Влез

View Full Version : Сексът емоционално обвързващ или удоволствие на момента?

DarkKisss
10-31-2010, 05:50
Бихте ли правили секс за една нощ с познат/непознат?
Какво за вас е сексът: жажда, която трябва да се утоли на мига или висша/дълбока степен на доверие/интимност?

Слушам дълбоките ви разсъждения .. (:

0y7ofCon7roL
10-31-2010, 06:08
Ми то секса си е секс ,когато са намесени чувства вече това е любов ! Аз мисля че няма нищо лошо в това двама души на които им се прави секс да си легнат за една вечер дори и да няма чувства между тях. В края на краищата какво му е лошото да се позаблявате с някой познат или не чак до там познат човек от противопложния пол и да задоволите сексуалния си нагон !?

OldSchoolRebel
10-31-2010, 06:51
Ами, гледай сега, тичащо момиче, всеки си има период, в който ходи по купони, напива момичета, води ги в тъмна стаичка и докато ги съблича, те вземат, че го оповръщат...

...в 2/5 от случаите...

...в 1/5 като ги съблечеш заспиват, и ти решаваш в 1/10 от случаите все пак да правиш секс с тях без значение дали са съвсем в съзнание

...и в останалите 2/5 от случаите правиш случаен секс на купон с пияна мацка!

...струва си, нали?

LetMeGo
10-31-2010, 06:59
Според мен само при мъжете съществува животно като "необвързващ секс". Жените не са устроени така. Иска ни се, но за жалост се привързваме. Няма как. Туй е то разликата в хормоните ;]

DREAM95
10-31-2010, 07:21
мисля че и двете е ... :)

tanch3t093
10-31-2010, 07:27
висша/дълбока степен на доверие/интимност?
Поне за мен е така .. Никога няма да мога да се отпусна и да изпитам същата страст и тръпка с непознат и колкото и да съм "загоряла" не бих го направила .. Докато с човека, когото обичаш е много по-чувствено не знам даже как да го опиша - усещането е различно и определено ми харесва повече :)

RoSKo0o0
10-31-2010, 08:10
...

strangerinhell
10-31-2010, 09:43
Малко жени успяват да изключат емоциите си и да се отдадат на чисто плътски занимания. А мъжете все едно имаме копче и отписваме всякакви емоции и увлечения. Даже при някой не е секс ми си е живо "шибане" колкото и грозно да звучи.
Предпочитам да имам по-задълбочена връзка с момичето когато правим секс, колкото и старомодно да звучи, но ми се е случвало и да правя секс за един път, просто беше пиянска изцепка :lol:

kremen4eto
11-01-2010, 07:16
Правила съм го без връзка, без чувства. Нищо не трепна в мен.

Но при следващото момче (с което го правих без обвързване) повторихме и след 5тия път вече се бях оплела в чувствата си към него.

Нямам достатъчен опит за да кажа кое е добре и кое не, и кое свършва добре. Никой не може да се предпази от чувствата си. Не мисля, че зависи от пола. Смея да твърдя, че моите чувства, които се появиха след няколко секса си ги е имало отпреди това, просто не съм го осъзнавала.

Единственото, в което се убедих е, че сексът с любов е много по-удовлетворяващ. Защото той е с моя човек, с единствения за мен, с милия му поглед, с нежните му докосвания, с изгарящите целувки, с чувството на сигурност, с обичта в очите му, с топлата прегръдка след секса и т.н. и т.н. ... :)

OldSchoolRebel
11-01-2010, 07:57

Но при следващото момче (с което го правих без обвързване) повторихме и след 5тия път вече се бях оплела в чувствата си към него.

Нямам достатъчен опит за да кажа кое е добре и кое не, и кое свършва добре. Никой не може да се предпази от чувствата си. Не мисля, че зависи от пола. Смея да твърдя, че моите чувства, които се появиха след няколко секса си ги е имало отпреди това, просто не съм го осъзнавала.

Единственото, в което се убедих е, че сексът с любов е много по-удовлетворяващ. Защото той е с моя човек, с единствения за мен, с милия му поглед, с нежните му докосвания, с изгарящите целувки, с чувството на сигурност, с обичта в очите му, с топлата прегръдка след секса и т.н. и т.н. ... :)

+1 Звучи сладко, ако и наивно.

DarkKisss
11-01-2010, 20:33

много добре (:

GreenFairy
11-02-2010, 08:04
Предпочитам секс със човека, когото обичам. Емоцията е различна, знаеш, че можеш да бъдеш на 100% себе си и че другият също е искрен. Познаваш тялото му, реакциите му, погледа му. Можеш да предвидиш (донякъде) до къде можете да стигнете, без да има неприятни изненади. Знаеш, че този човек ще бъде с теб и след секса, ще те прегърне, ще те целуне и ще ти каже нещо мило. Знаеш, че можеш спокойно да му кажеш какво ти е харесало и какво не...

