Влез

View Full Version : Грешки в любовта.. ?

shanell1
10-14-2010, 16:31
Има ли нещо в '' сферата на любовта'', което сте направили или ви се е случило.. нещо, което не може да си простите ? Или пък нещо, за което никога не бихте съжалявали ?

Надявам се темата да ви е интересна, съжалявам.. ако има такава - нова съм в сайта, ако има проблем може да я изтриете ! :)

Merveille
10-14-2010, 16:49
Милион..Например имаше едно момче,което прекара адски много време да ме преследва. А аз , щото гледах по батковци , така и не му обърнах внимание. След време се опознахме и много ме е яд,че се държах тъпо с него,защото излезе адски свястно момче.

3oPuTy
10-14-2010, 16:52
Амиии едно време зарязах перфектното момче заради един тъпак,с когото ходих 2 години и мислех,че нещата пак могат да са както преди :? Глупава съм била тогава ... Ама к'во да се прави :)

А неща,за които никога няма да съжелявам ... Много са :) 99,9% от нещата,които правя са точно такива :) А този 0,1% е заради случката от по-горе :)

BaffaLsc
10-14-2010, 17:20
Има страшно много неща ,за които страшно съжалявам..

chemist9009
10-14-2010, 17:28
Аз пък за нищо не съжалявам.Всичко което направих до сега беше правилно,поне за мен :D :D

XTREMEFREERIDE
10-14-2010, 17:48
Единствените неща, за които съм съжалявала, са били моментите, когато съм го разстройвала, обиждала, засягала или ядосвала по някакъв начин. Яд ме е на себе си, че не съм се замислила, че нещото, което правя, може би няма да прозвучи/изглежда добре.
Но повечето неща, които съм направила са неща, които съм искала да направя, така че не съжалявам за тях. Напротив. Горда съм, че съм взимала правилното (за себе си) решение и никога не съм тръгнала по акъла на някой друг освен себе си.
Ако става въпрос за минали връзки, също не съжалявам. Не наричам себе си глупачка или нещо от сорта. Харесало ми е поне това, че съм разбрала какъв човек НЕ ми трябва и с какъв човек НЕ бих могла да се спогаждам. Всяка грешка учи и по този повод не ги приемам от страната на 'грешки', а от страната на 'поуки'.

sh3_1s_7h3_0n3
10-14-2010, 19:17
О0о, има естествено.
Но пък си мисля, че се поучих от грешките си,
заради което си е струвало да мина по тоя път.
Само дето съм доста обезверена в различни отношения.

Paramour
10-14-2010, 20:30
Мм съжалявам и не мога да си простя за това, че бях толкова наивна преди. Бях толкова доверчива. Бях толкова всеотдайна във всяка една връзка, независимо дали е приятелска или нещо повече,... и заради това си изпатих доста...

Cassidy
10-14-2010, 21:53
Моята ревност провали най-хубавата ми връзка и наистина съжалявам много, но е вече късно ..

AliceSw
10-14-2010, 22:19
За хиляди неща съжалявам...Но най-много за неказаните навреме...Чувствата са, за да се споделят или надживяват, не да се крият или пренебрегват...и не съм казвала, когато трябва, и не са ми казвали...но какво да направим...отдалеч всичко е лесно, отблизо всичко е прекалено сложно, или гордостта е в повече....

SolemnityOfDeath
10-14-2010, 22:52
Не съжалявам за толко' много неща, гледал съм да ги обмислям преди това.

Най-голямото ми съжаление може би е, че правихме врътки около година с едно момиче, които като погледна сега са били напълно излишни и за двамата, ама най-вече за мен..това си остави някакви отпечатъци и ме метна във вагона на клуба с разбити сърца, което не си е кеф.

rosencetooo
10-15-2010, 04:42
Разбира се , че има неща за който съжелявам.. взела съм си поука от тях и гледам напред.. :)

SugarLolLipoPsS
10-15-2010, 05:26
Съжалявам единствено и само, че с момчето, което обичах адски много преди време не се получи.. Щеше да бъде хубаво.
Но сега вече имам идеалното момче до себе си, въпреки че не е същата тръпка като с бившият, но го ценя адски много.. и не бих го оставила задари някакъв тъпанар.. :x

obichamgo
10-15-2010, 08:50
Хм да зажалявам и защо?? ... щом не се е получило значи не е трябвало.. :grin: ии даа щастлива съм с това което имам.. и не ми тряа друго

kobrichka
10-15-2010, 09:02
Има грешки разбира се. Лично аз не съжалявам за нито една, защото от всяка грешка съм научила нещо и сега не ги повтарям.

DarkTemplar
10-15-2010, 09:10
Разбира се, че понякога съм вземал грешните решения и после съм съжалявал. Трудно ми е да кажа дали повечето ми провалени връзки са "всяко зло за добро" или напротив.

Lyubeto
10-15-2010, 09:11
За нищо не съжалявам.Каквото било - било. Важното е човек да се поучи от грешките си и при мен точно така стана.Няма смисъл да се измъчвам за минали неща.

NeZaPoznat
10-15-2010, 11:00
Най-най-най-голямата ми грешка е било когато съм се обяснявал на момиче :oops: направя ли го - край с нас 8)

XheroineX
10-15-2010, 11:20
Беше преди 2 години.В продължение на 1 месец едно момче ме преследваше.Предлага ми да тръгнем 5-пъти а аз все отказвах..Беше голям пич но на външен вид не го харесвах и ако тръгнехме щеше да ме е срам от него.Той дойде и ме попита дали някога бих го целунала.Аз казах че дори и да го целуна ще е същия жабок.Очевидно много го обидих.Той ми каза,че външния вид не е важен.Нарече ме безсърдечна кучка...Почуствах се ацки зле и осъзнах че го харесвам...Това беше най-голямата ми грешка още ми е гадно за него :(

Elenichkaa
10-15-2010, 11:33
не се съжалява,а се мисли!!!!

sladur4etyYy
10-15-2010, 13:09
не съжалявам за нищо. щом така е станало, така е трябвало. може да ме е яд за някои неща понякога, но знам, че са за добро.

pinkyy
10-15-2010, 14:27
Естествено, всеки човек прави грешки, това е едно от най-нормалните неща. За някои свои постъпки съжалявам, но за повечето- след време осъзнавам, че е било за добро. И все пак, нищо освен смъртта не е непоправимо :)