Влез

View Full Version : Какво искате в леглото?

lifelesscorpse
10-26-2010, 17:03
Идеята на темата е същата като тази,която се намира в раздел "Любов",но не,за да споделяте мъките си в любовта,ами да се хвалите,оплаквате и прочие(каквото се сетите,но да е на тема СЕКС!)
Давайте смело!
Целта е същата-излейте всичко хубаво и лошо от душичките си :grin: :grin: :grin:
Също така е позволено дискутирането на разни въпроси,но без спорове,надпревари и прочие.Бъдете мирни поне тук(да,знам,че никой няма да обърне внимание на тези редове,но все пак...аз да си кажа.)

Надявам се никой да не се сърди за това,че съм "копирала" другата тема.Просто мисля,че ще е забавно и полезно.Ако някой има нещо против,то нека се чувства свободен да се оплаче :)

Айде сега пишете мили мои :-o

По молба на авторката.
krem4et0

OldSchoolRebel
10-26-2010, 17:36
Не мога да разбера как това как някой се чувства ще има нещо общо със секс.

juveteam
10-26-2010, 17:43
Идеята на темата е същата като тази,която се намира в раздел "Любов",но не,за да споделяте мъките си в любовта,ами да се хвалите,оплаквате и прочие(каквото се сетите,но да е на тема СЕКС!)
Давайте смело!
Целта е същата-излейте всичко хубаво и лошо от душичките си :grin: :grin: :grin:
Също така е позволено дискутирането на разни въпроси,но без спорове,надпревари и прочие.Бъдете мирни поне тук(да,знам,че никой няма да обърне внимание на тези редове,но все пак...аз да си кажа.)

Надявам се никой да не се сърди за това,че съм "копирала" другата тема.Просто мисля,че ще е забавно и полезно.Ако някой има нещо против,то нека се чувства свободен да се оплаче :)

Айде сега пишете мили мои :-o
Дай пример де,че и аз немога да схвана... ???

lifelesscorpse
10-26-2010, 18:04
Да,точно.Как се чувствате,какво искате и какво-не.Всекидневно чувам и чета за истории на хора,които са недоволни от държанието на човека,с когото имат връзка.Всеки ден някой се оплаква как му се прави секс,та 2 не вижда(съответно,в повечето случаи,нямат и с кого),а други,в същия момент,жадуват за орална или за изпълнението на някоя от фантазиите си.Великата ми идея е да напишете какво точно искате В МОМЕНТА в леглото-Дали искате секс на нестандартно място,разнообразие някакво,да кажете какво хубаво сте преживели днес ( " Днес правих най-якия секс.Беше така и така.Случи се това и онова...")Просто опишете с думи това,което е в главата ви.Как сте се чувствали,докато днес приятелката ви ви е правила свирка примерно.Изразете емоциите си от дадената случка.Няма да навлизам в повече подробности,засега.
Абсолютно всички могат да пишат.
Това е общо взето.Ако все още нещо не ви е ясно..Ще отговоря пак :-o

beboslava
10-26-2010, 18:08
Сигрно трябва да кажем нещо от рода - чувствам се невероятно, когато членът му проникне в мен сякаш излитам и се пренасям на друго място. .... :D
Ще взема да стана поетеса :grin:

beboslava
10-26-2010, 18:10
Да,точно.Как се чувствате,какво искате и какво-не.Всекидневно чувам и чета за истории на хора,които са недоволни от държанието на човека,с когото имат връзка.Всеки ден някой се оплаква как му се прави секс,та 2 не вижда(съответно,в повечето случаи,нямат и с кого),а други,в същия момент,жадуват за орална или за изпълнението на някоя от фантазиите си.Великата ми идея е да напишете какво точно искате В МОМЕНТА в леглото-Дали искате секс на нестандартно място,разнообразие някакво,да кажете какво хубаво сте преживели днес ( " Днес правих най-якия секс.Беше така и така.Случи се това и онова...")Просто опишете с думи това,което е в главата ви.Как сте се чувствали,докато днес приятелката ви ви е правила свирка примерно.Изразете емоциите си от дадената случка.Няма да навлизам в повече подробности,засега.
Абсолютно всички могат да пишат.
Това е общо взето.Ако все още нещо не ви е ясно..Ще отговоря пак :-o

сега вече го обясни както трябва.Може и да се получи добра тема от това :)

OldSchoolRebel
10-26-2010, 18:21
Мразя да обяснявам очевидното, но ако трябва да пишем какво искаме, темата не трябва ли да се казва "какво искате в леглото" вместо "какво чувствате"?

Хората с квадратни глави нямат крила.

lifelesscorpse
10-26-2010, 18:27
Така или иначе вече не мога да сменя заглавието.Ще помоля модератор да го смени ;)

DarkTemplar
10-26-2010, 18:37
По-рано си ударих една ръчна, значи би трябвало да се чувствам добре. :D

Extremescream
10-26-2010, 19:25
Точно в момента искам просто да си се гушна до него,все ми е тая дали изобщо ще правим секс.

beboslava
10-26-2010, 19:27

на това му се вика искреност. :D

lifelesscorpse
10-26-2010, 19:37
Аз искам да съм при него и да му галя,облизвам,целувам,засм квам ч*ена..и не само това да му правя,ама само трябва да ми падне в ръчичките :-) :-) Направо нямам търпение да го видя,за да му причиня "най-ужасните" неща :oops:

П.П. Преди малко свърших 2 пъти,но съм все така разгонена... : (

DarkTemplar
10-26-2010, 20:00
^Ами правете секс-уговорка в близко време и се налюбете хубавичко. :D

beboslava, мога да съм и доста по-искрен. ;)

Ice_b0x
10-26-2010, 20:04

На мен ми омръзна само на ръчна да го карам. Искам нещо истинско ама нема :-# :-#

DarkTemplar
10-26-2010, 20:07
На мен ми омръзна само на ръчна да го карам. Искам нещо истинско ама нема :-# :-#
Намери си, не е чак толкова трудно. ;)

juveteam
10-26-2010, 20:17

За някои е тръдно....

