View Full Version : Въпрос към екипа
ivakavlad1
10-11-2010, 04:13
бих искал някой да ми обясни защо съм отстранен от форума и за колко време и найстина ли си мислите че не мога да влезна през някое прокси като пише че човек е изхърлен от някъде би трябвало да бъде обосновано тук има хора който са правили толкова много нарушения на правилата обиждали са потребители пускали са по 30 спам теми наведнъж и са си още тук бих искал да ми се обосновете ако не друго за инфо профила които е изгонен е ivakavlad
Може ли да помопля да изтриеш темата ми в раздел секс "19 годишен и още девствен" позабавлявах се достатъчно с индивидите :razz:
Това е основанието за бана ти.
И наистина ли си мислиш, че като ни заплашваш ще постигнеш нещо?
ivakavlad1
10-11-2010, 05:34
Може ли да помопля да изтриеш темата ми в раздел секс "19 годишен и още девствен" позабавлявах се достатъчно с индивидите :razz:
Това е основанието за бана ти.
И наистина ли си мислиш, че като ни заплашваш ще постигнеш нещо?
не заплашвам а констатирам но така и не рабрах за колко време е и защо хора който ежедневно нарушават правилата по незнам и аз колко пъти не са баннати а относно съобщението ми то всички сме индивиди поне според биологията или се лъжа
Другият понеделник се обади да ти махнем бана.
Колкото до индивидите - да, всички сме индивиди, но тук вече не толерираме "забавленията" с останалите. Опитваме се да решаваме реални проблеми. Ако имаш желание да се забавляваш с потребителите, ползвай раздел "Кофата".
Във всеки останал раздел, теми подобни на твоята, подлежат на съответното наказание, каквото си и получил.
ivakavlad1
10-11-2010, 06:13
Другият понеделник се обади да ти махнем бана.
Колкото до индивидите - да, всички сме индивиди, но тук вече не толерираме "забавленията" с останалите. Опитваме се да решаваме реални проблеми. Ако имаш желание да се забавляваш с потребителите, ползвай раздел "Кофата".
Във всеки останал раздел, теми подобни на твоята, подлежат на съответното наказание, каквото си и получил.
и аз така си помислих щом хора като tuzaro примерно кадето обиждат хора под път и над път и са спамели и са се гаврели с потребителите още не са баннати ми става ясно и не си го казвам просто така лично аз съм бил обиждан неколкократно от tuzaro с изрази като педе**с без цензурата казвал съм на модератори на кой ли не реакция нямаше никаква а за това че съм казал че съм се забавлявал с простотийте и ограничения начин на мислене на някой потребители при това написано на лично съобщение не изразено на всеослушание съм наказа а хора който обиждат накърняват достойнството на потребителите и спамят като луди няма наказания това според мен не е честно аз ще си изтърпя наказанието нямате ядове но неразбирам как се получава това разминаване така да го нарека
Има правила на форума.
Ако имаш проблеми с някой потребител, подай си официално оплакване, цитирай си точката от Правилата, които смяташ за нарушени и ще бъдат предприети съответните действия.
До тогава, смятам тази тема за приключена. Лек ден ;)