Влез

View Full Version : Много спешно ви моля за помощ!

hinari
10-25-2010, 22:08
Здравейте.Проблемът е следния:на 19 съм.Вчера с приятеля ми правихме за пръв път опити за дефлориране,но не се получи.Пробвахме около 3 часа,без резултат.Той няма проблеми с ерекцията,но си мисля,че проблема е в мен.Когато прониква в мен,чувствам болка все едно,че ми се забиват хиляди игли и ножове в даденото място.Имам чувството,че съм много тясна и другия проблем е,че когато той прониква в мен ,аз се стягам много заради болката,която изпитвам.Тази вечер пробвахме отново и пак не се получи.Вече аз самата се отчаях и решихме с приятеля ми да потърсим помощ тук.Някой ако е имал подобен проблем,да сподели как се е справил.Благодаря предварително!

TheAnnoyingAwesomnes
10-25-2010, 22:26
Ся повечето ще почнат да ми обясняват как не се правело така, как така било грешно и куп други малоумни неща, които нямат нищо общо с това да ти помогнат :)
1во що не пробвате повечко лубрикант ? Повечко орална ? Бъдете нежни и много търпеливи...
2ри вариант - които е доста странен и рядко сполучлив но все пак - докато още не се е възбудил той да го вкара колкото може и да се възбуди докато е вътре в теб (евентуално нищо няма да се получи но пък какво ви пречи да пробвате ?).
3ти вариант благодарение на който загубих девствеността (за който сега ще ми обясняват как било грешно) е с пръст. Никъде не е речено, че е задължително с пенис да те отворят. Щом не става, нека да си поиграе с тебе с пръст(и). Да вкара един да си поиграе и евентуално да вкара 2ри. Продължете така колкото време е необходимо и опитайте пак :)
Но задължително ползвайте по-големи количества лубрикант, че иначе можеш намразиш секса ;) Успех мацева :-)

Seion
10-25-2010, 22:53
Ся повечето ще почнат да ми обясняват как не се правело така, как така било грешно и куп други малоумни неща, които нямат нищо общо с това да ти помогнат :)
1во що не пробвате повечко лубрикант ? Повечко орална ? Бъдете нежни и много търпеливи...
2ри вариант - които е доста странен и рядко сполучлив но все пак - докато още не се е възбудил той да го вкара колкото може и да се възбуди докато е вътре в теб (евентуално нищо няма да се получи но пък какво ви пречи да пробвате ?).
3ти вариант благодарение на който загубих девствеността (за който сега ще ми обясняват как било грешно) е с пръст. Никъде не е речено, че е задължително с пенис да те отворят. Щом не става, нека да си поиграе с тебе с пръст(и). Да вкара един да си поиграе и евентуално да вкара 2ри. Продължете така колкото време е необходимо и опитайте пак :)
Но задължително ползвайте по-големи количества лубрикант, че иначе можеш намразиш секса ;) Успех мацева :-)

ти обясни за какво става въпрос ;) аз имах същият проблем с мойта приятелка ;) просто вярно ... да те отвори първо с пръст ;) следващите опити да слагате лубрикант :) иии общо взето не трябва да мислиш за болката ... а трябва да мислиш,че ще получиш удоволствие :) трябва да се отпуснеш :) Трябва всичко да е бавно и нежно

Успех!

PoRcHeTaTa1
10-25-2010, 23:33
Вагиналната сухота е най-честата причина за болезнен секс. Обикновено влагалището поддържа влагата си по естествен начин. Но ако нивото на естроген в тялото ви е ниско(например по време или след менопаузата) или ако не сте напълно възбудена, то вие няма да произведете нужното ви количество смазващо вещество.
Като начало уверете се, че любовната игра продължава достатъчно дълго. Ако сухотата е един от няколкото симптоми на менопаузата, личният ви лекар може да ви препоръча хормонални таблетки или естрогенен крем, който да втривате вагинално.

Sladkiq_Vladko
10-26-2010, 10:09
Да те овлажни хубаво с език и да те възбуди хубаво и после да се пробва с пениса ако ли не с пръстчета! :)

krem4et0
10-26-2010, 13:02
Аз имах. 2 пъти пробвахме, преди да се получи. Пийни си малко алкохол (но малко), вземете 1 лубрикант и действайте. В какви пози сте го правили? Пробвай легнала с възглавничка под дупето.

omorfi919
10-26-2010, 17:44
Болката е напълно нормална. Бъдете по-нежни в началото и просто когато настъпи момента гледай да се пребориш с болката. Един път успееш ли после всичко ще е наред :) трябва да се предразположиш психологически и да си уверена че си възбудена достатъчно.

beboslava
10-26-2010, 18:01
Споко аз имах същия проблем. Нищо странно няма. Ще те позаболи малко,може и кръв да ти текне няколко пъти,но ще стане. Както вече ти казаха трябва да превъзмогнеш болката веднъж и после постепенно ще изчезне... и ще дойде пълното удоволствие :-P

edy
10-26-2010, 21:29
Няма от какво да се притесняваш, доста жени имат този проблем .. по - добре пробвайте пак, и двамата ще сте по - спокойни !

DREAM95
10-27-2010, 14:52
:D СЛАГАЙ ЛУБРИКАНТ МАЙНА И ЩЕ СЕ УПРАВИШ :-D

DREAM95
10-27-2010, 14:53
А АКО НЕ СТАНЕ , ПРОБВАЙ С ПИЕЕНЕ ПОНЕ НЯМА ДА УСЕЩАШ БОЛКАТА ОТ САМОТО ПРОНИКВАНЕ :P :-P

nniicckkoo
10-30-2010, 20:00
купи си едно вибраторче и се оправи сама...след това нека той те ръчка както му е кеф ;)

Andr0medA
11-07-2010, 18:38
Здравейте.Проблемът е следния:на 19 съм.Вчера с приятеля ми правихме за пръв път опити за дефлориране,но не се получи.Пробвахме около 3 часа,без резултат....

Спокойно, нормално е както и другите ти казаха. : ))) И аз бях така, 2 дена пробвахме и не ставаше, но с търпение всичко става! :) Отпусни се и преодолей болката и просто като проникне трябва да е по-внимателен и ще стане! Успех! :)
П.С: Само не пробвай с пиене! Каквото и да казват, това не е добър вариянт, ще съжаляваш!

Andr0medA
11-07-2010, 18:42
Пробвай легнала с възглавничка под дупето.
+1 Така става, но аз лично бях отгоре и болеше по-малко... :( Важното е да намериш Твоята поза, с която да почнете и да не боли много. :) Аз лично, още при 1вият път изпитах удоволствие, но чак по-късно, защото продължи около час и нещо.

OldSchoolRebel
11-07-2010, 18:52
Е, ще трябва известно време да свикнеш. Веднъж да свикнеш, няма да те боли толкова. :-o