OldSchoolRebel
10-26-2010, 20:20

Абе, трудничко си е, ако искаш и да е живо на всичкото отгоре...

DarkTemplar
10-26-2010, 20:26
^Аз не съм некрофил, други ако ги влече, тяхна работа.

lifelesscorpse
10-26-2010, 21:41
Що не вземеш да се успокоиш малко?Спри да си увеличаваш коментарите.Идиоти всякакви... :-o

ThinkerBell
10-27-2010, 13:19
ще отгворя на въпроса ''Какво искате в леглото?" .... Тъъ.. Аз попринцип го предпочитам бурно , колкото повече страст има толкова по-добре ... например: обичам момчето да ме дърпа за косата , да ме хваща за вретлето , да ме пляска по дупето по-силничко ...

Destroyer89
10-27-2010, 15:34
Хмм...закуска.

lifelesscorpse
10-27-2010, 16:12
ще отгворя на въпроса ''Какво искате в леглото?" .... Тъъ.. Аз попринцип го предпочитам бурно , колкото повече страст има толкова по-добре ... например: обичам момчето да ме дърпа за косата , да ме хваща за вретлето , да ме пляска по дупето по-силничко ...

Хмм...Палавница :)

SisinkaS
10-27-2010, 17:18

Дамм... обичам когато се чувствам безсилна в ръцете му :oops: Когато ме "прикове" на стената или ме блъсне в/у леглото и не ме оставя да се изплъзна на никъде.Т.е. порцията е следната 60 грама бурен секс със лек привкус на употребена + 40 грама още бурен секс, но с вкус на "сега ти ще си употребения" = краен резултат - 100% удоволствие Малко след това може и още една дозичка :D :oops: ... Охх наистина май ми липсва дозата ми, но трябва да трая още 2 денаа :cry:

angel_spirit
10-27-2010, 17:24
По темата..
Всеки път различно нещо ми се иска.. според настроението най-вече,макар че си падам по по-бурните страсти де. 8-) ..Хващане за косата,пошляпване и всякакви такива страхотийки... и съм на седмото небе! :-D

0y7ofCon7roL
10-27-2010, 17:26
Аз искам партньорката ми в леглото да ми чете мислите а не да и казвам ся така ся иначе ама не тъака и тн. :D :D :D

DarkTemplar
10-27-2010, 19:05
Точно в момента не бих отказал да ми почука на вратата някоя палава кака с флакон сметана в ръка. ;)

KondolizaI
10-27-2010, 21:05
Аз пък си падам по екстремни удоволствия - обичам да го правя с диви животни, неопитомени, непокварени! Досега съм го правил с катерица, заек и опосум, малко са тесни, но са много страстни любовници!

BeastLover
10-27-2010, 21:07
аз искам ключове и талон от форд мустанг '68ма

Shia
10-27-2010, 21:10
Аз искам само мъж,другото само ще си дойде

OldSchoolRebel
10-28-2010, 06:42
В леглото? Ами... Както ми е хладно... Един чай добре ще ми дойде.

Devil69
10-28-2010, 16:31
Shia,при толкова самотни мъже в тоя форум все ще се намери някой и за тебе:)))) :grin: :grin: :grin:

POKEMONFOREVER
10-28-2010, 17:20
На моменти съм понякой път ако съм нервен за нещо си казвам,тая са като ми дойде ще я ши*ам като луда ... без прошка.
Ако нещо ми е тъжно за нещо си мисля просто за страстен секс,искам да кажа сексът ще е по-бавен и ще го правя с по-голяма отдаденост.

Иначе с какво момиче ще е ... обикновенно много пъти сам си променям мненията.
Някой път си казвам еми се ми е тая,ако е некоя хубава и го иска ще я оправа.
Друг път си мисля,ооо не не съм такъв,само със сериозно гадже трябва да е .. :D

edy
10-28-2010, 17:22
Ебати темата :razz: .,. исакам момиче, с къса пола, стегнато дупенце, стегнато коремче, червен лак и хубава усмивка :D

POKEMONFOREVER
10-28-2010, 17:26
Е да и аз искам момиче,което обича да учи,образована е,не е курва,не се държи като курва,обича ме,добра е,възпитана е,красива е,всеоотдайна е,мисли за мене,не би ме предала ., бябляябл лбяляб :D.

