Влез

View Full Version : Какво би се харесало

sashto22
10-17-2010, 12:52
Аз съм момиче на 13 и харесвам момче на моята възраст.Той твърди, че не изпитва нищо към мен, но аз забелязвам как ме гледа, прави коментари за гърдите ми, даже когато говоря с други момчта..ме гледа ядосано.рениво.Той знае, че го харесвам.Често му подарявам подаръци ( символични, или пък някоя картичка, сребърно синджирче) И сега искам да му подаря нещо..но какво? Какво би се харесало, на 13 годишно момче..със нормални мъжки интереси :-)

radeberger
10-17-2010, 12:57
Правенето на подаръци от твоя страна не значи, че ще се съгласи да сте заедно. :)

sashto22
10-17-2010, 13:01
Да това ми е пределно ястно..просто исккам да му подаря нещо, та така да е малко радостен

PullMeCloser
10-17-2010, 13:44
Аз съм момиче на 13 и харесвам момче на моята възраст.Той твърди, че не изпитва нищо към мен, но аз забелязвам как ме гледа, прави коментари за гърдите ми, даже когато говоря с други момчта..ме гледа ядосано.рениво.Той знае, че го харесвам.Често му подарявам подаръци ( символични, или пък някоя картичка, сребърно синджирче) И сега искам да му подаря нещо..но какво? Какво би се харесало, на 13 годишно момче..със нормални мъжки интереси :-)

:lol:
Ужас,ужас.

Korrnyy
10-17-2010, 14:08
Той не те отразява а ти нон стоп му правиш подаръци :D :lol: Давай ги на мене по-добре 8-) Няма да ти обсъждам гърдите с никой.. :)

xoxi
10-17-2010, 14:23
Не му подарявай нищо вече!
След години като си спомниш какво си правила, много ще се смееш, а може и да те хване срам 8-)

4o4ina
10-17-2010, 14:41
Божеее,човека те е отрязал ти подаръци му правиш,сигурно си му досадна.

П.П:нищо лично

Paramour
10-17-2010, 15:52
Първата мисъл, която ми дойде, когато пточетох поста ти, беше: Мале, тая колко е тъпа.
Как може да му подаряваш подаръци? Защо?
Правил коментари за гърдите ти.. аз пък ако бях на тебе нямаше да му говоря, а пък ти подаръци му подаряваш.
Бил те гледал ревниво. :lol: Базика се с тебе момчето...
Нищо сериозно няма да излезе. Няма да се съгласи да сте заедно, а само ще те разиграва. А като му подаряваш подарци му показавш, че може да те върти на малкия си пръст.
НЕ МУ ПОДАРЯВАЙ НИЩО!!

Lexynnka
10-17-2010, 20:13
че чак и сребро.. :-o
осъзнай се бре