- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствена ципа или химен
Вероятно има такава тема, но тъй като не успях да я открия реших да ви попитам.. аз съм момиче на 16 години и както всеки човек мастурбирам (девствена съм).. въпроса ми е възможно ли е докато съм мастурбирала да съм си скъсала девствената ципа ? и колко голям и дебел трябва да е пенисът първият път за да не боли толкова много?
"A wise girl kisses but dosent love, listens but dosent believe and leaves before she is left."
Marilyn Monroe
Ако си достатъчно възбудена и не се стягаш прекалено, може и да не те боли много. Много малко вероятно е да си си разскъсала химена с пръст.
emi dori da si si p1hala pr1sta nqma golqma veroqtnost za6toto to si ima dupka pres koqto isti4a menstrualniq cikal i bqloto te4eniea i da si skysala himena ti o6te si si devstvina nikoe mom4e ne se e nastanqvalo tam
![]()
Дали си го скъсала или не в момента не е от значение,защото ако си нямала все още пенис във вагината може да се считаш за девствена.Относителни са нещата , имаше някво момиче дето са я ръчкали "уж" 5-6 човека в задника ,ама се мислеше за девствена..
Щом нямаш полов акт, аз не мисля че ципата ти е скъсана
е точно за товас порех онзи ден с една фр: Кога вече не си девствена: А.Когато за пръв път правиш секс
Б.Когато ти се скъса девствената ципа независимо дали сама си я скъсала или по време на секс
Според мен когато за първи път правиш секс...Първоначално написано от akrobatkata
Ами, виж сега, ако не ме лъже паметта, химената се намираше на различно разстояние вътре в зависимост от височината на момичето, и тамподобни, така че, ако имаш МНОГО дълги пръсти... Но все пак, ако я беше разкъсала, трябваше да има кръв, така че ти си знаеш.
...а колко трябва да му е дълъг/дебел на момчето? Достатъчно за да стигне до нея и да я пробие. Имаше някакъв психичен инвалид който така и не беше успял да я достигне при приятелката си, пък и дори да е, не посмял да бута нататък, защото опирало, и тя тръгна да прави тема да пита дали е девствена или не...
Също така, "девствен" никога не е било понятие за това дали си правил секс или не, винаги е било понятие за това дали са ти разкъсали девствената ципа. Тъй че, да, ако си правила анален и орален секс, че дори и вагинален без да ти я скъсат примерно 200 пъти, пак се водиш девствена, защото терминът не е свързан със секса, а с девствената ципа.
...що си играя да ви образовам, не ми е ясно.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
При всяко момиче е различно, но силно се съмнявам да си я скъсала ..
а колкото до спора с приятелката ти: когато вече си правила секс!!
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3