KondolizI
10-28-2010, 17:59
А аз искам от тия нисичките, ама с по-дебело дупенце и ако може с малки цици или без цици....много се възбуждам. И да има косми долу, пък и не само долу - и по циците да има косми...ммм размечтах се! :oops:

edy
10-28-2010, 19:25
А аз искам от тия нисичките, ама с по-дебело дупенце и ако може с малки цици или без цици....много се възбуждам. И да има косми долу, пък и не само долу - и по циците да има косми...ммм размечтах се! :oops:
:lol:

BeastLover
10-28-2010, 19:27
Е да и аз искам момиче,което обича да учи,образована е,не е к***а,не се държи като к***а,обича ме,добра е,възпитана е,красива е,всеоотдайна е,мисли за мене,не би ме предала ., бябляябл лбяляб :D.
Ти майка си ли искаш да праскаш бе,кльощо

KondolizI
10-28-2010, 19:29
Е да и аз искам момиче,което обича да учи,образована е,не е к***а,не се държи като к***а,обича ме,добра е,възпитана е,красива е,всеоотдайна е,мисли за мене,не би ме предала ., бябляябл лбяляб :D.Фани си мани тоя аватар че си смешен, най-мн да те съжали някое момиче :D

POKEMONFOREVER
10-28-2010, 20:01
Хахахахаахаах земете се стегнете,доста под моето ниво сте :). ПРЕДПОЛАГАМ

BeastLover
10-28-2010, 20:04
Ма така ли прецени бе съчко......аууу че си ми силничъъкк

POKEMONFOREVER
10-28-2010, 20:06
Ей здравеняко,що като си толко силен си си сложил снимка на Justin,а не твоя ПХхАХахах ?

Спри да спамиш... с детските ти работи.

Jumanji
10-28-2010, 20:06
Хахахахаахаах земете се стегнете,доста под моето ниво сте :). ПРЕДПОЛАГАМ

И като погледнеш нагоре, кой виждаш ? - Нас ! 8) ПРЕДПОЛАГАМ, ама не съм сигурен, може да си много надолу... еба ли те и тебе.

OldSchoolRebel
10-28-2010, 20:08
Може и палачинки. Да, ако ми домъкнеш едни палачинки заедно с едно чайче в леглото, съм твой завинаги.

POKEMONFOREVER
10-28-2010, 20:09
НЯКОЙ АДМИН ИЛИ МОДЕРАТОР ДА ПРОВЕРИ ИП-ТАТА НА ТРИМАТА ПОТРЕБИТЕЛИ

Jumanji
KondolizI
BeastLover

МИСЛЯ,ЧЕ НЯКОЙ ОТ ТЕЯ СА С ЕДНО ИП,ТОЕСТ ЕДИН ЧОВЕК Е И Е ВЛЕЗНАЛ ДА СИ ПРАИ Е*АВКИ.

Ако не,до къде сте стигнали ... tstst :d.

KondolizI
10-28-2010, 20:10
Ей здравеняко,що като си толко силен си си сложил снимка на Justin,а не твоя ПХхАХахах ?

Спри да спамиш... с детските ти работи.
Кво стаа машинаааааааа фитнес маняк ли си а? Дигаш ли? С колко прайш на лежанката? Говедо ли си? Зобиш ли? Ебеш ли? Готин ли си?

BeastLover
10-28-2010, 20:12
Маамо,маамо,нааках се в гащите,провери.
Мисля че те гонят извънземни с еднакви ЕГНта дет си правят ташак с тебе

KondolizI
10-28-2010, 20:14
НЯКОЙ АДМИН ИЛИ МОДЕРАТОР ДА ПРОВЕРИ ИП-ТАТА НА ТРИМАТА ПОТРЕБИТЕЛИ

Jumanji
KondolizI
BeastLover

МИСЛЯ,ЧЕ НЯКОЙ ОТ ТЕЯ СА С ЕДНО ИП,ТОЕСТ ЕДИН ЧОВЕК Е И Е ВЛЕЗНАЛ ДА СИ ПРАИ Е*АВКИ.

Ако не,до къде сте стигнали ... tstst :d.Айде разреви се дееее, моля ти се!! Изтичай при тати и му кажи че едни лоши батковци си правят голямо мъдо с тебе и ти казват, че си противен щиглец и на нищо не приличаш :D Кай ся готин ли си де, виж колко въпроси ти зададох одеве ти само цивриш като ученичка... :D

POKEMONFOREVER
10-28-2010, 20:15
Не съм машина.Финтес маняк - не.Не дигам.Ем 30-40-50.Не.Не.Незнам. Друго ?

В леглото човек може да иска много неща,но дали ги има :C.

BeastLover
10-28-2010, 20:17
На тебе просто ти се е дощяла пишчица в леглото...но дали я има?

KondolizI
10-28-2010, 20:18

В леглото човек може да иска много неща,но дали ги има :C.Колкото и много неща да иска една жена, ти със сигурност не фигурираш в списъка :D

Jumanji
10-28-2010, 20:18

В леглото човек може да иска много неща,но дали ги има :C.

Ма ти сериозно ли ? :shock:

Jumanji
10-28-2010, 20:19
На тебе просто ти се е дощяла пишчица в леглото...но дали я има?

Бе JB аватара ме кефеше повече бе 8) 8) :oops:

BeastLover
10-28-2010, 20:20
Бе нещо само мъжаги го раздават тука и не са му фенове,та ме фана шубето..... :(

POKEMONFOREVER
10-28-2010, 20:22
Супер сте,евала ...
Просто,незнам,но не сте вие виновни,това е ясно и незнам дали сте го осъзнали.
Сега ще продължавате да спортие,това са ви учили или не е успял някой да ви научи на уважение и култура.
Когато правя разлиакта между други хора от Европа,като Испания например,разликата е найстина огромна.

