Влез

View Full Version : Не мога да го разбера...

blo0dc0untess
10-08-2010, 18:53
Казват че споделената мъка е половин мъка така че... Значи аз съм 8 клас а той е 10 клас в едно училище сме и се запознахме ,той ме намери в скайп и така.. Започнахме да си пишем имаме доста общи теми,забавен е обаче е много срамежлив и аз не искам да си пишем само в скайп защото ми изглежда тъпо обаче като се засечем в коридорите той ми казва здрасти и до там..Реших че тъй като е срамежлив няма да завърже разговор затова като един ден остана сам и си казах че това е моята възможност да отида при него :D Обаче и двамата някви се спекохме но както и да е завързахме разговор обаче после пак почна само в скайп а аз искам и като ме види да ме заговори може да излезем примерно а той нищо не прави направо незнам :(

BlindedAngel
10-08-2010, 18:56
Срамежлив е доста.Еми направи първата крачка.Покажи му че не хапеш,предразположи го към разговаряне като цяло и вече ако потръгне ще черпиш 8)

titinkaa
10-08-2010, 19:05
Другия път го покани да излезнете след у-ще някъде да се разходите или да седнете на кафе и то ще си дойдат думите. :)

blo0dc0untess
10-08-2010, 19:08
Е да ама ще стане много прецакано ако той не ме харесва и защо аз да го каня .. Не разбирам какво толкова има аз не хапя... :(

pyxkawataa
10-08-2010, 19:43
Абе щом е толкова срамежлив, според мен те харесва. ;д Ако не те харесва, за кво да се срамува тогава ;д ... Има си такива момчета просто. ;) Направи първата крачка.