View Full Version : Девствена ципа или химен
shunshine
10-24-2010, 08:31
Вероятно има такава тема, но тъй като не успях да я открия реших да ви попитам.. аз съм момиче на 16 години и както всеки човек мастурбирам (девствена съм).. въпроса ми е възможно ли е докато съм мастурбирала да съм си скъсала девствената ципа ? и колко голям и дебел трябва да е пенисът първият път за да не боли толкова много?
DarkTemplar
10-24-2010, 11:36
Ако си достатъчно възбудена и не се стягаш прекалено, може и да не те боли много. Много малко вероятно е да си си разскъсала химена с пръст.
JustGirl1000
10-24-2010, 13:06
emi dori da si si p1hala pr1sta nqma golqma veroqtnost za6toto to si ima dupka pres koqto isti4a menstrualniq cikal i bqloto te4enie :-o a i da si skysala himena ti o6te si si devstvina nikoe mom4e ne se e nastanqvalo tam :-o
Дали си го скъсала или не в момента не е от значение,защото ако си нямала все още пенис във вагината може да се считаш за девствена.Относителни са нещата , имаше някво момиче дето са я ръчкали "уж" 5-6 човека в задника ,ама се мислеше за девствена..
Щом нямаш полов акт, аз не мисля че ципата ти е скъсана
akrobatkata
10-30-2010, 21:34
е точно за товас порех онзи ден с една фр: Кога вече не си девствена: А.Когато за пръв път правиш секс
Б.Когато ти се скъса девствената ципа независимо дали сама си я скъсала или по време на секс
gaidalcain
10-31-2010, 04:37
е точно за товас порех онзи ден с една фр: Кога вече не си девствена: А.Когато за пръв път правиш секс
Б.Когато ти се скъса девствената ципа независимо дали сама си я скъсала или по време на секс
Според мен когато за първи път правиш секс...
OldSchoolRebel
10-31-2010, 06:57
Ами, виж сега, ако не ме лъже паметта, химената се намираше на различно разстояние вътре в зависимост от височината на момичето, и тамподобни, така че, ако имаш МНОГО дълги пръсти... Но все пак, ако я беше разкъсала, трябваше да има кръв, така че ти си знаеш.
...а колко трябва да му е дълъг/дебел на момчето? Достатъчно за да стигне до нея и да я пробие. Имаше някакъв психичен инвалид който така и не беше успял да я достигне при приятелката си, пък и дори да е, не посмял да бута нататък, защото опирало, и тя тръгна да прави тема да пита дали е девствена или не...
Също така, "девствен" никога не е било понятие за това дали си правил секс или не, винаги е било понятие за това дали са ти разкъсали девствената ципа. Тъй че, да, ако си правила анален и орален секс, че дори и вагинален без да ти я скъсат примерно 200 пъти, пак се водиш девствена, защото терминът не е свързан със секса, а с девствената ципа.
...що си играя да ви образовам, не ми е ясно.
При всяко момиче е различно, но силно се съмнявам да си я скъсала ..
а колкото до спора с приятелката ти: когато вече си правила секс!!
RoSKo0o0
10-31-2010, 08:14
Много противно :?