Иначе съм правила секс и без да имам връзка. И то с ясното съзнание, че ще бъде просто секс. Нито бях пияна, нито нищо. Просто веднъж се засякохме на улицата с един от моя квартал и се разходихме малко и неусетно стигнахме до тях, той предложи да отидем да пием кафе и аз се съгласих, защото ми беше напълно ясно какво ще се случи. И нямах против, пича беше много готин и си го бях харесала много отдавна. Самият секс не беше лош, не мога да кажа, че беше страхотен, но все пак беше хубав. Страстта, с която го правехме беше невероятна, начинът по който той ме прегръщаше беше уникален... И беше хубаво. Не съм имала каквито и да е претенции към този човек, и до ден днешен мога да го нарека приятел. Но никога не съм имала по-сериозни чувства към него.

И едното и другото си имат своите предимства...

NeZaPoznat
11-02-2010, 08:17
Какво за вас е сексът: жажда, която трябва да се утоли на мига или висша/дълбока степен на доверие/интимност?

Секса е каквото си поискаш 8)

DarkTemplar
11-02-2010, 15:30
Няколко пъти съм правил секс за една вечер, но не си спомням да съм се чувствал напълно удовлетворен. Обикновено проблемът е, че с мацката не се познаваме, не знаем кой какво обича в леглото, често и 2мата не се раздаваме достатъчно и работата е наполовина.. Може би се е изисквало повече време да се сваляме и да сме с нагласата, че като си легнем, ще се постараем на макс. ;)

От известно време си имам постоянна партньорка, с която се разбираме добре в секса и нямам оплаквания. Опитвал съм с други, от чисто любопитство, но не е същото.

Наистина възприемам секса като сериозна проява на интимност, но "духовното начало" определено не ми е фикс-идея.

AliceSw
11-02-2010, 17:00
Двете неща нямат нищо общо...да, когато си влюбен в някого и той в теб е нормално да правите секс и да ви е хубаво - логично развитие на нещата, дори да не ви е хубаво, сте щастливи, че сте с този човек.

Но случайният секс може да бъде доста хубав, ако не задълбавате в любовни истории след това. Да, не познаваш суупер добре тялото и жестовете на другия, но пък може да се отпуснеш на 100% и да направиш всичко...защото не ти пука чак толкова за мнението му.

По мое мнение има неща, които не трябва да се пробват с постоянния партньор, защото се получават сконфузни ситуации (тройка например) затова докато нямам връзка и не търся такава ме устройва вариантът "случаен секс".

И между другото съм виждала връзки, които се разпадат заради лошия секс, колкото и да са се харесвали хората....

Al3xA
11-04-2010, 19:09
Не мисля,че бих могла да се отпусна напълно с някой непознат,или дори само с познат...Нямала съм връзки от типа за 1 вечер,не съм имала нуждата да бъда с някой заради единия секс..Да,предполагам че и това си има своята хубава страна,не упреквам хората които го правят :) За мен секса не е само някакъв акт,който е нормално да протече м/у двама..то вярно,че всичко се случва в ума ни,но емоциите са важни..Ддз,може да съм сбъркана,но ако няма чувства,или дори елементарна тръпка нещата няма как да се получат...поне при мен :)

DREAM95
11-05-2010, 05:57
Не мисля,че бих могла да се отпусна напълно с някой непознат,или дори само с познат...Нямала съм връзки от типа за 1 вечер,не съм имала нуждата да бъда с някой заради единия секс..Да,предполагам че и това си има своята хубава страна,не упреквам хората които го правят :) За мен секса не е само някакъв акт,който е нормално да протече м/у двама..то вярно,че всичко се случва в ума ни,но емоциите са важни..Ддз,може да съм сбъркана,но ако няма чувства,или дори елементарна тръпка нещата няма как да се получат...поне при мен :) :) права си ...реално погледнато си е така

OldSchoolRebel
11-05-2010, 06:42
Зависи от човека.

^ Горното да се разбира по всички начини едновременно, и е отговор на всяка страна на въпроса.

Chefinkaaa
11-05-2010, 11:05
Не мисля,че бих могла да се отпусна напълно с някой непознат,или дори само с познат...Нямала съм връзки от типа за 1 вечер,не съм имала нуждата да бъда с някой заради единия секс..Да,предполагам че и това си има своята хубава страна,не упреквам хората които го правят :) За мен секса не е само някакъв акт,който е нормално да протече м/у двама..то вярно,че всичко се случва в ума ни,но емоциите са важни..Ддз,може да съм сбъркана,но ако няма чувства,или дори елементарна тръпка нещата няма как да се получат...поне при мен :)

Agree :)))

Vilencety
11-05-2010, 11:06
висша/дълбока степен на доверие/интимност?
Поне за мен е така .. Никога няма да мога да се отпусна и да изпитам същата страст и тръпка с непознат и колкото и да съм "загоряла" не бих го направила .. Докато с човека, когото обичаш е много по-чувствено не знам даже как да го опиша - усещането е различно и определено ми харесва повече :)

++ :-|

ImmoralMind
11-05-2010, 12:42
Ихааааа... Свястна тема в раздел Секс!? И то написана грамотно!?
Не може да бъде....

