Влез

View Full Version : Обезкосмяване

doithard
10-17-2010, 00:00
Има ли начин за постоянно обезкосмяване(под постоянно имам предвид пернаментно премахване на космите)? Аз напримерно чух нещо за лазерна епилация ,но не знам дали върши работа :( някои който знае повече по темата да пише :) Благодаря ви предварително!

dark40
10-17-2010, 01:32
да но не след първата процедура. трябват няколко а и е скъпичко

BonnieandClyde666
10-17-2010, 06:14
Само педерастите се обезкосмяват (ако си момче)!

Violenza
10-17-2010, 06:53
Аз ходя на фотоепилация и да, има ефект, косми повече не растат на местата, където си се епилирал. Но са нужни няколко процедури и много зависи от типа на кожата. Най-голям ефект има при светла кожа с тъмни косми.

juveteam
10-17-2010, 08:52
Това,че не се поддържаш незначи,че и другите мъже не трябва да се поддържат :)

Аз ходя на фотоепилация и да, има ефект, косми повече не растат на местата, където си се епилирал. Но са нужни няколко процедури и много зависи от типа на кожата. Най-голям ефект има при светла кожа с тъмни косми.
Е горе долу можеш ли да кажеш какви пари е и г/д тея косми за колко време не ти растат,защото аз знам,че е за няколко години и псоле пак започва....???

lifelesscorpse
10-17-2010, 10:10
http://www.lazercentar.com/%D0%BB%D0%B0%D0%B7%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B0-%D0%B5%D0%BF%D0%B8%D0%BB%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%86%D0%B8%D0%B8.h tml

Разгледай сайта и за другите си въпроси.Във всяко студио лазера е различен,както и цената.Потърси в Гугъл "лазерна епилация" и ще ти излязат купища с информация.Толкова е близо отговора,ама от тоя мързел ще си умрете направо... :?

juveteam
10-17-2010, 10:34
Лесно може да се разгледа,но щом някои е ходил може да даде повече информация и т.н....

Violenza
10-17-2010, 13:07
Е горе долу можеш ли да кажеш какви пари е и г/д тея косми за колко време не ти растат,защото аз знам,че е за няколко години и псоле пак започва....???
Парите зависят от зоната. Аз си правя подмишници и долу абсолютно всичко и ми излиза 150лв на процедура. Ходи се на около месец/месец и половина. А броят на процедурите си зависи от кожата и косъма. На мен още след първата процедура космите ми оредяха адски много(то почти вече нямах) и бяха толкова тънки, че не се забелязваха.
Но моето е ФОТОепилация, линка по-горе, който е даден, е за лазерна епилация.
Има заболявания, които са противопоказни. Преди първата процедура се попълва и подписва формуляр, с който декларираш, че си запознат с противопоказните болести и че ги нямаш.
Не трябва скоро преди това да си се епилирал или показвал на слънце(само зоните)/ходил на солариум. Затова най-доброто време за процедури е есен/зима.
Наистина след години пак започват да растат косми и затова е препоръчително след редицата от процедури всяка година да се ходи по веднъж, за да не растат.

juveteam
10-17-2010, 13:19
Абе демек си трябват парички за тези процедури,а болезнено ли е... ???

Violenza
10-17-2010, 15:18
а болезнено ли е... ???
Зависи от прага на болка. Мен подмишниците не ме боли, но долу където мястото е по-чувствително си боли. То болката е буквално за секунда, когато ти пуснат импулса и на мен лично ми наподобява на парене/израгяне.
Между другото, при фотоепилацията с един импулс се обработва място с големина 5кв.см, а при лазерната епилация 1кв.см. Тоест при лазерната трябва да се пуснат доста повече импулси(съответно повечко болка), за да се обработи дадено място.

DarkTemplar
10-17-2010, 18:26
Violenza, винаги ми е било интересно при фотоепилацията (или лазерната) има ли риск от развитие на онкологични заболявания като страничен ефект?

Violenza
10-17-2010, 19:33
Violenza, винаги ми е било интересно при фотоепилацията (или лазерната) има ли риск от развитие на онкологични заболявания като страничен ефект?

Не, но на майка ми й отказаха процедури заради едно нейно заболяване - хашимото. Казаха й, че може и да няма никакъв проблем, но може и нещата да се влошат, затова не искат да рискуват, защото не могат да дадат 100% гаранция. Както казах - преди процедурата се попълва формуляр, където са описани абсолютно всички противопоказни болести(спомням си за диабет, херпес по време на процедура, кожни болести и доста други ), както и това, че на тъмна кожа е много вероятно да не се повлияе, че може да има леко зачервяване след процедурата и т.н. Аз лично досега проблеми не съм имала.

Има ли рискове, противопоказания или странични ефекти?
Рисковете и страничните ефекти при фотоепилацията са сведени до минимум в сравнение с другите методи за трайно обезкосмяване и всички те са обратими. Най-често се наблюдава зачервяване веднага след процедурата, което изчезва още същия ден, но понякога може да се задържи 2-3 дни. По-рядко може да се наблюдават корички (крусти) или оток, които също изчезват в рамките на няколко дни. Най-дълго задържащият се страничен ефект са кафявите петна (хиперпигментациите), които се задържат няколко месеца и се дължат основно на неизползването на фотозащитни средства и неконтролираното излагане на слънце или провеждане на процедури в солариум. Абсолютно противопоказание е бременността. Не се препоръчва и в детска възраст.

Di
10-17-2010, 19:37

бабешко мислене,аплодисменти за горилата

DarkTemplar
10-18-2010, 09:03
Благодаря за информацията. :)

anonymous708973
10-18-2010, 17:53
Майка ми ходеше за триъгълника. 5 процедури с еееееееедва забележим ефект, а трябваше да са осем. Взимаха й по 80 кинта всеки път, накрая се отказа. :)

Violenza, на теб колко процедури са ти по график? :)

dominating
10-19-2010, 15:03
Аз лично си минавам ташаците с шкурка и не за друго а щото ме кефи звука дето издават!

sp33der
10-19-2010, 15:48
Само педерастите се обезкосмяват (ако си момче)! Като нямаш какво да напишеш смислено по въпроса,защо пускаш безмислени мнения?