Jumanji
10-28-2010, 20:24
Ти и в Испания ли си ходил ? не ти личи, приличаш ми на българин... не на... роам ...

KondolizI
10-28-2010, 20:25
Супер сте,евала ...
Просто,незнам,но не сте вие виновни,това е ясно и незнам дали сте го осъзнали.
Сега ще продължавате да спортие,това са ви учили или не е успял някой да ви научи на уважение и култура.
Когато правя разлиакта между друг хора от Европа,като Испания например,разликата е найстина огромна.Аз не споря а си праа пишки с тебе шот е весело и шот си пън и на нишо не мязаш чесно казано...пък и е по-яко от тва да гледам тв...там не мога да храня актьорите. Да обобщиме - ти си кльощав пигмей и си гнусен. По тъп си от неделя хаха :D

BeastLover
10-28-2010, 20:26
Ау ма ти си и международен секс симвооол....сега разбирам.А сега се опитай да преодолееш ужаса от образа в огледалото и да формулираш правилно изречение без правописни и смислови сакатлъци,а

Jumanji
10-28-2010, 20:28
Ау ма ти си и международен секс симвооол....сега разбирам.А сега се опитай да преодолееш ужаса от образа в огледалото и да формулираш правилно изречение без правописни и смислови сакатлъци,а

Вчера лично му махнах огледалата, по негова така де... НЕВОЛЯ, за да предотвратя евентуални бъдещи щети ... на самите огледала :lol:

POKEMONFOREVER
10-28-2010, 20:28
Аз съм в Испания.
Еми какво да ти кажа kondolizo и аз обичам ебавките и то не малко и мене ми е кеф да се базикам с тебе ама не е тук мястото,разбираш ли ... не е тук раздела ако има форум в който да си излеем лигавщината,щеше ти да си засраменя :D ама това са форуми за други неща.

BeastLover
10-28-2010, 20:32
Явно в испания е много вървежно да си недохранено чирозче с малоуно изражение и да се снимаш с домашния телефон на баба пред огледалото за да забиваш яките испански пички
П.С.подфорума го има-кофата.Ако си толко отворен си доре дошъл

KondolizI
10-28-2010, 20:34
Аз съм в Испания.
Еми какво да ти кажа kondolizo и аз обичам ебавките и то не малко и мене ми е кеф да се базикам с тебе ама не е тук мястото,разбираш ли ... не е тук раздела ако има форум в който да си излеем лигавщината,щеше ти да си засраменя :D ама това са форуми за други неща.Точно това ме изумява - какво правиш ти в тоя раздел точно??? Човек като ти види рехавата структура на подрастващ анорексик му става леко учудено да те види при нормалните хора? Айде засрами ме де, чекам да ми пееш! Айде булка, ПЕЙ!!!!!!!!!!

POKEMONFOREVER
10-28-2010, 20:35
Прай си базици колко искаш,от това само ти губиш и нищо не печелиш :).

Jumanji
10-28-2010, 20:37
Хората леко се комплексираха, от нашата така изразена умствена "цъкаща" дейност. Мааааааа деее кво се накокръджихте... това си е даденост, не всеки я има. Надявам се да съм ги успокоил и да започнат да ни обръщат внимание, макар и да е малко плахо отначало, защото без тях, нямаше да ни има и нас...

KondolizI
10-28-2010, 20:37
Прай си базици колко искаш,от това само ти губиш и нищо не печелиш :).За мен е важно да не наруша душевния ти баланс - при подрастващите е важно да не ги травмираш. Но щом си преживял вече да видиш образа си в огледало не мисля, че има нещо което да те смути. Имам още едно въпроШче - тва на главата ти какво е? Прическа ли е?

BeastLover
10-28-2010, 20:39
Прай си базици колко искаш,от това само ти губиш и нищо не печелиш :).Абе батко ти неграмотен ли си или си малоумен-в едно изречение успя да съчетаеш 3 грешки. "ПраВИ си бЪзици колкоТО искаш,от това само ти губиш и нищо не печелиш :)."

KondolizI
10-28-2010, 20:40
Прай си базици колко искаш,от това само ти губиш и нищо не печелиш :).Абе батко ти неграмотен ли си или си малоумен-в едно изречение успя да съчетаеш 3 грешки. "ПраВИ си бЪзици колкоТО искаш,от това само ти губиш и нищо не печелиш :)."Аз залагам, че е и двете!

Jumanji
10-28-2010, 20:42
Най-вероятно ще да е 2-те....

POKEMONFOREVER
10-28-2010, 20:45
Манекена се завърна,долу комплексарите.

Jumanji
10-28-2010, 20:47
Тоя грозник ти ли си ? Hope not... :shock:

KondolizI
10-28-2010, 20:48
Манекена се завърна,долу комплексарите.Хахаха къв манекен си ти бе :D И за плашило на полетата не ставаш щото даже птичките ти се смеят къв си недъгав, да не говориме за пичките :D И що си махна готината снимка, нали мноо се харесваше на нея?? А? 8-)

BeastLover
10-28-2010, 20:48
Оооо тука сме елиминирали елемента "огледалце на стената"....ама лоша новина-дефекта не е в него а си ти е фабричен.Само кажи къде го тоя манекен,че ме заинтригува силно,щот тука се вижда само някво голичко лапе с настръхнали цицки дет лежи в тревата до обора на дядо си

POKEMONFOREVER
10-28-2010, 21:00
Извинявайте,че не пиша по темата.

