- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос за хора с пениси :)
Здравейте, имам следния въпрос:
Знам, че пенисът става много чувствителен след еякулация. Да речем, че правя свирка на приятеля ми и той свършва в устата ми. Ако в момента на свършането го смуча силно, има ли опасност да му причиня болка? И кога точно да спра? Изглежда елементарно, но в самия момент ми е трудно да преценя![]()
![]()
~ Luv ya!
Ще е чувствителен ако спадне, ама едно смучене и ближене няма да е проблем даже ще се усеща по-добре
Може да го смучеш спокойно докато спадне. Ще му бъде приятно.
напротив ще му бъде приятно да го смучеш след като свърши
Ако му е неприятно, взимам те!
Благодаря момчета, явно доста пропуснати ползи има от мен![]()
ама нали човек се учи...
~ Luv ya!
добре искашли да пробваш всичко научено на мене и ще ти кажа дали ми е харесало после и наприятеля ти ще го пробвашПървоначално написано от TheAceOfLove
![]()
добре искашли да пробваш всичко научено на мене и ще ти кажа дали ми е харесало после и наприятеля ти ще го пробваш[/quote]
![]()
![]()
![]()
млк бе смешник щи счупя вратлето като клечка за зъби нещасникПървоначално написано от Eclipsercho
![]()
Форумният боец пристигна :ДПървоначално написано от wtf2
хах а ти задклавиатурния боецПървоначално написано от Mezosistema
![]()
Здравейте!
Значи аз сам дествен и ми е чудно как се деформира пениса (или там незнам кво става).Ако може някой да ми обясни с подробности![]()
(Първоначално написано от stani6ev
![]()
) Сорка, че ми е смешно, ама ще ти обясня. Пенисът НЕ се деформира(или както го разбираш, остава си същия
)Само при жените се къса девствената ципа (химена)..Не може да разбереш дали мъж е девствен(или не е) като му погледнеш оная работа..
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Е приятели те казват че боли първия път
С к'во бе?! Със свирки ли? Я тихо, келеме.Първоначално написано от wtf2
Радвай се, че не си лапнал репорта все още.
Интернет тарикат, ха-ха. Много си силен зад клавиатурата?![]()
При всеки е различно. Ако си достатъчно кадърен, няма да те болиПървоначално написано от stani6ev
И да ползваш презерватив
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
Там е проблема че незнамПървоначално написано от FuckedUp
![]()
![]()
То, ако ти НЕ ЗНАЕШ, кой знае?
Roses are brown,
Violets are brown,
Като разбера ще ти кажа![]()
Първоначално написано от Eclipsercho
майкати може да ми напрай 1 , 2 свирки бе палячо50 кг торба с кокали виж се бе малоумник и дете в 5 ти клас ще те бие радвай се , че не съм те намерил и потрошил ребрата му се броят а ми се прай на боец клавиатурна мишка
много си силен зад клавиатурата ае ела на живо да те видя дали ще си толко смел бе бастун вятара те духа нещасник
"wtf2" , слушай сега, моето момче. Вземи на баща ти трактора и си го паркирай в мазния, тъп, дебел, селски г-ъ-з. Ок? И се научи да пишеш.
Обратно в кочината, говедо.
И достатъчно оффтопик, ако искаш да ми се правиш на мъж не флуди на човека темата.![]()
На прост ли се правиш или наистина си прост?Първоначално написано от Eclipsercho