PDA

View Full Version : Невъзможна любов

fifa2007
10-12-2010, 01:12
Здравейте! Бих желал да получа някои полезни съвети относно моя случай.

Значи аз съм на 21г и съм влюбен в едно момиче, ааа жена на 34г колумбийка, която на всичкото отгоре е разведена /разведена малко след сватбата/ с 15г дете, което живее в нейната страна. А ние се намираме в Испания. Та въпросната мадама изглежда и се държи като на 27-28 годишна, тяло като на ученичка нали. По принцип и двамата се харесваме, / е аз съм луд по нея/, но тя е убедена, че аз съм като дете за нея и не вижда никакъв смисъл да сме гаджета. Аз също, но любовта е сляпа. Единственото, до което стигнахме са целувки, явно тя е много объркана... Въпроса ми е, какво мога да направя за да я спечеля, и има ли смисъл, какво мислите вие по този случай?

Благодаря на всички!

AceXe
10-12-2010, 06:01
a.k.a. забранена любов...

Нормално е. Ти си едва с шест години по-голям от сина й, а в Южна Америка, тийнейджърите са акселерати, т.е. той има вид на 17-18. С това разликата между двама ви още изтънява и е напълно нормално тя да вижда в теб сина си. Не мисля, че трябва да настояваш, защото дори тя да склони, това усещане ще остане за дълго време и няма да се чувстваш комфортно от това. Освен това е възможно сина й да те гледа с лошо око ако разбере, че чукаш собствената му майка. Все едно някой от класа му го прави... Вярно е, че това са хипотези, но никога не можеш да знаеш, а това е доста възможно. Така че хубаво си помисли. Според мен по-добре да спреш и да си намериш друга жена.

kindergarden
10-12-2010, 07:01
ох леле...Няма да ви е хубаво заедно...тя ще се безпокои,че ти я приемаш като майка,а ти ще се притесняваш,че тя те приема като син...общо взето защо излезе тая тема след предаването по нова 8-)

pinkyy
10-12-2010, 07:22
Сигурна съм, че това е само временно увлечение. Намери си някоя по-подходяща. С нея едва ли ще имате бъдеще.

fifa2007
10-12-2010, 10:39
Дъщеря има, но все тая. Разумът е водещия при отговорите ви!

fifa2007
10-12-2010, 17:18
Моля ви, помогнете ми! Да си тръгна е най-лесно

AceXe
10-13-2010, 07:48
Каква помощ искаш, пич?! Не ти става и искаш да дойда и да я изчукам вместо теб?! Или вместо теб да тръгна с нея? Или вместо теб, аз да говоря с нея?!

Какво общо има факта, че има дъщеря? Аз ти говоря, че ти и сина й сте твърде близки по възраст, за да може майката да го преодолее и да не вижда в теб сина си. Не е най-лесно да си тръгнеш. Ще седнеш и ще й обясниш нещата как стоят в очите. Казваш й, че е по-добре да спрете, за да не се чувства тя зле. Какво повече от това можем да ти помогнем?! Да ти кажем, продължавай?! Това вече не е съвет, а измиване на чувството ти за вина с нашите съвети. Защо тогава ни питаш, след като си решил какво ще правиш?!

fifa2007
10-13-2010, 10:19
Хаха. Няма никакъв син, а дъщеря. Просто исках да видя дали някой ще ме подкрепи да я гоня докрай. Явно не - сметкаджийството и математиката властват и в тоя форум.

AceXe
10-13-2010, 20:49
Хаха. Няма никакъв син, а дъщеря. Просто исках да видя дали някой ще ме подкрепи да я гоня докрай. Явно не - сметкаджийството и математиката властват и в тоя форум.

Ти искаш съвет. Давам ти го. Защо ме упрекваш? Ти искаш да чуеш моята визия за нещата и аз ти я казвам. Нямаш право да ми намекваш, че съм сметкаджия. Явно, че ти не търсиш обективен съвет, а търсиш някой да каже ДА. Толкова ли си слабохарактерен, че щом си го решил не можеш да го направиш, а искаш някой непознат да ти каже ДА?! И защо каза син, при положение, че има дъщеря?! Научи се като искаш съвет да се изразяваш правилно!

PoRcHeTaTa1
10-13-2010, 23:32
Не се отказвай!!! Щом си луд по нея направи всичко възможно да я спечелиш и УСПЕХ! :-)

soul1199
10-14-2010, 14:02
според мене няма смисъл,тя има дете,какво бъдеще ви чака,годините също са пречка

fifa2007
10-15-2010, 15:09
Благодаря за съветите, нещата приключиха!