PDA

View Full Version : ...

Dizziness
10-14-2010, 16:39
:)

mkio
10-14-2010, 16:49
Ами не, не съм имала подобна ситуация, ама ще е интересно после да разкажеш :D

Merveille
10-14-2010, 16:53
Никога не ми се е случвало,а да не говорим,че моите съседи са ... негодни за подобно нещо. Успех! :D П

juveteam
10-14-2010, 17:21
Въпроси:
1. Били ли сте в такава ситуация?
2. Искало ли ви се е да имате някого на разположение за секс?
3. Възбужда ли ви самата мисъл?

Вие сте. Айде аз ще чета по-късно. :P :P :P Много целувки на всички :-)

1.Не точно
2.Няма да е лошо да имаш няколко на разположение...
3.Не е лоша ;)

Айде после разказвай какво е станало... ;)

Cucko0
10-14-2010, 19:19
1.имало е такива случай :D
2.Искало ми се е естествено..затова и имам някой който винаги е на разположение
3.мм някак мръснишко е :D

DarkTemplar
10-14-2010, 19:25
И моите съседи са недпоходящи за подобни дейности (повечето са с некролога в джоба). :?

Не ми се е случвало, но ми звучи добре, особено ако voisin-ката е готина и палава. 8)

ANTIHUMAN
10-14-2010, 23:08
1.имало е такива случай :D
2.Искало ми се е естествено..затова и имам някой който винаги е на разположение
3.мм някак мръснишко е :D

+ При мен също е така!
:)

DarkTemplar
10-14-2010, 23:11
Авторке чакаме инфо. :)

scanadal
10-15-2010, 05:50
Била съм в подобна ситуация,но не си струва да бъдеш "на повикване" :? :? .Пък и сексът не беше нищо впечатляващо.Не бих го направила отново.

Jumbie483
10-15-2010, 07:06
Въпроси:

Не съм била в такава ситуация и надявам се, няма и да бъда. Никога не ми се е искало да имам някой, който да го ползвам като играчка, когато си поискам. В действителност има човек, който знам, че винаги ще бъде съгласен, но аз от своя страна, никога не бих го направила. Самата мисъл нито ме възбужда, нито ми се струва приятна.
Имам приятел, който да удовлетворява моите искания и желания. Но и да нямах, пак щях да съм на същото мнение. Липсата на секс няма да ме убие.

TheManTheLegend
10-15-2010, 07:31
Аз имам няколко съседки, 2 сестри и още 1-2 момичета от входа дето хич нема им простя, ама са големи какички на по около 25 :oops:

SolemnityOfDeath
10-15-2010, 08:31
Хахахаха епична тема :д

dominating
10-15-2010, 09:28
Търсиш ли си нови съседи?

thefreak
10-15-2010, 09:45
Ей тва най-вече ви мразим на жените:
Много ви се прави секс, звънкате на съседа -> получавате секс...

Ние обаче, много ни се прави секс, отиваме при съседката -> получаваме шамар...

Истината, е че една жена може да избира измежду всички мъже около нея, а един мъж измежду всички жени, които го харесват, е те това никога няма да го преодолея.

DarkTemplar
10-15-2010, 09:46
^True, true.

xinfamous
10-15-2010, 10:41
следя темата..

NeZaPoznat
10-15-2010, 11:05
Ей тва най-вече ви мразим на жените:
Много ви се прави секс, звънкате на съседа -> получавате секс...

Ние обаче, много ни се прави секс, отиваме при съседката -> получаваме шамар...

Истината, е че една жена може да избира измежду всички мъже около нея, а един мъж измежду всички жени, които го харесват, е те това никога няма да го преодолея.

Нещата се променят омбре 8) имам и личен опит :-P
Ей чети тука :P
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=259617

Ice_b0x
10-15-2010, 12:42
Аз имам няколко съседки, 2 сестри и още 1-2 момичета от входа дето хич нема им простя, ама са големи какички на по около 25 :oops:
А ти си само на 13... :D

ImSoInLove
10-15-2010, 12:59
следя темата..

HapkoMaH
10-15-2010, 13:40
мале моята съседка ако ми пусне .. :D

DarkTemplar
10-15-2010, 14:22
мале моята съседка ако ми пусне .. :D
Че и сама да го предлага.. :D

pinkyy
10-15-2010, 14:44
Имам си такъв индивид, и е готино. На мен ми харесва като цяло идеята, и естествено че е възбуждаща.