Ок, по темата:
Мен просто нещо не ме блазни сексът за една нощ. Предлагали са ми няколко пъти и винаги съм отказвал.
Просто не съм направен за това. За мене няма разлика дали ще съм с ръката си, или с някоя непозната мадама, била тя и неземна красавица.
Трябва да трепне нещо в мен като я видя, да я обичам, че да се насладя на секса както трябва. Цялото това емоционално изживяване е най - якото нещо, което съм изпитвал. Да сме си голи с момичето един до друг, имаме си пълно доверие и сме изхвърлили настрани всички задръжки.
Ама блазе им на тея, които се наслаждават на едната нощ. Де да можех и аз така.

SunShinePearl
11-05-2010, 14:15

Правила съм за една нощ.За мен е висша/дълбока степен на доверие/интимност но когато не съм имала приятел а ми се е правело ужасно много секс е било само за мига.Но мога да кажа че е много по хубаво да правил любов отколкото само един секс

DarkKisss
11-07-2010, 11:41
Ихааааа... Свястна тема в раздел Секс!? И то написана грамотно!?
Не може да бъде....

Ок, по темата:
Мен просто нещо не ме блазни сексът за една нощ. Предлагали са ми няколко пъти и винаги съм отказвал.
Просто не съм направен за това. За мене няма разлика дали ще съм с ръката си, или с някоя непозната мадама, била тя и неземна красавица.
Трябва да трепне нещо в мен като я видя, да я обичам, че да се насладя на секса както трябва. Цялото това емоционално изживяване е най - якото нещо, което съм изпитвал. Да сме си голи с момичето един до друг, имаме си пълно доверие и сме изхвърлили настрани всички задръжки.
Ама блазе им на тея, които се наслаждават на едната нощ. Де да можех и аз така.

Впечатляващи откровения за момче .. Доста рядко се чуват подобни отговори от момчета .. thumbs up (:

Andr0medA
11-07-2010, 12:14
Сексът емоционално обвързващ или удоволствие на момента?

Според мен, може да бъде и двете. Но когато, сексът не е само спорт, нещата са различни, много по-силни и истински! Не само момичетата мислят така, момчетата също, но някои просто ги е срам да го признаят, защото са ги "отрязали" например. Всички сме хора, не животни и имаме нужда да даваме и получаваме любов, не само секс :-D :)

azida
11-08-2010, 09:08
Според мен само при мъжете съществува животно като "необвързващ секс". Жените не са устроени така. Иска ни се, но за жалост се привързваме. Няма как. Туй е то разликата в хормоните ;]

напълно съм съгласна :D :D

ParisHilton
11-08-2010, 10:39
и двете, но просто се практикува само за удоволствие :)

ForzaFelipe
11-08-2010, 14:42

Хаха в пълна заблуда си :P Аз пък смятам че момичетата са по склонни да правят секс за 1 вечер ;)

anonymous708973
11-08-2010, 16:20
Изключително е тъпо да кажете "Мъжете са по-склонни да правят секс за една нощ". С кой го правят бе? С други мъже?? 8-)

radybt
11-08-2010, 17:02
Секса за една вечер е различен от секса с някого когото обичаш, май така стана :)
ЗА - Секс за 1 вечер, но ако си необвързан/а, няма нищо лошо
И все пак секса с чавек когото обичаш, няма как да е без дълбоки емоционални чувства! Много по различно от тоя за една вечер!

PullMeCloser
11-08-2010, 21:23
Не съм и не бих правила секс за една нощ.За мен сексът не е просто секс.Това е интимно изживяване,за мен лично е признак на доверие,любов,отдаденост дори.Не знам как ще ви прозвучи,честно казано никак не ми и пука,но не бих могла да се отпусна пред почти/напълно непознат.Пък дори и да го познавам...абе ако не изпитвам нещо към човека,няма да стане абсолютно нищо повече от приятелство.Но пък не ми пречат хората,които го правят-въпрос на личен избор.Щом това им е приятно-окей.Все пак на различните хора им харесват различни неща.Така че не съм против секса за една нощ,просто не бих го практикувала.

TheLastAngel
11-09-2010, 12:35
Сексът за мен има две значения- правене на любов и просто чукане в което не се влагат никакви чувства. Предпочитам първото . Много по-приятно е ,когато вършим нещо с чувство. :)
Много съм влюбчива и е опасно за мен да спя с някой само за една вечер. :lol:

art
11-09-2010, 14:32
Не бих правла секс за една нощ още по-малко пък с непозат. Сеса си е между двама души. Нямам нищо против спрямо секса за една нощпросто не го практикувам. Не бих си легала снякой, към който нямам чувства.