Влез

View Full Version : Искам я завинаги до мен

burpp
10-23-2010, 22:13
[b]Сега ще ви разкажа за моята история, поразрових се и не видях друга подобна тема. :)

Тази година на морето се запознах с едно момиче. С нея открихме доста общи интереси и в последствие разбрах, че тя е момичето за, което винаги съм мечтал- хубава, умна, чаровна, усмихната.

Всеки миг, всеки ден прекаран с нея беше по ценно от всичко което имах. Чувствах, че мога да я пазя до мен, да се чувства сигурна ... Ноо, ето я и тъжната част- Тя се намира на 120 кл. от мен и това е ГОЛЯМА пречка, за бъдещето ми с нея.

Всеки ден поддържаме връзка, по телефона, по скайп. С нея съм си споделил всичко ценно за мен, както и тя на мен. Имаме толкова МНОГО общи неща, че понякога се чудя дали въобще е възможно това.

За мен ТЯ е ВСИЧКО.Не съм мислил, че някога ще обичам, нооо ето НА. И мен ме сполетя този късмет.

Слънце, Обичам те !!!

FuckedUp
10-23-2010, 23:01
Толкова си заблуден, че не искам да коментирам..
Та...вие виждали ли сте се (НА ЖИВО)?

PoRcHeTaTa1
10-23-2010, 23:03
Ами не се отказвай каквото и да става!!! :) :)

chemist9009
10-23-2010, 23:07
Брато кво се тревожиш за 120 км тва са нищо с моите 489 :D Преди година се запознах с настоящето си гадже :) :) а сега учим на едно и също място и сме заедно :grin: :grin: Успех! Дано да сте заедно 8) 8)

BIN
10-24-2010, 08:13
Моята история е същата, само че, не ни пречат толкова километри. Не съм си представял, че може да съществува нещо подобно. Пожелавам ти късмет. На колко години сте?

mrazqkindergarten
10-24-2010, 09:44
Няма невъзможни неща, имах връзка, при която ни деляха 150 километра..

skuck
10-24-2010, 13:35
И нас подобно като на chemist9009 ни делят 430 километра и се виждаме на две седмици за по един уикенд... ама тва не бива да е пречка, дори напротив. Така нещата са по-интересни, има ... интрига, така да се каже. Донт Гив ЪП!