сте много интересни...... хем очакватеразни неща оттоя човек,хем знаете че сте досадни обаче на гюме седите и искате да ви кажат че сте нахални.... И после като разберете че е така се сърдите. Сбъркана е системата.
На въпроса ти - Не е ли очевадно колко (не)желание има от нейна страна да си говорите наживо или онлайн?
Айде прояви малко тактичност и се разкарай без да се налага някой да ти го казва.
Няма опция да се съгласи да излезете, след като не върви разгорова между вас. А защо не върви вече споменах по горе. Или ако се съгласи ще е защото наистина няма какво друго да прави и ще запълни час и малко с теб.
Толкоз.
xxcherry
10-08-2010, 15:42
По-добре се вижте на живо и поговорете за това.
По скайп не е НИКАК добра идеята, защото всичко може да се случи.
Може да я няма, а ти да си мислиш, че не иска да ти отговаря.
Може да излезе извън линия.
Може просто да не иска да ти пише.
Така че, друго си е на живо. Няма вечно да бяга. Ще я помолиш да отдели от времето си и тогава ще разбереш какво всъщност става. Успех!
xxcherry
10-08-2010, 15:42
По-добре се вижте на живо и поговорете за това.
По скайп не е НИКАК добра идеята, защото всичко може да се случи.
Може да я няма, а ти да си мислиш, че не иска да ти отговаря.
Може да излезе извън линия.
Може просто да не иска да ти пише.
Така че, друго си е на живо. Няма вечно да бяга. Ще я помолиш да отдели от времето си и тогава ще разбереш какво всъщност става. Успех!
archlord
10-08-2010, 19:24
Не, вижте не сте ме разбрали много добре.Понякога водим страхотни разговори и си пишем готино.Говорех, че не започва разговора в скайп никога.А иначе ми се струва, че ме харесва, но ми е много странно момиче да не ми пише нито 1 път първа, за пръв път..И го талкувам като безинтерес към мен.Но може би не е така.Просто някой път си пишем яко, а друг път по- тъпо и все се отказвам, но след няколко дена пак решавам да и пиша..Напоследък влиза по често в скайп, но неска не успях да я викна никаде, защото я изпуснах, а си мисля сега да не и пиша пак пръв за 3ти ден подред..
pyxkawataa
10-08-2010, 19:53
Еми честно казано и аз съм така - влизам в скайп, но мн рядко пиша на някой, за да не досаждам ии чакам на мен първа да ми пишат. :lol: :lol: Както и да е, действай по-смело, покани я на кафе, на кино ... : )
П.П имам чувството, че и ти и точно тва момиче, за което говориш, сте направили такава тема. :lol: И двамата сте дали информация, която си съвпада. 8-)
FreakBitch
10-08-2010, 20:07
Не си леко объркан, ами си ДОСТА СБЪРКАН..
Очакваш нещо от човек, с когото се познаваш от фейсбук и скайп?
.. Ех тази кибер любов!
пп: Казах аз, тази която точно така се запозна с приятеля си.. :oops:
archlord
10-08-2010, 20:25
Макар, че има хора, които пускат доста безмислени коментари и не се притесняват да ме наричат както си искат без да ме познават, виждам, че има и хора които наистина споделят мнението си по въпроса :) Благодаря на всички, които наистина са се опитали да помогнат.