PoRcHeTaTa1
10-15-2010, 19:20
Не бих правила секс с момче което ми е сасед без да ми е гадже... Бих го направила със сасед ако само ми е гадже!

Dizziness
10-15-2010, 20:17
Да разкажа какво стана снощи^^... знам ви вас малки перверзници, искате да знаете всички подробности! 8-)

Той дойде да ме забере!!! Измина целия този път от първи до втори етаж! :D Отворих вратата, видях го... светнаха ми очите, неговите също. Усети ароматът на ванилия, който се носеше от мен. Заключих и тръгнахме. Носеше ме на ръце до неговата стая, постави ме на леглото и започна да ме целува по вратлето, устните, все по-надолу и по-надолу, премина през гърдите и стигна до... "любимото място на всяка жена". Достигна с пръсти G-точката и си помагаше с език. След като се навлажних на макс, започна същинската част. (Същинската част се повтори два пъти... :D ) Свърших два пъти, той да не остане назад ме догони и изравни резултата. Но в нашите съседски отношения аз винаги съм на първо място. След това дори ми сготви... 8-) Задоволена от всякъде се прибрах и изтощеното ми тяло се насочи право към леглото, с мисли за страхотния секс... Е това беше от мен. Да допълвате с още ваши секс историйки!

miroandonow
10-15-2010, 20:22
Малко на филм от Замунда ,категория Романтика ми бие това!

Dizziness
10-15-2010, 20:41
Самото момче съчетава мъжествено излъчване и романтика в себе си. :)

boshko123
10-15-2010, 20:42
Имам си и аз един такъв изкусител,точно срещу нас живее!! :D :D

Jus7DreamBoy
10-15-2010, 20:55
ебаси и късметлията е това момче... завиждам му 8-)

WaterLilly
10-15-2010, 20:56
И кой филм беше тва?

N0_feAR
10-15-2010, 20:59
И кой филм беше тва?
това, че на теб не ти се е отворил парашута, не означава че ситуацията е невъзможна ;)

Dizziness
10-15-2010, 21:09
Jus7DreamBoy, защо завиждаш на момчето? :) Качили с теб не може да се случи същото някое лято, например? :P

xinfamous
10-15-2010, 22:01
И кой филм беше тва?
това, че на теб не ти се е отворил парашута, не означава че ситуацията е невъзможна ;)

ми да ве обаче шанса е 0.05% пък и тя тъй го разказа че аз мога да ти измисля хиляда пъти по реална история напрао

imjsfd
10-15-2010, 22:09
Да разкажа какво стана снощи^^... знам ви вас малки перверзници, искате да знаете всички подробности! 8-)

Той дойде да ме забере!!! Измина целия този път от първи до втори етаж! :D Отворих вратата, видях го... светнаха ми очите, неговите също. Усети ароматът на ванилия, който се носеше от мен. Заключих и тръгнахме. Носеше ме на ръце до неговата стая, постави ме на леглото и започна да ме целува по вратлето, устните, все по-надолу и по-надолу, премина през гърдите и стигна до... "любимото място на всяка жена". Достигна с пръсти G-точката и си помагаше с език. След като се навлажних на макс, започна същинската част. (Същинската част се повтори два пъти... :D ) Свърших два пъти, той да не остане назад ме догони и изравни резултата. Но в нашите съседски отношения аз винаги съм на първо място. След това дори ми сготви... 8-) Задоволена от всякъде се прибрах и изтощеното ми тяло се насочи право към леглото, с мисли за страхотния секс... Е това беше от мен

Виж сега. Много важно е като лъжеш за такова нещо да помниш ти ли си ходила у тях или той у вас.

xinfamous
10-15-2010, 23:10

Той дойде да ме забере!!! Измина целия този път от първи до втори етаж! :D Отворих вратата, видях го... светнаха ми очите, неговите също. Усети ароматът на ванилия, който се носеше от мен. Заключих и тръгнахме. Носеше ме на ръце до неговата стая, постави ме на леглото и започна да ме целува по вратлето, устните, все по-надолу и по-надолу, премина през гърдите и стигна до... "любимото място на всяка жена". Достигна с пръсти G-точката и си помагаше с език. След като се навлажних на макс, започна същинската част. (Същинската част се повтори два пъти... :D ) Свърших два пъти, той да не остане назад ме догони и изравни резултата. Но в нашите съседски отношения аз винаги съм на първо място. След това дори ми сготви... 8-) Задоволена от всякъде се прибрах и изтощеното ми тяло се насочи право към леглото, с мисли за страхотния секс... Е това беше от мен

