View Full Version : Проблем във секса
hiaslbbnmz
10-30-2010, 13:10
От 5 месеца съм с 8 кубика парафин в пениса и от около месец и половина 2 имам проблем със секса.Първият път като го правя всичко е ок, но за вторият път да се заредя ми трябват поне 30 мин и дори понякога когато се заредя ми спада по време на секс.Почна вече да ме хваща срам пред приятелката ми, а и не вярвам да е от парафина.Първите 5 месеца с нея правихме по 3-4 пъти секс на ден попринцип и предполагам че, е от преумора.Ако някой има някакъв съвет да ми даде ще, съм много благодарен.
hiaslbbnmz
10-30-2010, 17:08
Абе не може само от виагра да е, т.е. на 20 години съм няма как да се получи тва че, на 20 год да почна виагра :Д Някакъв метод ?
nniicckkoo
10-30-2010, 19:51
:-D виагра баце ... +1
Имам същия проблем и ме е яд че питах тука а не си отидох направо на лекар.. Иди на лекар аз така ще направя..
добре бе толко ли са ви малки пишките че парафин си биете ? нали знаете колко е вредно това и че се абсорбира години наред от организма ?
radeberger
10-31-2010, 20:20
Всяко инжектиране на каквото и да било в организма дава странични ефекти ( не говоря за нещата, с цел лекуване). Толкова ли ти е бил малък, че да прибегнеш до тези мерки? Предполагам, че си над 18 и за твоята възраст трябва да имаш малко по друг начин на разсъждение, но както и да е. Ходи на лекар, тук едва ли някой би могъл да ти каже точно какъв е проблема.
Sladkiq_Vladko
10-31-2010, 20:26
Абе не може само от виагра да е, т.е. на 20 години съм няма как да се получи тва че, на 20 год да почна виагра :Д Някакъв метод ?
Ми като си на 20г. "за къв уй си го сложил тоя парафин" толкова ли ти бе малък?! :razz:
OldSchoolRebel
10-31-2010, 20:41
Мисля, че знам как да помогна - махни си правописната грешка от заглавието, и ще си добре!
KondolizI
10-31-2010, 20:45
Е супер - ся освен, че ти е малка пишката, вече и не става за нищо :D Проверявай телефона на приятелката ти по-често оттук нататък :D
BeastLover
10-31-2010, 20:48
Най-лесното,евтино и безболезнено решение е да си отрежеш жалкото подобие на патка и да си сложиш някво творческо име-Касандра,Сузана....нещо такова
FuckedUp
11-01-2010, 14:26
ТЪП НАРОД, БЕ, ТЪП!