PDA

View Full Version : Как момчетата свалят едно момиче и как момиче сваля момче

lubimamp
10-13-2010, 20:32
Правя статистическо проучване и вашите мнения са ми необходими :)

TheManTheLegend
10-13-2010, 20:32
Как момичетата свалят момчето?
Отговор: Отиват при момчето и си свалят гащите!

lubimamp
10-13-2010, 20:39
колкото смешно и странно да звучи си е съвсем сериозна темата. А и плюс това колкото повече пишат, толкова по-интересно ще става ; )

bonbonka91
10-13-2010, 21:04
:lol: на колко години си 4е не знаеш как се сваля едно момиче или момче :razz: ам прави се ето така отиваш при него или при нея сваляш я на земята и тва е :lol: :lol: :lol: УЖАС боже мойййй :D

ladykeisy
10-13-2010, 21:11
Трябва да застане под прозореца ти и да намериш най-тежката саксия на майка си. Хвърляш и гледаш да уцелиш. Няма как да не свалиш, когото и да било.

juveteam
10-13-2010, 21:12
За сега пича събра много мнения :D :razz: :razz:

radeberger
10-13-2010, 21:28
Еми момичетата обикновено се навъртат около момчето (очаквайки да им обърне внимание) или направо го заговарят. Иначе има много други такива теми. Този въпрос е обсъждан многократно. :)

TqnkooOO
10-13-2010, 22:36
със десен прав пада от раз :)

ПС. пфф никога не съм мислил , че ще се регна във подобен сайт , но не се здържах

Rebirthing
10-13-2010, 23:11
С тухла по главата, понякога може да е по-романтично, примерно с бухалка или както казаха по-горе със саксия :-o .

darkPaladin
10-13-2010, 23:19
по стълбите

AceXe
10-14-2010, 06:44
Всички сте много прости. Човека задава въпрос, но никой от вас не даде свестен отговор. И стига с тоя довод колко такива теми имало, защото търсача на форума не работи от много време.

По темата. Пич, въпроса е труден. По книга има много правила, ама невинаги става така. Във всеки случай, в 80% от случаите момчето ще сваля момичето. Момичетата много рядко правят първата стъпка. Свалката може да започва по много начини. Като привлечеш вниамнието й върху себе си, като я заговориш, дори понякога само ако я гледаш отнякъде можеш да я накараш да дойде при тебе (по-рядко).

HapkoMaH
10-14-2010, 12:55
сваля се лесно при секи е различно и някои да ти каже как е мисля че неможеш да копираш неговия стил защото секи си има собствен :lol: :lol:

nymphadora
10-14-2010, 17:25
Хм,чудно как valdesbg още не си е казал мнението.. 8-)

WaterLilly
10-14-2010, 17:26
Трябва ли той да се намесва?

nymphadora
10-14-2010, 17:39
Трябва ли той да се намесва?

МНОГО ЯСНО!!!

chemist9009
10-14-2010, 17:55
Момичетата свалят момчетата като ги заговорят или направят нещо интересно :D :D
А момчетата свалят момичетата с тухла четворка и една мотика :D :D :D

3oPuTy
10-14-2010, 18:38
Ами аз по принцип ходя с големи чанти и винаги си нося по един тефлонов тиган иии като видя някое готино момче вадя тигана и *фрас* :) Ако не го сваля при първия удар - повтарям. :-|

TranceMusic
10-14-2010, 19:25
Ами аз по принцип ходя с големи чанти и винаги си нося по един тефлонов тиган иии като видя някое готино момче вадя тигана и *фрас* :) Ако не го сваля при първия удар - повтарям. :-|
Добра тактика :)!

3oPuTy
10-14-2010, 19:26
Добра тактика :)!
И най-важното е,че ВИНАГИ действа 8) 8-)

rAiichO
10-14-2010, 20:26
когато нищо не е планувано и всичко е импровизация, е най-интересно и най-вълнуващо. според мен не трябва да има строго определени правила и методи :)

fpasysh
10-15-2010, 14:02
земаш ак-47 и държиш здраво и натискаш спусака :D не мисля че е трудно се сваля с автомат калашников :D само задържаш :grin: 100% ще си я свалил, гаранция давам :grin:

DarkTemplar
10-15-2010, 14:38
По принцип използвам
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/48/Shovel_black.jpg
евентуално и това
http://www.latenightwithjimmyfallon.com/WE-Studded-Mace.jpg

Dragonflyelf
10-15-2010, 17:40
аре стига... повтаряте се вече... шегата е смешна като се каже 1 път, забавна 2ри път, позната 3ти път, скучна 4ти път.... на петия вече ти идва до гуша -.-

Alhimikat
10-16-2010, 09:13
аре стига... повтаряте се вече... шегата е смешна като се каже 1 път, забавна 2ри път, позната 3ти път, скучна 4ти път.... на петия вече ти идва до гуша -.-
натисни "харесва ми"
Вие харесвате това ! :D

