View Full Version : Странно пакетче - какво е ?!
Здравейте,
днес случайно намерих черно пакетче с нещо като китайски яроглифи и пакетирано като кондом , но е нещо като хапче ( ампулка ) нещо такова .
Ако някой знае какво е нека сподели :) .
http://storage3.album.bg/c62/p1050972_139f3_25664819.jpg
П.П.
Можеби не съм улучил точно място за тази тема затова се извинявам предварително .
JustMe92
10-29-2010, 20:04
Интересна работа.Пробва ли да го отвориш?
Extremescream
10-29-2010, 20:11
Доколкото разчитам от Йероглифите,давам буквален превод,който не знам колко е точен 'хапче,убиващо спермата'.Не съм сигурна какво е точно обаче,не си прави експерименти.
midi4kaa
10-29-2010, 20:15
И как ги разчете теа йероглифи :-o :-o
Extremescream
10-29-2010, 20:16
Ми уча китайски.
midi4kaa
10-29-2010, 20:18
Браво на теб.
Труден език, до колкото зная.
Extremescream
10-29-2010, 20:20
Има много лексика,затова не съм напълно сигурна дали е това,което преведох.Не знам всички значения на думите.
хаха... колкото може да се вярва на китайците , не са знае какво ще убие :d
Странно можеби нещо като противозачатъчно за мъже :D
Благодаря все пак за мненията . :)
OldSchoolRebel
10-29-2010, 21:03
Това е интересно, впрочем. Къде го намери, не знаех, че въобще има такива неща в България?
Extremescream
10-29-2010, 21:07
Сигурно в китайския магазин на Пиротска има.Там има какво ли не. :D
TheManTheLegend
10-30-2010, 09:05
Еми сигурно ще е спермициден гел-мажеш кондома от вътре и даже да се е скъсал, намалява се шанса да забременееш ама повечето кондоми имат по Default такова :D
:lol: еми завриси го отзад :D :D :D деца ...
MakeMeLaugh
10-30-2010, 10:38
^ Спри си глупавите коментари.
Прочети правилата на форума.
Че се набиваш на очи, не за дълго.
bonbonche123
10-30-2010, 12:04
доколкото разчитам яроглифите и доколкото съм информирана мисля че е противозачатъчно, но не прави експерименти и питай някой лекар
Мисля че съм виждала такова в портфейла на един мой съученик докато разглеждах какво има вътре!
Ще го попитам какво е..
Ти къде го намери?? Не го използвай, нали знаеш made in china!! :D
ХАХА .. според мен и да го използваш няма да е фатално (хахахах), щото като гледам уж е китайско, ама те си раждат като полудели български РОМИ от Столипиново! Добре, че вече имат ограничение за до 1 дете в семество...
И все пак не го пробвай..
а бе не знам точно кфо е но един от моито даскало се намаза с нещо подобно и на другия ден умря :P :P :P :razz: :grin: :grin: :grin: :D :D :D :D :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
П.П консултираи се с доктор преди да го исползваш не знаеш кво е и от кво е направено а камо ли какав ефеkт има :?