Влез

View Full Version : От свирка?

Jimmy412
10-29-2010, 21:11
Здравейте, хора..
Имам голям проблем и ме е шубе да кажа дори на баща ми :shock:
Още повече, че ми е много чудна цялата работа..
та, оня ден преди даскало мойта дойде в нас ..да гледам филм, сещате се.. и вече сме доста време заедно, та я попитах дали вече не е време да се поопознаем :oops: та тя ми каза, че е девствена, това не е проблем за мен по принцип :D от дума на дума се понацелувахме, понатискахме и малкия Мартинчо си каза думата :lol: тя видя, обаче не се паникьоса - напротив даже, помогна ми да си събуя панталона и го налапа.. адския кеф беше :grin: ..каза, че не й било проблем и преди месеци духала на някъв от нейното даскало.. та, хора, отидох си с кеф на училище след ебати яката свирка и днеска (петък е!) я викнах в нас да си получа останалото :D тя идва, седна на леглото и почна да плаче :? каза ми, че е бременна.. ето и проблема, чудно ми е как само като съм се изпразнил в устата й е могла да забременее :shock: разбеснях се и почнах да викам, първо мислех, че се ебава.. после, че може да е била с някой друг :o показа ми теста и сега наистина не знам къв кой първо да се обърна, ако кажа на наще кой знае кво ще направят :( някакви съвети?

Sladkiq_Vladko
10-29-2010, 21:30
Абе ти малоумен ли си, бремена през устата?! :-P
Я и свали гащите и я удопи и виж да ли е девствена или не! :-D
Май и друго е правила на някой от даскалото преди месеци!

Alex3nd
10-29-2010, 21:33
axxaxaaxaxax Приятелката ти докато ходи с теб се праска с цялото Ви училище.

BlackEyedPeas
10-29-2010, 21:33
Чисто и ясно - курварка е! Ясно е, че не си единствения!

BeastLover
10-29-2010, 21:35
Па може да си се е изплюла у сли*ата след свирката.А и ебаси теста дет лови от следващия ден-такова животно няма.Мноо яко те ебава момата,не и се връзвай,а и кажи да се освести или и тегли една.

Jimmy412
10-29-2010, 21:41
Работата е, че й имам доверие :( Не ми прилича на курварка 8-) 8-)
Относно теста ..имам навика да казвам "онзи ден" на отминали дни, ако тряа да съм точен беше миналата сряда :?

BeastLover
10-29-2010, 21:46
Аз до колкото знам трябва да са минали 2 седмици от акта(който акт е чукане в путката и свършване ВЪТРЕ в нея без капут).Това,че и вярваш нищо не значи....

Jimmy412
10-29-2010, 21:48
Не знам, брато.. писнало ми е путки :o ако и тая се окаже такава, ше хвана да я строша 8-) затва пиша, аз ако знаех кво да правя.. отдавна вече да съм приключил с нея :?

Extremescream
10-29-2010, 21:51
Щом си е правила тест за бременност,явно е имало защо.Или просто е толкова тъпа,че си мисли,че се забременява от свирка.А и тестът може да греши,да си направи още един.

Jimmy412
10-29-2010, 21:53
Ето затва не се бях сетил :? Яко е в тоя форум да има свестни хора, които да ти отворят очите.. а аз още утре ше вида кво я правя :-o

POKEMONFOREVER
10-29-2010, 21:53
Абе ти малоумен ли си, бремена през устата?! :-P
Я и свали гащите и я удопи и виж да ли е девствена или не! :-D
Май и друго е правила на някой от даскалото преди месеци!
Май вярно,тука има нещо ....
Неискам да ти правя несигурни съмнения в гаджето ти,но дали не го е исценирала нарочно - да дойде у вас,да ти направи една свирка и после да каже,че е бремнна като оправдание,защото е нямала какво да направи,не е искала да се скарате или я е било страх да ти каже преди това.
Незнам.

Jimmy412
10-29-2010, 21:57
Мисля си и аз да се направя на ударен и да й кажа "така и така си бременна, дай да си направим сефтето :D" ..ако има кво да крие, веднага ше я надуша :?