Първо.
Както казах МА НЕ КЕ НА се завърна 8) .
Второ.
Снимката показва колко красива е същността.
Трето.
Е*авките с огледалото са игнорирани.
Четвърто.
Това е до испански (еспаньоло - си амиго ? си ? сиии? ) (неграмотни хора трудно правят пътуване България-Испания) басейн.

По темата.
Искам си японката в леглото :D.

BeastLover
10-28-2010, 21:03
Ммммдааа толкова си възбуждащ,вече си представям как те нагъвам до испанския ти басейн и те пръскам.....с вода.Въшчицата на батко.

KondolizI
10-28-2010, 21:03

Първо.
Второ.
Трето.
Четвърто.
Това е до испански (еспаньоло - си амиго ? си ? сиии? ) (неграмотни хора трудно правят пътуване България-Испания) басейн.

По темата.
Искам си японката в леглото :D.И кат ти дойде в леглото кво ше стане? Ше я гледаш парализиран от страх докато не припаднеш щот ше ти е първото в живота хаха :D

POKEMONFOREVER
10-28-2010, 21:04
Зает съм с пи*ки,извинявай,дано ме разбереш.

Хаха наистина ще ми е първата ЯПОНКА.

Jumanji
10-28-2010, 21:04

Първо.
Второ.
Трето.
Четвърто.

По темата.
Искам си японката в леглото :D.

На картинка ли я искаш ? Или по-добре си нацапай една ваденка на гърба едно японско личице, та като гледаш "релефният" си гръб в огледалото да можеш да видиш и момиче ... и ти да те еба и тебе ... :lol: :lol: :D

BeastLover
10-28-2010, 21:05
Ма стига с тея пички,че ще ти излязат мазоли,а и майка ти ще се чуди къде и е крема за ръце.

POKEMONFOREVER
10-28-2010, 21:07
Доста добро чувство за хумор имате евала,пичове.

Пички,пички ко да се прай брат и на мене ми омръзнаха.

KondolizI
10-28-2010, 21:09
Доста добро чувство за хумор имате евала,пичове.

П*Ч*И,П*Ч*И ко да се прай брат и на мене ми омръзнаха.ЙЕА :D Много ли ги ебеш? Колко ти е голяма патката? И на колко си годинки?

BeastLover
10-28-2010, 21:11
Що ли па от разгонените ти постове из форума нещо не личи да си голям пичеловец.Ма явно си си набил злобарката и ти се е дигнало малко самочувствието,че преди някой ден беше готов да наебеш сичко дет мърда.

Jumanji
10-28-2010, 21:14
Що ли па от разгонените ти постове из форума нещо не личи да си голям пичеловец.Ма явно си си набил злобарката и ти се е дигнало малко самочувствието,че преди някой ден беше готов да наебеш сичко дет мърда.

В тая група влиза и чифтокопитния еднорог на съседа от милановата къща :S

POKEMONFOREVER
10-28-2010, 21:15
Това,че пиша в форум,че искам да ебан някое момиче или нещо общо ако си малко по-умен ще се досетиш,че надали ще е много сериозно,все пак говориме за хора живеещи в България.

Не пляскам много,девствен съм.
Е пацката е около 17 не е толко голяма.
На 17 години 17=17.
Иначе ще те уредя с някоя испанка ако искаш.
Все пак аз обикновенно съм по сериозните гаджета.

BeastLover
10-28-2010, 21:17
Разбери се първо със себе си девствено ли си или си падаш по сериозните гаджета(Майка ти не се брои,тя винаги ще е до теб).Ама щом почна на размер да раздуваш начи те нагънаха комплексите.

KondolizI
10-28-2010, 21:19
Това,че пиша в форум,че искам да е*** някое момиче или нещо общо ако си малко по-умен ще се досетиш,че надали ще е много сериозно,все пак говориме за хора живеещи в България.

Не пляскам много,девствен съм.
Е пацката е около 17 не е толко голяма.
На 17 години 17=17.
Иначе ще те уредя с някоя испанка ако искаш.
Все пак аз обикновенно съм по сериозните гаджета.Кефиш ме, честен си. Но няма как да спра да те ебавам че си грозен, нито пък можеш изведнъж да станеш пич, така че - лапай мухльоооо :D :D

POKEMONFOREVER
10-28-2010, 21:21
Кефите ме и 5-мата.
Прайме се гевреци от 1 час,а вие така и така на инат всичко зимате на сериозно.
Викам си егати срещнах и аз пичовете на ХУМОРА :D AXaxxa ама то се оказа,че и вие поддавате.

BeastLover
10-28-2010, 21:23
Муци,осрал си се с пиенйето,ае лягай си пък утре като си адекватен ще разправяш ква чикия си си набил.

KondolizI
10-28-2010, 21:24
Кефите ме и 5-мата.
Прайме се гевреци от 1 час,а вие така и така на инат всичко зимате на сериозно.
Викам си егати срещнах и аз пичовете на ХУМОРА :D AXaxxa ама то се оказа,че и вие поддавате.Как ше поддаваме бе, тва да не са ти кльощавите краченца? Стабилни сме като съветския съюз, освен тва си знаех, че си девствен!

