View Full Version : С какво да я изненадам?
stranger90
10-08-2010, 19:19
Здравейте, имам едно момиче, което харесвам, но тя ми е показала, че не изпитва чувства към мен. Та преди година се базиках с нея питах, кога ще се женим, каза ми на 10.10.10, казах и че ще го запомня и го запомних. :D Преди време даже и споменах, че помня какво ми е казала.
Деня обаче наближа, но аз не съм измислил все още не съм измислил с какво да я изненадам, а имам желание. То си е ясно, че няма да се женя все още, но искам да направя нещо хубаво, което да се запомни.
Предложете нещо, че аз нищо не мога да измисля. :oops:
valdesbg
10-08-2010, 19:23
Роза, шоколад и презерватив :)
В този ред с 2-3 часа интервал между всяко :)
Роза
Хубави щоколадови бонбони :)
купи някво пласмасово пръстенче , тури някъв смокинг и й кажи хайде че в общината ни чакат да подписваме :D
stranger90
10-08-2010, 20:26
последното е идея :razz:
SugarLolLipoPsS
10-09-2010, 06:35
Роза или пръстен ще свърши чудесна работа.. :)
someonerandom
10-09-2010, 07:18
купи някво пласмасово пръстенче , тури някъв смокинг и й кажи хайде че в общината ни чакат да подписваме :D
Е тоав е супер :Д
cveteto64
10-09-2010, 08:15
Е тоав е супер :Дхаха наистина е много яко това btw като решиш какво да правиш разкажи ни какво е станало
Здравейте, имам едно момиче, което харесвам, но тя ми е показала, че не изпитва чувства към мен. Та преди година се базиках с нея питах, кога ще се женим, каза ми на 10.10.10, казах и че ще го запомня и го запомних. :D Преди време даже и споменах, че помня какво ми е казала.
Деня обаче наближа, но аз не съм измислил все още не съм измислил с какво да я изненадам, а имам желание. То си е ясно, че няма да се женя все още, но искам да направя нещо хубаво, което да се запомни.
Предложете нещо, че аз нищо не мога да измисля. :oops:
Щом очевидно няма чувства към теб, вероятно го е казала на шега.. Вероятно какъвто и жест да направиш, тя ще е крайно учудена/изненадана/сепната.. :-D
stranger90
10-09-2010, 09:09
Ще ви разкажа разбира се. И на мен ми е интересно какво ще излезе от всичко, но си мисля, че каквото и да направя пак няма да е с мен. Пробвал съм многократно. :(
RoSKo0o0
10-09-2010, 09:33
Виж сега, като цяло, както всеки човек ще открие отговорите в самия себе си. Рядко приемаме, макар и несъзнателно, чуждите съвети. Затова помисли изобщо дали си заслужава. Ако си заслужава - ще се мъчиш и ще харчиш паричките на мама и тате :)
myNameIsImmortal
10-09-2010, 10:19
жестове много.. стига да са отсърце и макар и да не са позитивно приети, поне теб ще те топли това, че си го напавил искренно. :)
MissNothing
10-09-2010, 11:04
Каквото и да и подариш, ако няма чувства към теб, както си казал, нищо няма да помогне.
Ама като сте почнали с женитба вземи и един пръстен. 8-)
ladykeisy
10-09-2010, 11:11
Купи й пръстен за шегата, подари й букет цветя (не е задължително, можеш да ги заместиш с вино) и шоколадови бонбони,придружени с хубав романтичен филм. След това се наслаждавайте на вечерта заедно.
GregoryHouse
10-09-2010, 14:55
Surprise buttsex...