View Full Version : vupros kum momichetata
Ako gadjeto vi ili momche koeto haresvate ima benki (mesta s po tumen cvqt na kojata ) po poloviq organ kak go vuzpriemate (kato po charoven , zle , dobre ) ?
OldSchoolRebel
10-28-2010, 14:12
Всъщност, темата е интересна, ще си спестя саркастичния отговор за след една страница. Но протестирам срещу латиницата, по-добре да беше на кирилица.
juveteam
10-28-2010, 14:16
Невиждам нищо нередно да има бенки на половите органи....
Ако харесваш това момче/момиче не виждам смис да те интересува дали има бенки или не....
А и дори може да е възбуждащо да има бенчица на половия орган...
kremen4eto
10-28-2010, 14:48
Бенчицата на половия му орган много си я обичам, понеже само аз знам, че е там (и айде предишните момичета). И е някак специална. :)
Greennight
10-28-2010, 14:56
КИРИЛИЦА!!!
OldSchoolRebel
10-28-2010, 15:14
Бенчицата на половия му орган много си я обичам, понеже само аз знам, че е там (и айде предишните момичета). И е някак специална. :)
То и родителите му знаят.
Buzzkiller here.
kremen4eto
10-28-2010, 16:10
То и родителите му знаят.
Buzzkiller here.
Да, и за тях се сетих. И все пак в момента едва ли някой друг го интересува неговата бенка и къде е тя и едва ли някой друг помни за нея, освен мен. Затова ми идва някак специална. :-D
Освен ти ( и "айде и предишните му гаджета") и родителите му, мога с чиста ръка на сърцето да ти кажа, че вече всички, прочели темата - знаем! 8)
OldSchoolRebel
10-28-2010, 17:13
Освен ти ( и "айде и предишните му гаджета") и родителите му, мога с чиста ръка на сърцето да ти кажа, че вече всички, прочели темата - знаем! 8)
Какъв кеф ми е, че прецакваме нейния кеф... 8-)
StolenBliss
10-28-2010, 17:42
:lol:
Punisherrr
10-28-2010, 17:50
Кирилицата е задължителна.