FuckedUp
10-29-2010, 22:02
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Tая как те ебава човек..голям сеир..

wtf2
10-29-2010, 22:06
Хаххаха човек ти болен ли си и аз съм се изпралзвал в устата на мойта ама не е бременна :D според мене някой батко я е опънал в кенефа и сега незнае кой е бащата или по точно знае ама си прави ташаци с тебе сега нека ти натресе бебето хахаха ей гледай сеира на тоя бе ахахахха ебаси смеха човек :D

Jimmy412
10-29-2010, 22:07
ше й разцепим путето утре :grin: :lol:

BeastLover
10-29-2010, 22:10
Леко с цепенето да няма после верно изненади.Така за сега..."стоката е неразопакована" и може да направиш рекламация :D

GossipGirl89
10-30-2010, 00:06
Ако темата не е ебавка :D ...

Няма как да забременее от свирка и изпразване в устата. Забременява се само и единствено при полов акт без предпазни средства и логично - свършване в нея.
Плюс това тестовете за бременност отчитат най-точно 2 седмици след акта. От миналата сряда до сега са минали само 9 дни. Нека изчака да станат 14-15 и да си направи нов тест и ако и той й отчете, че е бременна значи е спала с някой друг и се опитва да ти натресе вината и бебето на теб най-вероятно щото я е страх да си признае, че е била с друго момче.

Не й давай да се гъбарка с тебе и недей толкова много да се доверяваш - външния вид доста често лъже. А и има момичета, които на пръв поглед изглеждат много примерни и непорочни ама после се оказва друго :)

0y7ofCon7roL
10-30-2010, 06:34
Може да е непорочно зачатие :D :D :D

DREAM95
10-30-2010, 09:05
:lol: ти си невинен

TheManTheLegend
10-30-2010, 09:07
Successful troll is troll when no one knows you trolling 8-)

Jessie
10-30-2010, 10:10
Била е с друууууууууг. :razz: :razz: :razz: :razz: Я се замисли бе - какво е разстоянието между гърлото и матката ?! :lol: :lol: :lol: :lol: Забременяла през устата ...

Всъщност - или наистина друг я е надул, или ТИ се ебаваш с нас. :lol:

juveteam
10-30-2010, 11:05
Или те ебава или не е девствена и е правила секс преди с някои и може да е станал гафа,но предполагам,че е евашка,защото едва ли някое момиче което е не е девствено ще ти прави само свирка,а няма да се ебете като сте гаджета...А и спокс няма как да е забременяла от тебе през устата....

Dyvkaaa
10-30-2010, 11:22
На колко си години бе младеж..образовай те се малко тогава правете каквото сте планували :o

by992
10-30-2010, 11:24
Може да те мисли за тъп и да ти иска пари за аборт...

Jimmy412
10-30-2010, 11:30
Ами почти на 18 съм (януари ги правя) :)
може би това не дава значение, имайки предвид това, че досега такова нещо не ми се бе случвало.. но уви, ето, че се оказа кучка тая мойта :-o
мерси за помощта!..

ThePrincess92
10-30-2010, 11:56
Егати цирка.. таз твойта май май .. си чеша сл*вата постоянно...
Аз още не съм чувала някое момиче да забременее от празнене в устата.. пък и като каза за празненето там .. съм на мнението ,че само пропадналите момичета го правят това.. :oops: 8)
Карай я да направи тест пред теб..

DREAM95
10-30-2010, 12:17
Ами почти на 18 съм (януари ги правя) :)
може би това не дава значение, имайки предвид това, че досега такова нещо не ми се бе случвало.. но уви, ето, че се оказа кучка тая мойта :-o
мерси за помощта!.. :lol: :lol: :lol: нещастник :razz:

wtf2
10-30-2010, 12:58
Някой друг я е напомпал преди тебе сега като си балък ще ти иска пари и за аборт хаха смешник :D

Paramour
10-30-2010, 13:54
Девствена и бременна? Уау..

Punisherrr
10-30-2010, 15:16
Предупреждение по т. 11 имаш.