POKEMONFOREVER
10-28-2010, 21:27
Моля.моляя.
Аз съм интелигентноо момче,водя се дете,но правя пичките на пюре.
За туй не мислете,че аз девствен съм сегаз,а не тогаз.

BeastLover
10-28-2010, 21:28
Оууу йеа,имаме рапър в редиците мада фака.Кажи къ да ти викаме-Хърбавия звучи добре...и мъжествено някак си.

Jumanji
10-29-2010, 09:24
Моля.моляя.
Аз съм интелигентноо момче,водя се дете,но правя пичките на пюре.
За туй не мислете,че аз девствен съм сегаз,а не тогаз.

Май и ти, не успя да вникнеш в смисъла на това твое си изказване, плод на твоята еманципирана интелектуалистика, свързваща се с големината и демистифицираните възможности на твоят мозък .... Бате Бойко, страшни сме :razz: :razz:

OldSchoolRebel
10-29-2010, 09:46
Сега нещо ми е гладно, защото тъкмо се събудих, пък и е малко време за обяд, така че една паница супичка да ми донесете в леглото, супер ще дойде...

POKEMONFOREVER
10-29-2010, 10:58
В момента искам някое всеоотдайно и спокойно правещо секс момиче :D.

Jumanji
10-29-2010, 11:35
В момента искам някое всеоотдайно и спокойно правещо секс момиче :D.

На аватара ти, мисля, че имаш такова !? :shock: :-o

anonymous708973
10-31-2010, 10:37
Стига де, момчета, като в детската градина сте...

Точно в момента ми трябва Той, ама толкова ми трябва, че не е е истина. Да повторим онзи път, когато нямаше и 4 минути, откакто бях прекрачила прага и вече бяхме в огромното легло под завивките, а ръката му беше точно там, където трябваше да е... Ох.
Понеделник. Да оживея до утре, пък ще го мислим.

OldSchoolRebel
10-31-2010, 11:10
^ ти пък си като в емо-градинката.

Точно сега да ми донесат няколко пълнителя в леглото ще ми дойде добре...

POKEMONFOREVER
10-31-2010, 15:19
В тоя форум не съм намерил това момичето с което искам да права нещо в леглото,така че просто ще допрениса на профила си с +1 коментар :o .

BeastLover
10-31-2010, 15:29
Ma си се изредил на всичките момчета...палавник :oops:

OldSchoolRebel
10-31-2010, 15:41
Ma си се изредил на всичките момчета...палавник :oops:

:D Трябва да признаеш, това си го биваше.

nniicckkoo
10-31-2010, 18:35

Дамм... обичам когато се чувствам безсилна в ръцете му :oops: Когато ме "прикове" на стената или ме блъсне в/у леглото и не ме оставя да се изплъзна на никъде.Т.е. порцията е следната 60 грама бурен секс със лек привкус на употребена + 40 грама още бурен секс, но с вкус на "сега ти ще си употребения" = краен резултат - 100% удоволствие Малко след това може и още една дозичка :D :oops: ... Охх наистина май ми липсва дозата ми, но трябва да трая още 2 денаа :cry: ами ако живеех по-близичко около теб нямаше да се налага да чакаш..щеше да си на един телефон разстояние от секса :-P :razz: :razz: 8) 8) 8)

bootyboy
11-05-2010, 17:10
да ни е хубаво и на двамата и да не прекалявам със сметаната :D :D

boobooboo
11-05-2010, 18:41
Точно в момента искам просто да си се гушна до него,все ми е тая дали изобщо ще правим секс.

azida
11-08-2010, 19:25

+1 особено сега, когато е далеч от мен :-# :-#

DarkTemplar
11-09-2010, 18:45
Точно в момента искам да правя див и невъздържан секс с една колежка, дето ми се тика напоследък. Ех мечтии... :D

dimdim
12-21-2010, 17:15
Видях този коментар назад в темата и мисля да кажа същото!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
---->>>Аз искам да съм при него и да му галя,облизвам,целувам,засм квам ч*ена..и не само това да му правя,ама само трябва да ми падне в ръчичките :-) :-) Направо нямам търпение да го видя,за да му причиня "най-ужасните" неща :oops:

mecho888
12-22-2010, 10:36
Еми аз попринцип си падам по грубата игра. Много обичам да шиб.. момичето с колан или пръчка докато е вързано и натиснато. После гъза и става червен и на тирета. Е в границите на взаимноприятното разбирасе. Не да я пребиеш :D

Твърда ръка му трябва на женското. Много се кефи като усети твърда ръка.

Също така обичам много като се получи характерния звук на "шляпане" по време на вкарване и изкарване.

Просташко ще прозвучи, но момичето не се ли почувства е**** не е имало секс.

Също така абсолютната голота според мен не е най-удачно, защото не подчертава формите. Предпочитам с къса рокличка и свалени гащички, отколкото да е абсолютно гола. Е не винаги де, но така се застъпва и еротиката.

