View Full Version : ~Чуплива коса~Прически!
cherry97
10-11-2010, 15:25
Здравейте!Имам един проблем...Аз имам дълга,чуплива и доста гъста коса, но проблемът е там, че не знам каква прическа да си направя, понеже като я пусна седи много бухнала...Моля давайте идеи и предложения за прически.Предварително благодаря! :) :) :) :) :) Извинете ако темата вече е пусната!
sunshine955
10-11-2010, 15:29
щом е гъста недей да я постригваш на черта в никакъв случай ;х наи добре с прическа горе долу го презрамката на сутиена .. не по дълга за да не пада обема долу а в корените да е сплескана .. според мен така е най добре : )) но ти си знаеш де .. ;п успех ; }
mimsssssss
10-11-2010, 17:18
На триъгълник, като и същевременно е на пластове, за да ти се отнеме част от обема :)
MissNothing
10-11-2010, 17:44
На триъгълник, като и същевременно е на пластове, за да ти се отнеме част от обема :)
Точно на пластове като е се придава обем. :)
mimsssssss
10-11-2010, 18:56
^Тя ще и е пухкава, но няма да е бухнала. И даже само да си я хване с ластик ще изглежда супер прибрана, защото ще има останал обем само в корните, иначе надолу няма да има почти нищо, тъй като е обрана :)
моята коса е същата средна дължина,чуплива и много гъста аз съм постригната на пластове и много добре , седи както каза мимс пухвава обем също има но малък :) :) :)
DollDaggaBuzzBuzz
10-12-2010, 13:45
^Тя ще и е пухкава, но няма да е бухнала. И даже само да си я хване с ластик ще изглежда супер прибрана, защото ще има останал обем само в корните, иначе надолу няма да има почти нищо, тъй като е обрана :)
Toчно ! Аз съм с чуплива,дълга до кръста коса и съм на пластове и косата ми седи много хубаво.Иначе преди беше ужасна,постоянно я изправях изобщо не си я харесвах такава бухнала.Направих си я на пластове,и не след дълго и хванах цаката,за да не седи бухнала след като се изкъпя я увивам в кърпа и седя така около час,и после си я оставям да изсъхне като не я реша първият ден :) Става нещо такова,да не кажа същото http://prikachi.com/images/676/2576676B.jpg
:grin:
^ ако наистина е такава имаш супер яката коса! какъв цвят ти е?
DollDaggaBuzzBuzz
10-12-2010, 13:58
^ ако наистина е такава имаш супер яката коса! какъв цвят ти е?
Тъмно кестенява :)
cherry97
10-12-2010, 14:16
И на мен :D
bybit0o0
10-13-2010, 15:21
плиткии :)))) поне като е бухнала да е оформена ^^
MissNothing
10-13-2010, 16:03
Мх, може. :)