Cnvrs4
10-16-2010, 12:17
Стига се оплаквахте онзи ден една мацка в дискотеката ми вика ти ли си Митко еди си кой и аз гледам я отгоре до долу викам да аз съм и тя,много те харесвам и ми изля кана вода в ризата....така май вече стават запознанствата ](*,)

n0master
10-16-2010, 17:52
моето мнение е че всеки си има свой индивидуален начин за сваляне на момче или момиче
например аз като си харесам някое момиче него мисля много много отивам до нея казвам и здравей и после не знам какво става ,но нещата се навързват или казано иначе не можеш винаги да имаш готов сценарии за всяко момиче

ltoy
10-16-2010, 20:12
Еми отиваш при момичето казваш:Имаш нещо в косата.Питаш я дали можеш да го махнеш (тя трудно ще успее щото си измисляш).Прокарваш пръсти през косата и казваш дай пет лева са.Като те пита:Защо?Ти отговаряш, че не чистиш хората без пари.После казваш,че на нея ще и се размине щото е много сладка.И я питаш дали иска да излезете :-D .Лесно и просто 8-)

kay4yk
10-16-2010, 20:21
Еми отиваш при момичето казваш:Имаш нещо в косата.Питаш я дали можеш да го махнеш (тя трудно ще успее щото си измисляш).Прокарваш пръсти през косата и казваш дай пет лева са.Като те пита:Защо?Ти отговаряш, че не чистиш хората без пари.После казваш,че на нея ще и се размине щото е много сладка.И я питаш дали иска да излезете :-D .Лесно и просто 8-)

Aахахахаха!!! :razz: :razz:
това беше добро. :lol:

и за да не бъде оффтопик :

Емии, ако се засечеш с момчето в даскало,
просто минаваш и се усмихваш чаровноо,
и така след няколко пъти той просто те заговаря и си готова (: :P 8-)

ltoy
10-16-2010, 20:27
Естествено,че е добро.Друго нещо като се здрависваш с момиче не и пускай ръката прекалено бързо,ако тя също не те пусне значи се интересува от теб. :)

Extremescream
10-16-2010, 21:17
Моите свалки с момчета протичат така-говорим за мечове,лъкове,фентъзи и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО темата стига до World of Warcraft.Странно,не знам защо действа.I like nerds :D

DarkTemplar
10-16-2010, 21:48
^На мен някоя ако ми заговори за тези неща, е доста вероятно повече да не се видим. ;)

krokkrok
10-16-2010, 21:53
Моите свалки с момчета протичат така-говорим за мечове,лъкове,фентъзи и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО темата стига до World of Warcraft.Странно,не знам защо действа.I like nerds :D :)

Shancho0
10-25-2010, 12:37
с тухла 4 най лесно става :razz: :D :D :D :D :D :grin: :grin: :P :P :P

negramotnika
10-25-2010, 14:54
a ba vie sta bahhhttii 6antavite we :D , momi4e da svalite nz dali 6e uspeete, ama sas sig 6te ima posradali v budna koma

OldSchoolRebel
10-25-2010, 15:43
Във Виетнам използваха противовъздушни установки, включващи картечници и ракети. Това може да свали доста неща. Пробвай.

Faltera
04-30-2011, 10:43
Пробвай да я заговориш .. Или измисли някакъв лаф и така всеки ден с тоя лаф като си говорите . . Може и да стане при мен така се получи .. :)

everybodilies
04-30-2011, 14:17
Спъни я :-P :-P

SisiStrange
04-30-2011, 15:04
С настоятелни погледи и усмивки и зависи вече кой ще се престраши първи да направи страховитите първи стъпки и да каже с пресипнал глас: "Здрасти!" :-o

sexologa
04-30-2011, 18:49

Aахахахаха!!! :razz: :razz:
това беше добро. :lol:

и за да не бъде оффтопик :

Емии, ако се засечеш с момчето в даскало,
просто минаваш и се усмихваш чаровноо,
и така след няколко пъти той просто те заговаря и си готова (: :P 8-)

Значи според зависи това с косата става добро е но по скоро при някой момичета е по добре да те запознае някой със момичето нали един вида да те представи пък при други момичета те искат много уверени момчета добре изглеждащи и т.н един вид гъзари и ако не си от тях не ставаш.
А едно момиче в даскало ако се усмихне на едно момче не е гарантирано даже да е красиво дори много красиво че момчето ще я заговори защото попринцип ние момчетата сме по свити като мишки душици и никое момче не иска да бъде отрязано рано или късно се случва и не само на момче а ми и на момиче и на много много красиви момичета се е случвало и на супер готини и пекани момчета адските свалячи и плейбой се е случвало никой не е застрахован извинявайте леко се отклоних от темата не е гаранция че момчето ще я заговори защото се срамуват повечето момчета макар да няма защо и от какво и т.н.. ! Но да може и да се получи има голяма вероятност да :) !

0shy
05-01-2011, 08:39
- Здрасти ! Ше те сваля!!
- И как ?
- (ДАААН в ЗЪБИТЕ и пада на земята)
.... от там после кой к'вот се сети
Работи без проблеми с всякаква възраст хора !!

straus
05-01-2011, 08:47
От твойта статистика извода е, че си девствен! :lol:

Пробвай със следното:
Здрасти мацка, кво ще кажеш да ти нацепя една мутика у дупарата!
:lol: :lol: :lol:

Kinghood
05-01-2011, 10:29
Отиваш и си купуваш някъв ключ за Порше/ Ферари/ Лада/ Трабант. Влизаш в дискотеката, сядаш на бара, слагаш телефона и ключа от колата и чакаш! :D В зависимост от избрания ключ, ще свалиш различна девойка.

kremsupa
05-01-2011, 23:15
много е важно да излъчваш присъствие ( за мъжете ) може да си там и никой да не те забелязва. ако примерно сте на купон и искаш да сваляш момиче, ако поведението ти е инфантилно или дебилно, не само към нея, си обречен....

Usarian
05-03-2011, 18:09
От твойта статистика извода е, че си девствен! :lol:

Пробвай със следното:
Здрасти мацка, кво ще кажеш да ти нацепя една мутика у дупарата!
:lol: :lol: :lol:

И кво? Тва че е девствен ли ти е смешно? Ти да не би още в на майка си корема да си ударил нещо? Всеки тръгва отнякъде... не е нужно да го осмиваш или да му се подиграваш, че е девствен...