PredrusalotoZaiche
12-22-2010, 11:15
:lol: :lol: :lol: :lol:

JoSlipper
12-22-2010, 18:51
аз пък ще споделя какво правих днес :oops:
беше си доста добре при положение , че тя сваршваше преди мене което ме радва изключителнно много :grin: :grin: :grin:
направихме го 2 пъти почнах бавно , увеличих темпото постепенно и започнаха охканията и пъшканията :P беше направо убийствено :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
но се пак при хубавите работи си има проблеми както при мене просто от еднообразието което правиме понякога не ми се дига самолета и се отчайвам
ако може някой да ми даде савет за пози които са за начинаещи ( като мене :oops: , искам малко разнообразие ) ще е добре се пак тази тема е създадена за споделяне нали ? :)

AliceSw
12-22-2010, 19:29
Искам да си получа предколедния подаръккк

Един телефонен разговор...едно ходене на гости след 12.00 тази нощ...един качествен секс преди да замина за празниците :smt007

Искам пак да ме остави да не спя и да му видя смешната физиономия преди да свърши, и да ме гледа докато му причинявам някакви френски неща, и да ме хапе и лекичко подръпва косата ми...и краката ми на раменете му...и да ме събуди внезапно, защото още има сила...ама няма да е тая вечер...а може и да не е хич скоро (:

tanch3t093
12-22-2010, 19:59
беше си доста добре при положение , че тя сваршваше преди мене което ме радва изключителнно много :grin: :grin: :grin:
направихме го 2 пъти почнах бавно , увеличих темпото постепенно и започнаха охканията и пъшканията :P беше направо убийствено :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
:) хммм ..... 8)

bitchwolf
12-22-2010, 20:14
еми искам го НЕГО в леглото...то другото без да искам става :D

nefchi_bs
12-23-2010, 06:26
Искам един брутален,садо-мазохистичен,груб секс и после да си тръгна...

hondacbr954
12-23-2010, 06:55
:lol: :lol: :lol: :lol:

:razz: :razz: Точно! Момичето не си ли тръгне като пияна... не съм си свършил както трябва работата :-D

JoSlipper
12-23-2010, 15:07
:) хммм ..... 8)

:) :) :) :D

gandalfepi4
12-23-2010, 16:36
Искам да си получа предколедния подаръккк

Един телефонен разговор...едно ходене на гости след 12.00 тази нощ...един качествен секс преди да замина за празниците :smt007

Искам пак да ме остави да не спя и да му видя смешната физиономия преди да свърши, и да ме гледа докато му причинявам някакви френски неща, и да ме хапе и лекичко подръпва косата ми...и краката ми на раменете му...и да ме събуди внезапно, защото още има сила...ама няма да е тая вечер...а може и да не е хич скоро (:

http://static.funnyjunk.com/CommentPhoto/thumbnail/4244a8f1_fa4b_4e1a.gif

me gusta

DarkTemplar
12-25-2010, 19:25
Искам просто един хубав секс с приятна девойка, без излишни обяснения. ;)

Иначе отдавна си искам и специалния коледен подарък - стриптийз от някоя готина мацка, облечена като Снежанка, ама май няма да го дочакам. :(

burpp
12-26-2010, 18:47
Само като каза- "Искам да съм при теб и да ти го оближа целия от-до като близалка" и се размечтах, ама е далеч. Нищо скоро ще ми дойде коледния подарък, макар с малко закъснение. :oops:

DaemonBoy
12-26-2010, 19:59
Искам цигарата след секс да е наистина сладка

NomNomNom
12-26-2010, 21:22
Обичам да правя секс заради едно нещо- разговорите след това.
Разпъвам на кръст . Повечето комплекси, предразсъдъци , скрити желания излизат . Останалите- следващата вечер.
Та, в леглото искреността си я получавам. Може би по-малък член би ми дошъл добре, но няма да режа горкото момче.

burpp
12-27-2010, 08:37

А една чашка уиски ? :D

DaemonBoy
12-27-2010, 09:30

А една чашка уиски ? :DАко е останало 8-)

burpp
12-27-2010, 09:32
Още малко ще пойскаш и от нея да пиеш.

BetterThanYou
12-27-2010, 09:34
В леглото искам голо момиче, може и 2 8-)

nikitka_
12-27-2010, 10:48
..

DarkTemplar
12-27-2010, 11:43
Искам един брутален,садо-мазохистичен,груб секс и после да си тръгна...

Ама да е бил толкова див,че да нямам сили да стана и да се облека .. :D
Звучи прекалено хубаво. :)

CanisDirus
12-27-2010, 21:17
Обичам да правя секс заради едно нещо- разговорите след това.
Разпъвам на кръст . Повечето комплекси, предразсъдъци , скрити желания излизат . Останалите- следващата вечер.
Та, в леглото искреността си я получавам. Може би по-малък член би ми дошъл добре, но няма да режа горкото момче.

Шъ умрЪ!
:razz:

Точно сега искам НомНомном да ме разпитва за едиповите ми комплекси, расови преразсъдъци, мечтите ми за луд сеГс със страп-он и други подобни. С удоволствие бих се оставил да се рови из тъмните кътчета на моето съзнание и подсъзнание докато семето ми минава през хранопровода през стомаха и червата й 8-) 8-)

бъзикам се,но тя просто си го проси.

burpp
12-27-2010, 21:21
Искам да е тук, при никой друг.

DarkTemplar
05-04-2012, 14:42
Точно сега искам бурен сексшън с 2 мацки накуп и много страст, пот и оргазми. 8)

Chacho
05-04-2012, 14:45
Хахахаха, колко време търси темата :D

DarkTemplar
05-04-2012, 14:47
Съвсем малко, бях запомнил ника на авторката. ;)

Задължително условие е да ме обяздзват като див мустанг. :D

DisappointedDreamer
05-04-2012, 14:48
^ :lol: тцтц, успех Илия в осъществяването на твоите ъх, сексуални желания!

