View Full Version : Вулгарно съобщение
MeLikesPie
10-13-2010, 15:31
Потребителят Qnna беше писала в една своя тема с "0" вместо "о" и многократно беше получила забележки, включително от мен, и се бях изразила по-грубо, за което се извинявам. Бях се изразила с думите "пишеш като неандерталец", но не съм имала в предвид да я нараня или да накърня нейното достойнство. Съжалявам отново.
След това обаче получавам следното съобщение:
http://img842.imageshack.us/img842/1651/11111h.png
Не съм отговорила, защото не смятам за нужно, и не искам да зараждам подобни спорове в сайта. Обаче не смятам за допустимо да се прави така.
И за да не правя нова тема, къде е темата "НаПрАвИ сИ сАм :)" или нещо от сорта? Преди два дена я гледам, а сега не мога да я намеря.
BeezyJey
10-13-2010, 15:52
Хахахаххаа .. :razz: :razz: не, не тая е много зле, честно.. :razz:
Ами, нали знаеш - Убий простака с мълчание.
Само съобщението говори МНОГО за нея. :lol:
Колкото до темата, ако не я виждаш на първата страница, потърси я на следващите. :)
Claymore
10-13-2010, 17:49
А вас какво ви бърка начина й на писане. Дали ще е с 0 или о, все тая. След като иска да пише така, нека да пише...има си модератори за тая работа.
Разбирам да беше писала на латиница, но това...пък и да не си умряла от някакво си писъмце на някакво си момиченце, дето го е тръснало "пубиритета". :shock: Нали ще го прочетеш, ще ти мине през...и утре няма й да го помниш.
JackSparrow
10-13-2010, 17:54
А вас какво ви бърка начина й на писане. Дали ще е с 0 или о, все тая. След като иска да пише така, нека да пише...има си модератори за тая работа.
Разбирам да беше писала на латиница, но това...пък и да не си умряла от някакво си писъмце на някакво си момиченце, дето го е тръснало "пубиритета". :shock: Нали ще го прочетеш, ще ти мине през...и утре няма й да го помниш.
подкрепям я напълно.. :D:D:D:D:D:D:D:D
шигуам саа Ивеее.. xD
Ако продължи да ти праща подобни съобщения - сигнализирай.
Този случай ще го подмина, защото все пак малко или много си я провокирала.
JackSparrow
10-13-2010, 18:01
Лейди Ди, интересно кой ще тръгне да отпраща закани към майки, ако не е провокиран? Нали все интелигентни хора сме тука..
Claymore
10-13-2010, 18:25
Лейди Ди, интересно кой ще тръгне да отпраща закани към майки, ако не е провокиран? Нали все интелигентни хора сме тука..
Сега пък аз подкрепям :-D
Хахахаха, Джак, явно малко време прекарваш във форума :)
А това, което имах предвид аз е, че единичен случай след провокация може да бъде простен :) Ако продължи да досажда, тогава вече е друго.
Айде да не се захващаме в излишни полемики, щом твърдиш, че сме интелигентни хора тука, значи разбираш за какво говоря :)
Лелей, света загина! :lol:
akrobatkata
10-31-2010, 18:19
хахаха аз какво да кажа като преди получавах съобщения от типа "нямаш снимка но те харесвам искам да се опознаем. намери ме в Gepime.com пиша се ****** искам да сме нещо повече от приятели" :D :D :D
Claymore
10-31-2010, 18:27
хахаха аз какво да кажа като преди получавах съобщения от типа "нямаш снимка но те харесвам искам да се опознаем. намери ме в Gepime.com пиша се ****** искам да сме нещо повече от приятели" :D :D :D
Безсмислен пост с цел трупане на мнения... :)
DieselBlood
10-31-2010, 18:47
Що не и кажеш най-старата и известна затапка-Баща ми ме изпревари??
akrobatkata
11-01-2010, 16:39
xaxxa Claymore за мен не е от голямо значение колко мнения имам ;) не съм от хората които киснат постоянно в този сайт (защото и такива има ;) )