View Full Version : Длъжна ли съм да му давам секс винаги ?
neizvestnaaa
10-19-2010, 18:07
Винаги съм си задавала този въпрос.Когато се омъжа,винаги ли когато мъжът ми поиска да правим секс съм длъжна да му го предоставя?Разбира се смятам да живея с човека ,когото обичам,но това значи ли че винаги ,когато му се прави секс щом го обичам съм длъжна да му го дам?Това обсъждаме и със сегашния ми приятел.Разбира се аз щом го обичам е нормално да искам да му е хубаво,но ако има дни ,когато не съм настроена на такава вълна и той направи проблем?Вие как мислите по този въпрос?
krem4et0
10-19-2010, 18:15
Не, не си. Както и той също не е задължително да е на твоята вълна. Живея с приятеля си отскоро и си правим секс само когато и двамата го искаме. То с насилие тези неща не стават...
Мислиш ли, че човек, който държи на теб ще ти направи проблем за единия секс? Това са детски истории.... :?
+1 ти ще си омъжена за него..няма да бъдеш рубиня..не си длъжна да правиш това,което не искаш..никой не може да те накара :)
Не си длъжна на никой за нищо! Когато ти се прави - тогава!
FuckedUp
10-19-2010, 19:12
Не, не си. Както и той също не е задължително да е на твоята вълна. Живея с приятеля си отскоро и си правим секс само когато и двамата го искаме. То с насилие тези неща не стават...
HeavensMaiden
10-19-2010, 21:03
От къде на къде ще си длъжна ? Сексът не е просто секс .... какъв е смисалът на теб да ти е безинтересно и въпреки всичко да отбиете номера само, защото той е поискал ? Сексът закрепява една връзка и ако той е несполучлив и не става то тогва всичко се губи :) Както каза кремчето- тия неща с насилие не стават ... :)
SolemnityOfDeath
10-19-2010, 21:06
Не си мноо ясно.
Аз примерно ако усетя, че партньорката ми не е благоразположена (а в такива интимни отношения се усеща общо-взето ясно), и на мен самия няма да ми е кеф, безсмислено е.
SmilezZz
10-20-2010, 08:36
Не,не си длъжна..
Както и той не е длъжен да е на твоята вълна...
А и както ти казаха - Мислиш ли,че човек,който държи
на теб - ще ти направи проблем заради това..
Правите го тогава,когато и двамата го искате..
Насила хубост не става
BlindedAngel
10-20-2010, 10:52
Ама ако на тебе ти се ебе, пък той е уморен или има проблеми примерно и не му се прави правите фасони и почвате с простотиите че си има друга нали ? Толкоз 1 - 2 пъти може да се прежалиш няма да умреш 8)
Lexynnka
10-20-2010, 11:08
не.
GossipGirl89
10-20-2010, 11:12
Естествено, че не си длъжна. Секса е хубав когато доставя удоволствието и на двата партньора. Щом ти не го искаш, но го правиш насила, за да те си разсърди той, какъв е смисъла тогава? А и тия неща се усещат. Ако сте заедно от дълго време и се познавате добре няма начин той да не забележи когато не си в настроение и т.н. А ако ти се разсърди за подобно неща значи е много зле и най-вероятно повече държи на това да е задоволен, отколкото на теб и твоите чувства и емоции.
NeZaPoznat
10-20-2010, 13:21
за длъжна - не си ама има и други жени все пак :-P да не мислиш че ще стои и ще ти се моли :lol: :lol:
XiPiXoPiGiRL
10-20-2010, 14:02
Разбира се, че не !
DarkTemplar
10-20-2010, 14:33
Не е задължително, но е препоръчително. 8)
TheAceOfLove
10-21-2010, 08:57
Нито ти, нито той сте длъжни. Но човекът има право да опита да те предразположи, без да настоява. Често пъти единият има нужда от малко помощ, за да му дойде настроението :)
Ако съм в момент на голям загар и тая ми отвърне глава и ми каже, че я боли главата... другият път съм на кръчма. Като започне да надушва изневярата и се почувства нежелана... главоболията ще минат.
Вярно е, че има моменти, в които наистина на човек не му се прави... аз съм живият пример, но почти винаги има шанс за разчупване на ледовете. Ако наистина не е момент - добре, но ако е от келешлък... че си одим у дискотеко да си тръсим.
edit: От първия коментар останах с впечатление, че авторката чувства секса като задължение, а не удоволствие. При такива рецидивни случаи, манастирът винаги е насреща.
krem4et0
10-22-2010, 09:13
Само да вметна, че по-често мъжът ми не е настроен, отколкото аз. Не знам защо мъжете се изказват в стил "винаги готов", като и не не винаги са настроени за секс. Явно никога не са се скапвали физически, не им се е доспивало или не са били под стрес. Нито жените, нито мъжете са роботи, за да правят секс във всеки сгоден случай. Понякога няма причина (главоболие, менструация, болест), но просто не ми се прави секс. Тогава какво правим? Не може ли да проявим разбиране. В крайна сметка сме партньори и трябва да уважаваме желанията на човека до нас. Не знам какво удоволствие намирате да правите секс с човек, който в този момент просто не иска. Че то желанието и удоволствието на другия са основното в секса.
DarkTemplar
10-22-2010, 11:13
^Или както твърди един известен съвременен европейски философ - Работата изсмуква сексуалната енергия на индивида. ;)
Секс насила НЕ СТАВА !! Ако стане, това вече е изнасилване !!
Мислиш ли, че човек, който държи на теб ще ти направи проблем за единия секс? Това са детски истории.... :?
+1 ти ще си омъжена за него..няма да бъдеш рубиня..не си длъжна да правиш това,което не искаш..никой не може да те накара :)
Излагация и РОБ ли вече не знаете как се пише?!?
По темата: Разбира се, че не си длъжна. Щом те обича не вярвам да ти прави проблеми за такива неща.
PoRcHeTaTa1
10-23-2010, 22:20
+1 и аз мисля така :)
Винаги съм си задавала този въпрос.Когато се омъжа,винаги ли когато мъжът ми поиска да правим секс съм длъжна да му го предоставя?Разбира се смятам да живея с човека ,когото обичам,но това значи ли че винаги ,когато му се прави секс щом го обичам съм длъжна да му го дам?Това обсъждаме и със сегашния ми приятел.Разбира се аз щом го обичам е нормално да искам да му е хубаво,но ако има дни ,когато не съм настроена на такава вълна и той направи проблем?Вие как мислите по този въпрос?
Разбира се ,че не си длъжна,скъпа :) Може да го обчаш и да искаш да му е кеф и тн,но ти също си имаш твоите усещания,моменти,настроени я,тревоги и тн и когато не си на кеф ,много ясно че ще го отрежеш!Тва не е лошо,просто не винаги и двамата ще сте на кеф.Важното еда има разбиране от негова и твоя страна,а не да стават някакъв вид проблеми!Я,споко :-)
bonbonka91
10-24-2010, 13:53
ne si dlajna kakto kazvat drugite a i toi ako te obi4a nqma da te kara na sila da pravish tova koeto iskash :) 8)