Chacho
05-04-2012, 14:50
Аз искам да нареда толкова мацки, колкото да се запълни леглото по ширина. Всичките да имат по един поднос грозде и да ми дават в устата, а аз ще ги боцкам подред, докато не се изяде всичко.

SisiStrange
05-04-2012, 18:00
Сега в момента искам да му направя стриптийз, да виждам трескавия му поглед, докато едва се сдържа да не ми скочи и после да ме опъне на масата. <3

DisappointedDreamer
05-04-2012, 18:01
Да се изкажа и аз малко по-вулгарно: искам мъж, който знае как да ме изчука. Мда.

marilyn
05-04-2012, 19:08
Искам да ми се осъществи фантазията за изнасилването. Да прави с мен каквото си иска, както си иска и колкото му се иска. Еххх, мечти...

МуКаДеС
05-04-2012, 19:10
Искам да ми се осъществи фантазията за изнасилването. Да прави с мен каквото си иска, както си иска и колкото му се иска. Еххх, мечти...

Епа дай да те изнасилим, колко му е... :D

ShtrudeL
05-04-2012, 19:49

плюсчИ 8-)

marilyn
05-04-2012, 19:53
плюсчИ 8-)

Сега остана да си намеря кой да ми осъществи фантазията... :D:D

DisappointedDreamer
05-04-2012, 19:54

Охххх, взе ми думите от устата и мозъка! 8-)

granger
05-04-2012, 19:55
В момента искам да ме хване и да не ми дава да си поема дъх...следователно и той...омномномном

DisappointedDreamer
05-04-2012, 20:02
В момента искам да ме хване и да не ми дава да си поема дъх...следователно и той...омномномном

знам че си мислиш за James Deen 8-) шлик шлик!

Chacho
05-04-2012, 20:04
Шликаджийска му работа. Я сакам мусакъ и да ма не закачат.

granger
Е не за негооо, за едно друго човече <3 Омном

granger
Шликаджийска му работа. Я сакам мусакъ и да ма не закачат.
Сакаш 70,а?

Chacho
05-04-2012, 20:06
Миди в мусаката.. мммм

ledenakrasota
05-04-2012, 20:20
Форумът се напълни с мусака. :lol:

Искам едно голямооо гушшшш и така да си нанаме. :)

granger
05-04-2012, 20:26
и дружно да се посерем!

anonymous708973
05-04-2012, 20:49
Да се изкажа и аз малко по-вулгарно: искам мъж, който знае как да ме изчука. Мда.

ти нямаше ли си?

ShtrudeL
05-04-2012, 21:15
Искам едно голямооо гушшшш и така да си нанаме. :)

нда :/ смачкващо и задушаващо и продължително
Ама можИ и още нещо :3

ledenakrasota
05-04-2012, 21:18
нда :/ смачкващо и задушаващо и продължително
Ама можИ и още нещо :3

Да ти секне дъхчето...

ShtrudeL
05-04-2012, 21:26
Да ти секне дъхчето...

ох.. да... 8-)

Отивам да мастурбирам ; (

^^

ledenakrasota
05-04-2012, 21:34
ох.. да... 8-)

Отивам да мастурбирам ; (

^^

Мръсница! :(

umri
05-04-2012, 21:34
Стига мечтахте и търкАхте. Толко свободни баш ебачи има във форума.

ledenakrasota
05-04-2012, 21:35
Стига мечтахте и търкАхте. Толко свободни баш ебачи има във форума.

И ти се търкаш. Не се прави :-D

umri
05-04-2012, 21:53
И ти се търкаш. Не се прави :-D

да, ама не пържолата, а наденицата. 2х/day - само делнични дни.

DisappointedDreamer
05-04-2012, 22:17
ти нямаше ли си?

Нъц. Самичко съм сега.

umri
05-04-2012, 22:24
Нъц. Самичко съм сега.

Ше си намериш. Често чувам за женски, дето се кефят на шведи. Високи, руси + сини очи. Дано не са батали в подхода и държанието само.

DisappointedDreamer
05-04-2012, 22:25
Не искам шведско обаче. Много са ми лигави, студени, ограничени, тъпи и какво ли още не. Ама, да, ще си намеря.

umri
05-04-2012, 22:27
Държавният стандарт "Стара Планина" си е друга мръвка. Няма равна.

DisappointedDreamer
05-04-2012, 22:28
Точно. Българското ми липсва.

umri
05-04-2012, 22:33
Точно. Българското ми липсва.

Да те плясне. Да люсне 1 ракия и салата, после вино с мешана скара и пържени картофи. Пак да те плясне. Да тегли 2-3 путки майни на някой и накрая да се сбие пред дискотеката.

Образно казано.

DisappointedDreamer
05-05-2012, 07:15
Точно така! Да дрънне една лютеница и луканка на масата с хлебец също! мхм

Chacho
05-05-2012, 07:26
Да са оригне и едновременно с тва да бутне оферта за тинтири-минтири

granger
05-05-2012, 07:26
После ДАЙ, върху масата!

DisappointedDreamer
05-05-2012, 07:50
^ :lol: Точно така Чачо, и после върху масата направо!