Влез

View Full Version : Въпрос за хора с пениси :)

TheAceOfLove
10-21-2010, 08:40
Здравейте, имам следния въпрос:
Знам, че пенисът става много чувствителен след еякулация. Да речем, че правя свирка на приятеля ми и той свършва в устата ми. Ако в момента на свършането го смуча силно, има ли опасност да му причиня болка? И кога точно да спра? Изглежда елементарно, но в самия момент ми е трудно да преценя :) :oops:

TheManTheLegend
10-21-2010, 08:49
Ще е чувствителен ако спадне, ама едно смучене и ближене няма да е проблем даже ще се усеща по-добре

wtf2
10-21-2010, 08:53
не ... може и топките да му смучеш :D

DarkTemplar
10-21-2010, 11:21
Може да го смучеш спокойно докато спадне. Ще му бъде приятно.

juveteam
10-21-2010, 13:54
Може да го смучеш спокойно докато спадне. Ще му бъде приятно.
+1

killer555
10-21-2010, 14:34
напротив ще му бъде приятно да го смучеш след като свърши

vapcarov
10-21-2010, 15:26
Ако му е неприятно, взимам те!

TheAceOfLove
10-21-2010, 17:18
Благодаря момчета, явно доста пропуснати ползи има от мен :D
ама нали човек се учи...

wtf2
10-21-2010, 17:36
Благодаря момчета, явно доста пропуснати ползи има от мен :D
ама нали човек се учи...

добре искашли да пробваш всичко научено на мене и ще ти кажа дали ми е харесало после и наприятеля ти ще го пробваш :)

ANTIMASON
10-21-2010, 18:12
добре искашли да пробваш всичко научено на мене и ще ти кажа дали ми е харесало после и наприятеля ти ще го пробваш :)[/quote]

:razz: :razz: :razz:

Eclipsercho
10-21-2010, 18:30
добре искашли да пробваш всичко научено на мене и ще ти кажа дали ми е харесало после и наприятеля ти ще го пробваш :)

Тихооооооооо, чикибоец. :-x

wtf2
10-21-2010, 18:48

млк бе смешник щи счупя вратлето като клечка за зъби нещасник :D

Mezosistema
10-21-2010, 19:24

Форумният боец пристигна :Д

wtf2
10-21-2010, 19:45

Форумният боец пристигна :Д

хах а ти задклавиатурния боец :D

stani6ev
10-21-2010, 20:16
Здравейте!
Значи аз сам дествен и ми е чудно как се деформира пениса (или там незнам кво става).Ако може някой да ми обясни с подробности :)

FuckedUp
10-21-2010, 20:23
Здравейте!
Значи аз сам дествен и ми е чудно как се деформира пениса (или там незнам кво става).Ако може някой да ми обясни с подробности :)

( :shock: :lol: ) Сорка, че ми е смешно, ама ще ти обясня. Пенисът НЕ се деформира(или както го разбираш, остава си същия :D)Само при жените се къса девствената ципа (химена)..Не може да разбереш дали мъж е девствен(или не е) като му погледнеш оная работа..

stani6ev
10-21-2010, 20:26
Е приятели те казват че боли първия път

Eclipsercho
10-21-2010, 20:38

С к'во бе?! Със свирки ли? Я тихо, келеме.

Радвай се, че не си лапнал репорта все още.

Интернет тарикат, ха-ха. Много си силен зад клавиатурата? :lol:

FuckedUp
10-21-2010, 20:46
При всеки е различно. Ако си достатъчно кадърен, няма да те боли :) И да ползваш презерватив :D

stani6ev
10-21-2010, 20:48
При всеки е различно. Ако си достатъчно кадърен, няма да те боли :) И да ползваш презерватив :D

Там е проблема че незнам :? :)

FuckedUp
10-21-2010, 21:13
То, ако ти НЕ ЗНАЕШ, кой знае?

stani6ev
10-21-2010, 21:33
Като разбера ще ти кажа ;)

wtf2
10-21-2010, 21:38

С к'во бе?! Със свирки ли? Я тихо, келеме.

Радвай се, че не си лапнал репорта все още.

Интернет тарикат, ха-ха. Много си силен зад клавиатурата? :lol:

майкати може да ми напрай 1 , 2 свирки бе палячо :D 50 кг торба с кокали виж се бе малоумник и дете в 5 ти клас ще те бие радвай се , че не съм те намерил и потрошил ребрата му се броят а ми се прай на боец клавиатурна мишка :D много си силен зад клавиатурата ае ела на живо да те видя дали ще си толко смел бе бастун вятара те духа нещасник

Eclipsercho
10-21-2010, 22:15
"wtf2" , слушай сега, моето момче. Вземи на баща ти трактора и си го паркирай в мазния, тъп, дебел, селски г-ъ-з. Ок? И се научи да пишеш.

Обратно в кочината, говедо.

И достатъчно оффтопик, ако искаш да ми се правиш на мъж не флуди на човека темата. :lol:

AceXe
10-22-2010, 05:54
"wtf2" , слушай сега, моето момче. Вземи на баща ти трактора и си го паркирай в мазния, тъп, дебел, селски г-ъ-з. Ок? И се научи да пишеш.

И достатъчно оффтопик, ако искаш да ми се правиш на мъж не флуди на човека темата. :lol:

На прост ли се правиш или наистина си прост?

wtf2
10-22-2010, 07:16

абе палячо не ме учи вземи на баща ти катафалката да е готова , че ако те намеря щи счупя скапаната рахитска глава помяр долен ясно ! гръмни се до коша обратно в лайната рахит прост виж се ти вярвашли си , че може да набиеш някой ? клавиатурна мишко

ivanko70
10-22-2010, 08:51
Здравейте, имам следния въпрос:
Знам, че пенисът става много чувствителен след еякулация. Да речем, че правя свирка на приятеля ми и той свършва в устата ми. Ако в момента на свършането го смуча силно, има ли опасност да му причиня болка? И кога точно да спра? Изглежда елементарно, но в самия момент ми е трудно да преценя :) :oops:

Мен ми е кеф да ми го изсмукват докато всичко свърши и спадне, ама ако е бурно имам чуството че ще се изпикая чак, за това гледам да е по-спокойно като ми го доизсмукват, защото 1-2 пъти съм се изтървал да се изпикая и беше много сконфузена ситуацията докато си го изкарам...макар че каката беше много перверзна и нищо не каза, но бяхме в банята, обаче ме изкефи, че въпреки това ми го галеше докато спра. Може би защото преди това тя се опика докато се чукахме и тя свърши а аз не спрях да я ...
Абе в такива моменти кой ти мисли братче!!!!КЕЕЕЕЕФ

EarthShaker
10-22-2010, 18:49
добре ве, мой хахаха

Reaper93
10-22-2010, 18:56

Пич, къв ти е проблема ти почна да се заяждаш с него...
Оправете се на ЛС, не е нужно да оспамвате цялата тема...

DENKAZ
10-23-2010, 22:24
Здравейте!
Няма такива екстри брато. :lol:

burpp
10-24-2010, 14:19
Вие обърнахте темата на цирк :( :(

kay4yk
11-01-2010, 08:45
Вие обърнахте темата на цирк :( :(
+1.

OldSchoolRebel
11-01-2010, 09:02
Става по-квадратен по-форма, и всеки път като пикаеш ще те боли.

...чети аватара.