Виж сега. Много важно е като лъжеш за такова нещо да помниш ти ли си ходила у тях или той у вас.

http://prikachi.com/images/919/2585919L.jpg

cskasladyrana
10-15-2010, 23:12

aми до колкото аз разбрах той е отишъл до тях, взел я е на ръце и после са отишли при него в неговата стая и след това тя се е прибрала 8-) 0.о

DarkTemplar
10-16-2010, 08:04
Dizziness да ти е честито. :) Откровено казано и аз леко му завиждам на пича.. :oops: Доколкото помня си сладурана.

Срамота е да съм живял доста в Пловдив и Бургас, а да съм изтървал толкова хубави бургазлийки и майни. ;)

Dizziness
10-16-2010, 16:33
DarkTemplar, благодаря ти. :) Относно самата история, нямам причина да лъжа. Който иска да вярва, който иска не. Аз аз съм спала с много малко момчета (трима), но ги подбирам, знам какво искам и го намирам. :) Доброто отношение и уважение към мен са изключително важни фактори за поддържане било то и на секс връзка. :)

DarkTemplar
10-16-2010, 20:12
^Ето, че има и момичета в тийн възраст, които разсъждават трезво и знаят какво искат. Постарай се винаги да държиш на тези си принципи. Респект.

burpp
10-26-2010, 21:02
знам какво искам и го намирам. :) Доброто отношение и уважение към мен са изключително важни фактори за поддържане било то и на секс връзка. :)

При всички момичета е така :)

edy
10-26-2010, 21:17

Прочети 2- та и първи, последователни поста и ще разбереш :-o .,. като на вас не ви се е случвало, защо пък на другите хора да не им се случва ? .. сички трябва да сме еднакви ли, не мога да ви разбера ?! ;х .. Dizziness честито и много успехи :oops:

POKEMONFOREVER
10-26-2010, 22:03
Ние българите сме такива ... хора,който завиждат много.
В момента и аз завиждам много на вас двамата,но ще се престраша.
Поздравления,правиш си кефа :grin: !!!

roshkors
10-26-2010, 23:27
Въпроси:

Не съм била в такава ситуация и надявам се, няма и да бъда. Никога не ми се е искало да имам някой, който да го ползвам като играчка, когато си поискам. В действителност има човек, който знам, че винаги ще бъде съгласен, но аз от своя страна, никога не бих го направила. Самата мисъл нито ме възбужда, нито ми се струва приятна.
Имам приятел, който да удовлетворява моите искания и желания. Но и да нямах, пак щях да съм на същото мнение. Липсата на секс няма да ме убие.
Евала,момиче! На същото мнение съм. :)

Това, че вие не сте хора не означава, че ние не сме :shock:

Sladkiq_Vladko
10-26-2010, 23:34
Защо и на мен не ми се случи нещо такова, как ми се прави сега секс! :(

traktor4o
10-26-2010, 23:42
Ма да ти се падне някой дърт дебел космат комшия,пиян на куче,да дойде да ти олашка два шамара,да те завлече за косата във вмирисаното си мазе и да те.....задоволи.

OldSchoolRebel
10-27-2010, 05:33
Дали сме били в такава ситуация? Вероятно не.

Дали сме правили секс със съседчето ти? Вероятно да.

burpp
10-27-2010, 11:58
Ако веднъж ти не стига, бегай го търси за още 8-)

DREAM95
10-27-2010, 12:56
то всеки иска но дали може :D

burpp
10-27-2010, 14:24
то всеки иска но дали може :D

не е дали иска или неможе, а дали ще го получи :-|

Sladkiq_Vladko
10-27-2010, 14:28
ТО само говорите пък къде са тези действия и хваления! :-D

Ми ако има свободни дами тука да дойдат да се уверят, не че се хваля, просто ми се прави с някое палавница от тука, като гледам какви работи правите ми се преиска! :D :razz: :oops:

karriikk
10-27-2010, 16:48
--

1.Не или поне не се сещам ..
2.Аз си имам ;D
3. Малкичко :D