View Full Version : Котаракът ми почина
mlakniwe2
10-26-2010, 14:15
:-# Много ми липсва, гледаме го от малък и до сега нищо му нямаше и днес го търся да му дам да яде и го видях там в един ъгъл, помислих, че спи и като го пипнах целият беше се втвърдил и не помръдваше! Много кофти ми стана за него, но такъв е живота!
http://prikachi.com/images/118/2612118A.jpg
:(
MegiBoOm
10-26-2010, 14:24
божеее на мен хамстерчето ми беше умряло и ен спрях да рева....ужас моите съболезнования знам колко ужасно гадно се чувстваш :(
Насълзиха ми се очите. Знам какво е да умре някой домашен любимец. Знам точно какво е чуството. Моито съболезнования. :-# :-# . Горкото коте, а е толкова сладко.
MissNothing
10-26-2010, 16:45
Съжалявам. :(
Сигурно е гадно, не искам да го усещам..
CookieMonster
10-26-2010, 16:59
Моите съболезнования. :? Много хубав котарак е бил.
На колко е? Може да е умрял от старост.
Много съжалявам! Гадно е да изгубиш добър и верен приятел.
ForzaFelipe
10-26-2010, 17:32
Много гадно :( Като бях на 10 или 11 ми почина кучето,а то беше с мен откакто бях на 3 месеца иде се вика откакто се помня беше с мен и ми беше много тежко,казах че не искам повече куче но ето че и сега имам куче и си го обичам много и само ще ти кажа че това е живота не може да се промени,може да се преживее :)
И на мен ми почина хамстера :smt089
BladeDancer
10-26-2010, 18:38
Преживява се. Всичко се преживява. Поне си е изживял живота добре така че няма кво да му ревеш за него. Супер му е било :).
kris4eto15
10-26-2010, 19:53
Преди около 1 месец ми се случи същото ... :-# Моят котарак го бях отгледала от малко котенце. Един ден една моя приятелка (съседка) ми се обажда и ми казва , че са блъснали някакво коте като мойто със същите шарки и аз направо :smt087 Бях готова да отида да видя дали е той , но добре че брат ми ме спря.Скоро разбрах , че е мойто коте и най-гадното беше , че всъщност са го блъснали нарочно :-x Той си е играел на тротоара и ... :-#
StolenBliss
10-26-2010, 20:48
Еее... :( :( :( :cry: :cry: много гадно.. Съжалявам .. :(
brokeninside13
10-26-2010, 21:37
Наистина съжалявам...Аз УЖАСНО много обичам котката ми и не знам като дойде тоя момент.. не знам какво ще правя :cry:
BaffaLsc
10-27-2010, 04:10
Съжалявам. :(
И аз имам котарак и не искам да си представям ,ако
му се случи нещо.
FernandoTorresIkerCasilla
10-27-2010, 07:35
Преди около 1 месец ми се случи същото ... :-# Моят котарак го бях отгледала от малко котенце. Един ден една моя приятелка (съседка) ми се обажда и ми казва , че са блъснали някакво коте като мойто със същите шарки и аз направо :smt087 Бях готова да отида да видя дали е той , но добре че брат ми ме спря.Скоро разбрах , че е мойто коте и най-гадното беше , че всъщност са го блъснали нарочно :-x Той си е играел на тротоара и ... :-#
Педровци !! :shock: :shock:
А по темата : Сори .. :S Зн кво е да ти почине котаракът .. :S :( :(
Sisito941
10-27-2010, 11:53
Много съжалявамм..и аз съм губила домашни любимци..имала съм папагалчета,хамстерчета-те починаха отдавна..и сега пак имам хамстерче и ще ми е гадно,ако го изгубя.. :( :(
Днес едно от моите котенца (наи-сладкото) умря. :-# Онзи ден някаква кола му сгазила задните краченца и неска го виждам, то лежи и не диша. :-#
Sisito941
10-27-2010, 12:28
Днес едно от моите котенца (наи-сладкото) умря. :-# Онзи ден някаква кола му сгазила задните краченца и неска го виждам, то лежи и не диша. :-#
Ехх..миличката..много съжалявам.. :( :-) :-) :smt003
Милото котенце.. много е сладинко.Знам е какво да ти почине коте,защото ние гледахме 2 котки(нашите ги взеха още преди мене),остаряха и починаха.Сега от 3-4 години пак си имам котараче.Моите съболезнования за любимеца ти.Вземи си друго котенце,ако искаш да си имаш животинка. :)
JCoutureJunkie
10-27-2010, 14:31
Ох,насълзиха ми се очите като ви прочетох историите на няколко съфорумци :cry: Аз ужасно много обожавам котки,но ми е забранено да имам,защото съм алергична към тях.Не знам какво е да загубиш домашен любимец,но сигурно боли много.Авторе,може би е добра идея да вземеш някое малко котенце,което няма да оцелее зимата навън на студа.Така ще спасиш един котешки живот 8-) Ние миналата зима така приютихме в блока едно котенце,и понеже беше студено тя изобщо не излизаше навън.Та превърна се в истинска домашна котка,не цапаше(сигурно само за това е излизала навън) и дори ловеше мишките в мазите.После това лято изчезна и повече не я видях,а толкова я обичах :cry: :cry: :cry:
Много ти е било хубаво котенцето :(
Аз имах едно котенце, което бях намерила на улицата и го взех в нас, но майка ми ест, не даде да остане в нас и аз го сложих между етажите на блока на 7 етаж... и то падна и умря. Аз исках да му помогна да не го сгазят колите, а аз го убих.. после ми беше адски гадно.
Ако беше голям котарак може би нямаше да умре, но то беше току що родило се :(
Само си спомням че бях 1 клас и после плаках в училище цял ден :(
:-# Много ми липсва, гледаме го от малък и до сега нищо му нямаше и днес го търся да му дам да яде и го видях там в един ъгъл, помислих, че спи и като го пипнах целият беше се втвърдил и не помръдваше! Много кофти ми стана за него, но такъв е живота!
http://prikachi.com/images/118/2612118A.jpg
:(
голям праз, какво толкова?
bootyboy
10-27-2010, 21:32
на мен ми става жал само като видя мъртва котка навън, а не искам и да си представям ако беше мояТ домашен любимец..
DarkGirll
10-28-2010, 07:45
Съжалявамм :(
Моите съболезнования. И аз имам зайче- много си го обичкам :smt007 и не знам какво ще правя ако го изгубя :(
Наистина съжалявам. :(
Преди няколко години имах котка, която много обичах. Отгледах я от мъничка и живя в двора ни 2-3 години. Все се запиляваше нанякъде, но до няколко дни се връщаше. Но дойде и моментът, в който тя никога не се върна. Дори не разбрах какво се е случило с нея. Ужасно е. :-#
И от мен съболезнования. :( До скоро и аз имах котенце, но го върнах, защото правеше супер много бели, а две седмици след това, разбрах, че е избягало. Сега не знам дали е живо. И ако не е - вината ще е моя, така че напълно те разбирам. :( :-#
BlackEyedPeas
11-03-2010, 04:42
Напълно ви разбирам, и аз имам котенце, което много си го обичам, но нали знаете, че няма да са вечно сред нас :(
Напълно ви разбирам, и аз имам котенце, което много си го обичам, но нали знаете, че няма да са вечно сред нас :(
Така е! :( Съжелявам за котенцето ти.
Насълзиха ми се очите. Знам какво е да умре някой домашен любимец. Знам точно какво е чуството. Моито съболезнования. :-# :-# . Горкото коте, а е толкова сладко. на същото мнение съм преди около година и половина е малко по-малко де но със сигурност е повече от година и ми умря костенуркат и толкова мн плаках за нея а е костенурка и нищо интересно не правеше и знам много добре как се чувстваш просто хората и животните(да поясня по точно домашните любимци и уличните животни бебенца които гледаме на улицата или някъде навън)адски мн се привързват с времето и после адски много боли
petinkataaa
11-04-2010, 18:21
:( и моето котенце умря миналото лято,а го гледах 4 години ;(
съжалявам..
BeezyJey
11-06-2010, 07:19
Господи, имам 2 котки - едната е на 4, другата на 3, и не знам какво ще правя ако те...Съжалявам много за загубата ти !